Nieuws van Marco
Ik kijk uit naar de Borsato Bingo en Fanclubdag. Zie ik jou daar? Groetjes, Marco
Logtitels
Kalender
September 2017
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Profiel
Naam: Gerda W
Leeftijd: 45 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Mijn 1e log
Na even puzzelen omdat ik mezelf op de een of andere vreemde manier niet kon registreren is het toch gelukt om te gaan loggen. Met dank aan Diana!

Heel veel tijd heb ik niet over, want ik ben of werken, of van huis om leuke dingen te doen . Maar toch lijkt het me enorm leuk om ook een weblog bij te gaan houden.

Een jaar geleden was ik nog "gewoon" groot fan van Marco. Zijn nummers zijn eigenlijk stuk voor stuk geweldig. En ook qua persoonlijkheid bewonder ik Marco enorm. 

De manier waarop Marco in het leven staat, klaar staan voor mensen die hem nodig hebben, ondanks flinke tegenslagen toch positief in het leven staan. Zijn dingen die mij enorm inspireren. Dingen die ik zelf ook belangrijk vind, en hoewel het positief in het leven staan mij niet altijd gelukt is, lukt dat de laatste jaren steeds meer. Marco is hierbij zeker een enorm voorbeeld voor mij geweest.

Een jaar geleden, op 8 september 2016 veranderde voor mij het "gewoon" fan zijn van Marco. Marco zou bij appelpop in Tiel optreden. Voor mij 10 minuten rijden met de auto. Bij alle concerten die ik van Marco mee gemaakt heb stond ik achteraan in de zaal/stadion. Of zat ik ergens 2e rang omdat de kosten van en 1e rang kaart toch erg duur waren. En bij het staan stonden we achteraan omdat niet iedereen van het gezelschap waar ik mee ging echt heel vroeg wilde gaan, en vooraan wilde staan.

Zelf had ik wel de wens een keer helemaal vooraan te staan, dus bij appelpop zag ik mijn kans. Ik was om 14.00 in Tiel en was de allereerste haha.

Na een tijdje zag ik af en toe wat mensen voorbij lopen, en bij het hek kijken waarvan ik het vermoeden had dat ze voor Marco kwamen, maar die liepen vervolgens weer terug naar het centrum.

Op een gegeven moment kwamen er 3 mensen aan die ik hoorde zeggen, kijk nou wij zijn de eersten! Waarop ik zei: komen jullie voor Marco? (dat bleek inderdaad het geval) Dan zijn jullie niet de eersten hoor, dat ben ik . We raakten aan de praat en trokken verder samen op.
Met zijn 4en zijn we om gelopen naar de andere kant van het terrein waar inmiddels nog een paar Marco fans van de fanclub stonden.

Het was een ontzettend gezellig groepje. En op dat moment dacht ik, nu ga ik lid worden van de fanclub. Want ik wilde ook best graag een keer naar de fanclubdag maar had niemand die mee wilde.
Ik dacht als ik nu alleen naar de fanclubdag moet weet ik dat er mensen zijn die ik al eens heb ontmoet, en waar ik mezelf gerust aan kan sluiten.

Inmiddels ben ik dus fanclublid, en voel me ook echt deel van de Borsato/Tifosi familie. Wat een gezellige mensen zijn er bij de fanclub!

Dit was voor mij ook wel een top Borsato jaar met Breda live, Live at wantij, en Borsato and friends. Naar valkenburg was ik ook gegaan, maar helaas heeft Marco dat af moeten zeggen. Heel begrijpelijk op dat moment. En omdat er voor mij nog wat in het verschiet lag vond ik het jammer maar zeker geen drama. 
Ik vond het geweldig dat er de mogelijkheid was om de volgende dag naar Lierop te kunnen gaan met je kaart van Pop on Top. Maar dat ging me niet lukken.

Nu is het wachten op het fanclubweekend, ik heb er enorm veel zin in. Mijn outfit is zo goed als compleet dus kom maar op 14 oktober!

Groetjes Gerda

 
"Met een diepe buiging neem ik afscheid
Bedank nog één keer mijn publiek"