Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Lekker!! weekend
Met de nadruk op lekker! De kinderen zijn helemaal into het bakken! Maar als je één ding maakt dan vindt de één dat de ander meer mag doen, of diegene wil juist mixen maar dat mag de ander dan weer... pff.. oplossing: allebei wat laten maken!

Vrijdagmiddag is Nataly aan de slag gegaan. Koekjes stonden op het programma. Helemaal geweldig vond ze het. Alles mixen, kneden, versieren... en vooral alles zélf doen. Nou dat was aan haar wel besteedt. Vol overgave stortte ze zich op het uitsnijden van de vormpjes, het versieren van de koekjes en natuurlijk voor de oven kijken hoe ze bruin werden....

Om je vingers erbij af te likken!!!het eindresultaat!


Helemaal trots liet ze ze aan Taco zien! En weet je.... ze zijn nog lekker ook! haha...

's Avonds zijn we naar de kermis geweest. De laatste keer. Mirjam ging gezellig mee, Taco was aan het klussen. Als eerste stond de Spin op het programma, waar ik jaren over deed om Lucas er in te krijgen, nu is hij er niet meer uit te krijgen!

Zwaaien en zwieren in de Spin.Stoer in de schiettent!


Nataly bij de grijpkastenNataly probeerde haar geluk bij de grijpkasten.. Helaas net op het laatste moment (zoals altijd bij die dingen) vloog de knuffel er iedere keer af. Gelukkig kwam ze niet zonder knuffel thuis, want met ballengooien trof ze een lief roze zeehondje.

Zaterdag lekker uitgeslapen, nog wat boodschapjes gedaan en 's middags Gouda in geweest. Daar lekker bij de Mac gesnackt. Heel slecht dat weten we maar o zo lekker. Wat later dan gepland ben ik thuis aan de kokkerellerei gegaan. Knoflooksoep stond op de kaart. Spannend, want dat had ik nog nooit klaar gemaakt. Hmm, Nou de smaak was prima, alleen was hij net zo stevig als een goede erwtensoep! En dat was geloof ik niet helemaal de bedoeling whahaha... Volgende keer een andere, meer romig receptje uitproberen.


En nu is het alweer zondag. De keuken geurt naar heerlijke chocolade. Lucas mocht vandaag aan de bakkerij en heeft een Amerikaanse chocoladetaart uitgezocht (oftewel een brownie) en het ruikt verrukkelijk!

Chocolade breken*kwijl* lekkere chocoladedrap
Dit is het heerlijk geurende eindresultaat. Eigenlijk moeten er nog noten door, maar dan vindt Lucas niet lekker en er moet glazuuer over. Ben alleen vergeten slagroom te halen en dus gaat dat niet door. Maar ook zonder die dingen, zal deze brownie vast super smaken!

Straks gaan we even bij het klussen van Taco kijken en aan het eind van de middag breng ik de kinderen naar mijn schoonzus. Zij eten daar mee en komen daarna thuis om in hun eigen bedje te gaan slapen. Wij eten bij Mirjam en gaan een gezellig avondje tegemoet.

Fijne zondag allemaal!
"Hij had het willen zeggen
Hoeveel hij van haar houdt"