Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Updeetje
Ik ben er maar weer eens voor gaan zitten.. Het loggen, twitteren en hyven schiet er momenteel wat bij in.... 

Na Vrienden van Amstel snel gaan inventariseren wie er komend jaar weer mee willen naar dit gezellige concert zodat we weer kaarten kunnen reserveren.. Lees je gewoon op de site dat alle staanplaatsen voor alle in de verkoop zijnde dagen al weg zijn!!  Maar goed, toch een mail er aan gewaagd en nu staan we op de wachtlijst.. Nu maar duimen dat het allemaal gaat lukken..

Verder is het weer druk met school. Na een rustige januari gaan we nu weer aan de studie met examens. Volgende week mag ik er weer aan. Ben heel benieuwd. Alle ins en outs over geboorte, overlijden, huwelijk en echtscheidingen.. We zullen zien wat we er van bakken. Duimen jullie dan weer voor me?!

Afgelopen vrijdag waren mijn zus en vader jarig. Dit vierden we zaterdags. De bedoeling was dat we met de hele familie bij elkaar zouden zijn. Helaas lukte dit niet. 1 Nichtje was ziek en mijn lieve Suusje kon er door omstandigheden ook niet bij zijn... 

Mijn vader heeft 5 jaar geleden een zingende zaag voor zijn verjaardag gekregen en sindsdien trakteert hij ons zo nu en dan op een klein concertje. Het leuke is dat het steeds moeilijkere muziekstukken worden waar hij mee mee kan spelen! 


Morgenavond ga ik een avondje met mijn vriendinnetjes weg. Thuis met elkaar wat eten en dan staat er een theaterbezoek op de planning. Femmage! Ben heel benieuwd...

Verder sms ik me enigszins suf om 13 februari bij Marco erbij te kunnen zijn, maar tot op heden helaas nog geen geluk.... De aanhouder wint zeggen ze ?! haha...

We tellen de dagen af naar de voorjaarsvakantie. Even lekker er tussenuit... Hopelijk mooi weer, goede sneeuw en veel gezelligheid.... We zitten in het zelfde dorp als mijn vriendin met haar gezin en ouders, dus die gezelligheid zal wel goedkomen! Heb er zin in...  
Weet je....
Een tijdje terug meldde ik al dat mijn strijkijzer aan vervanging toe was en dat ik mezelf getrakteerd had op een stoomgenerator. Ik kan jullie vertellen dat dat ding mij heeeel goed bevalt. Ik vind strijken nog steeds niet leuk maar het wordt wel makkelijker.... 

Taco zat van de week te denken over de stofzuiger.... Het ding doet het prima dus eigenlijk geen reden voor vervanging. Zijn gedachten uitte hij ..... de volgende stofzuiger moest een zakloze worden. Oke, prima..... Ik dacht, laat ik Taco eens helpen hahaha... en ik trek gewoon de stofzuiger zo kapot dat reparatie niet meer mogelijk is  Taco blij hihi not! want me moesten dus op zoek naar een nieuwe stofzuiger... Het is de Dirt Devil 5038 geworden. Het scheelt behoorlijk in ruimte in de gangkast en hij doet het prima! 

Nu maar eens bedenken wat nog meer vervangen kan worden hahaha..... Nee hoor, voorlopig even genoeg huishoudelijk apparatuur gehad!

Verder liet Taco me vanmorgen een apparaatje zien waarmee je dia's én negatieven kunt digitaliseren. Mijn ouders hebben een aantal dia's en ik een heleboel negatieven die ik idd ook wel digitaal zou willen hebben. Om de dia's allemaal te doen zou ik al meer kwijt zijn dan wat dit apparaatje kost. Dus binnenkort weet ik wat ik kan doen..... Ik ben benieuwd welke lang vergeten foto's ik tegen ga komen! 


Gisteren hadden we de meiden van Bianca gezellig hier overdag. Ze hebben heerlijk gespeeld, tv gekeken, we hebben gewandeld en ze hebben cakejes gebakken en ze wilden schminken en toen was het ineens zomaar weer tijd dat mama voor de deur stond. De dag vloog voorbij. Uiteraard bleven ze gezellig hier eten. Mirjam ook en om de dag compleet te maken gingen we lekker gourmetten. Helemaal gezellig. Met elkaar alles klaargemaakt en heerlijk op het gemak gekeuteld aan tafel. We hebben nog een polonaise gelopen (de kinderen keken ons aan van "ze hebben nu echt hun verstand verloren hahaha").
De meiden zo tegen achten richting bed en wij op de bank voor de buis in afwachting van de 5 km heren..... Wat was Sven weer heerlijk goed! Spannend wel zoals we allemaal hebben kunnen zien... ben heel benieuwd wat de dames straks gaan doen.

En zo was het weekend weer voorbij... Vandaag nog even gewinkeld en vanmiddag op verjaarsvisite bij Sandra geweest. Altijd gezellig en ze was ook echt jarig!

Klaar voor de nieuwe week!
Weetjes
Weten jullie dat: 

Taco en Nataly druk zijn met de clubkampioenschappen van de badminton?

Taco heel goed gaat en nog niet veel heeft verloren?

Hij daardoor 6 juni waarschijnlijk wel finales moet spelen?

Dit een probleem kan zijn omdat we een 25 jarig huwelijksfeest hebben?

Nataly het ook niet onaardig doet?

Haar eerste 2 wedstrijden heeft gewonnen?

De derde verloor tegen haar vriendinnetje?

Dit even heel moeilijk was?

Ze daarna gewoon de mix heeft gewonnen?

Ik vanavond een oefenles Zumba/Latin Dance op de sportschool heb gehad?

Het niet echt mijn ding is hoewel ik dansen heel erg leuk vindt?

Ik toen ik net thuis was werd opgeroepen voor een rampenoefening in de gemeente?

Je dan binnen het half uur aanwezig moet zijn?

Ik dus lekker bezweet op pad ging?


Me net heb aangemeld als kandidaat voor de commercial van Marco?

Het helemaal te gek zou zijn als je daarvoor wordt uitgekozen?

Mijn duimen nu draaien?
 

Nee?? Dan weten jullie het nu hahaha


Plus Sieradenzegels

Wie spaart de zegels van Plus voor de bedels en de armband?

Ik heb hier nog 10 strookjes liggen a 5 zegels. 

Wie kan ik hier blij mee maken?

Ditjes en datjes
Zo alle drukte is achter de rug, de schaatspret is over en nu zijn we weer over gegaan op het normale ritme van de dag... wat een zaligheid!!!

Lucas had zijn zinnen gezet op een prachtige Bongo die hij van zijn verjaardagsgeld wilde kopen. Dus zoeken op internet en ja hoor, een prachtige bongo voor een mooie prijs. Ik die besteld (kijk niet verder dan mijn neus lang is). Lucas bleef maar "mam, heb je al een mailtje gehad, wanneer komen ze nu?"  Dus ik nog maar eens op de site kijken..... zijn ze niet op voorraad!!!! 
Dus ik het bedrijf gebeld en die meldde mij dat het nog wel een paar weken kon duren.... Sjonge, dat is lullig voor Lucas... Ik vertelde die meneer hoe en wat en meneer ging kijken wat hij kon doen.
Een andere bongo's waren wel leverbaar maar iets duurder. Hij stelde voor het verschil te delen en dan kan Lucas volgende week zijn Bongo's in huis hebben. Zo gezegd, zo gedaan en Lucas kan niet wachten tot het dinsdag is hahaha....

Verder zijn we druk bezig met het zoeken van een leuke camping voor de zomervakantie. We willen na 3 jaar kou en regen weer de zon gaan opzoeken. We willen naar de Pyreneen Orientales. Dan zitten we op een leuke afstand van zee (we hoeven niet aan zee te zitten). We hadden deze week dus een geweldige camping gevonden die voldeed aan alle eisen (niet te duur, zwembad, bij de spaanse grens) en de site gaf aan dat er nog plek was. Alles ingevoerd en wat bleek uiteindelijk..... geen plek! Wat een domper was dat zeg...
Dus gisteravond weer driftig op het internet op zoek gegaan en ja weer 2 campings gevonden en van beide inmiddels de bevestiging binnen dat ze nog plek hebben. Vanavond gaan we dus kijken welke het gaat worden en dan kunnen we ons gaan verheugen op de zomervakantie. Vanuit daar kunnen we naar Barcelona, evt. Caracassonne, het strand, de bergen, kastelen, grotten, oude plaatsjes... Ik heb er al helemaal zin in hahaha....
Zijn jullie al bezig met de zomervakantie?

Verder ligt mijn badkamer al een jaar overhoop. Niet zodanig dat er niet gedouched en 
 zo kan worden, maar ik mis een rij tegels en het bad wordt aan de onderkant afgeschermd door een vuilniszak (lowbudget haha)... Nu ben ik het zat (en Taco ook hoor). Maar we twijfelden. De oude tegels opzoeken en het zo verder laten of nieuwe tegels e.d. kopen en een nieuw bad (is echt aan vervanging toe)... Het gaat waarschijnlijk het laatste worden en ik wil morgen dus eigenlijk op pad hiervoor.

Zondag gaat Taco met zijn vriend skieen en ik ga met de kinderen en mijn ouders naar het Oudheidkundig Museum in Leiden. Lucas moet in februari een spreekbeurt houden en wil dat over mummies doen en ja waar kun je die nu het best bekijken dan daar! Jullie horen wel hoe ze het gevonden hebben!Fijn weekend allemaal!
Weekend
Wat een week was dit.... Eerst woensdag mijn hele hebben en houwen eruit gegooid en gisteren is het op school redelijk heftig geescaleerd. 
Ik wil er niet te veel op ingaan omdat ik niet weet wie allemaal deze log leest. Ik heb het een en ander bij school neergelegd en ga ervan uit dat zij het verder oppakken.
Mijn spruitje was vanmorgen echter wel redelijk zenuwachtig toen we naar school liepen, maar eenmaal bij school bleek dat de klas achter mijn spruitje staat. Een fijn gevoel. Nu maar kijken hoe het verder gaat. Ik ben er voor mijn kind. De leerkracht ook en dat moet voorlopig even voldoende zijn. De ander moet nu aangepakt worden, maar neem van mij aan, deze heeft gisteren een vervelende harde les geleerd. Als deze er al van geleerd heeft.Afijn, nu dus weekend. Even alles los laten. Morgen gaat Taco weer klussen bij zijn broer, Lucas mag weer basketballen en schaatsen en ik hobbel lekker al keutelend de dag door. Zalig.
Zondag gaan we lootjes trekken en daarna even naar Ikea. Weer even neuzen en wie weet al leuke dingen voor de Sint scoren.

Geen heftige dingen dus thuis (die gebeuren ergens anders wel haha)... Hebben jullie nog plannen?

Ik heb een potje met vet....
Gisteren is hier de Avondvierdaagse van start gegaan. Regen is dan niks, maar de temperatuur die we gisteren hadden was ook eigenlijk te veel van het goede... Ik was blij dat ik maar de 5 km hoefde te lopen en niet te 10 haha... die liet ik aan Taco en Lucas over. 
Nataly vond het helemaal gezellig, maar het zingen kwam nog niet zo los. ('s avonds bij mij wel tijdens de voetbalwedstrijd haha.."Mam je maakt zo veel herrie ik kan niet slapen"... )

Zowel Taco als Lucas hadden gisteravond wel last van hun voeten. Bij Lucas speelt het iedere keer weer op. Dus als het zo blijft toch maar even naar de huisarts. Hij heeft het nl. ook tijdens het sporten... Hij is een keer verkeerd terecht gekomen en blijft er last van houden.

Maar goed, terug naar de avondvierdaagse. Vanavond dus dag 2. Heerlijk weer, de wind was wel frisjes en hard maar het liep prettig. Ik had gezellig Marijke en Lotte om me heen, ook Helga liep soms voor ons met de meiden en soms achter ons. Op een gegeven moment begint Marijke met "een potje met vet"... Ongeloofelijk dat we dat vroeger bijna oneindig konden volhouden. Minimaal 100 coupletten. Dit keer redden Marijke en ik het met tussenpozen tot het 15e couplet haha...
Helga had wel een leuk lied en die moeten we de komende dagen even gaan oefenen. Het gaat over een boom op een berg die krijgt een tak, een tak met een knop, die knop wordt een blad... enz... en dan herhaal je die iedere keer.... Echt heel leuk.

Morgen hebben we een rustdag. Niet verkeerd voor de kinderen. Wij (Taco en ik) gaan morgen gezellig naar Acda en de Munnik. Heb er al veel over gelezen en allemaal positief. Ik heb er dus zin in.

Hebben jullie de vierdaagse al gelopen of doen jullie er niet aan mee?
Goed bezig
Goed bezig waren we dit weekend.

Na een vrij rustige zaterdag overdag was het 's avonds toch nog ineens rennen. Het opruimen van Lucas zijn kamer nam niet al te veel tijd in beslag maar toch.... Het was ineens 6 uur en ik was nog niet met het eten begonnen, Lucas moest binnen het uur naar zijn feest en ik was bezig om een afspraak te maken voor een kledingkast voor Nataly om die nog te kunnen ophalen (via Marktplaats)......

Om het kort te houden.... het is allemaal gelukt. Taco en ik zijn gisteravond met z'n tweetjes naar Krimpen a/d IJssel gereden om een grenen kledingkast te halen voor Nataly. Haar kast was niet meer afdoende voor haar steeds groter wordende kleren. Het is alleen een kast van erg fout grenen (en dan bedoel ik de kleur)... Gelukkig is de kast helemaal gedemonteerd opgeleverd en zo konden we vanmorgen alle losse delen netjes schuren en vervolgens deze in een laagje grondverf zetten.

Nataly liep helemaal te jubelen want volgens haar krijgt ze de mooiste kast van ons allemaal haha.. Ik ga hem morgen netjes wit lakken en ik heb vandaag (ook via MP) leuke decoratiestickers gekocht van Tweety en die gaan de kast opleuken.

En toen dat allemaal was gedaan vonden we dat we ook de tent nog wel konden opzetten. Dus wij naar Taco zijn zus gereden (heeft een heerlijke tuin waar we de tent met gemak konden opzetten) en hebben onze middag daar gespendeerd... Ach gespendeerd.... het was eerst alles uitpakken, op het gemak kijken hoe en wat en toen gaan opzetten.. Dat viel nog niks tegen en wat was ie mooi.... Taco is helemaal gelukkig met de tent. Ik op zich ook, alleen moet ik nog wennen aan het feit dat hij toch iets kleiner is als onze vorige tent. Waar laat ik alle zooi???? Of moet ik gewoon minder meenemen hihi....

Wij hebben ons weekend nuttig besteedt, heerlijk. Morgen eerst even weer het e.e.a. schoonmaken en dan weer aan de ververij. Dan moet Nataly haar kamer ook nog uitgemest worden en dan hoop ik toch ook deze week nog wel een keer aan het mozaieken toe te komen.... Wanneer ga ik strijken????? Ik weet het, ik wil gewoon teveel.... Het zal dus wel niet helemaal gaan zoals ik zou willen. We zien wel hoe ver we komen......

Fijne nieuwe week iedereen.....

Klassenfeest

Vanavond is het dan zo ver. Lucas heeft zijn eerste echte klassenfeest. 2 Meisjes vieren samen hun verjaardag en hebben zodoende de hele klas uitgenodigd.

Eerst een bbq en daarna lekker disco!

Lucas: "Gelukkig is de juf er niet de hele avond bij"

ik: "Hoezo?"

Lucas: "Dan zouden we verplicht moeten dansen"

En dat wil hij absoluut niet. Met carnaval moest hij verplicht meedoen met de polonaise, een drama vond hij dat. Ook op vakantie staat hij altijd te kijken hoe zijn moeder en zusje de dansvloer onveilig maken als er disco is haha... Nee hij geniet op een andere manier dan los te gaan op muziek en ook dat is goed. We zijn niet allemaal hetzelfde. maar ik vond zijn opmerking wel grappig.

Vandaag blijven we verder lekker thuis denk ik. Het weer nodigt niet echt uit om erop uit te gaan. Dan zal Lucas zijn kamer het vandaag moeten ontgelden. Die gaan we straks samen even helemaal uitmesten en soppen. Hoe hij het doet doet hij het... er is in de loop van de tijd al zoveel weggegooid en echt spullen erbij komen doet het niet... maar het is gewoon een bende! En als ik dan nog puf en zin heb zal ik ook samen met Nataly haar kamer onderhanden nemen.

Hopelijk krijgen we morgen inderdaad de droge zonnige periode die ze ons voorspeld hebben want we willen heel graag de tent opzetten, die heb ik afgelopen woensdag mogen ophalen....

Fijn weekend allemaal.
 

De eerste bbq is een feit!
Wat een heerlijke dag vandaag! Eerst eens even heerlijk uitgeslapen en in de loop van de ochtend richting Utrecht gereden. We wilden even lekker winkelen. Maar mijn zin verdween erg snel toen we in Utrecht waren. Onze vaste aanrijroute was afgesloten en werden we via een giga omweg naar het centrum geleid. Nu is dat op zich niet zo erg, alleen dat al die andere mensen nu ook net dié kant op moesten... We stonden vast!!! Echt niet leuk meer.

Maar goed, uiteindelijk geparkeerd en lekker in het zonnetje gelopen. Een leuke bikini voor Nataly gescoord en Lucas had nog een 3/4 spijkerbroek nodig.Verder nog her en der gekeken maar niks meer gevonden. Toen de stad uit... ja je weet het al.... weer met al die mensen die ook op de heenweg voor ons reden waren er nu weer... pffff. Maar we wilden nog even langs Randstad Kampeerwinkel omdat die ophoudt te bestaan en op alles was nu 50% korting. Tja als we iets wat we nodig hebben goedkoop kunnen krijgen.... Maar qua tenten stond er eigenlijk niks meer en ook de rest van de winkel was nagenoeg bijna leeg. Maar we vonden nog wel een grillplaat voor de skottelbraai die we nog steeds wilden kopen maar hem eigenlijk te duur vonden. Nu dus voor de helft... kijk dan is het snel gedaan natuurlijk haha. Toen lekker naar huis en in de tuin gezeten.

Daar besloten we dat we de bbq / skottel aan zouden zetten en ik zou snel wat vlees halen en aanverwante artikelen en dus lekker buiten eten. Toen kwam zwagerlief langs en vond het ook wel gezellig. Snel de rest opgetrommeld (die waren thuis), ik snel de boodschappen gedaan en zo zaten we op 26 april aan onze eerste bbq. Het was erg gezellig. Lekker gegeten. Ik dacht dat ik veel te veel had, maar de jongens worden toch ook steeds groter en eten dus ook steeds meer. Ik had nog wel te veel maar niet veeeeel te veel.

Nu liggen de kids voldaan op bed en wij hebben weer rust in huis.... Hopelijk morgen nog zo'n dag! Heerlijk genieten!

"Ik wil je niet verliezen
Maar ik mag niet voor je kiezen"