Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Vrij en genieten
De afgelopen maanden was het heel druk met van alles en nog wat en nu was er de mogelijkheid lekker even wat vrij te nemen... Met als gevolg dat ik in de meivakantie van de kinderen alleen de maandagen hoefde te werken! Je kunt aan die werkdagen wennen hoor hahaha... 

Aan het eind van Koninginnedag zijn we dan ook lekker even er tussen uit geknepen. Lekker een paar daagjes naar het huisje in de Belgische Ardennen. Daar mag bijna alles en bijna niks moet.... Heerlijk! Na een wat rare start op 1 mei (waar alles dan blijkbaar dicht is vanwege een feestdag ) hebben we genoten. Per dag werd het weer warmer en mooier! Wat wilden we nog meer?? Op donderdag zijn we de hele dag naar Maastricht geweest. Gewinkeld, gegeten, van de zon genoten, bioscoopje gepakt, pizza gegeten en toen weer naar huis. Vrijdags naar Eupen geweest daar wat geslenterd en vervolgens een bezoek aan het chocolademuseum van Jacques gebracht. Helaas was de fabriek die dag gesloten anders hadden we daar ook een bezoek aan kunnen brengen.


Zaterdag was de prachtigste dag. Daarom ook op naar Coo! Bij aankomst waren er 2 heren die te veel kaarten voor het attractiepark hadden en of wij ze wilden overnemen. Ach voor de jongens was dat leuk dus 2 kaartjes voor peanuts. Wij op een stoel in de zon en Lucas en Nataly renden van hot naar her om de leukste attracties voor hen een paar x te doen. Halverwege de middag naar huis, schoongemaakt en toen weer richting Nederland.

Maandag nog een halve dag gewerkt en 's middags hadden we ons jaarlijks teamuitje. We gingen een zilveren ring maken. Echt zo leuk om te doen en ik ben dan ook heel blij met het resultaat! Na afloop gezellig bij een collega wezen eten die heerlijk had gekookt.  We hebben vreselijk gelachen die middag.. heerlijk!Nou ja en dan heb je gewoon de rest van de week ook weer vrij .... zo vervelend haha.. Dinsdagavond zijn we naar Blof geweest in Gouda. Dat was genieten. Klein, knus en goed!!! Lekker wat humor van Paskal er bij en vanaf rij 3 was alles prima te zien... Na afloop zouden de heren ook komen signeren. Daar had ik op gehoopt want ik had na ons tripje naar Dublin met de heren een leuk fotoalbum gemaakt en wat is nu mooier om zo'n bijzondere reis in een album vast te leggen die dan ook nog voorzien wordt van hun handtekeningen. Toen ze het album zagen namen ze ook echt even de tijd om het door te kijken... (sorry voor de mensen achter me, maar ik was bewust wat naar achter afgezakt zodat niet al te veel mensen hoefden te wachten).... Nog even een foto met Bas en daarna met alle 4 de heren en toen was het voorbij... 


Nu nog lekker van de laatste vrije dagen genieten. Straks een gezellige lunch met 3 vriendinnen (een verlaat verjaarscadeautje voor 1) en verder geen plannen voor de komende dagen. 

Fijne dag allemaal. Ik geniet nog even verder! 


Eros Ramazzotti in Ziggodome
Al jaren ben ik fan van Eros. Mijn eerste concert was ergens rond 1991 geloof ik. In de jaren die volgenden kochten we geregeld zijn cd's maar eerlijkheid te gebieden dat dat er wat is in geslopen. De nieuwere nummers zijn voor ons onbekend maar de oude blijven zo lekker! 

Het was al weer een tijd geleden dat we naar een concert van hem zijn geweest. Niet dat hij niet naar Nederland kwam maar er was altijd wel iets waardoor we niet konden. Dit jaar was dat gelukkig anders. Eindelijk na een x aantal jaren weer Eros live zien en horen!!

We reden vroeg van huis weg omdat we niet wisten hoe het zou zijn bij Ziggo. Er was nl. ook nog een concert in de HMH maar het ging zeer vlot. Geparkeerd en toen lekker Ziggo opgezocht en met een kopje koffie de zaal in gelopen. Echt vooraan staan ging natuurlijk niet meer daar stonden de die-hards (hoe bekend haha) maar we hadden mooie plekken. Leuke mensen om ons heen waar we mee aan de praat raakten en zo werd het 20.00 uur. Iets later dan gepland kwam Eros het podium op. In eerste instantie wat onbekende nummers (voor ons) maar daarna kwam de ene bekende na de andere voorbij... Genieten!
 

Het was genieten. Om 22.00 uur was het afgelopen en reden we vlotjes weer naar huis... Nagenietend van een heerlijke muzikale avond!

Toerist in eigen land
Sinds 2 jaar hebben mijn zussen en ik een zussendag in het leven geroepen. We zien elkaar veel te weinig en dan is zo'n dag eigenlijk onontbeerlijk. Hij staat, iedereen houdt er rekening mee en dan komt het goed! Zo ook vandaag. We hadden een kleine aanvulling mee.. Suus hihi.. Altijd gezellig. Maar goed, om bij het begin te beginnen....

Kwart over 9 was ik bij Astrid om daar met een kopje koffie te beginnen. Het weer was nog niet je van het maar ik wist en voelde dat het gewoon goed ging komen vandaag. De meningen waren daarover sterk verdeeld . Oke na de koffie de auto drinken gegeven en vol goede moed togen we naar Volendam. Om half 11 kregen we bericht dat Sandra er al was!!! Beetje vroeg en wij moesten nog wel even... Ondertussen stortte het en er was geen stukje blauw te bekennen... Maar ik hield vol.... mijn glas is namelijk altijd halfvol... En ja hoor toen we eindelijk geparkeerd waren en uitstapten was het gewoon droog. Heel voorzichting liet het zonnetje zich ook zien en wij gingen op zoek naar Sandra. Gelukkig snel gevonden en toe aan een kopje koffie. Daar de eerste nieuwtjes weer uitgewisseld en het was duidelijk. We hadden er zin in. In Volendam lekker over het dijkje gestruind. Ons verbaasd over de hoeveelheid buitenlanders. Wat een touristen (zei de tourist hihi).... Maar na een uur hadden we het wel gezien. (natuurlijk Suus en ik niet zonder foto in klederdracht)

Astrid opperde om richting Zaanse Schans te gaan. Dat was lang geleden dat ik daar ben geweest. Snel de TomTom opdracht gegeven ons de juiste kant op te wijzen en zonder problemen waren we daar met een klein half uur. Ondertussen liet de zon zich van haar beste kant zien... Uit de wind was het heerlijk!
 


Ons prachtig Nederland!
 


Na een heerlijke dag was het eigenlijk al veel te snel weer tijd om huiswaarts te gaan.. Maar de volgende date staat alweer! Kijk dat doen we goed toch?! Eind juni gaan we met elkaar kokkerellen om vervolgens 's avonds onze ouders en rest van de familie erbij te vragen. Helemaal gezellig.

Lieve zussen en nicht, bedankt voor de gezellige dag!!
 


Voorjaar!
Jee dan in eens schrik je wakker na een koude winterdip en kom je tot de conclusie dat je sinds Valentijnsdag geen log meer hebt gemaakt! Niet dat er niks gebeurt hier maar de tijd is zo ontzettend hard gegaan. Druk op het werk, het huishouden maar ook daartussen fijne, gezellige en leuke dingen gedaan!

Allereerst zijn we in februari nog op wintersport geweest. Het is niet echt mijn vakantie maar met mijn vriendin en haar gezin erbij ben ik niet verplicht de hele dag op de lange latten te staan maar kan ik ook wat aanrommelen. Daarbij hebben mijn kinderen mij echt niet meer op die berg nodig... ik eerder hen!! 

Hoewel ik na deze vakantie riep: Dit is mijn laatste keer! Heb ik laatst toch maar besloten over 2 jaar weer mee te gaan (als we gaan). 

Verder ben ik in maart 2 daagjes met Taco weg geweest. Even tijd voor onszelf. We hadden een gezellige bed & breakfast in Kampen gevonden en daar hebben we ons prima vermaakt. We hadden een prachtig appartement met een eigen keukentje, een zitkamer en een mooie slaapkamer met bubbelbad!! En er was een sauna die je kon reserveren voor helemaal jezelf!! Heerlijk! Het was mooi maar koud weer maar we vermaakten ons wel. Zo nu en dan even ergens weer opwarmen en dan weer verder. 's Avonds gezellig en lekker gegeten en naar de film geweest.... 
De volgende keer gaan we toch wat langer saampjes weg haha.. Het beviel ons goed.
 

Verder ben ik ook nog 2x wezen highteaen... Best erg eigenlijk he hihi maar het is zo gezellig en zo lekker! De eerste keer was bij de Bakkerswinkel in Amsterdam. Nog een iets verlaat verjaardagsfeestje van Marijke. Met een stel gezellige meiden komt dat dan wel weer goed he?! Heerlijk zitten smikkelen. En keer 2 was afgelopen weekend met mijn vriendinnen. We hadden elkaar veel te vertellen dus ook daar vloog de tijd voorbij en was alles op!

Tussendoor ook nog met Nataly naar de sauna geweest. Via Twitter had ik  eind vorig jaar 2 kaarten gewonnen en ik vond het een mooie gelegenheid om het met Nataly uit te proberen. Het was even wennen voor haar, maar na afloop had ze zoiets van wanneer gaan we weer!! Haha... een succes dus.

Nataly haar kledingkast was redelijk leeg voor het komend voorjaar dus ben ik ook nog ergens tussendoor met haar gaan winkelen. Ze is erg leuk geslaagd. Een echte tiener hoor. Weet precies wat ze wel en niet wil (heel goed).

Tja en en komen we bij de titel van de log! Voorjaar! Zou het dit weekend dan echt gaan gebeuren. Stiekem hopen we dat we zondag de bbq aan kunnen steken... nog maar even afwachten. Nu het wat warmer wordt zie je de takken uitlopen, de bollen komen omhoog, de knoppen zie je verschijnen... wat een explosie zal het straks zijn (en dan heb ik het niet over de hooikoorts... )

Maar goed, nog even afwachten tot alles gaat bloeien. Tot die tijd haal ik het maar zelf in huis!!
 

En dan nog komende maandag... Dan heb ik samen met mijn zussen en nicht een gezellige dag gepland. We gaan Volendam bezoeken. En nee, ik beloof niet dat er een foto online komt hahaha...

Dus zoals jullie lezen, vervelen doe ik me niet maar ik beloof wel dat ik weer wat regelmatiger ga loggen!

Mijn Valentijn
Mijn Valentijn is al sinds 22 jaar mijn allerliefste man (waarvan 19 jaar officieel haha) ....

Ruim een half jaar nadat we elkaar hadden "gevonden"  gingen we samen wonen en met de jaren leer je van elkaar.. Het allerbekende geven en nemen... en juist daardoor gaat de liefde dieper en dieper....

Aan Valentijn doen we niet (en toch stiekem hoop ik ieder jaar op een verrassing haha)... maar hij is mijn Valentijn! Mijn steun en toeverlaat... als ik bergen en beren zie maakt hij er heuveltjes en knuffelbeertjes van (niet dat ik dat altijd leuk vind haha, maar soms wel nodig).... We zijn er voor elkaar maar zeker ook voor onze kinderen... 2 toppers die ons leven compleet maken....


  

My life lately
Tja wat zal ik zeggen...  Zonder in details te treden maar januari was niet een maand die we graag vaker zouden willen hebben. Maar we blijven positief en kijken vol goede moed vooruit. De ervaring leert dat als er iets minders gebeurt er altijd weer wat goeds uit voortkomt, dus daar gaan we dan ook maar van uit.

In januari hebben we de verjaardag van Lucas gevierd (altijd gezellig). 15 alweer... Pff wat gaat de tijd toch snel!

T is erg druk op het werk (heerlijk!!) 

Natuurlijk zijn we naar Vrienden van Amstel geweest (zoals we dat al 13 jaar doen!) en dat was genieten. Heerlijk mijn twee helden bij elkaar Marco en Paskal. Genieten!!


Ik ben weer met sporten begonnen. Rustig aan hoor dat wel maar heerlijk weer het badmintonnen en aquajoggen. Dat heb ik toch wel gemist de weken dat ik niks kon en mocht.

Clubkampioenschappen badminton zijn weer begonnen. Helaas voor mij net te vroeg dus ik doe niet mee. Taco en Nataly wel en zoals het er nu naar uit ziet mag Taco wederom zijn titel verdedigen... Nataly doet lekker haar ding en het leuke is dat we haar ieder jaar verder zien groeien. Nog even geduld en ook zij zal vast eens in de finale komen. Tot die tijd geniet ze van het spelletje en de gezelligheid (heel belangrijk).

En nu zitten wel al weer in februari... Maandag wordt mijn  vader 77 en mijn zus 50 en dat gaan we morgen gezellig vieren bij mijn ouders. Verder staat de voorjaarsvakantie voor de deur... heerlijk. 

De camping voor de zomer is geboekt en bevestigd. Lekker 2 weken Ardeche. Ik kijk er nu al naar uit... Heerlijk de zon op het lijf, het goede leven in Frankrijk, heerlijk stokbrood, glaasje rose, poedelen in de rivier, stadjes bezoeken, kanoen etc etc.... :d

Nou dit was een kleine update... Fijn weekend iedereen. Wij gaan er van genieten, jullie ook?!


Jaaroverzicht 2012
Januari 2012

* rustige maand
* verjaardag Lucas
* Vrienden van Amstel
* begin clubkampioenschappen badminton
* Taco skieen


Februari 2012

* examen laatste module en gehaald
* verjaardag papa en Sandra
* Wicked met Nataly
* Taco 3e keer clubkampioen badminton
* 2 daagjes Vlissingen


Maart 2012

* autostrubbels


April 2012

* project toilet gestart en afgerond
* avondje theater met John van Eerd
* avondje stappen met dinnetjes bij Crazy Piano's
* slecht nieuws over mijn zwager


Mei 2012

* woonkamer onder handen genomen.. Alles weer fris geverfd en plafonds nicotinevrij
* 4 dagen Parijs met het gezin, op en top genieten
* ik 42 jaar
* concert Laura Pausini in de HMH
* hightea met mn lieve vriendinnetjes in Hoek van Holland
* 5-jarig feestje tgv weblogjesJuni 2012

* Nataly kampioen met haar badmintonteam
* concert Marco in Ziggodome


Juli 2012

* afscheidsmusical Nataly groep 8
* Beatstad Den Haag
* mama in het ziekenhuis
* zomer in de Franse Pyreneeen 
* Taco abces laten verwijderen in Frankrijk


Augustus 2012

* nieuwe bank
* naar de Efteling geweest
* mama 81 jaar jaar
* Nataly voor het eerst naar de Middelbare school


 September 2012

* veel verdriet deze maand
* veel werken 
* overlijden Jaap
* voor het eerst stemmen tellen tijdens de verkiezingen
* 18 jaar getrouwd


Oktober 2012

* Nataly jarig
* Fanclubdag Marco
* Taco jarig
* paar daagjes weg naar Belgie
* Taco wederom een ontsteking


November 2012

* Percossa met Lucas
* overlijden Cock
* saunadaagje met mijn vriendinnen
* Night of the Proms
* operatieDecember 2012

* Sinterklaas
* the Ashton Brothers
* kerst
* filmavond schoonzussen/nichtjes
* Openlucht Museum
* Oud en Nieuw.

Het was een raar jaar... niet een waar ik op gerekend had in ieder geval. Naast gelukkig ontzettend veel mooie en liefdevolle momenten waren er ook momenten van intens verdriet... Maar dat is ook wat het leven maakt. De combinatie van alles.

Ik wens iedereen een heel mooi, liefdevol, gezond en gelukkig 2013!!

Proost!  


December
De drukke maand december is weer voorbij... De eerste weken stonden voor mij in het teken van herstel van de operatie. Toen weer aan het werk wat toch ook best weer wennen was.. En nu? Nu gaat het allemaal weer redelijk gewoon buiten het feit dat ik nog wel snel moe ben, maar dat heeft tijd nodig. 

December is voor mij dus eigenlijk voorbij gevlogen. Eerst de Sint. Dit jaar iets anders dan anders, maar gelukkig had de beste man tijd gevonden om de familie te bezoeken. Had uitgebreid de tijd voor de kleintjes maar nam ook nog wat oudere jeugd onder de loep hihi.. Erg geslaagd.

Dan de kerst.... Deze was erg gezellig. Kerstavond kwam mijn familie hier voor de jaarlijkse aangeklede borrel. Lekkere hapjes en kletsen... altijd gezellig.
Eerste kerstdag bij de familie van Taco. Lekker gegourmet, gekletst, wat gedanst, spelletje gedaan en dan vliegt ook deze dag weer voorbij.
Tweede kerstdag heerlijk rustig aan gedaan. De meubelboulevard van Utrecht bezocht en verder niks....


Gisteren ben ik met mijn vriendinnen, en de dochters naar het Openlucht Museum in Arnhem geweest. Was erg leuk. Ik denk dat het wel 30 jaar geleden was dat ik daar ben geweest maar het was een geslaagde dag. De mannen zijn wezen karten en lasergamen. Eenmaal weer thuis lekker Chinees gehaald en met elkaar de dag afgesloten. 


Vanavond vieren we oud en nieuw lekker gezellig thuis met ons viertjes. Sjoelen, monopoly, we komen de avond wel door!

Een fijne jaarwisseling iedereen!
Night of the Proms 2012

Toen ik  een tijdje terug zag dat The Jacksons bij Night of the Proms zouden komen begon het toch wel heel erg te kriebelen. Maar een kaartje kopen durfde ik niet vanwege een nog te plannen operatie.... 
Mijn vriendinnetje Mirjam had iets van "ja hallo, wij zijn al die jaren fan en dan niet gaan??" Dus zij had gewoon op de gok 2 kaartjes gekocht en we zouden wel zien of ik mee zou kunnen. Gelukkig was dat het geval... We keken samen uit naar 24 november want dan zouden we onze jeugdidolen voor het eerst zien...

Helaas gistermiddag belde ze op.. ze was ziek en echt niet in staat om mee te gaan... Ohhh wat baalde ik. Dit was iets van ons tweetjes... Maar het ging hem niet worden. Gelukkig vond ik Taco bereid om gezellig met me mee te gaan, Lucas had een verjaardag en Nataly mocht heel lief bij haar vriendinnetje logeren. Tegen half 7 reden we dan ook naar Ahoy. We hadden prima plekken en al snelde stroomde de zaal vol en was het 20 uur.Naturally 7 opende het geheel. Voor mij onbekend maar jee wat zijn die heren geweldig!!! Tussendoor natuurlijk klassieke stukken muziek en toen kwam Glennis Grace. Geweldige zangeres ook natuurlijk. Toen Anastacia... wow.. wow.. wow.... Geweldig mens. Ik heb genoten. Tussendoor een jonge harpist, wat klassieke muziek maar toen eindelijk na al die jaren.... THE JACKSONS!!!!!!!
 

Uiteraard mocht deze avond John Miles ook niet ontbreken. Hij deed "het" nummer met Naturally 7, heel mooi en later nog een duet met Anastacia... Echt fantastisch.

Ik heb genoten, en ga eens heel hard nadenken of ik in maart naar ZiggoDome ga naar The Jacksons... en dan wel met Mirjam!
Heerlijke dagen
Vorige week hadden we hier heerlijk de herfstvakantie. We keken er erg naar uit want we zouden weer naar Belgie gaan voor een paar dagen. Het weer beloofde veel goeds en meer hadden we eigenlijk niet nodig.

Woensdagmiddag kwamen we aan en werden al door onze vrienden opgewacht. Gelijk een en al gezelligheid. Taco noemde tussen neus en lippen wel even dat zijn knie wat raar deed en dat hij dacht dat er (weer) een onsteking zat aan te komen. 
Gezellig met elkaar gegeten en 's avonds een filmpje gekeken.

Donderdagochtend zag de knie er niet goed uit en na een kort overleg over de telefoon met de huisarts toch maar naar het ziekenhuis gegaan. Dat ging vlot en met een strip antibiotica gingen we weer terug naar het huisje. Daar snel wat gegeten en toen met de club naar Coo. Hoe vaak we daar al niet geweest zijn haha... maar het was er prachtig.'s Avonds hebben we in Malmedy een potje gebowld. Het ging echt super.... slecht ... pfff je zou er haast mee stoppen haha..
Vrijdag namen we afscheid van onze vrienden en bleven we met ons viertjes achter. Wat boodschapjes gedaan en even in Malmedy rondgelopen, op een terrasje in de zon gezeten en bij mijn winkel een leuke jurk gescoord. 's avonds hebben Nataly en ik heerlijk gebadderd en een maskertje gedaan.... verder een filmpje op en relaxen!

Zaterdag stond Aachen op de planning. Wat een heerlijke winkelstad is dat!! En zo vlogen de dagen voorbij... De antibiotica slaat nog niet erg aan en dus blijft het tobben met de knie van Taco... Inmiddels is hij aan een 2e kuur begonnen. Hopelijk slaat deze wel aan....

Zondag weer naar huis en weer in je ritme komen... Eigenlijk wilden we niet want het was zulk prachtig weer nog en hier thuis was het maar koud en grauw... Maar goed, nu weer werken en toeleven naar eind november... dan is er even een spannende periode... daarover later misschien meer....

 
"Onderuit in woeste, wilde golven
Door de branding van jouw liefde word ik bedolven"