Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Een tijdje terug vroeg Nataly aan mij of we een keer een "tutavond"  konden houden. Ik vroeg aan haar wat ze daarmee bedoelde. "Nou, een maskertje, nagels lakken (tenen en vingers) en lekker samen op de bank".....

Afijn gisteravond, Lucas was uit logeren met vrienden op een camping, helemaal spannend, en Taco ging met zijn broer op stap en zo bleven de meisjes thuis.... Nataly helemaal hyper de pieper want ze had er zo'n zin in hihi..

Eerst lekker gedouched en toen in pyama naar beneden. Daar had ik het papje voor het masker al klaar gemaakt. Raar vond ze het allemaal wel, maar het nieuwsgierige overwon..

Nadat het masker helemaal hard geworden was natuurlijk gekke bekken trekken zodat alles scheurde hihi... Goed, toen alles er weer netjes af was moesten de nagels eraangeloven. Eerst even een handscrub en de nageriemen en toen de kwast erover.... Nataly had wel 6 potjes nagellak meegenomen want ze kon nog niet kiezen hihi...

Uiteraard mochten de teennagels niet worden vergeten hahaha...  Ik de hare en zij die van mij... Heerlijk om zo met je meisje te tutten... Ik genoot maar Nataly zeker niet minder. Ondertussen hadden we de film van Zoop in Afrika opgezet, Nataly met lekkere chocoladenootjes voor zich en dicht tegen me aan hingen we heerlijk op de bank.
 
Toch wel eens lekker zo'n avondje zonder mannen hihi...
"Want zomaar weten mijn ogen
Dat het een wonder is wat ze zien"