Welkomsttekst


Welkom op mijn plekje op het wereld wijde web, eerder geschreven logjes kan je terug vinden in mijn archief, ook daar mag je rustig in rondsnuffelen..† wil je op de hoogte blijven van mijn reilen en zeilen, vul dan bij email alerts even je adres in en je krijgt een berichtje wanneer ik een nieuwe log geplaatst heb...

Tot kijks, liefs, Gerdje†

Gedichtje

Mooi, zoals de bladeren
aan de bomen verkleuren.
En je tuin een zucht slaat
vol heerlijke geuren.
Wonderlijk, zoals de natuur
zijn eigen gang gaat.
En ik iedere ochtend
bij al dit moois ontwaak.
Marco's filmpje, voor mij ...
E-mail alert
Knuffel foto met Marco
Mijne grootste schat
Agenda


Weekend 1 Nov.
Fanclubdag
Mooie momenten 2007
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
E-mail - Gastenboekje

 

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Concerten Antwerpen
Foto's...  13 maart

Foto's...  14 maart

Foto's...  17 maart

Foto's...  18 maart

Foto's...  20 maart

Foto's...  21 maart

Foto's...  25 maart

Foto's...  27 maart

Foto's...  28 maart
Foto album
Mijn laatste reacties
Laatste Reacties
Via deze weg wil ik jou... 20:16
11:30
Je kan me oprapen. Ik lig... 10:32
dit zijn goeie... 22:19
MASSi ? Als u een lening... 13:24
Via deze weg wil ik jou... 21:13
Dag Tine, Nog steeds... 00:50
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:46
Emanuela? Wat houdt jouw... 00:45
hi Bent u op zoek naar... 11:32
Hahahah ??? 11:47
Helaas is de Flint stones... 08:53
Alle delen van klaprozen... 00:46
Alle delen van klaprozen... 00:45
Lange tijd niets van je... 07:07
Via deze weg wil ik jou... 19:33
Via deze weg wil ik jou... 16:49
Ik kom je hier ook nog... 17:02
Gefeliciteerd met je... 16:47
Via deze weg wil ik jou... 16:39
Deze dag laten wij niet... 12:42
super vet 14:33
Een hele dikke knuffel... 18:33
Een hele dikke knuffel... 18:32
Goedemorgen, fijne zondag... 11:21
Knuffel! 23:11
Můůiii .... Leuk om te zien!!! 18:50
Hee Gerdje. IK heb je... 00:30
Lieve Gerdje,... 22:45
Ook feliciteer je nog... 22:19
gefeliciteerd met je... 22:17
Ik wil jou op de valreep... 22:15
Hoi Scheetje Kom je even... 11:19
Ik ben Andy en kom bij... 02:55
Even een knuffel voor... 16:17
Bedankt voor je lieve... 14:36
Hey Gerdje, Ik wil je... 22:40
heee, je zit ook bij... 11:42
Gefeliciteerd met jou... 10:08
Wat een lieve reactie van... 21:14
Ik mis je Gerdje, ik zag... 17:31
Gewoon omdat ik even... 19:54
Scrol nu naar boven en... 11:26
Hoe is het met jou lieve... 11:24
Namens Frenk bedankt voor... 08:48
UIt het oog maar niet uit... 23:08
Deze woorden zijn zo waar... 22:23
Mooi gedicht, ooit... 22:05
Zie je wel hij is je niet... 13:46
Joehoe Gerdje, wat ben je... 11:46
 
Laatste 100
Archief
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Zoeken
Een mooi cadeautje...
Ik kreeg vandaag een mooi cadeautje, gewoon zomaar? zonder reden, kreeg ik deze mooie laptop/notenboek of hoe dat ding ook heet van mijn ventje,†en ik ben er superblij mee, ik had er al vaak over gepraat dat ik er graag eentje zou hebben om mee te nemen op vakantie, niet omdat ik daar de hele dag zou gaan internetten hoor.. want ik weet niet eens of daar wel internet aansluiting is, maar gewoon voor als de mannen in de voormiddag gaan fietsen.. Zoals ieder jaar gaan we in het voorjaar voor 14 dagen naar Mallorca samen met de fietsclub ( een 30 man) en elke morgen rijden ze daar met hun groepje hun geplande aantal km.. na de middag zijn ze wel altijd vrij en doen we ook samen uitstapjes, omdat ze er ?s morgens ook altijd vroeg uit moeten, gaan ze dan ook op tijd naar bed en dan zit ik daar maar tv te zien waar geen donder op is, dus kan ik mij voortaan wel wat amuseren met mijn laptop.. al is het maar voor wat spelletjes te spelen of een leuke film te zien? I'm happy...
.
Ocharme... zo zielig...
Ocharme?ik heb er echt compassie mee? en toch moest ik ff lachen toen ik hem in mijn mail kreeg..

Ben jij een poetsmaniak ?
Vroeger was ik een echte poetsmaniak...maar ben daar helemaal van terug gekeerd, wat niet wil zeggen dat het hier niet proper is, maar nog slaaf zijn van mijn eigen huis ben ik niet meer.... Ik poets echt niet meer voor mijn plezier, er zijn leukere dingen om te doen, maar wat moet gebeuren, moet nu eenmaal gebeuren plezant of niet... s? Morgens doe ik meestal de dagelijkse klusjes, de stofzuiger pak regelmatig vast en sjees er door mijn kamers mee, de ene keer doe ik het wat grondiger dan de andere keer, de was en strijk gebeurt tussendoor, ik zorg er wel voor dat de stapel niet te hoog word....Het scheelt ook wel wat in werk nu we bijna overal parket/laminaat liggen hebben, alleen in de badkamer en de keuken liggen nog tegels.
Toen de kinderen nog klein waren was ik altijd maar aan het poetsen, van voor naar achter, ook de ramen van de binnen en buitenkant, nu worden die alleen nog gedaan als het nodig is? er werd toen ook nooit iets terug op zijn plaats gelegd, waar ze het gebruikte, daar bleef het ook liggen, ik moest het altijd opruimen achter hun rug, maar nu we nog maar met z'n 2-tjes zijn word er ook niet zoveel rommel gemaakt, (speelgoed noem ik geen rommel)
Ik heb ooit eens ergens een spreuk zien hangen, daar stond op.... "mijn huis is proper genoeg om gezond te leven, maar 't is stoffig genoeg om gezellig te zijn" dus mij zie je ook niet constant met een stofvod en bezem rond lopen, we moeten tenslotte niet van de grond eten, want daar hebben we nog altijd borden voor.... Ik zit graag proper en netjes... maar nog slaaf zijn van mijn eigen huis en hele dagen liggen te poetsen... neen.. die tijd is voorbij, ik geniet... ook al ligt het hier of daar niet allemaal netjes in de plooi.... Ik ben echt geen poetsmaniak meer, en jij ?
.
Wat was het toen koud...
Wat was het toen koud bij die nachtelijke signeersessie in Amsterdam, het is al wel een tijdje geleden maar nu vond ik er via google nog een filmpje van dat Marco ons toesprak toen we stonden te wachten aan de Bijenkorf in Amsterdam, wat was het toen koud die nacht, maar ik was wel blij dat ik er toen naar toe gereden was. Marco werd pas om 12 uur middernacht verwacht, maar we stonden er al van in de vroege avond te wachten, gelukkig kregen we toen warme chocomelk aangeboden, iets wat ik normaal niet lust, maar het toen van de kou gretig opdronk.. Bij het bekijken van dit filmpje dacht ik er weer aan hoe bere-koud het toen was.. koud maar o toch zo gezellig.. wie van jullie was er toen ook bij ?


Bon bon workshop feestje...
Gisteren was het zover, samen met nog 9 andere Borsaties waren we uitgenodigd op Angelique's Bon non workshop verjaardagsfeestje, Net op tijd kwam ik in 's Hertogenbosch aan waar Angelique, Mieke, Juul en Wil al zaten te wachten, iets later kwamen ook Nathalie, Marijke, Marlies, Daantje en Ine ook aan.. We werden eerst getrakteerd op en heerlijke Bossche bol en koffie. Daarna trokken we richting Pink Lemon waar de workshop zou doorgaan, We gingen er onze eigen pralines maken, het was echt tof om te doen, ieder kreeg een opdracht om wat te maken, we waren dan later ook trots dat de pralines zo goed gelukt waren, we mochten ze nog inpakken in een mooi doosje kompleet met sticker en strikje aan om mee te nemen naar huis. Daarna zijn we met z'n allen naar de Mac geweest om daar nog wat onze magen te vullen, want de pralines lieten we veilig in het doosje. Ine ging toen door, en de rest trok de winkelstraat in, de ene winkel in de andere weer uit, ook Juul nam toen afscheid en met de overgeblevenen zouden we tegen 5 uur zouden ergens gaan eten, Ook daar was het weer een en al gezelligheid, gebabbeld, gelachen, foto's gemaakt, goed gegeten, en het smaakte me ook nog, alhoewel ik geen honger meer had.. Het was zo half 8 en tijd om afscheid te nemen, het was een superleuke uitstap, veel geleerd en me goed geamuseerd..
Angelique, bedankt voor de heerlijke dag, ik heb in ieder geval genoten en ik hoop jij en de anderen ook. Het was een ontzettend leuk bon bon workshop†feestje !†
Mijn moedertje...
mijn moederDit is/was mijn lieve moedertje.. 19 jaar geleden, en veel te jong heeft ook zij het gevecht tegen de verschrikkelijke K ziekte verloren.. en ook al is reeds lang niet meer in ons midden.. ik denk nog veel aan haar.. de grootse pijn is wel verdwenen maar het gemis is er nog steeds.. We deden ook altijd alles samen en woonden ook altijd samen.. De eerste jaren dat ik getrouwd was woonden we bij hun in.. en toen we zelf ons huisje gingen bouwen hebben we voor mijn ouders een paar plaatsen bijgebouwd zodat we.. wel apart.. maar toch nog bijeen woonden, we konden zo naar elkaar toe gaan zonder buiten te moeten.. Vandaag†heb†ik dan ook een bloemetje†gezet bij haar foto en laat een dikke kaars branden, zodat ze ?als er echt ne hierboven bestaat? ze toch ziet/voelt dat we haar niet vergeten zijn.. Veel foto?s van mijn moeder heb ik niet, maar die ik heb koester ik wel..

Mijn moedertje ...


Mijn moeder in haar jonge jaren

Mijn ouders met mijn 2 zussen en broer, toen was ik er nog niet, kwam pas later op deze wereld...

Ik samen met mijn moeder en meter op stap naar de jaarmarkt ..

Marco & Armando....

Deze klassefotootjes kreeg ik ooit van een oude fan en klasgenootje van Marco,
vele van jullie zullen ze nog niet gezien hebben... zelfs toen waren ze al schattig om te zien....

Oud en afgedankt is die....
Oud en afgedankt is die, 18 jaar was die ondertussen, en ook al ziet hij er langs de buitenkant nog prima uit, aan de binnenkant begon die toch wat mankementjes te vertonen, er kwamen kosten aan en het werd hoog tijd om hem te vervangen.. We hebben altijd 2 wagens gehad, hij de zijne ik de mijne, omdat het vroeger ook nodig was?maar de laatste jaren zouden we het mits goede afspraken het ook wel met ťťn wagen kunnen gedaan hebben, we hadden het er al vaak over gehad dat als zijn wagen te oud werd en er kosten aan kwamen, zouden we beide auto?s weg doen en ťťn nieuwe kopen voor ons 2-tjes, mijn man had het dan altijd over een volume wagen, want dat zou heel gemakkelijk zijn om kleine dingen te vervoeren zodat die niet altijd de aanhangwagen moest gebruiken, tja, en ik zag dat echt niet zitten om met zo'n grote bak rond te kerk te crossen, want daar diende mijn wagentje alleen maar voor, om te winkelen en leuke uitstapjes te doen, want gingen we samen weg, reden we altijd met zijn auto.. ook zag ik al beelden voor mijn ogen flitsen over het feit dat ik moest zeuren om de wagen te hebben, want hij heeft zijn fietsclubje waar regelmatig iets te doen is, en ik mijn Borsatoclubje, en je zal zien, als er wat te doen zou zijn zou het meestal nog op dezelfde dag vallen ook...
De laatste maanden hadden we er dan ook veel over gepraat, samen hebben we alle voor en nadelen besproken en 14 dagen geleden waren er uitgekomen... ik zou mijn autootje mogen houden en voor mijn man zouden we een nieuwe wagen kopen, en nee.. geen grote volume wagen maar een iets kleinere toch handige wagen, waarin hij zijn fiets zou kunnen inladen als ze met de club op verplaatsing gingen fietsen. Eind januari hadden we samen een paar garages afgeschuimd en onze keuze was gevallen, op de CitroŽn Berlingo Multispace. Omdat het kleur dat we wilden in voorraad was mochten we hem vandaag al gaan ophalen.... Mijn man blij met zijn nieuwe wagen en ik blij dat ik mijn autootje mag houden...

Zo ziet het dak en de binnenkant eruit, deze foto's zijn wel van de folder..onze bekleding is donker !

Ik weet het... ik weet het wel....
Ik weet het? ik weet het wel van mijzelf,
dat ik soms rare gewoontes heb,
Maar ik kan er niets aan doen,
het gaat gewoon vanzelf,
wat voor rare gewoontes, zult u zich afvragen.
Nou...hier komen ze?

- Zout, peper, muskaatnoot, gebruik altijd in deze volgorde, heb ik toevallig eerst de peper vast zet ik het terug want het zout moet† altijd eerst...
- Als ik een heel lang woord zie dan tel ik de letters, waarom weet ik niet..
- Ik begin altijd met mijn rechtervoet bij het traplopen en ik tel ook altijd de treden.
- Ik probeer altijd 3 meisjes en 3 jongens namen te zoeken van elke letter op het nummerbord van de wagen die voor mij rijd,
- Als ik iets ga drinken, dan draai ik het glas zo dat het label/prentje van het glas naar mij gericht staat.
- Ik laat altijd 2 wekkers aflopen, als ik er 's morgens vroeg uit moet, voor het geval er eentje niet moest werken.
- Ik doe ook altijd eerst mijn linker schoen aan.. waarom weet ik ook niet...
- Als ik mijn nagels knip van mijn vingers en tenen is het ook altijd eerst bij de linker hand/voet ...
- Als ik iets mooi zie (kleding, pluche beren enz..) ook al koop ik het niet, ik moet er aan kunnen voelen, of het wel zacht aanvoelt.
Er zullen nog wel dingen zijn die ik altijd doe, waar ik nu niet opkom..
Ben benieuwd of jullie ook zo'n gewoontes hebben of handelingen die je altijd doet..
.
De enige echte Bananen-Teckel...

Hier is die dan..† de enige echte onvervalste Bananen-Teckel ....

En de Aubergine-pinguin....

En†hier nog wat†andere groenten/fruit dieren enz....

"Jij bent altijd zo dichtbij
De engel van mijn hart ben jij"