Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Wow !
Vorige week vrijdag organiseerde de Winkeliersvereniging van Schoonhoven een gezellige Ladiesnight tijdens de koopavond. De stad was gezellig versierd, hier en daar kon je een drankje en een hapje scoren.

Ook was het natuurlijk de bedoeling dat je geld uitgaf  ... Nu is dat niet zo moeilijk want Taco was die zondag jarig en ik had nog cadeautjes nodig. Als je voor 50 euro bij minstens 3 verschillende winkeliers had gekocht kon je de bonnen laten checken en kreeg je een ander bonnetje waar je later die avond een leuk gevulde goody bag voor terug kreeg. Afijn een lang verhaal kort, ik had mijn goodybag. Allemaal leuke dingetjes zaten er in. Een mooie mascara, kortingsbonnen, een cadeaubon, sleutelhangers, deurhanger, ook de dieren werden niet vergeten... Ik was hier al blij mee. 

Toen zag ik een envelop. Opende deze en vond een kaart die meldde:

Gefeliciteerd, u bent winnaar van een zilveren goodybag!!
 


Huh, wat is dit dacht ik nog... Ik moest m'n geduld op de proef stellen tot vanmiddag half 5. Met nog 3 andere winnaressen werden we bij restaurant Lekkerr verwelkomt met een glaasje champagne. Ik werd nog geinterviewd door een lokale krant (hoop dat er nog iets zinnigs uit is gekomen haha)....


Een aantal ondernemers namen het woord en overhandigden ons de zilveren goodybag en een mooi boeketje welke door de Kaardebol werd gegeven... Nieuwsgierig gingen we de zilveren tas uitpakken. Iedereen had wat anders maar ook hetzelfde. Huh ik hoor jullie denken haha.. Ik kreeg bv een dinerbon voor 2 personen  geheel verzorgd van brasserie Springer, een ander kreeg een dinercheque van Lekkerr of Eethuys De Waeg of een hightea in Proef. Ook zat er een kappersbon in voor wassen, knippen en drogen (alleen helaas niet van mijn kapper dus voor een keertje "overlopen"). Ik kreeg een beautybon voor een gezichtsbehandeling van Beauty by Fleur en voor mij toch wel als klapper een prachtig zilveren collier..... Helemaal mijn ding! Zo gaaf... 


Aangenaam verrast met al die mooie cadeaus ben ik als een blij meisje weer naar huis gegaan! 

Winkeliersvereniging Schoonhoven, hartelijk dank voor al dit moois!!! 
Geen Marco maar klussen
Een tijdje terug waren we aan het bedenken wat we Nataly voor haar verjaardag in oktober zouden kunnen geven. Heel erg, maar we wisten niks te bedenken en zij zelf ook niet... Hoezo, we zijn verwend hihi... Maar omdat haar kamer echt nog zuurstokroze was en ze straks 9 wordt, besloten we dat we haar kamer zouden opknappen en ontdoen van al het roze.


Dit was de kleur!!! 

Een datum moesten we prikken, want de weekenden vliegen vol momenteel. En zo kwamen we op dit weekend. Alle dagen geblokt.... Toen Marijke me dan ook heel lief belde of ik zin had om mee naar de HMH te gaan om Marco te zien, deed het me dan ook echt pijn. Ik kon gewoon niet! 

Vrijdag ben ik begonnen met het behang afstomen. Zaterdag was alles eraf en konden we schuren en verven. Marijke polste of ik het klussen al zat was en zo ja dat ik dan mee kon naar de HMH.... Ohhh wat deed dat zeer... maar ik moest gewoon meehelpen met de kamer van Nataly. Anders zou het nog langer duren. Dus klusten we er weer vrolijk op los...
Om 22.20 uur ging mijn mobiel. Marijke vroeg of ik mee wilde genieten van Marco met "Dochters". Nou dat wilde ik wel. En weet je.... het kippenvel stond huizenhoog hier op mijn armen... en de tranen rolden zachtjes over mijn wangen.... Het gejoel, het applaus het gejuich van alle fans die daar voor Marco waren... waanzinnig om te horen! Marijke, dank je wel dat je me even liet meegenieten!

Vanmorgen konden we de start met het behangen maken. Weer even denken van hoe we het ook al weer moesten doen, maar dat kwam snel naar boven. Zonder ruzie, gekibbel of gesnauw hebben we met ons tweetjes de kamer behangen. Onder het "ohhhhh"  en "aahhhh"  van Nataly wisten we dat het goed was haha...

En nu, is de kamer weer ingericht. Het is een stuk kleiner geworden doordat de hoogslaper weg is en er een normaal bed voor in de plaats is gekomen. Maar dat maakt Nataly niks uit. Ze is blij dat ze weer laag ligt, blij met haar nieuwe kleurtjes in de kamer (eindelijk verlost van het kinderachtige roze hihi).... En wij... wij zijn het zat. De soep staat te pruttelen, stokbrood zit in de oven. Vanavond douchen en dan bankhangen! 


Er moeten nog wat dingen opgehangen worden en nog niet alles staat in de kastjes, maar we moeten nog iets van de doos voor onder het bed kopen. Kan Nataly daar ook nog wat spullen in kwijt!

Wat vinden jullie ervan?!!!
De eerste stap is gezet...
Zoals jullie enige logjes terug hebben kunnen lezen staat onze badkamer op de nominatie om opgeknapt c.q. verbouwd te worden. Het ligt pas een jaar open dus waarom haast maken haha...

Maar we hebben wel de tijd gehad om er over na te denken wat we nu willen. Was het eerst alleen de tegels vervangen, daarna aangevuld met het vernieuwen van het bad. Is het nu geworden het bad vervangen door een douche, wand verplaatsen waardoor de badkamer iets groter wordt.... 

Afgelopen zaterdag gingen we dus weer op pad voor een douche. Uiteindelijk bij de Praxis zagen we een prachtige inloopdouche. Mooie bak erbij, helemaal wat we wilden.... Voor het grootste deel erover nagedacht en besteld en betaald. Eenmaal thuis kwamen we erachter dat wanneer we het zo zouden plaatsen we wel een hele rare indeling zouden krijgen met hoekjes waar ik niet bij kom! Hoezo impulsaankoop haha.... Maar goed, even wat brainstormen en je krijgt de prachtigste ideeen.

Nu dus a.s. zaterdag echt wel weer op tegeljacht... Als iemand nog leuke kleurideeen of patroonideeen heeft dan hoor ik het graag!!!
Nieuwe Layout
De afgelopen tijd liep ik al te dubben dat het toch echt eens tijd werd om mijn logje te updaten.... Maar ik ben wat dat betreft zo a-technisch.... Fotobewerkingsprogramma's.... Leuk, maar ik heb 2 linkerhanden...

Op de fcd kreeg ik al te horen dat ik totaal niet meer leek op de persoon op de foto's die op de log stonden... Toen ook nog Nathalie deze week die opmerking maakte, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben aan het frobelen gegaan...

Pfff wat een bevalling... Het is nog niet helemaal wat ik wil, maar .... ik heb het wel zelf gedaan en al zeg ik het zelf.... daar ben ik best wel trots op!


Vinden jullie het wat of mag ik nog verder frobelen???
Feestelijkheden
Dit jaar bestaat de school van de kinderen 12 1/2 jaar. Ter gelegenheid hiervan worden in de komende weken 12 en 1/2 dag feest gevierd. Afgesloten met een heus jubileumfeest.

Vandaag was de start van alles. Gisteren waren de kinderen al zo druk. Man hyperend hier door huis... pfff, dat is vermoeiend kan ik je vertellen. Vandaag hadden ze 's middags een lawaaioptocht door de stad en dus vonden ze het gisteren nodig om alvast te oefenen  haha. Maar goed vanochtend gewapend met lawaaimakende artikelen naar school. Helaas moest ik werken en kon het niet mee maken, maar toen ik thuiskwam waren ze helemaal enthousiast. Vol van alles begonnen ze te vertellen. Lucas had zo hard met de pollepel op de pan geslagen dat ik nu een lepel armer ben whaha...
En vanavond stond er ook nog wat leuks op de planning. Het jeugdzangkoor van Popcorn deed hun repetitie bij ons in school en iedereen mocht komen kijken en luisteren. Het was ontzettend leuk en nog leuker was de opkomst van ouders met kinderen. Super gewoon!
Helemaal moe ging de kids vanavond slapen in afwachting van morgen. Dan staat er een hele ochtend techniekles op de planning (en dat vinden ze dus echt leuk!). Ach en zo gaan we door tot 24 april a.s. Dan is dus de jubileumavond en zullen de kinderen hun eigen cd ten gehore gaan brengen. Live! Dat wordt ook vast een prachtige avond voor en door de kinderen. Als ik zie wat voor een werk iedereen er van maakt, dan kan het niet anders dan dat het een feestje wordt.
Ons Jazzclubje heeft ook een kleine bijdrage die avond met ons Tarzanstuk. Maar omdat ik een tijdje niet echt "erin" zat is zoveel weggezakt, en inmiddels zijn we ook weer met een andere dans gestart dat ik dus een beetje de zenuwen kreeg. Maar vanavond zijn we weer even aan de slag gegaan en Netty heeft beloofd dat we volgende week er echt aan gaan trekken. Nou dan moet het gewoon goedkomen hihi.

O ja, een kleine update over Lucas zijn sportkeuze. Hij is vanavond wezen basketballen en na een uur zag ie bijna net zo rood als de basketbal haha maar hij was helemaal enthousiast. Voetbal is uit zijn hoofd en het moet dus basketbal gaan worden. So be it!

En dan een laatste mededeling over mijn trombose: maandag kreeg ik de uitslag van het bloedonderzoek en er zijn geen aanwijzingen gevonden dat ik meer kans dan iemand anders heb dat het terugkomt, dus erg positief. Daar was ik dan ook erg blij mee!

Nou, ik ga lekker badderen en daarna mijn mandje in.

Weltrusten.

Blij!
Blij, dat is wat Nataly en ik zijn! Waarom?

Ik omdat ik sinds gisteren weer weet waar ik aan toe ben op het werk. Duidelijke omschrijving, eigen werkplek vanaf volgende week, taken die weer nieuw zijn. Dat is even in een notendop mijn verhaal.

Nataly omdat zij zojuist de nieuwe eigenaresse is geworden van een superstoere fiets! Haar fietsje (20 inch) werd enigszins te klein  en die zin kun je lezen als een "understatement". Nu heb ik een "spaarpotje" van mijn overblijfuurtjes en ik vond dat ik Nataly niet op haar fietsje de zomer in kon sturen. Dus we gingen vanmiddag even naar de fietsenhandel. Gewoon even kijken.... ja ja.... Nou daar stond ie dus. Maar gewoon te duur. Dus ik wilde weglopen en toen gaf de verkoper aan dat er wel 50 euro af kon! Kijk daar hoefde ik geen woorden aan vuil te maken. Het werd het bedrag wat ik in mijn hoofd had (oke, ietsje erover heen maar ach dat moet kunnen) en Nataly glunderde van oor tot oor! En ze fietst er zo op weg.... Geen klein hummeltje meer naast me op de weg maar gewoon een grote meid op een 24 inch fiets! En nu gaan we haar andere fietsje opknappen en die zetten we op Marktplaats...

Maar kijk goed, dit is de nieuwe super coole gave fiets van Nataly geworden!En wat vinden jullie ervan? Is is mooi of niet?

Wat gaan wij lekker het weekend in. Ik voel het, we gaan gewoon genieten!
"Vrij zijn
Onbezorgd en vrij zijn"