Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
'T wordt wel wat :-)
Sinds een week of 3 zijn we langzaamaan met de achtertuin begonnen. Dit weekend werd er echt een start gemaakt.... 
Door de week werden er 's avonds voorbereidingen getroffen om vrijdag echt te kunnen beginnen.

Donderdagavond hebben we een 5 kub zand de tuin in gereden en de katten vonden het geweldig. 1 Grote katten/zandbak... Vrijdagochtend was ik er al vroeg uit, want, zo was mij verteld, de tegelboer komt vroeg.... Ja vast... maar goed, Taco lag nog lekker te slapen en ik zat op wacht... uiteindelijk om kwart voor 10 werden de tegels geleverd.  Maar goed, ondertussen waren Taco en zijn broer bezig met het vlakken van de grond, het maken van de bakken, en nog wat dingen voor de schutting. 

De tegels stonden klaar en toen begon mijn werk.... als een echte bouwvakker ben ik begonnen de pallets te legen, d.w.z. 6 tegels a 16 kg in de kruiwagen doen, naar de tuin rijden en ze daar uitladen...   Uiteindelijk heb ik 4 pallets (van de 8) leeg gekregen vrijdagmiddag en waren de mannen halverwege de tuin met straten...  Het was mooi geweest, het lampje ging uit, we hadden voor die dag hard genoeg gewerkt.Zaterdagochtend om 8 uur weer "fris en fruitig" naast het bed... De spierpijn viel gelukkig mee en met frisse moed begon ik weer met het versjouwen van de tegels. Uiteindelijk nog 2 pallets geleegd en toen was ik kapot... Ondertussen boodschappen gedaan, wassen gedraaid, koffie en koek verzorgd... Uiteindelijk om half 3 kon ik aan het leren... Tja, of het bed nu zo'n goede plek was.... zzzzzzzzzzzzzzzzz......  
Aan het eind van de dag lag de tuin dicht, de plantenbakken gemaakt.... wow het wordt echt mooi, al is het was lastig te zien nog hihi.. 

Vandaag had Taco heel veel plannen voor de middag... Had ja.... Nadat we even hadden gewandeld en een kopje koffie bij mijn schoonouders hadden gedaan ging hij weer aan de slag.... en eigenlijk gelijk springt er een stukje betontegel in zijn oog.. Echt een miserable stukje was het (bleek later)... Na tranen, spoelen, water spuiten voor 3 uur lang was ik het zat. De HAP gebeld en we konden gelijk terecht...  Eenmaal daar even wachten en toen kwam de arts. Een jolig type en binnen no-time had hij Taco uit zijn "lijden" verlost... Pfieuw dat viel weer mee, gelukkig geen beschadigingen aan het oog.

Opgelucht weer thuis ging hij weer vrolijk verder hihi, hopelijk nu wat voorzichtiger... Morgen wordt de laatste hand aan het tegelwerk gelegd. Ik ga even wat bloemetjes bij het tuincentrum halen en dan gaan we de komende dagen eens bekijken hoe we de plantenbakken gaan vullen.... Maar ik ben nu al blij met mijn tuin.... heel anders als dat het was....

"Onzichtbaar maar zo dichtbij
Hou jij je vast aan mij"