Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
En weer een jaartje ouder...


Ieder jaar vier ik dat ik er weer een jaar heb mogen bijtellen, zo ook vandaag! 😊 aan de ene kant is ouder worden niet leuk. Jongeren gaan u tegen je zeggen en "mevrouw".... Aan de andere kant er zijn al zovelen die deze leeftijd niet hebben mogen halen, dus ben ik blij met ieder jaar dat ik erbij mag krijgen 🎶🎁🎂🍷🎊😄...

vandaag mag ik dan ook met trots zeggen dat ik 44 jaar ben geworden! Het wordt geen drukke dag, eerst gewoon even werken en aan het eind van de middag komen mijn ouders op de borrel en ga ik koken.... De rest van de familie en vrienden waren hier afgelopen zaterdag voor een gezellig avondje. Vandaag dus even dunnetjes over, maar zeker niet minder.

happy Birthday to me! 


Jaaroverzicht 2013
Januari 2013

* daagje Mechelen / Antwerpen
* Lucas 15
* Sneeuw, kou, ijs 
* bericht dat het bedrijf van Taco per 1-12-2013 naar China verhuisd
* k.. bericht over m'n schoonvader
* Vrienden van Amstel


Februari 2013

* Papa 77 en Sandra 50!
* Wintersportvakantie


Maart 2013

* high tea t.g.v. verjaardag Marijke bij de Bakkerswinkel in Amsterdam
* Nataly voor het eerst naar de disco
* eerste sauna-ervaring met Nataly (voor herhaling vatbaar haha)
* 2 daagjes Kampen met Taco.. even qualitytimen.. 
* Pasen


April 2013

* high tea met mijn vriendinnetjes
* zussendag in Volendam / Zaanse Schans
* concert Eros Ramazzotti in Ziggodome
* high tea met schoonzussen bij Hotel New York
* Koninginnedag en natuurlijk de troonswisseling


Mei 2013

* paar dagen naar Belgie
* concert Blof in de Goudse Schouwburg
* lunchen met vriendinnen
* ik jarig


Juni 2013

* schoonvader jarig
* dag weg met het werk naar Doorwerth
* kinderbraderie 
* druk op het werk
* wederom zorgen om schoonvader
* vaak op de fiets naar het werk... heerlijk!
* workshop fotografie


Juli 2013

* Nataly krijgt haar beugel
* Schoonmoeder jarig
* op vakantie met een dubbel gevoel maar niet gaan is geen optie..


Augustus 2013

* autotroubles op vakantie, auto op transport naar huis en wij met een huurauto naar      Nederland
* door alle dingen die spelen iets eerder terug van vakantie en wat was het fijn om de ouders weer te zien!!
* festival Zand
* mama 82


September 2013

* weekend Praag met mijn vriendinnen
* personeels bbq op het werk


Oktober 2013

* schoonouders 53 jaar getrouwd
* Taco nieuwe baan
* meer info over de gevolgen van de fusie van 5 gemeenten waar ik woon en werk
* Nataly jarig
* fanclubdag Marco met fotoshoot
* Taco jarig
* midweekje bijkomen in Belgie met onze vrienden
* Racoon
* Lucas beugelvrij!
* Jersey Boys


November 2013

* Sara Kroos
* 2 daagjes met Taco weg Venray/Dusseldorf
* slaapkamer opgeknapt
* Taco's laatste maand bij het bedrijf waar hij 10 jaar heeft gewerkt
* wederom autoperikelen... nu dan maar echt op zoek naar een ander
* Sinterklaasinkopen stress...... 


December 2013

* start Taco zijn nieuwe baan
* tv opname van Zo Raymann met.... Marco!!
* Sinterklaas
* ik ga weer een middagje per week het secretariaat op het werk bemensen! al dan niet tijdelijk
* nieuwe auto
* kerst
* 2 daagjes Brussel met gezin
* oud en nieuw

Als ik dit overzicht zie is het eigenlijk een goed jaar geweest met veel leuke en mooie dingen, maar helaas waren er ook veel momenten van onrust, verdriet en spanning. Dingen die ik niet op het www kwijt wil.... Maar het boek 2013 is gesloten en vol frisse moed beginnen we aan die nieuwe boek waarin hopelijk weer veel mooie dingen mogen komen.... Maar ik weet ook dat het leven niet alleen uit positieve dingen bestaat. Tegenslag en verdriet maakt je, vormt je. Hoe ga je er mee om... Ik hoop alleen dat het een rustig jaar wordt met veel liefde, met alle dierbaren om ons heen en vooral in goede gezondheid.

Een mooi 2014 voor iedereen! Proost! 
Veel te lang geleden
Jee, van de week kwam ik er tot mijn schrik achter dat het al 2 maanden geleden is sinds mijn laatste log! Hoog tijd om dus weer even een kleine update te doen.

Sinds het mooi weer is geworden ga ik lekker op de fiets naar mijn werk. Zo heerlijk... Dwars door de weilanden 's ochtends vroeg. Alle dieren worden wakker.... Nederland op z'n best hoor!

In juni heb ik ook 5 avonden een workshop fotografie gehad. Erg leuk om te doen en zo leer je je camera kennen (voor een deel).. en durf je wat te experimenteren. De laatste avond vond ik persoonlijk de leukste. Ik mocht Nataly meenemen en heb een heuse fotoshoot met haar gedaan. Heel veel foto's geschoten, sommige waren direct goed, velen onderbelicht of er was wel iets anders wat me niet beviel :-)Op het thuisfront is het onrustig. Taco is op zoek naar werk en ook de vervelende ziekte heeft weer z'n intrede in de familie gedaan. We kijken dan ook reikhalzend uit naar de vakantie. Hopelijk even alles loslaten...

Gisteren heb ik samen met mijn moeder en Nataly een heerlijke dag gehad. We gingen uitwaaien op Scheveningen. Het weer viel tegen toen we rond 11 uur aankwamen, maar wij waren de zonnestraaltjes en in de loop van de middag scheen de zon dan ook volop. Het waaide wel hard, maar dat maakte ons niks uit. Genieten is wat we deden. Lekker met de voeten door het zand en water, haren in de wind.... Lekker lunchen, ijsje eten en elkaar... meer dan genoeg voor een geslaagde dag.

 Verder ook nog leuke dingen om naar uit te kijken! 3 dagen Praag met mijn vriendinnen in september. Racoon in oktober en met collega's naar de musical Jersey Boys en uiteraard de fanclubdag. Maar goed, eerst van de komende tijd genieten. Vrijheid, zon en elkaar!

Ja..ja..jar...jarig!!
Hoewel afgelopen weekend het een feestweekend was ben ik vandaag dan echt jarig!! 43 alweer en ik blijf het weer zeggen... ik voel me nog steeds 25.. Het feit dat jongeren me steeds vaker met 'u" en "mevrouw"  aan spreken is voor mij de bevestiging dat niet alleen de kinderen ouderen worden maar wij ook. En toch ben ik ieder jaar blij dat ik er weer een jaartje bij mag tellen!!!

 

Toerist in eigen land
Sinds 2 jaar hebben mijn zussen en ik een zussendag in het leven geroepen. We zien elkaar veel te weinig en dan is zo'n dag eigenlijk onontbeerlijk. Hij staat, iedereen houdt er rekening mee en dan komt het goed! Zo ook vandaag. We hadden een kleine aanvulling mee.. Suus hihi.. Altijd gezellig. Maar goed, om bij het begin te beginnen....

Kwart over 9 was ik bij Astrid om daar met een kopje koffie te beginnen. Het weer was nog niet je van het maar ik wist en voelde dat het gewoon goed ging komen vandaag. De meningen waren daarover sterk verdeeld . Oke na de koffie de auto drinken gegeven en vol goede moed togen we naar Volendam. Om half 11 kregen we bericht dat Sandra er al was!!! Beetje vroeg en wij moesten nog wel even... Ondertussen stortte het en er was geen stukje blauw te bekennen... Maar ik hield vol.... mijn glas is namelijk altijd halfvol... En ja hoor toen we eindelijk geparkeerd waren en uitstapten was het gewoon droog. Heel voorzichting liet het zonnetje zich ook zien en wij gingen op zoek naar Sandra. Gelukkig snel gevonden en toe aan een kopje koffie. Daar de eerste nieuwtjes weer uitgewisseld en het was duidelijk. We hadden er zin in. In Volendam lekker over het dijkje gestruind. Ons verbaasd over de hoeveelheid buitenlanders. Wat een touristen (zei de tourist hihi).... Maar na een uur hadden we het wel gezien. (natuurlijk Suus en ik niet zonder foto in klederdracht)

Astrid opperde om richting Zaanse Schans te gaan. Dat was lang geleden dat ik daar ben geweest. Snel de TomTom opdracht gegeven ons de juiste kant op te wijzen en zonder problemen waren we daar met een klein half uur. Ondertussen liet de zon zich van haar beste kant zien... Uit de wind was het heerlijk!
 


Ons prachtig Nederland!
 


Na een heerlijke dag was het eigenlijk al veel te snel weer tijd om huiswaarts te gaan.. Maar de volgende date staat alweer! Kijk dat doen we goed toch?! Eind juni gaan we met elkaar kokkerellen om vervolgens 's avonds onze ouders en rest van de familie erbij te vragen. Helemaal gezellig.

Lieve zussen en nicht, bedankt voor de gezellige dag!!
 


Voorjaar!
Jee dan in eens schrik je wakker na een koude winterdip en kom je tot de conclusie dat je sinds Valentijnsdag geen log meer hebt gemaakt! Niet dat er niks gebeurt hier maar de tijd is zo ontzettend hard gegaan. Druk op het werk, het huishouden maar ook daartussen fijne, gezellige en leuke dingen gedaan!

Allereerst zijn we in februari nog op wintersport geweest. Het is niet echt mijn vakantie maar met mijn vriendin en haar gezin erbij ben ik niet verplicht de hele dag op de lange latten te staan maar kan ik ook wat aanrommelen. Daarbij hebben mijn kinderen mij echt niet meer op die berg nodig... ik eerder hen!! 

Hoewel ik na deze vakantie riep: Dit is mijn laatste keer! Heb ik laatst toch maar besloten over 2 jaar weer mee te gaan (als we gaan). 

Verder ben ik in maart 2 daagjes met Taco weg geweest. Even tijd voor onszelf. We hadden een gezellige bed & breakfast in Kampen gevonden en daar hebben we ons prima vermaakt. We hadden een prachtig appartement met een eigen keukentje, een zitkamer en een mooie slaapkamer met bubbelbad!! En er was een sauna die je kon reserveren voor helemaal jezelf!! Heerlijk! Het was mooi maar koud weer maar we vermaakten ons wel. Zo nu en dan even ergens weer opwarmen en dan weer verder. 's Avonds gezellig en lekker gegeten en naar de film geweest.... 
De volgende keer gaan we toch wat langer saampjes weg haha.. Het beviel ons goed.
 

Verder ben ik ook nog 2x wezen highteaen... Best erg eigenlijk he hihi maar het is zo gezellig en zo lekker! De eerste keer was bij de Bakkerswinkel in Amsterdam. Nog een iets verlaat verjaardagsfeestje van Marijke. Met een stel gezellige meiden komt dat dan wel weer goed he?! Heerlijk zitten smikkelen. En keer 2 was afgelopen weekend met mijn vriendinnen. We hadden elkaar veel te vertellen dus ook daar vloog de tijd voorbij en was alles op!

Tussendoor ook nog met Nataly naar de sauna geweest. Via Twitter had ik  eind vorig jaar 2 kaarten gewonnen en ik vond het een mooie gelegenheid om het met Nataly uit te proberen. Het was even wennen voor haar, maar na afloop had ze zoiets van wanneer gaan we weer!! Haha... een succes dus.

Nataly haar kledingkast was redelijk leeg voor het komend voorjaar dus ben ik ook nog ergens tussendoor met haar gaan winkelen. Ze is erg leuk geslaagd. Een echte tiener hoor. Weet precies wat ze wel en niet wil (heel goed).

Tja en en komen we bij de titel van de log! Voorjaar! Zou het dit weekend dan echt gaan gebeuren. Stiekem hopen we dat we zondag de bbq aan kunnen steken... nog maar even afwachten. Nu het wat warmer wordt zie je de takken uitlopen, de bollen komen omhoog, de knoppen zie je verschijnen... wat een explosie zal het straks zijn (en dan heb ik het niet over de hooikoorts... )

Maar goed, nog even afwachten tot alles gaat bloeien. Tot die tijd haal ik het maar zelf in huis!!
 

En dan nog komende maandag... Dan heb ik samen met mijn zussen en nicht een gezellige dag gepland. We gaan Volendam bezoeken. En nee, ik beloof niet dat er een foto online komt hahaha...

Dus zoals jullie lezen, vervelen doe ik me niet maar ik beloof wel dat ik weer wat regelmatiger ga loggen!

My life lately
Tja wat zal ik zeggen...  Zonder in details te treden maar januari was niet een maand die we graag vaker zouden willen hebben. Maar we blijven positief en kijken vol goede moed vooruit. De ervaring leert dat als er iets minders gebeurt er altijd weer wat goeds uit voortkomt, dus daar gaan we dan ook maar van uit.

In januari hebben we de verjaardag van Lucas gevierd (altijd gezellig). 15 alweer... Pff wat gaat de tijd toch snel!

T is erg druk op het werk (heerlijk!!) 

Natuurlijk zijn we naar Vrienden van Amstel geweest (zoals we dat al 13 jaar doen!) en dat was genieten. Heerlijk mijn twee helden bij elkaar Marco en Paskal. Genieten!!


Ik ben weer met sporten begonnen. Rustig aan hoor dat wel maar heerlijk weer het badmintonnen en aquajoggen. Dat heb ik toch wel gemist de weken dat ik niks kon en mocht.

Clubkampioenschappen badminton zijn weer begonnen. Helaas voor mij net te vroeg dus ik doe niet mee. Taco en Nataly wel en zoals het er nu naar uit ziet mag Taco wederom zijn titel verdedigen... Nataly doet lekker haar ding en het leuke is dat we haar ieder jaar verder zien groeien. Nog even geduld en ook zij zal vast eens in de finale komen. Tot die tijd geniet ze van het spelletje en de gezelligheid (heel belangrijk).

En nu zitten wel al weer in februari... Maandag wordt mijn  vader 77 en mijn zus 50 en dat gaan we morgen gezellig vieren bij mijn ouders. Verder staat de voorjaarsvakantie voor de deur... heerlijk. 

De camping voor de zomer is geboekt en bevestigd. Lekker 2 weken Ardeche. Ik kijk er nu al naar uit... Heerlijk de zon op het lijf, het goede leven in Frankrijk, heerlijk stokbrood, glaasje rose, poedelen in de rivier, stadjes bezoeken, kanoen etc etc.... :d

Nou dit was een kleine update... Fijn weekend iedereen. Wij gaan er van genieten, jullie ook?!


Jaaroverzicht 2012
Januari 2012

* rustige maand
* verjaardag Lucas
* Vrienden van Amstel
* begin clubkampioenschappen badminton
* Taco skieen


Februari 2012

* examen laatste module en gehaald
* verjaardag papa en Sandra
* Wicked met Nataly
* Taco 3e keer clubkampioen badminton
* 2 daagjes Vlissingen


Maart 2012

* autostrubbels


April 2012

* project toilet gestart en afgerond
* avondje theater met John van Eerd
* avondje stappen met dinnetjes bij Crazy Piano's
* slecht nieuws over mijn zwager


Mei 2012

* woonkamer onder handen genomen.. Alles weer fris geverfd en plafonds nicotinevrij
* 4 dagen Parijs met het gezin, op en top genieten
* ik 42 jaar
* concert Laura Pausini in de HMH
* hightea met mn lieve vriendinnetjes in Hoek van Holland
* 5-jarig feestje tgv weblogjesJuni 2012

* Nataly kampioen met haar badmintonteam
* concert Marco in Ziggodome


Juli 2012

* afscheidsmusical Nataly groep 8
* Beatstad Den Haag
* mama in het ziekenhuis
* zomer in de Franse Pyreneeen 
* Taco abces laten verwijderen in Frankrijk


Augustus 2012

* nieuwe bank
* naar de Efteling geweest
* mama 81 jaar jaar
* Nataly voor het eerst naar de Middelbare school


 September 2012

* veel verdriet deze maand
* veel werken 
* overlijden Jaap
* voor het eerst stemmen tellen tijdens de verkiezingen
* 18 jaar getrouwd


Oktober 2012

* Nataly jarig
* Fanclubdag Marco
* Taco jarig
* paar daagjes weg naar Belgie
* Taco wederom een ontsteking


November 2012

* Percossa met Lucas
* overlijden Cock
* saunadaagje met mijn vriendinnen
* Night of the Proms
* operatieDecember 2012

* Sinterklaas
* the Ashton Brothers
* kerst
* filmavond schoonzussen/nichtjes
* Openlucht Museum
* Oud en Nieuw.

Het was een raar jaar... niet een waar ik op gerekend had in ieder geval. Naast gelukkig ontzettend veel mooie en liefdevolle momenten waren er ook momenten van intens verdriet... Maar dat is ook wat het leven maakt. De combinatie van alles.

Ik wens iedereen een heel mooi, liefdevol, gezond en gelukkig 2013!!

Proost!  


Het leven
Het leven is een treinreis met heel veel stations. Soms kom je snel bij een station en soms doe je er langer over om ergens te komen. Soms blijf je lang bij een station stilstaan en soms rees je van het ene naar het andere station..... Dat laatste was voor mij de afgelopen maand erg aan de orde. Je kwam bij het ene aan, kreeg geen tijd om dingen tot je door te laten dringen of te verwerken of het volgende station kondigde zich al weer aan... Soms waren het leuke stations, maar helaas waren de meeste stations van verdriet en stress.... 

Ik hoop dat de trein waarin we nu zitten een heerlijk boemeltreintje gaat worden... alles in me opnemen, verwerken en genieten samen met de mensen die me meer dan lief zijn...

Vandaag heb ik daar met mijn gezin een voorschot op genomen. Het was natuurlijk fantastisch weer en het bos lonkte... Meestal gaan we naar hetzelfde stukje toe maar niet vandaag. Het werd Amerongen. Het was heerlijk wandelen, genieten van de zonnestralen, genieten van mijn gezin....

Nog even wat gedronken en toen weer naar huis. Huiswerk wachtte op de jongens...

In de tuin nog heerlijk van de zon genoten met een boek... 

Nou ja en dan het station voor volgende week... de fanclubdag!! We hebben er zin in! We komen weer met ons drietjes (Nataly, Suus en ik) en we gaan genieten!! Marcomientjes zullen ons alle drie erg goed doen!

Kom maar op, kom maar op!!


Een teken van leven
Jee wat is de tijd voorbijgevlogen!! Zo ben je net terug van vakantie en zo ben je al weer een week of 4 vol aan het werk!

De tijd na de vakantie hadden Lucas en Nataly nog gewoon vrij, dus op de dagen dat ik vrij was zijn we leuke dingen gaan doen. In de weekenden natuurlijk ook met Taco. Zo zijn we naar Amsterdam geweest. Heerlijk over de Albert Cuyp geslenterd, ons door de drukke Kalverstraat/Damrak geworsteld en toen een rondvaart door de grachten. Het was zalig weer dus op en top genieten!


Ook ben ik met de kinderen nog naar de Efteling geweest. Het was wel druk maar heel goed te doen. Als je 3x in de Python, 3x in Joris en de Draak bent geweest, De vliegende Hollander, t Schip, Monsieur Kannibaal (haha), Poppencarnaval, Vogelrock, Droomvlucht, Piranha hebt gehad dan mag je niet klagen toch? Natuurlijk mocht de Caroussel niet ontbreken en ook de zweefmolen hebben we gehad! Met z'n drietjes hebben we zo genoten, we kwamen helemaal voldaan van deze dag thuis. Heerlijk.


Natuurlijk hebben we ook van het mooie weer genoten. Heerlijk naar de Lek, bbq-en, samen zijn, maar ook geniet ik van de hele kleine dingen. Zo heb ik prachtige dahlia's in de tuin en iedere keer als er weer een knop tot volle bloei komt zijn ze prachtig!


Inmiddels zijn de kinderen ook al weer 2 weken bezig op school. Nataly heeft haar eerste stappen op de MIddelbare school gezet en het gaat goed. Ze vindt het helemaal geweldig. Leuke meiden in haar klas en ze gaat met veel plezier er iedere dag weer naar toe. En Lucas gaat door waar hij voor de vakantie gebleven is haha.. Nu dan wel in 3 Havo.

Het afvallen gaat redelijk. In de vakantie wel iets aangekomen maar wel heel netjes. Dus nu weer even aan de bak. Feit blijft dat ik trots op mezelf ben dat ik op eigen kracht inmiddels 21kg kwijt ben! Het badminton is weer begonnen, ik zwem 1x per week en als het weer het toe laat fiets ik naar het werk. Zo moet het goedkomen.

Nataly en ik kijken uit naar de fanclubdag, hoewel het nog geenszins zeker is of ik er bij kan zijn. Ik word ergens in de komende weken opgeroepen voor een ziekenhuisbezoek incl. operatie en het is dus afwachten hoe, wat en wanneer...  Het is niks ernstigs hoor maar niet iets dat ik zo even op het www zet haha.. Maar goed het blijft nog even spannend of we er bij kunnen zijn....

Vandaag gaan we nog heerlijk van het mooie weer genieten . Een zalig middagje aan het strand bij ons aan de Lek. En dan sluiten we dit weekend af met een kleine bbq. 

Ik wens iedereen een hele fijne zondag en beloof dat ik me weer wat meer hier op de logjes zal laten zien! 


"En dat alles
Doe jij alleen"