Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Laura Pausini in de HMH
In 1997 hadden Taco en ik voor het eerst kaarten voor Laura Pausini. Zij had toen wat grote hits en de muziek stond ons erg aan... Maar op de dag zelf konden we ons er maar moeilijk toe zetten om richting Ahoy te gaan. Uiteindelijk wel gegaan en het bleek het beste concert ooit te zijn!  Daarna zijn we volgens mij ergens in 2002 ofzo nog in Den Haag geweest maar de keren daarna moesten we overslaan. Toch bleef altijd de wens om haar nog een keer live te zien. 
Vorig jaar kregen we de kans om kaarten te kopen voor 19 mei dit jaar... Ik hoefde daar niet over na te denken dus kaarten in de pocket.... Maar het duurde nog even dus het raakte wat in de vergetelheid.... vooral bij Taco haha... Die liep te verkondigen dat als Laura weer een keer kwam hij er toch wel heel graag naar toe wilde....  duhhhh 


Afijn gisteren was het dus zover. Op naar de Heineken Music Hall.... Samen met nog zo'n 70.000 man die ook die kant op moesten maar dan naar de Toppers. Wat een mensen!! Maar ook wat een sfeertje. We waren er vroeg, lekker met de trein vanaf Breukelen perfect geregeld.

Eerst nog wat winkels gekeken maar tegen vijven richting Grand Cafe 1920 (geloof ik) en daar een hapje gegeten. Toen snel naar buiten (het was er mega warm) en lekker in het zonnetje gezeten, mensen gekeken en met jan en alleman gekletst. Heel gezellig.


Iets na half 7 gingen de deuren open en rustig konden we ons plekje zoeken. Ook daar troffen we weer een gezellige meneer naast ons en ik spotte Martijn nog dus al kletsend  brachten we het laatste uur zo door. 

Laura kwam op...... wauw wat een stem zo waanzinnig goed en wat een prachtige vrouw om te zien.... 
Ze begon met voor ons onbekende nummers maar het klonk prima. Tussen de nummers door sprak ze leuk Nederlands en Engels en Italiaans. Maar ze probeerde echt contact te maken met het publiek, geweldig.


De avond ging veel te snel voorbij. De kleine 2 uur was eigenlijk te weinig.... Ik had graag langer van haar stem en muziek genoten, maar ja wat niet is is niet....iets na tienen liepen we de HMH uit richting trein.... Het was een heerlijke dag zo met zn tweetjes.... Genieten!"Afzien"
Een tijdje terug zag ik dat op 2 oktober Nick en Simon diverse signeersessie zouden doen in het land. Eentje ook in Utrecht. Tja, met een meisje in huis die naast Marco ook erg fan van deze heren is was de beslissing snel genomen. We zouden er naar toe gaan......


 Ik had Nataly al gewaarschuwd dat het ook wel eens niet zou kunnen lukken vanwege de drukte, maar daar had ze geen oren naar. Ze wilde naar haar Nick en Simon.
Taco verbaasde zich over het feit dat we er al om 13.45 uur gingen zitten terwijl ze pas om 3 uur kwamen... Tja enig Borsatogevoel komt dan naar boven he?! Ik wist dat Nelleke en Laura het ook gingen proberen en niet veel later sloten zij zich bij ons aan.


 Het duurde Nataly wel wat lang maar toen de heren opkwamen was ze het vergeten. Niet dat ze veel zag want er stonden aardig wat lange mensen voor haar, maar lang leve mijn sportavondjes, ik tilde haar zo nu en dan even flink op zodat ze ze goed kon zien. Nick en Simon deden een nr of 4 van hun nieuwe cd en dat was leuk. Dat ging ook allemaal goed, maar toen de signeersessie startte kregen mensen een vlek voor hun ogen. Voordringen en duwen... pfffff... Ik zag mijn meisje steeds kleiner worden. Op een gegeven moment mijn armen wijd om haar heen gedaan zodat ze even haar eigen ruimte had. 


Wat een crime voor we werkelijk in de rij stonden... maar éénmaal in de rij was het een verademing. Rustig afwachten tot het signeren... Nick was helaas iets te geconcentreerd met het signeren bezig dat hij niet echt op de mensen lette die voor hem stonden, Simon gelukkig wel... Maar weet je, ik snap het ook wel. Zo druk, zo veel, en nog een sessie te gaan in Amersfoort...  Een foto zat er niet in vandaag, ook logisch dus dat is weer een uitdaging voor een volgende keer!


Nataly is blij en dan ben ik het ook! Frank Boeijen
Ergens vorig jaar, deze tijd, kwam het boekje van de Goudse Schouwburg uit. Je hoopt dat waar je op inschrijft, je ook daadwerkelijk naar toe mag en kan. 9 van de 10 wordt je voor iets uitgeloot.... Maar goed, ik had het idee dat het wel leuk zou zijn om samen naar Frank Boeijen te gaan. Vroeger niet echt een fan geweest, maar in de loop van de jaren verander je en ga je andere muziek ook mooi vinden. Gisteren was het zover....


Eerst gingen Taco en ik lekker uit eten bij LEKKERR hier in de stad. Een nieuwe zaak en die moet je dan uitproberen he?! Het zag er al gelijk bij binnenkomst gezellig uit. Uiteraard waren we de eersten want het was pas half 6! Maar goed, een lekker roséetje en de menukaart. Het voorgerecht was snel besloten, carpaccio. Maar voor het hoofdgerecht wilde ik eens wat anders als de varkenshaas, sparerib of sate en koos voor de eendenborst met sinaasappelnogwatsaus. Geen verkeerde keus kan ik je melden! We hebben heerlijk gegeten en na nog een kopje koffie zijn we naar Gouda gereden. 


We zaten rij 2 bijna in het midden. Een mooi overzicht dus. Ik blijf het altijd een mooi moment vinden als de artiest waarvoor jij komt het podium opkomt.... zeker als het een is die al zo lang mee doet! De eerste tonen werden gespeeld en het genieten kon beginnen. Eens niet een avond de longen uit je lijf mee zingen, staan, springen.... nee zitten en luisteren.... mooi...........


Er kwamen voor mij een heleboel onbekende nummers langs, niet ieder nummer even mooi, maar er zaten plaatjes bij! Uiteraard mochten de hits "Zwart/wit", "Zeg me dat het niet waar is", "Heb me lief" niet ontbreken. 

"Zwart/wit" deden ze helemaal voor op het podium, lekker dichtbij ons, beetje kampvuurachtig en het was top!


Nadat Frank en zijn band ons voor de 1e keer gedag had gezegd, bleven we applaudiseren en kwam hij uiteraard terug. Na nog 1 nummer waren wij (het publiek zo enthousiast) dat ze besloten nog maar even door te spelen. Als laatste kwam "Kronenburgpark" nog. Natuurlijk, die mag toch niet ontbreken?! Na dit nummer hielden ze het echt voor gezien en hebben wij nog een drankje gedronken. Helaas hebben we Frank niet meer gezien, maar we gingen heel tevreden weer naar huis. Wat een heerlijke avond! Een absolute aanrader!

Blof HMH 3 december 2009
Al maanden keek ik uit naar dit uitje... Net voor de zomervakantie kon ik de kaarten voor het concert van Blof in de HMH bestellen. Wie er als vrienden bij zouden komen was toen nog niet bekend, maar voor mij is Blof al genoeg hoor hihi... Dan vermaak ik me prima!

Gisteravond iets voor half 7 reden we met de auto vol op weg naar Amsterdam... Ik gaf bij Abcoude nog aan dat we best even bij Marco langs konden gaan, maar dat vonden ze geen goed idee... tsssssss.... 
We parkeerden vlak voor de HMH en gingen snel naar binnen. Het was al behoorlijk druk en de garderobe was niet echt vlotjes hoewel ze echt goed doorwerkten, maar vond het wat raar geregeld... Maar goed dat ter zijde..


Tegen achten snel de zaal binnen en na niet al te lang wachten kwamen de jongens op... Ik blijf het altijd zo heerlijk vinden ze te zien he?! Sinds ons avontuur in Dublin met de heren vorig jaar december zullen ze nooit uit mijn hart verdwijnen... 

Ze begonnen en het is één feest geworden... Als eerste vriendin werd Maria Mena op het podium gehaald. Wat een geweldig mens is dat zeg... Een lekker lachebekje, ook op een leuke manier brutaal... 


Wende Sneijder kwam ook. Nu vond ik persoonlijk de stijlen niet helemaal lekker bij elkaar passen, maar wat een stem heeft zij ... fantastisch! 
Bart van Racoon kwam. Hij vond het wat onwennig om Nederlandstalig te zingen, maar het ging hem prima af.... Een leuke combinatie zo met Paskal.Toen kwam ook nog Candy Dulfer op het podium en niet te vergeten Daniel Lohues en Tom Baxter. Wie die laatste is kan ik je nog steeds niet vertellen, maar zingen kon hij! 


Tom Baxter en Candy Dulfer


Uiteraard werd er ook nog een nr van Skik gespeeld.... Wat we zongen weet ik niet, maar de hele zaal deed mee haha...Het was echt een superavond. Blof als hoofdact en geweldige artiesten eromheen! 

Leuk was het ook even na afloop... we liepen de zaal uit en zag ik Marlies staan. uiteraard even snel gedag gezegd, maar daarna mijn cluppie weer opgezocht want die waren al wat doorgelopen..

Ik heb nog filmpjes van deze avond, maar die moet ik nog even bekijken en uploaden en zo, dus die komen hopelijk vanavond nog online!
Verdrietig
Je kunt het raar vinden, maar toen ik gisteravond hoorde da het slecht met  Michael Jackson ging heb ik al een traantje gelaten. Mijn gevoel zei dat hij het niet zou redden. Waarom? Geen idee maar toen het vanmorgen op het nieuws bevestigd werd was en ben ik nog steeds oprecht verdrietig.

Toen ik vroeger met mijn zussen naar Toppop keek en the Jacksons waren er, was Michael altijd mijn favoriet. In de jaren erna toen hij solo ging groeide mijn bewondering en werd ik echt een megafan. Mijn hele kamer hing vol met posters, zijn muziek schalde altijd door mijn kamer...
Het hoogtepunt was toch wel in 1988. Ik ging voor het eerst naar een echt concert en dan nog wel van Michael. Hyper was ik en ik vond het geweldig. Zo genoten!!! De jaren erna bleef ik hem volgen. Helaas ook in zijn rare uitspattingen met cosmetische chirurgie. En alle andere aantijgingen waarvan je nooit zult weten of ze waar waren. Qua persoon heeft Michael het zwaar gehad, als artiest was het gewoon top. En nu... nu is hij niet meer.

Ik hoop dat hij nu de rust gaat vinden die hij altijd had willen hebben.

Michael R.I.P.


xxx
Alain Clark in Tivoli
Het was een maand of 2 geleden dat Taco besloot dat we kaartjes voor Alain moesten aanschaffen. Eens wat anders dan ons standaard repertoire haha... Alain gaf een concert in Tivoli en ons bezoekje daar met Blof was ons goed bevallen en dus waren de kaarten een feit.


Gisteravond was het zover. Rond 20 uur waren we in Tivoli en het was nog niet zo heel gek druk. Het leuke daar is dat je ook van bovenaf naar het podium kan kijken, en voor kleintjes zoals ik is dat een uitkomst! Heerlijk hangend over de railing.
Om 21 uur kwam de band op. Het was een behoorlijke ploeg en kort daarna kwam Alain tevoorschijn. Gelijk een groot genot. Zoveel enthousiasme zoals hij uitstraalt daar op het podium.... je wordt spontaan blij!

We waren bang, omdat hij natuurlijk nog niet heel veel cd's heeft, dat hij covers zou gaan zingen, maar niks was minder waar. Heerlijk allemaal eigen nummers. Van heerlijk swingend tot lieve kleine liedjes. 


Op een gegeven moment vond hij het leuk om even van het podium af te komen en tussen de mensen mee te dansen! Waanzinnig om dat vanaf boven te zien. De reacties van de mensen en het kan ook allemaal. Geweldig.

De avond vloog voorbij. Natuurlijk zaten we te wachten op zijn vader. Maar ja, ik kan me ook voorstellen dat die beste man echt niet altijd met zijn zoon meegaat. Maar ook daar vergisten we ons in. Paps kwam bij het laatste nummer van de toegift. Wat een zaligheid om naar die 2 te kijken. De liefde, het plezier daar samen te kunnen en mogen staan.... 


Het is geen beste kwaliteit deze foto, maar zegt wel alles.... 

Uiteraard heb ik ook nog wat gefilmd. Ik moest het deze avond nog even met mijn ouwetje doen. Hij begint steeds meer rare dingen te vertonen, dus jullie raden mijn verjaardagscadeau voor volgende week al! Juist een nieuwe compactcamera haha...en klik * hier* voor het volgende filmpje. Om een of andere reden krijg ik deze niet zo in de log verwerkt.... 

En mochten jullie je nog afvragen of ik vanmorgen heb gezwommen??? Nou echt wel! Vraag me niet hoe, want het was zooooooooooooooooo koud..... Bianca ging via het trappetje. Vol bewondering heb ik haar gadegeslagen, maar na haar kreet dat het ijskoud was ben ik er in 1x ingedoken. Gelijk met de borstcrawl naar de overkant en toen was het redelijk te doen. 
Na een half uurtje en 20 banen verder zijn we ons snel gaan aankleden en na een kopje koffie bij haar thuis snel onder de warme douche. Het was koud, maar het was ook wel erg lekker. Je voelt je gewoon helemaal fit zo'n dag haha... Volgende week gaan we weer.Lucas en Jochem Myjer
Nadat ik vorig jaar via Marktplaats een persoon trof die kaarten van Jochem wilde verkopen voor de normale prijs (ja gelukkig, ze bestaan nog) was het voor Lucas nog wel heel erg lang wachten voordat hij zijn idool in het echt zou kunnen zien.

Gisteravond was het dan zover. Iets over zevenen vertrok hij met Taco richting Gouda, de Goudse Schouwburg. Onderweg werden ze nog aangehouden door de politie (alcoholcontrole) maar na een blaastest mochten ze gelukkig verder haha. 

Bij de schouwburg aangekomen eerst wat gedronken en toen zijn ze hun stoelen gaan opzoeken. Ze zaten helemaal bovenin, maar dat mocht de pret niet drukken. Ze hebben allebei genoten.

Toen de show was afgelopen gingen ze gewapend met 2 dvd's, een pen en eenfototoestel naar beneden. Daar zou Jochem ook zijn.... En ja hoor, samen met de rest van het publiek stonden ze bij de bar.... Maar hoewel het druk was, nam hij alle tijd voor Lucas. Ja Suus, ook jouw dvd is gesigneerd!!! Wat erop staat.... géén idee!!! Hij schrijft net zoals hij is hihi... En uiteraard is er ook een prachtige foto gemaakt!Toen de mannen tegen half 11 weer terug waren, was Lucas slechts een "beetje" hyper haha.... 

Hij heeft de avond van zijn leventje gehad... heerlijk om te zien!
Blof in Dublin.. *zucht* ..
Sjonge jonge wat een dagen en ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen... Waarschijnlijk gewoon bij het begin maar ik vertel jullie vast het uiteindelijke resultaat.....

HET WAS FANTASTISCH, HET WAS GEWELDIG, HET WAS SUPER!!!!

Ik zou zeggen, pak een kopje koffie, thee of een glas fris, want een kort verslag gaat het niet worden! 

Woensdag 10 december 2008

Zenuwachtig stond ik op. Boven verwachting eigenlijk best lekker geslapen... De kinderen naar school gebracht, dikke kussen en knuffels uitgewisseld en toen op naar Schiphol. Mijn schoonvader bracht ons. Omdat ik zeker niet te laat wilde aankomen reden we zo rond kwart voor 9 weg van huis. De reis ging voorspoedig en zo kwam het dat we dus ruim op tijd op Schiphol waren (10 uur ipv 11 uur).
Het restaurantje opgezocht en lekker wat gedronken.

Tegen 11 uur gingen we naar de verzamelplek en daar troffen we Danielle van Skyradio en natuurlijk de overige winnaars. Een leuk koppeltje. Ik denk dat er 10 winnaars waren (20 personen) en een 10-tal relaties. Danielle deelde alle gegevens uit en we werden nog verrast met de nieuwste cd van Blof (die had ik al, maar nu heb ik er dus een standaard in de auto).. Op de passagierslijst stonden ook de namen van de heren van Blof. We zaten dus met elkaar in hetzelfde vliegtuig.... Spannend allemaal hoor.

Nadat we even hadden geshopt en niks gekocht zijn we naar onze gate gegaan. Daar lekker gekletst met onze medewinnaars. Het was al gelijk gezellig. Ineens begon één mij heel hard te tikken. Ik schrok en vroeg verbaasd wat er was!!! Bleek Paskal voor het raam te staan hahaha... Fijn, ze gingen dus ook nog echt mee!!! Hahaha... zou een beetje slordig zijn he, wij in Dublin en zij in Nederland!

Toch wel wat gespannen ging ik het vliegtuig in. Maar eenmaal in de lucht had ik nergens
meer last van. We hadden goed zicht en dus konden we mooi de bootjes zien varen en Engeland zien liggen en uiteindelijk ook Ierland! Na ruim een uur vliegen met toch best wat turbulentie kwamen we op Dublin Airport aan. Trappetje naar beneden, en je neus achterna. We werden zelfs ook nog door een hasjhond besnuffeld. Ik moest zo lachen haha....

In de aankomsthal stond iemand voor ons klaar om ons naar de bus te brengen. Blof ging met een ander busje. Op de weg naar het hotel toe werd er vanalles over Ierland en Dublin verteld en zo ging het half uurtje snel voorbij. Bij het hotel kregen we snel onze kamersleutel en konden we naar boven. De kamers zagen er prima verzorgd uit. Klein, maar erg netjes! 


Toen was het tijd om even wat te drinken in de bar. De heren hadden zich daar ook al een plaatsje toegeeigend en dat is toch wel raar. Om ineens zo dicht bij hen te zijn.... Paskal was nog wat moe en ik knoopte een klein praatje aan.... *zucht*... ze zijn ook gewoon mens haha... Ik vroeg of er 's avonds tijd was voor foto's en Paskal antwoordde: "We zijn er vanavond voor jullie. We gaan eerst anderhalf uur spelen en dan aan het bier! haha... En uiteraard gaan we ook foto's maken!"..... 
Met een "tot vanavond" namen we afscheid en doken Taco en ik de stad in. Mensen wat een stad!!! Utrecht op een zaterdagmiddag voor de Kerst is er niks bij!!! Wat een drukte niet normaal meer!


Even wat winkels in en uit gegaan. Alles was al in kerstsfeer, je werd werd er helemaal vrolijk van! Maar echt een mooie stad is Dublin niet. Grauw, veel nieuwe gebouwen... en heeeeel veeeeel bussen! En dan maar structureel de verkeerde kant op kijken als je wilt oversteken!! Wat een gestress haha.. 

Het werd langzaamaan tijd voor het avondeten. Tja, moeilijk doen een Pub zoeken en wachten wat je voorgeschoteld krijgt, of gewoon lekker in het Asian Restaurant in het hotel eten?! Nou die keuze was snel gemaakt. Lekker in het hotel. En dat was een perfecte keuze! Wat hebben wij gesmuld.... echt zo ontzettend lekker! Maar zoals gewoonlijk weer veel te veel...  


Ondertussen hadden we met anderen afgesproken gezamelijk naar The Cobblestone Bar te gaan waar de showcase van Blof die avond zou plaatsvinden. Na een "kleine" omweg kwamen we bij de bar aan en Paskal verwelkomde ons met "hee, je hebt het kunnen vinden!" hihi... Op dat moment was Shane Martin aan het spelen. Hij heeft meegewerkt aan het project Umoja in Ierland. Later die avond trad hij ook nog met Blof op.
Om een uur of 9/kwart over 9 was het tijd voor Blof. Kun je het voorstellen? Een podiumpje van ca 2 bij 3 meter in een heel klein café?! Nou daar zaten wij dus! Meer dan eerste rang.... Het was echt geweldig... Ik kan geen woorden vinden die kunnen beschrijven hoe ik deze avond heb beleefd..... De jongens hadden veel plezier op het podium en wij hoefden alleen maar te genieten..... De concerten duren altijd te kort... Ook al duren ze 3 uur haha... Het was naar mijn zin weer veel te snel voorbij maar goed het was nog niet klaar.... Bier! En.... foto's en.... cd's signeren.


Ik had mijn cd mee en een stift... De eerste die ik te pakken kreeg was Peter. Hij nam alle tijd, kwam gezellig naast me zitten en zo hebben we best wel even een tijdje zitten kletsen. Zo ongedwongen..... Mag de tijd nog even terug???? Toen kon ik Bas aan zijn jasje trekken. Die tekende en ging op de foto (helaas niet helemaal scherp). Norman die had het er maar druk mee... Ineens een stuk of 4 cd's onder zijn neus hihi... Iedereen was ook heel blij met mijn stift! Maar dus ook met hem op de foto. Toen geen tijd gehad om te kletsen (maar dat kwam nog) en toen last but not least Paskal! 


Wat een avond.... wat een heerlijke mannen.... En Taco die genoot ook. Alleen veel minder uitbundiger dan ik. Taco geniet stilletjes. Vind het allemaal geweldig maar wilde niet op de foto. Nee zeg, ben je gek.... dat doe je toch niet???? Hihi... totdat ik hem met Paskal zag praten.... "klik" zei mijn camera.... en toen stond hij er toch op haha....

Tegen twaalven werd het laatste rondje uitgeschonken en er werd besloten het feestje in de hotelbar voort te zetten. Eenmaal daar aangekomen was ie dicht... Knap waardeloos dus. De heren gingen naar een bar in de buurt en tuurlijk mochten ook wij komen. We konden helaas niet meerijden want het busje zat vol maar het was niet moeilijk te vinden.... Toen we gingen kijken waar het was, sloeg ineens de vermoeidheid toe.. (het was daar een uur vroeger dan in Nederland) en we besloten, hoe jammer het ook was, om lekker naar bed te gaan.... 
Heel erg moe maar ook heel erg voldaan kropen we ons bedje in.... Taco was zo vertrokken... ik niet..... Ik heb geloof ik alles nog een keer beleefd wat die dag allemaal had plaatsgevonden... en heb dus alle uren voorbij zien komen.... Maar goed het bed lag lekker... het was niet anders.. 
Knap brak stapte ik om 8 uur uit bed. Ondertussen de pc opgestart en even zitten msn-en.... Toen een verkwikkende douche, Taco zijn bed uitgetrokken en op naar het ontbijt. Tja, wat zal ik daarvan zeggen.... niet mijn ding hahaha..... maar goed toch wat naar binnen gewerkt en toch weer even de stad in. Een 2 tal shirts voor de kinderen meegenomen en een Irish Penny whistle voor mijn moeder (een fluitje)... Een heel stuk gelopen en om 1 uur waren we het zat. De spullen uit de  hotelkamer gehaald en ons in de bar genesteld. Daar zat de rest ook inmiddels.

Om half 3 stond de bus klaar. Of eigenlijk 2 bussen. 1 voor ons en 1 voor Blof en crew. Maar die bus was groot genoeg en dus regelde Danielle dat we lekker gezellig met z'n allen in die ene bus kwamen. Helemaal goed. Eenmaal op het vliegveld aangekomen nog snel wat fotomomentjes en als kletsend met Norman naar de check in gelopen.


De controle vond ik hier strenger dan in Amsterdam. Paraplu uit de tas, riem af, sommige moesten de schoenen uit..... laptop los.... Maar zonder problemen mochten we door. Nog even snel Iers bier voor mijn vader gekocht en toen maar gaan wachten.... 

Om kwart over 5 stegen we op... en hoe! Een achtbaan was er niks bij haha mijn maag draaide zich wel 3x om. Dat was op de terugweg niet hoor... En weer ruim een uur later landden we volgens mij ergens op de buitenste landingsbaan en na ca. 20 minuten taxiën kwamen we bij de slurf. Toen nog weer binnen een stuk gelopen en ja... toen was het voorbij... Jaap en Richard stonden ons al op te wachten buiten en konden ons weer veilig naar huis brengen.... 

Maar dat gebeurde niet eerder als dat ik de heren van Blof nog even heb toegeroepen en had uitgezwaard (kreeg  hetzelfde terug hihi).... 

EMI, Paskal, Norman, Peter en Bas, Skyradio.... ontzettend bedankt dat we dit hebben mogen meemaken! We hebben meer dan genoten en Blof...... hopelijk tot snel bij een volgend concert!

xxx
Frederique
We zijn in Dublin
Zo even een klein kort berichtje vanuit Dublin. Het vliegen viel gelukkig mee. Ook de controle was zo gepiept. Waar we dus alleen niet aan gedacht hadden was het zakmesje van Taco die altijd standaard aan zijn sleutelbos zit... Nu dus niet meer... die mocht hij inleveren... dat was wel even balen maar het is niet anders.

Om iets over half 2 lokale tijd landden we op het vliegveld van Dublin. Enige turbulentie hebben we wel gehad en dat was niet leuk haha...
Ook de heren van Blof zaten in het vliegtuig en samen met een leuk klein koppeltje mensen gaan we een superavond beleven.

We gaan zo dadelijk met ons tweetjes hier in het restaurant een klein hapje eten en dan tegen half 9 worden we in een Ierse pub verwacht... Daar zal Blof anderhalf uur spelen en dan gaan we aan de borrel met elkaar. 

Iedereen een hele fijne avond!


Vooralsnog geen Jochem...*UPDATE*
Ik word hier verdrietig van...

Ik ben op zoek (oke, rijkelijk laat) naar 2 kaarten voor een voorstelling van Jochem Myjer hier in de buurt. Je raadt het al, alle voorstellingen zijn reeds uitverkocht. Maar ik wil Lucas een keer verrassen. Nataly mag mee naar Marco dan mag hij lekker een keer genieten van Jochem.. Leuk idee toch?

Ja en nee... De basis is leuk ja... totdat je dus kaarten gaat zoeken op het internet.....

Ik had in de buurt iemand gevonden die 2 stuks had en ik heb een bod gedaan, maar helaas ik ben nu dus overboden door iemand die echt meer wil betalen... Ik ben dus bang dat ik die kaarten niet ga krijgen..

Kijk je verder op MP dan zie je kaarten gewoon voor minstens 3x de normale waarde aangeboden en mensen kopen het?!!!! Te zot voor woorden. De gemiddelde 1e rangskaarten kosten zo'n 21 euro.... Maar ze staan er gewoon voor 50 / 60 euro per kaartje op... 

Ben ik echt zo netjes? Of ben ik gewoon naief... laatst heb ik zelf een kaartje via MP verkocht. Niks winst draaien.. ik had een kaartje over (had een verkeerde datum ingetypt en niet gezien.... slim he?!), wilde mijn geld daarvoor en that's it! Een persoon heb ik dus gelukkig gemaakt.... 

Ik hoop dus nog steeds op een klein wondertje dat ik Lucas toch blij kan maken met een voorstelling van Jochem... Op de wachtlijst zetten had geen zin, want die lijst is al zo lang werd mij verteld.... Dan op de dag zelf nog maar eens bellen of er kaarten terug zijn gekomen en anders maar heel braaf tot volgend seizoen wachten....


*UPDATE*
- Tring...
- Met Frederique
- ja met ......
- eh... ja u bent van de kaartjes van Jochem
- ja en hoewel u niet de hoogste bieder bent, sprak uw mail ons erg aan... een jongetje van 11 jaar blij maken... wat wil je nog meer. We hoeven geen winst te maken!!!
!

Gelukkig er zijn meer mensen die het goede voor hebben. 

YEAHHHH alsof ze mijn log hebben gelezen! haha... Ik ben blij, ik ben blij, ik ben blij en weten jullie???? 

LUCAS IS SUPERBLIJ!!!!!!


 
"Geluk is mooi als het naar je lacht
Niemand hoeft dat uit te leggen"