Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Mijn FCD
Goh, wat een bijzondere fanclubdag was het dit jaar..... Allereerst doordat we (Nataly en ik) maar met ons tweetjes gingen i.p.v. met ons drietjes... Even wennen.... Maar goed, het was erg gezellig saampjes :).

Zondagochtend vertrokken we tegen 10-en met regen en harde wind... Heel eerlijk... ik vond het helemaal niks om dan zo'n stuk te rijden... Maar goed, we wilden deze dag niet missen dus beet ik door en kwamen we mooi op tijd in Hoofddorp aan.

Bij binnenkomst zagen we al de eerste bekenden.... dus zoenen en kletsen en de stemming zat er in. Ik had een tijdje terug van Nathalie een mail gekregen met het verzoek hen die dag te helpen met het maken van foto's van diverse fans bij een mooie achtergrond (ja ja... . Ik was vereerd dat ze mij vroeg, vond het spannend maar zei uiteraard ja! Wel gaf ik aan dat er onder ons mensen zijn die veel meer ervaring hebben met professionele foto's maken dan ik en dat ik echt een amateur ben... Dat was geen probleem werd mij verzekerd en ze verzocht mij mijn camera mee te nemen en die kon ik dan in bewaring geven tot het moment dat ik nodig was. Prima. Dus zo gezegd, zo gedaan.

Daarna liepen we de zaal in. Wat gezellig! Niet veel later begon het programma. En met een flinke binnenkomer... Het applaus voor Bianca... *slik*..... bijzonder, zo mooi en zo verdiend.... 
En toen de verrassing van Marco dat hij ons zijn nieuwe nummer al liet horen! Nataly en ik keken elkaar blij aan, wat een heerlijk nummer!! Onze dag kon al niet meer stuk! Wat ik nog niet wist was dat de dag eigenlijk alleen maar beter ging worden!


De eerste wens vertelde Marco en ik genoot al. Toen werd nr. 2 op het podium geroepen. En dat was niemand minder dan mijn eigen draakje!!! Nataly keek mij verschrikt aan en besefte dat ze het podium op moest haha... Tja als je een wens in stuurt en hij wordt uitgekozen haha... Dus ja daar stond ze dan naast Marco voor al die mensen op het podium... Maar wat was ik trots en blij en verschrikt en zenuwachtig en geroerd door haar wens voor mij... We hadden het er wel eens over gehad, maar ik wist niet dat ze hem ging insturen! Mijn wens was een photoshoot met Marco en dan niet ikzelf voor de lens maar Marco! En dat ging uitkomen!!! Eindelijk Marco fotograferen die stilstaat, niet wegloopt of omdraait op het moment dat je afdrukt ... Zo geweldig!!! Maar goed, de shoot zou aan het einde van de dag gaan plaatsvinden dus eerst even bijkomen van de schrik en toen gaan genieten van alle andere wensen die voorbij kwamen.... 

We hebben echt genoten! Fijn ook weer mensen gesproken te hebben en een eerste date staat gelukkig gepland... Het duurde even maar een koffiedate met Renske staat volgende maand! 

Goed, toen de loterij... Al jaren doen we mee en echt nog nooit wat gewonnen, zo anders dit jaar... Een leuk fotolijstje met de tekst " ik hoor bij jou" .... Ik had hem zelf al gekocht en nu heb ik er 2! Leuk om cadeau te geven toch?! 
Helaas hebben we de optredens van The Voice gemist maar daar stond iets heel gaafs tegenover... De shoot!! Yes.. We hebben eerst de kunst bij Marco kunnen afkijken terwijl hij met zijn eigen shoots bezig was en toen was ik aan de beurt... 

Het ging zo relaxed, zo rustig.... ik kon wel even doorgaan haha.. Marco is natuurlijk gewend om voor de camera te staan dus het was voor mij voornamelijk het knopje indrukken maar dit wil je allemaal wel hoor! 

Linda heeft wat geflimd dus als je wil zien hoe het was, klik dan *HIER* en *HIER*  en *HIER*De foto's heb ik nog niet want die staan op de camera van Marco maar zodra ik ze heb zal ik er zeker wat hier plaatsen! 

Lieve Marco, bedankt voor je geduld en tijd tijdens de shoot. Het was echt een wens/droom die uitkwam! 

Lieve Nathalie en alle vrijwilligers die er voor hebben gezorgd dat de dag zo geweldig was, hartelijk dank voor alles! Het was top!!! 

Het was een gezellige dag zo met mijn meisje... mijn lieve meisje! Dank je wel schat voor het insturen van mijn droom! 
Zo Dichtbij genoten!!!
Goh waar zal ik eens beginnen? Nou allereerst maar bij het begin dat we besloten dat we sowieso naar dit concert zouden gaan. Zodra het kon kaartjes gekocht, dit keer 3 stuks i.p.v. 2 want omdat het niet zo ver rijden was en we redelijk bijtijds thuis konden zijn had ik besloten dat Nataly ook mee zou mogen...

Ondertussen kwam de #1MB actie. Uiteraard mijn eigen keuzes doorgegeven maar ook die van Nataly. En wat daar weer uit kwam!!! Mijn meisje won gewoon de Meet en Greet met Marco op die bewuste 9 november! Dat betekende dus dat we 2 kaartjes over hadden... Echt lang nadenken hoefden we niet. We besloten de kaartjes aan Sandra te geven zodat zij haar eerste concert van Marco kon beleven!


Afijn, 9 november dus..... De spanning was al best te voelen. Suzanne kwam rond vieren bij ons en na eerst wat gedronken te hebben vertrokken we naar de Mac D. in IJsselstein. Daar heerlijk fout gegeten om toen vol goede moed naar Vredenburg te rijden. We dachten gezellig nog even te kunnen kletsen met iedereen maar een stomme betonnenplaat gooide danig roet in het eten.. Bah... Over de file op de A2 hebben we het niet meer.... Een mooi plekje vooraan zat er niet in en dus richtten we ons
op een mooie zitplek. Om 19.15 uur kwamen we eindelijk aan....  Gelukkig waren Sandra  en Karin niet veel later en zo hebben we met ons vijfjes het concert beleefd... En wat was het genieten. 

Marco had er zin in, de bandleden hadden er zin in.... en ik had een mega genietend meisje naast me zitten....

Ze heeft heerlijk meegezongen, geklapt en gezwaaid.... Dat het steeds later werd konden we ook aan haar merken. Heerlijk ongegeneerd gapen maar dat deed haar niks. Ze wilde blijven genieten van alles wat ze zag.


Met "Binnen" kwam de tekst wel heel toepasselijk overeen met hoe Nataly zich ging voelen.... "M'n buik doet raar en ik voel me vreemd" hihi... Want ja het concert liep ten einde en we zouden natuurlijk nog de meet en greet met Marco hebben... Ze vond het wel wat hoor.... 


Met Nathalie hadden we bij het podium afgesproken maar eer we daar waren, moesten we eerst iedereen van daar naar boven laten komen. Nathalie begroette Nataly met "hee bofkont"  hihi en reken maar dat ze dat was! Leuk was ook dat Marieke (uit The Voice) had opgetreden en ook daar stond.. Uiteraard is Nataly met haar op de foto gegaan (die komt vanmiddag vast op haar eigen logje).

Met Nathalie gingen we een doolhof van trappetjes en gangetjes door om vervolgens echt backstage te komen... Daar zagen we Tessa, Rob, Giovanni, Krystl, Kees... Helaas konden we niet allen tackelen voor een foto maar een paar zijn gelukt.... Vol verwachting klopte ons, maar vooral Nataly haar hartje... en jaa daar was Marco.... *zucht*... van Dichtbij zo heerlijk om te zien!


Hij liep op Nataly af en gaf haar 3 fantastisch dikke zoenen (het ging alleen te snel voor een foto ).... Wat was hij lief voor haar.... alle tijd voor foto's (die ik hier niet plaats maar Nataly uiteraard vanmiddag wel op haar eigen log).

Het was een prachtige afsluiting van een heerlijke avond Marco...


Lieve Marco en Nathalie, dank jullie wel voor alles! Dit is een avond die niet vergeten gaat worden!!!


Om kwart over 12 waren we thuis.... Niet veel later vielen we met een lach op het gezicht in slaap.... wat was dit gaaf....
Waar is het feestjuh???!!
Nou gisteravond in het Sportpaleis wat het feestje!!!! Nou eigenlijk gewoon FEEST! Voor ons de eerste kennismaking met de uitdrukking: " Waar is het feestjuh? Hier is het feestjuh!!!"  Om zo het publiek op te warmen. Erg grappig haha...

Maar goed, laten we deze log bij het begin beginnen....

Om 2 uur zaten Suzanne en ik in de auto  op weg naar het Sportpaleis. Het ging goed, het ging zelfs prima. Zelfs toen we langzaam gingen rijden in de buurt van St. Job waar ze met de weg bezig zijn.... Het ging niet goed toen we gewoon stil kwamen te staan en we gewoon de motor moesten uitzetten en de auto uit konden..  Het stond muurvast en er leek geen eind aan te komen. De rij zowel voor als achter ons was giga! Op dat moment gooiden we gelijk de hoop op een mooie plek vooraan overboord... Het was niet anders, we gingen toch wel genieten! 
Maar ineens ging het weer rijden en weer stevig ook....Kijk daar werden we blij van.. Iets tegen half 5 draaiden we de parkeerplaats op bij het Sportpaleis. Eerst een wc opgezocht en kijken of we ergens wat konden drinken. Helaas, of het was vol of gereserveerd... dus maar een mooi plekje voor het Sportpaleis opgezocht. Daar vermaakten we ons wel... T Grappige in het restaurantje was wel dat de toiletjuffrouw Suus als mijn dochter zag.. Even getwijfeld of het kwam dat ik er oud uitzag of juist dat Suus er jong uitziet. We hebben maar voor het laatst gekozen 

Toen uiteindelijk de deuren opengingen werden we gesommeerd om niet te lopen!!! HUH, hoe komen we dan binnen haha... maar we mochten dus niet rennen en dat werd ook onmogelijk gemaakt door breedgeschouderde mannen en potige vrouwen hihi... Maar goed, helaas geen plek helemaal aan het hek maar wel netjes vooraan... We hadden 2 leuke meiden voor ons en daar hebben we gezellig mee staan kletsen...


Voor we het wisten was het half 9 en gingen de lichten uit en schalde het volgende door de speakers:

"Goedenavond Sportpaleis, waar is het feestjuh?"  Waarop alle belgen riepen: "Hier is het feestjuh"... Oke dat kunnen wij ook dus de keren erna gilden we uiteraard net zo hard mee haha...

Van Velzen kwam op en die was weer leuk, goed, geweldig! Heerlijke humor, leuke muziek....


Hierna was het even wachten op Marco maar voor we het wisten stond ook hij op het podium... Zucht, dit beloofde een mooie avond te worden (als die het al niet was)... Een geweldige setlist. Nummers die we nog niet vaak of lang niet meer hadden gehoord... SUPER!!!Natuurlijk waren er ook gastartiesten. Lange Frans, wat een feestje heerlijk! Ben Saunders ook leuk... Maar de verrassing was toch wel Kevin van Idool. Wat kan hij zingen!! De avond denderde voorbij... het ging zo snel maar het was ook zo fantastisch... Ik dacht even dat ik zelfs een klein onderonsje met Marco had, maar goed dat denk je vaker hihi en dan de persoon naast je denkt hetzelfde... Maar Suus had het ook zien gebeuren, het was dus geen droom hihi...


Het enige "nadeel"  was dat het erg warm was in de zaal... Zowel Suzanne als ik hadden moeite overeind te blijven. Tot onze spijt zijn we tegen het einde naar de zijkant gelopen waar we weer enigszins bijkwamen.. Ik had tucjes mee en gelukkig hadden ze aan de bar nog drinken hihi... Het laatste deel hebben we dus vanaf de zijkant meegekregen maar dat was niet minder hoor! Genoten, genoten genoten... Ik kan zeggen dat dit een van de beste concerten is geweest die ik van Marco heb mogen meemaken!


Wat me trouwens iedere keer opvalt bij 'Wit Licht"  is dat Giovanni nooit zijn stukje live doet.. Ik vraag me af waarom, het zou juist zo leuk zijn als hij dat wel zou doen... Maar goed, dat is even een vraagje tussendoor haha..


En dan op het laatst die Lentesneeuw.. Kippevel!!


Lieve Marco en Band... we hebben meer dan genoten van jullie!! Bedankt voor een supergeweldigefantastischeonvergetelijke avond!

xxx
Mijn MB-stokje 2010
Van Renske kreeg ik het stokje toegeworpen, kon hem nog net vangen voor hij mijn hoofd raakte hihi... Renske, dank je wel en hieronder komt mijn stokje!


Hoe lang ben je al fan? En wat maakt het dat je het nog steeds bent.

Eigenlijk vanaf Dromen zijn bedrog ben ik fan van Marco. De periode ervoor vond ik niet zo interessant maar vanaf het moment dat Marco Nederlandstalig ging ben ik hem blijven volgen....
Dat ik nog steeds fan van Marco ben, komt doordat Marco steeds vernieuwing zoekt. Ik vind zijn cd's iedere keer beter worden en als mens is het een waarbij het hart zo stevig op de juiste plaats zit... een prachtmens!

Wat is je favoriete lied van Marco en is dat veranderd sinds Dromen Durven Delen?

Een echt favoriet nummer heb ik niet. Het hangt van mijn stemming af wat ik graag hoor. Wat ik een prachtig nummer blijf vinden is "Als alle lichten zijn gedoofd" maar zoals "Kerstmis" kan ik ook blijven horen omdat dat helemaal in het moment past...

Wat is je favoriete nummer van Dromen Durven Delen?

Ik vind "Droom, Durf, Doe en Deel" een heerlijk nummer, maar ook "Zwart en Wit" ... Het zijn eigenlijk allemaal prachtige nummers..

Als je een video zou mogen maken van een liedje van Dromen Durven Delen, welke zou je dan kiezen en hoe zou het eruit zien?

Ik denk dat ik dan voor Zwart en Wit zou gaan. Hoe het eruit zou gaan zien... jee in ieder geval in zwart / wit met oude lijnen erdoor (net als in zo'n oude film). Een gelukkig stel die samen alle mooie momenten deelt en nog steeds genoeg aan elkaar hebben en dan met "moderne" stukken er tussen... 

Ga je naar DDD concerten, zo ja welke, zo nee waarom niet?

Jaaa ik ga 18 mei met Suus naar Antwerpen... Het kriebelde heel erg toen de kaarten in de verkoop gingen en we konden niet wachten. Nu de concerten in het Gelredome ook in de verkoop zijn liep ik te balen dat ik dus al kaarten had haha.. (hoezo luxe probleem) want toch heel diep in mijn hartje zou ik zo graag een concert van Marco ook samen met Nataly willen meemaken in het weekend als mooi verjaarscadeau voor mij op 13 mei haha ... Maar ja, keuzes maken... snieleuk!

Wat is je meest favoriete foto van jou en Marco en waarom?

Jee echt heel veel foto's heb ik niet met Marco samen, gelukkig wel een paar maar eigenlijk vind ik ze allemaal bijzonder! Waarom? Omdat het bijzonder blijft dat Marco je zo dichtbij laat iedere keer...  Maar goed ik moet er eentje kiezen...  Dan wordt het deze:


Tijdens de fanclubdag voor het eerst samen met Nataly en Marco op de foto... Jaja, ik heb dochterlief ook al aangestoken hihi.. 

Van welk niet Marco nummer zou jij Marco zijn versie willen horen?

Ik heb hier even over moeten nadenken... maar ik zou Marco zijn versie van Stay the Night van James Blunt wel eens willen horen! 

Welke wens heb je voor Marco, of als hij dit zou lezen wat zou je dan tegen hem willen zeggen?

Lieve Marco, ik hoop dat 2011 jou en je gezin alle goeds mag brengen en dat de geplande concerten helemaal gaan zoals jij het zou willen! Wij komen in ieder geval genieten! 
Tot slot wens ik je hele fijne feestdagen met al je geliefden om je heen!

Aan welke 2 mensen  geef jij je stokje?

Ik werp het stokje naar Marijke en Ingrid!
Marco en Liesbeth List
Gisteravond was het dus genieten daar voor bij het Vredespaleis. Op een gegeven moment zong Marco een duet met Liesbeth List. Ik vond dat zo'n aparte combinatie dat ik het heb gefilmd. 

 


Mooie dingen gebeurden daar gisteravond op het podium! 
Marco 20 jaar in het vak!
Lieve Marco,

Allereerst van harte gefeliciteerd met dit jubileum... 20 jaar geleden.... Als je toen wist wat je in de jaren daarna zou gaan bereiken.. zou je het hebben geloofd? Hoe gek kan het pad van je leven lopen...

Ik heb je niet vanaf het begin af aan gevolgd. Het moest wat sudderen en rijpen, maar toen je mee eenmaal had bereikt, kwam je niet meer van me los. Niet in de zin dat ik je overal volg en dat ik overal bij ben, maar wel qua muziek...  Alles wat een mens meemaakt bezing jij vol overgave. De mooie momenten maar ook de verdrietige momenten beide in allerlei vormen en daarom ben jij ook zo'n geliefde zanger in ons landje en onze Zuiderburen...

Naast een fantastisch artiest ben je een heerlijk mens met het hart op de juiste plaats. Heb je ruimte, tijd dan sta je voor een ieder klaar om op welke manier dan ook een bemoedigend woordje te doen. Een kaartje en soms zelfs in levende lijve... dat is toch fantastisch?!

Ik hoop dan ook nog dat we nog heel lang van je mogen genieten. Dat er nog hele mooie dingen voor jou op zakelijk en persoonlijk vlak mogen gebeuren.

Lieve Marco, maak er een mooie dag van vandaag!

Liefs
Frederique


Mijn gekregen suprise + aanvulling
Iets over 7 kreeg ik een mailtje van Maaike... zij was de gelukkig die mij heeft getrokken.. En ze heeft er een hele leuke surprise van gemaakt! 
samen met dit leuke gedicht:

Lieve Frederique

De lootjes piet vroeg mij iets leuks te bedenken
dus keek ik maar in het grote boek

Want ik wil je op deze avond wel wat bijzonders schenken
maar wat zie ik in mijn boek?
Alleen maar fotot's van jou en een foto van Marco en een Marco bezoekNu moet ik toch weer wat anders verzinnen
een kadobon, nee dat doen we maar niet
want daar is bij BOL.com niks mee te beginnen
Maar wat dan... zal ze blij zijn met dit leuke gedicht?

Jaa Frederique ik zie het wel....
je glimlacht op je gezicht!!
Pietje wenst je een fijne pakjesavond en veel plezier.

Liefs
Pietje


Dank je wel lieve Maaike! En in antwoord op je vraag of we morgen Sinterklaas vieren kan ik volmondig JA zeggen. We gaan genieten morgen, maar dit was een hartstikke leuk begin!

liefs
Frederique

Nog een kleine aanvulling, Maaike had nog een prachtig boek van Sint gemaakt!!! Die hoort er natuurlijk bij!
Mijn surprise voor Rebecca
Toen Praatjespiet met het idee kwam voor een Borsatopakjesavond was ik gelijk enthousiast. Niet wetende hoe moeilijk het kan zijn als je iemand trekt die je eigenlijk niet goed kent. Het was een leuke uitdaging... 

Ik kreeg als lootje Rebecca. Het was leuk om haar logje door te spitten en daar heb ik het e.e.a. gevonden welke ik in mijn surprise heb verwerkt. Ik hoop dat je het leuk vindt!


Mijn fotoshoot met Marco
Waarom een fotoshoot met en door Marco? Ik ben benieuwd hoe Marco mij ziet, een
doorsnee vrouw en fan... Een reden waarom ik deze shoot zou willen winnen is gewoon dat het me vreselijk leuk lijkt om een langere tijd met Marco op te trekken. Meer de mens Marco te mogen leren kennen en eens wat meer te kunnen zeggen en vragen, dan: "Marco, mag ik met jou op de foto" 

Maar wat mij tijdens de shoot ook leuk zou lijken, als Marco zich zou willen laten fotograferen door mij...eens zien wat dat voor resultaat gaat opleveren.... lekker casual, maar een zwembroek is ook geoorloofd hoor! 

Waar zou de shoot dan plaatsvinden? Het meest voor de handliggend is natuurlijk in een mooi stukje natuur, bos of strand of de prachtige polders die we in ons landje hebben (hier zelfs mooi in de buurt)... een boottochtje door de polder en dan in het voorjaar, als alles weer gaat bloeien en groeien...                       Mooie plekjes genoeg hier!


 


Wat zou ik aantrekken? Wat voor weer  het ook zal zijn het zou  voor mij een gegronde reden zijn om vooraf eens lekker te shoppen haha..


Marco, wat vind je van mijn voorstel? Jij mij en ik jou hier fotograferen in de prachtige polder?
*Zucht*
Wat wil je nog meer met zo'n foto???? 


Wat een zalig aandenken aan een heerlijke dag waarop Nataly weer volop heeft genoten!

"Ik sta voor de keuze
Nu eraf of voor altijd mee"