Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Echt weekend!

Na vele weekenden het gevoel te hebben gehad geen weekend gehad te hebben konden we het dit weekend lekker rustig aan doen. Alleen Lucas moest basketballen zaterdag en aangezien er genoeg auto's waren hoefde ik niet mee te rijden naar Almere en kon ik thuis blijven.

Zaterdagochtend eerst uitgeslapen, rustig opgestart en Lucas bij het basketbal verzamelplekje afgeleverd. Daarna met Taco en Nataly even Gouda in geweest. Niet specifiek voor iets maar gewoon lekker even slenteren. Tegen half 6 kwam Lucas thuis en konden we met het eten gaan beginnen. 
De kinderen haalden vrijdagavond om half 11 het bloed onder de nagels bij ons en bij elkaar vandaan en zodoende lagen ze voor de zaterdag vrij vroeg in bed.... en nu maar hopen dat ze er iets van hebben opgestoken haha...

Vandaag was een topdag. Ook eerst weer uitgeslapen en tegen twaalven lekker op het fietsje gestapt en naar de Lek gereden. Heerlijk languit op het strandje gelegen en Lucas vond zelfs de moed om koppie onder te gaan.... brrrrrrrrrrrrrr hij liever dan ik! Er waren ook 2 geweldige hondjes aanwezig die de kinderen vermaakten. Balletjes werden in het water gegooid, stokken... Het was een groot feest.


Toen rustig aan weer naar huis en daar even heerlijk in de tuin gelegen. Maar echt rust hadden we niet. We wilden nog even wandelen. Maar naar wie we ook gingen, of ze waren er niet of ze gingen net weg.... Afijn een lekker rondje gelopen hebben we wel hihi.

Vanavond lekker buiten gegeten en nu is er rust in huis. Schoongewassen in schone bedden liggen de kinderen. Nog 1 weekje en dan hebben ze lekker vakantie (ik ook!)

Hebben jullie ook zo van het mooie weer genoten?

Fijne week iedereen!
Zon, zee, strand!
Van de week besloot Taco dat hij vandaag ook lekker vrij zou zijn. In eerste instantie om de badkamer af te maken..... Ik had echter het idee om lekker met elkaar naar het strand te gaan. Het zou een mooie dag worden. Veel moeite hoefde ik niet te doen om Taco om te laten gaan haha...

We hadden geen haast en gingen dan pas ook rond kwart voor 11 richting Scheveningen. Ik verwachtte files, en veel mensen en moeilijkheden bij het vinden van een parkeerplaats. Niets van dat alles. We reden in 1x naar onze parkeergarage bij het Circustheater. Het was tegen twaalf uur. Taco vond het een goed plan als we eerst maar eens lekker wat gingen eten! 
Op het strand een leuk tentje op gezocht en onder het gezucht van "Oh wat is dit lekker en Oh wat hebben we het slecht" deden we ons tegoed aan resp. een broodje carpaccio, pannenkoeken en een panini fajitas (pittig!!!!)... Ik hoef jullie niet te vertellen dat we toen heel erg ongegeneerd aan het genieten waren!Na de lunch lekker een mooi plekje op het strand gezocht. En daar hebben we zo'n 2 uurtjes doorgebracht. Mensen kijkend, tenen in het koude water gestopt, voetballen... Het was een heerlijke middag.Thuis toch nog maar wat aan het werk gegaan. De achtertuin weer enigszins omgebouwd tot een redelijk gezellig zitplekje... En Taco nog wat kleine klusjes in de badkamer. Oja, we hebben trouwens al gedouched in onze nieuwe badkamer. Ik laat jullie nog geen foto's zien omdat hij nog niet helemaal af is. Dus nog even geduld.

Hebben jullie ook zo van deze dag genoten?
Een gezellig kopje koffie...
Vanmiddag ging ik even op de fiets naar het stadje. Daar belandde ik bij onze vriend die een Vlaaierie heeft en ik ben daar heerlijk buiten gaan zitten met een kopje koffie  (en nee ik heb geen vlaai genomen haha)...

Op dat moment was er ook een chauffeur die overheerlijke bonbonnetjes bracht (en nee, ook hier heb ik niet aangezeten!).... 

Op een gegeven moment had die chauffeur ook een koffie en wilde ook buiten zitten... 

"Normaal doe ik dat niet hoor met een vreemde vrouw op het terras zitten"...
.  

Ik moest lachen en antwoordde dat het ook niet mijn manier was....

"Nou" zegt ie "ik ben E."... 

"eh, oke, ik ben Frederique"

"Mooi dan zijn we in ieder geval niet meer vreemd" haha... 

Het was erg gezellig zo in het zonnetje...

En nu... nu sta ik weer mijn strijk weg te werken, maar we zijn er bijna. De volgende strijk hangt buiten aan de lijn te wachten..

Fijne dag verder!
Lieve Marco en Marijke
Lieve Marco en Marijke.....

Wat ik vandaag bij de post vond is voor menigeen een klein gebaar maar ik denk dat jullie niet weten hoe goed de timing was en hoe  Suzanne dit nodig had/heeft!


Toen ik haar vanavond deze kaart gaf, kreeg ze alle kleuren.... en fluisterde: "cool.... echt super"..... 

Ze heeft dit zo nodig, ik kan jullie niet vertellen wat dit gebaar betekent......

Deze kaart krijgt de komende tijd een prominente plek op haar verblijf, de muziek die met haar meegaat daar ben jij een van de grootste aandeelhouders van Marco!

Marijke, bedankt dat jij dit zo aanvoelde..... !

xxx
Goed bezig!
Dat is een ding wat zeker is. Ik ben goed bezig, al zeg ik het zelf  haha...

Volgende week is Nataly al weer jarig en zoals jullie weten krijgt zij een tv. Maar om dat prachtige ding te kunnen stallen moest er eerst een kleine verbouwing in haar kamer plaatsvinden. Taco vond het grappig om dat vorig weekend te doen (toen ik dus heerlijk in het zonnetje in Gent zat).
Nu is dat opzich geen probleem, maar de rotzooi die hij had gecreeerd ging toch echt niet vanzelf weg!!! Mensen wat een zooi was het op de kamer. Dus met het oog op toch nog meer cadeautjes die ook weer in haar kamertje gestald mogen worden ben ik woensdag samen met Nataly aan haar kamer begonnen. Eerst alles eruit en nadat alles was gesopt weer terug in haar kamer. Gelijk flink geruimd en na een paar uurtjes flink te hebben doorgewerkt heeft ze weer een kamertje om door een ringetje te halen.
Tja, toen de kamer van Lucas... hij krijgt dit weekend een vriendje te logeren en ook daar moest nodig wat aan de kamer gebeuren. Gisteren waren de kinderen vrij en ben ik met Lucas aan de sopperij gegaan. Dezelfde systematiek als bij Nataly en ook deze kamer is weer fris en fruitig.
's Avonds stond er een mand strijk als de toren van Pisa... maar die is inmiddels weg. Ook het toilet en de badkamer zijn weer glimmend.... Goh wat ben ik lekker bezig he?!! Nu wil ik eigenlijk dit weekend ook ng onze slaapkamer onder handen nemen... Dan heb ik alle kamers weer eens goed gehad....

Vanmiddag ook nog even naar Gouda geweest. Bij Miss Etam een mooie bruine gemeleerde broek gekocht met een leuk bruin vest en t-shirt eronder. Helemaal blij. Nu ben ik voorlopig klaar...

Nat, niet leuk, en toch gezellig
Vanmorgen leek het nog mee te vallen... het weer.... Tja het leek.... maar daar had je dan ook alles mee gezegd.  Maar we lieten ons niet gek maken en zo gingen we om 9 uur onze neven ophalen voor een gezellig dagje Ajax. Dat was de bedoeling....
Onderweg was het aardig weer, in die zin... het was droog.... totdat het begon te regenen.... Zou de training wel doorgaan? Het was zo nat overal.... Maar goed, zoals gezegd reden we naar de Arena toe. Het regende zowaar nog harder. Ik had de jongens al wel gewaarschuwd dat de training mogelijk niet door zou gaan... Maar met verbazing zagen we de jongens van Ajax het veld op komen. Allemaal vrolijke gezichten hahahaha... Maar Huntelaar was er niet, Emanuelson niet, Van Basten niet... Teleurstelling nr 1.

Ik verwachtte dat de training niet lang zou duren en ging navraag doen. Mijn vermoeden werd bevestigd toen ik te horen kreeg dat ze alleen " voor de goede orde"  naar buiten waren gekomen en dat de training met een half uur was afgelopen. Gewapend met pennen, fototoestel, shirts en bal om te signeren stonden we de jongens onder de paraplu op te wachten... Maar wat gebeurde er... de jongens sjeesden linea recta door naar de kleedkamers!!!! Ja dagg.. daar sta ik niet voor te vernikkelen met de jongens! Ik bedoel, ze zijn toch al nat! Zeiknat... natter kon toch niet.. Gelukkig had Perez door hoe het moest en nam even de tijd een handtekening te zetten. Echt op de foto dat ging toch echt niet lukken. Knap waardeloos voor de kinderen.. Ze hadden zich er zo op verheugd....
Maar goed, het vrolijke gezicht weer op en naar de Fanshop. Daar verlekkerden de kids zich, maar gelukkig is mijn portemonnee niet zo groot en ik kon de verleiding dus goed weerstaan hahaha... Toen was het plan een rondleiding door de Arena te maken.... Ja dat was het plan..... hoe anders kan het lopen. De groep zat vol en vertrok en wij mochten een uur! wachten. Ik zag de moed in de schoenen van de kinderen zakken... Daar hadden ze echt geen zin in. Dat snap ik... Democratisch besloten om naar huis te gaan... Maar ja, dat gaf mij weer een onbevredigend gevoel.. Dus eerst naar huis, daar een boterham gegeten, via internet gekeken waar de film " De brief voor de Koning"  draaide. Dat werd Pathe de Kuip in Rotterdam. Dus na enen weer de auto in richting Rotterdam en daar hebben we een heerlijke middag gehad. Lekker onderuitgezakt met cola, popcorn en chips een ontzettend leuke film gekeken.... De jongens heb ik niet gehoord, Nataly kroop soms in mij omdat ze het eng vond, maar de jongens vonden het stoer!
Half 6 waren we dan ook weer moe en voldaan weer thuis. Ondanks dat we meerdere plannen hadden die niet uitkwamen hebben we een hele gezellige dag gehad. Er is echt geen onvertogen woord gevallen.Lunch, uitwaaien en Wouter Hamel
Vandaag stond het vieren van de verjaardag van Mirjam op de planning. En dan niet gezellig bij haar thuis.... nee, Mirjam verzint altijd leuke gezellige dingen en zo ook dit jaar.

We werden om 13.00 uur in restaurant Brueghels verwacht in Kijkduin. Daar gingen we heerlijk lunchen met Mirjam haar familie en nog 2 vrienden van Mirjam. Om 12 uur vertrokken we vanuit huis en het regende.. het bleef regenen en het zou voorlopig nog niet stoppen.... Eenmaal ik Kijkduin aangekomen zal ik niet zeggen dat het stormde maar dat het hard waaide kun je van me aannemen. Al die moeite die ik thuis had gedaan om mijn haar leuk te laten zitten werd in in windvlaag teniet gedaan... Afijn, ik was niet de enige hahaha....
Goed we hadden het restaurant gevonden en waren heel fijn de laatsten die moesten aankomen... maar we waren er. We hebben er heel gezellig gekletst en gelachen en ook heerlijk gegeten. De kinderen aan de poffers.. (tjes kan ik niet zeggen want ze waren groot, dik en zwaar hihi maar erg lekker). Ik koos een lekkere uitsmijter met ham en kaas... Sjonge wat een bord vol!!! Maar het smaakte meer dan prima en het ging dus schoon op.
Toen we waren uitgegeten gingen er een paar weer naar huis maar inmiddels was het zonnetje doorgebroken en wij besloten nog gezellig te blijven. Zo ook Mirjam, haar ouders, Danny en Bianca met de kids. Heerlijk op het strand geschept, gevliegerd, hard voor het water weggerend, duinen beklommen, gekletst, foto's gemaakt.... Eigenlijk gewoon genoten! Rond 4 uur liepen we op het gemakje naar de muziektent die daar stond, want Wouter Hamel stond op het programma. Nu had ik al veel Over hem gehoord maar nog niks Van hem. Dus ik liet met verrassen... aangenaam verrassen... Heerlijke muziek, leuke gozer.... Helemaal een perfecte afsluiting van een heerlijke middag.

En morgen? Dan hebben we weer een gezellige dag voor de boeg. Ik ga met de jongens naar een training van Ajax kijken en 2 neefjes gaan mee. Ben heel benieuwd hoe dat gaat aflopen haha...

Wat een perfecte dag weer...
Zo.....
en nu tijd voor mezelf (vanavond dan he?!)

Gisterochtend stond iets over half 9 Marijke voor de deur met haar kids. Ik zat even aan de telefoon met de garage om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt. Toen ik dat geregeld had, liet Marijke haar kids met een gerust hart (dat hoop ik tenminste hihi) bij mij achter. Wij moesten ons nog even wassen en aankleden en zo verstreek de tijd tot een uurtje of 10. Toen vond ik het tijd om even wat boodschapjes te doen. Eerst hetgeen wat moest en toen wat mocht (lekkere dingen) Er werden overheerlijke koeken uitgezocht voorbij de koffie. Snel naar huis dus!
Daar lekker wat met elkaar gedronken.
Gelukkig trok de lucht open (het was wat sombertjes) en het zonnetje kwam erbij. Gelukkig had ik Marijke gevraagd om de zwemspullen van Luuk en Lotte mee te geven en zodoende togen we om 12 uur naar het zwembad. Drinken en broodjes mee. 5 Blije gezichtjes in de auto en toen we bij het zwembad aankwamen was het gewoon super rustig. Heerlijk. De kinderen hadden de ruimte, banden, matten... alles konden ze pakken. Gelukkig werd het wel wat drukker en de middag verstreek. Om half 4 vond ik het welletjes en zijn we naar huis gegaan. Daar nog wat chipjes gegeten en toen kwam Ries zijn kinderen al weer ophalen.

Vanmorgen wilde ik de boodschappen gaan doen met de auto en de auto zei: "klik, tzzzzz" en toen niks meer... Ahhhhhhhhh... Wat we ook probeerden de auto zweeg in alle talen... De garage dus maar gebeld... tja, even startkabels proberen... De buurman geroepen en die bevestigde de kabels maar het bleef stil in de auto... Garage weer gebeld en die stuurde iemand naar ons toe. Ook daar met de startkabel geprobeerd... weer niks. 3 Man die de kar aanduwden (ik erin om evt. te starten) maar niks mocht baten... Een 2e garageman erbij en die vroeg aan de ander: heb je het beveiligingslipje wel omgezet van ons apparaat?  Huh... ow, nee, vergeten... tsssss Toen startte de auto in één keer. Taco is meegegaan naar de garage en waarschijnlijk was de accu helemaal leeg. Nu schijnt dat afgelopen week een binnenlampje de hele nacht heeft gebrand. Tja, dan wil die wel leeg gaan ja! Maar afijn, ik moest ondertussen richting Gouda voor een wedstrijd van Lucas. Dus had ik mijn zus gebeld en gevraagd of ik haar auto mocht lenen. Gelukkig was dat geen probleem en kon Lucas op tijd aan zijn wedstrijd beginnen. Dit keer geen foto's. Hoewel hij weer prima prestaties leverde! Zijn pr met verspringen is weer verbeterd, de 60m sprint ging sneller dan de vorige keer en ook kogelstoten ging prima. Tja toen weer die vervelende 1000m.... Maar gelukkig was dit zijn laatste. Over 3 weken heeft hij zijn laatste atletiekwedstrijd en daar staat dan een estafette op het programma ipv een lange afstand. En dat vindt hij leuk!

Nu zijn we lekker thuis, Taco gaat straks pannenkoeken bakken en de buurmeisjes blijven gezellig eten. Natuurlijk gaan we vanavond voetbal kijken en dan is de avond voor ons.

Morgen zoals eerder vermeldt een gezellige dag in Rotterdam op de Zomerzondagmiddag. Gezellig met mijn dinnetjes, kindjes, haar (schoon-)ouders en schoonzus met man en zoon. Zet mij daar maar met een stoel neer in de zon, lekkere muziek erbij en mijn middag is geslaagd!

Fijn weekend iedereen!
Tijd voor ons zelf
Zo en dan is er zo maar weer een week voorbij...

De afgelopen nachten heb ik heel slecht geslapen door de warmte en dan met alle drukte erbij..... ik ben moe! Gelukkig ging het vannacht wel goed maar enig slaaptekort heb ik nog wel haha...

Mijn verjaardag was erg gezellig. Op het werk was mijn plek versierd (had ik niet verwacht, dus des te leuker). Mensen kwamen gezellig langs te feliciteren, ik had wat lekkers voor bij de koffie... Helemaal goed.
's Avonds hadden mijn ouders ook nog een leuke verrassing. Ze hadden alle felicitatiebrieven en -kaarten van mijn geboorte netjes in een map gedaan en dat is zo leuk! Grappig om te lezen wat mensen allemaal schrijven. Soms schrik je van jee, hoe kunnen ze dat zo opschrijven. Maar er was ook iemand die hoopte dat ik niet als een "bedervelingetje" zou opgroeien.. Geweldig, hoe kom je erop hahaha...

Woensdag was het echt tijd om een pauze in te lassen. Ik deed alsof ik gek was en repte met geen woord over het zwembad en de kinderen vonden het prima. Heerlijk even thuis keutelen. 's Avonds op pad geweest om mozaiektegeltjes te kopen. Het zijn allemaal verschillende kleuren geworden heel gezellig al zeg ik het zelf hihi. En natuurlijk kaarten voor Marco besteld. Ik ging Suzanne ophalen (had ook tegeltjes nodig en we hadden een tijd afgesproken bij de betreffende persoon, dus ik moest weg....) en zij vertelde dat de link net was binnen gekomen, dus wij weer snel naar binnen en ja hoor er waren nog Gold kaarten voor de 18e. Jippie gelukt.

Uiteraard vandaag gewerkt. Vanmorgen de hele ochtend bij een rampenoefening geweest, maar die was dit keer best aardig.

Dit weekend is lekker van ons. Geen plannen, geen afspraken. Maar weer eens even lekker in huis keutelen. Zondag ziet het weer er weer aardig uit en dan gaan we vast nog wel ergens wandelen of zo....

Heerlijk even niks te moeten...


Wat een weekend....
Pfff, is het alweer zaterdag???? Ik heb het gevoel dat ik nu niet echt weekend heb gehad haha... Niet dat het niet gezellig was maar wel vol.

Zaterdag eerst uitgeslapen tot 9 uur, dat was echt een cadeautje. Toen om half 12 naar Haastrecht. Daar was een beurs georganiseerd voor en door ondernemende vrouwen uit de regio. Daar stond ook mijn schoonzus met haar beautysalon "PourElle Salon de beauté".  Haar vraag was of ik ook daar nog wat foto's wilde maken. Tuurlijk, geen probleem. Eenmaal daar was het gigantisch druk. Een doorslaand succes dus! Na een uurtje weer terug naar huis want een logeetje stond voor de deur. Het vriendinnetje van Nataly. De meisjes waren helemaal hyper de pieper... zo grappig om te zien. Maar we moesten ook nog naar de verjaardag van Martijn, hij werd 12. Dus daar gezellig heen, lekker gekletst, de meiden mochten de hond uitlaten (helemaal stoer!) en om 4 uur moesten we weer weg.
Lucas ging zich snel omkleden, ik gooide de poffertjes in de magnetron en wij gingen smikkelen. Taco zou voor de meiden pannenkoeken bakken, maar daar was het nog te vroeg voor. Om iets voor vijven reden Lucas en ik richting Dordrecht voor zijn laatste schaatswedstrijd van dit seizoen. De vorige keer ging het natuurlijk fantastisch, maar dit keer moest hij in een hogere groep omdat hij 10 is geworden. Tja, dan schaats je ineens tegen jongens die al zeker 2 a 3 jaar schaatsen.... Maar hij is mooi ergens halverwege geeindigd van de 21 jongens! Ik was helemaal trots. Goed gedaan. Snel zijn diploma opgehaald en weer naar huis. Daar hadden de meiden echt een feestje! Om 22.15 uur zijn we langzaamaan naar boven gegaan. En ze gingen lekker liggen. Maar ook nog keten, dat hoort erbij hihi... Om 23.00 uur heb ik ze vriendelijk gevraagd het wat zachter aan te doen, en binnen no time waren ze in dromenland.

Toen ik zondagochtend beneden kwam (gewekt door vrolijke meisjesstemmen ahum) moest ik me even goed houden. De dames hadden alle serpetine die we nog hadden over heel de kamer uitgespreid.... Het was een kruipdoor, sluipdoor om ergens te komen... help niet op zondagochtend 8 uur..... Verder hadden ze netjes jus d'orange ingeschonken en heel lief allemaal beschuitjes klaargemaakt.... Wat een lieverds.... De ochtend hebben we lekker tuttend doorgebracht. Om half 12 bracht ik het vriendinnetje naar huis en  zijn we even naar Rotterdam gegaan. Voor Nataly een leuk blousje bij H&M gehaald en voor Lucas een stoer spijkerjack bij C&A. Zijn vorige jas daar heeft hij 2 jaar mee gedaan en die kreeg hij nu echt niet meer dicht. Een nieuwe was dus geen overbodige luxe haha. Zelf nog een nieuwe spijkerbroek bij Miss Etam gekocht (ook in de aanbieding) heerlijk shoppen is dat.
Eenmaal thuis konden we gelijk door naar de verjaardag van de buurvrouw. Daar hebben we lekker zitten kletsen en voor we het wisten was het alweer etenstijd. Gelukkig had ik een bak nasi uit de vriezer gehaald, dus lang achter het fornuis hoefde ik niet hihi. Taco heeft het allemaal opgewarmd (sate, nasi)...

en nu? Nu staat er een mega berg strijk op me te wachten... Dus daar ga ik maar snel aan beginnen. Dan straks nog de overblijf op school doen..... De week is weer begonnen!

Iedereen een fijne week gewenst.

"Hoeveel uren liggen wij al in het warme zand
En hoeveel keren zoekt jouw zachte lijf mijn koele hand"