Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 48 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
* Blij *
Zoals de meesten van jullie wellicht weten heb ik vorig jaar een studie gedaan. Die was pittig met examens. In mei 2011 heb ik die opleiding met mooie cijfers afgesloten en mocht ik in mei op mijn verjaardag mijn diploma ontvangen.

Mijn leidinggevende was van mening dat mijn collega en ik het diploma met nog 2 modules moesten en konden uitbreiden, dus vol goede moed gaven we ons op voor de module Bouwen en Wonen en de module Samenleving... Pff het was bikkelen, het was veel leren, zelf uitzoeken en veel investeren qua eigen tijd.

Vandaag had ik mijn laatste examen. Met een samenloop van omstandigheden qua auto die weigert te doen wat ie moet doen, stress, slapeloosheid was het nu niet mijn meest favoriete dag vandaag... De tranen zaten hoog, ik had een mega knoop in mijn maag *zucht* het hield niet over.


Taco was zo lief om met me mee te gaan en uiteraard veel te vroeg waren we op de examenlocatie.Gelukkig trof ik een lieve dame die me vroeg of ik tot de afgesproken tijd wilde wachten of dat ik gelijk wilde beginnen. Nou daar hoefde ik niet over na te denken, beginnen natuurlijk!
Na ruim een uur bikkelen durfde ik op de knop "beeindig examen" te drukken en daar kwam een mooie 7 te voorschijn. Dat scheelde weer een kilo of 10 haha. 

Ik ben gewoon klaar, heb zojuist mijn diploma aangevraagd... En ik mag weer heerlijk zonder schuldgevoel mijn eigen boeken lezen en doen waar ik zin in heb...

Jaaaaaa, ik ben geslaagd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
"Maar als je eenzaam of bang bent
Zal ik er zijn"