Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Verandering
Ik ben zo blij, ik ben zo blij..... 

Ik heb vandaag te horen gekregen dat ik vanaf oktober bij Frontoffice mag gaan werken! En dat betekent dat ik weer een opleiding mag gaan volgen, dat ik mijn plekje heb waar ik thuis hoor, dat ik 21 uur per week ga werken....

Ik ben zo blij!!!!! 

En ........................ ik heb vakantie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoe goed kun je die beginnen!???
Ontdekt?!! *UPDATE*

De afgelopen week stond in het teken van mijn werk. Ik mocht de hele week, gelukkig niet iedere dag de volle 8 uur, want ook voor de kinderen wil ik zo'n week leuk houden. Maar ik vond het weer heerlijk om een aantal dagen achtereen "mijn toko" te beheren haha... Soms was het erg druk, soms wat minder, maar ik genoot.
Afgelopen vrijdag moest ik ook weer naar het werk, maar niet om te werken! Het jaarlijks personeelsuitje stond op de planning. Ik was een van de mede-organisatoren en was heel benieuwd hoe de dag ging verlopen. We "dachten" dat het leuk zou zijn, maar ja je moet altijd afwachten he?!

Om half 9 zat iedereen in de bus en niet veel later vertrokken we naar het Mediapark in Hilversum.

Tegen 10 uur kwamen we bij het Beeld en Geluid aan. Daar onze contactpersoon gebeld en onder het genot van een kopje koffie en een gebakje kregen we het dagprogramma uitgelegd.
Allereerst zouden we de Experience doorgaan, dit duurde tot de lunch. Wat verrassend was dat zeg. Een absolute aanrader! Ik heb het sportjournaal gepresenteerd, door een showdeur opgekomen hihi, geacteerd in GTST (min of meer dan he?!!) en er was nog zoveel meer. E.e.a. werd opgenomen en dat heb ik dus nu thuis. Taco lag helemaal in een deuk en zijn reactie "amateur!" whahaha... TV en radio van jaren terug. Overal kon je weer even terug in de tijd..... Toen het tijd was voor de lunch was de algemene kreet: "veel te kort!!!"... Niemand was klaar en iedereen gaat dus nog een keer op eigen gelegenheid er naar terug. Deel 1 was geslaagd! Helaas hier geen foto's van omdat het simpelweg niet was toegestaan. Erg jammer....
Na de lunch moesten we nog even wachten op de contactpersoon en dat was geheel niet naar! De Televizierring werd uitgereikt die dag en wij troffen o.a. : Sophie Hilbrand, Sander Lantiga, dj Gerard Ekdom, sommigen hebben Edwin Evers gespot... Erg leuk om te zien. Ik had dit keer niet lef om foto's te maken... Ik bedoel, ik heb de naam al haha en die wilde ik niet versterken hihi.
Afijn, onze contacpersoon was er inmiddels en bracht ons naar buiten om vervolgens ons de studio in te leiden. De groep werd in tweeen gesplitst. Mijn groep ging als eerste stoeien met de groene/blauwe wand oftewel de Chromakey. Waanzinnig! Zo leuk om te zien wat er kan (en dit was nog simpel maar voor ons indrukwekkend genoeg).... Het weer werd gepresenteerd, anderen deden een barscene (en dat terwijl er dus geen bar was) en ik.... ik mocht Harry Potter spelen met de verdwijndoek! Hilarisch.... op een gegeven moment zweefde mijn hoofd, mijn collega zette mijn hoofd op de bar en een ander pakte hem op en liep met mijn hoofd onder zijn arm weg... Dit alles staat op een filmpje, maar ja zonder Platinapakket doe je er weinig mee. Maar neem van mij aan dat het meer dan komisch was.
Het uur vloog om en na een bezoekje aan het Witte Huis en de Sphinx in Egypte moesten we afscheid nemen. De volgende workshop stond op het programma. Acteren. Als ik nog niet in mijn broek geplast had van het lachen is het zeker hier gebeurd. Man o man, de tranen rolden over mijn wangen van het lachen. Het viel alles behalve mee en als je dan op je "fouten" werd aangesproken werd dat op zo'n manier gedaan dat jezelf ook goed inzag wat je fout deed.
Ook dit uur vloog voorbij en we vonden het jammer dat we niet verder konden.

Vol van alles hebben we in een cafeetje op het Mediapark nog wat gedronken en nagkletst... Het algemene geluid was dat iedereen het erg leuk had gevonden. Dat was goed te horen.
Om 5 uur de bus weer opgezocht en toen gingen we richting Zeist naar een bbq restaurant. Ook dat bleek een schot in de roos. Heerlijk gegeten, gepraat, gelachen en er werd zelfs nog gedanst!

Moe maar zeer voldaan van deze ontzettend leuke dag kwam ik om 11 uur 's avonds weer thuis....

Ik ga zeker terug naar Beeld en Geluid want ik heb de helft nog niet gedaan. Die workshops ..... een absolute aanrader!

Voor degene die ook enthousiast zijn geworden voor hun eigen personeelsuitje: http://www.hilversumevents.nl

*UPDATE*
Het is me gelukt!!! 

Hieronder de links:

Ik die het sportjournaal lees!

mijn showopkomst!

beide items verdienen nog wat oefening haha.... Het was erg leuk om te doen! Beloven jullie niet te hard te lachen???  

Wat een gesport

Sjonge wat een dag zo. Denk je een kantoorbaan te hebben haha....

Een tijdje terug ben ik bezig geweest met het inventariseren van prullebakken en papierbakken. Omdat het gehele kantoor in een nieuw jasje zit en de oude prullebakken echt aftands waren en de papierbakken afzichtelijk stonden bij het nieuwe interieur, werd besloten deze te gaan vervangen zodat alles er weer strak uit zou komen te zien.
Dus ik geteld, en nog eens geteld en vervolgens een heleboel prulle- en papierbakken besteld. Tja die kwamen deze week binnen. Dinsdag had ik geen tijd om alles om te zetten maar vanmorgen dus wel.

Gewapend met mijn lijstje ging ik door het gebouw. Het was heel fijn dat iedere bak afzonderlijk in een kartonnen doos zat (NOT). Ik heb ruim 100 dozen geopend en kapot gemaakt.. en toen per afdeling alles vervangen. Ik kan je vertellen ...... dat is zweten! haha.. Maar je zag wel dat het allemaal opknapt. Niet iedereen was het daar mee eens en dan de opmerkingen he?!! Maar goed, ik bleef lachen en maakte "leuke" grapjes terug... Lekker belangrijk allemaal haha...

Het gaf een goed gevoel toen ik alles had gedaan. Oude zooi opgeruimd... heerlijk.

's Middags zat ik bij de telefoon. En ook daar krijg je zulke leuke mensen aan de lijn haha.. Op een gegeven moment een meneer, die klonk heel netjes en ook ik was erg netjes. We sluiten het gesprek af, ik met "dag meneer"  en hij met "doeiii" .. hahaha.. ik vind dat altijd zo grappig van die mensen. Alsof je ze persoonlijk kent!

En nu vanavond de 3e avond van de avondvierdaagse. Ik heb straks echt mijn beweging weer gehad hoor!

 

Nog 2 daagjes
Nog 2 daagjes werken en dan heb ik samen met de kinderen heerlijk een week vrij! Alleen donderdag en maandag nog werken en dan een week niks. Je weet niet half hoe ik hier aan toe ben.....
Ik ben het gewoon even zat.

Gelukkig heeft Taco ook vanaf volgende week woensdag een mini vakantietje en gaan we lekker met het gezinnetje genieten van hopelijk mooi weer, Koninginnedag en wie weet nog wat andere leuke dingen.

De kinderen zijn er ook aan toe want al die feestelijkheden op school vergen zo langzamerhand ook hun tol. Was het maar vast donderdagavond, dan is de spanning weg en kunnen ze genieten.

Lucas is inmiddels weer opgeknapt en is vandaag ook weer gaan basketballen. Helemaal rood kwam hij weer thuis hihi... lekker zijn best gedaan! Straks mag ik ook weer bewegen en daar heb ik zin in. Even nergens aan denken dan alleen aan de (nieuwe) danspasjes....

Winterberg
Donderdagavond zat ik ineens in zak en as. Na de vermoeiende dag zag mijn been er ineens 3x dikker uit als dat hij behoorde te zijn.... Wat te doen? Vrijdag stond nl. een pv uitje van het werk van Taco op de planning... en niet eentje dichtbij, nee naar Winterberg!
"Ik ontwijk je ogen
Als ze mij willen doorgronden"