Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
De brutaliteit
Echt heel brutaal!!

Zojuist werd ik gebeld door Energiedirect. Het vrouwtje begon gelijk een heel verhaal, zo snel dat ik even moest aanpoten om alles mee te krijgen.
Ze startte met de zin: "Vanaf volgende maand krijgt u een lagere energierekening.... met daarnaast nog vele andere aantrekkelijke kortingen, garanties e.d." Het kon niet op.
Maar ik ben geen klant bij hen, dus ik had al wat vraagtekens. Maar nee, ik hoefde alleen mijn emailadres maar te geven en nog wat andere gegevens te geven en vanaf volgende maand zou ik dan per mail de faktuur krijgen, de afname van mijn huidige leverancier zou ook vermeldt worden en alles was zo simpel als wat!

Op mijn vraag waarom ik over de samenwerking met mijn huidige leverancier niks van mijn leverancier gehoord had ging ze wijselijk snel overheen....

Alles zou bevestigd worden en ik hoefde me over de huidige leverancier geen zorgen te maken, die bleef de hoofdleverancier blablabla.... En als dan alles zwart op wit zou staan dan had ik nog 7 dagen om er onderuit te komen als ik zou besluiten het toch niet te doen..... Ja, gekke henkie!!!
Ik heb haar met moeite van me af kunnen houden, verzocht om me volgende week terug te bellen omdat ik het ook thuis moest "bespreken" .... en dat ik contact zou zoeken met mijn huidige leverancier.

Toen ik die ging bellen, was het eerste wat de aardige meneer zei: "Daar is NIKS van waar, als we zouden samenwerken had u van ons gehoord"... Kijk dat was mijn idee ook.

Bij Energiedirect gebruiken ze dus een vrij agressieve verkoopmethode! Aso gewoon, ze geven valse info...

Jullie zijn gewaarschuwd! Tenzij jullie dus wel willen overstappen want de prijzen leken me wel aardig... Maar de manier waarop e.e.a..werd gebracht stuit mij erg tegen de borst!

Kwijtgescholden
In juli hadden we een gezellig feestje in Rotterdam bij de Euromast. Mirjam vierde haar verjaardag bij de Zomerzondagmiddag. Het was die middag megadruk en een verkeersregelaar gaf aan dat alle parkeerplaatsen vol waren en dat we maar langs de kant van de weg moesten parkeren. Zo gezegd, zo gedaan.
We hebben de hele middag plezier gehad, daarna lekker met vakantie geweest en na de vakantie vonden we zo'n heerlijke envelop met een vette bekeuring van 50 euro op de mat.

Inburgering
Vorige week werd ik door een Marokkaanse moeder van een klasgenootje van Nataly benaderd met de volgende vraag:

"Volgende week maandag hebben we een ochtend met 14 Marokkaanse moeders 
die met 14 Nederlandse moeders moeten praten over de kinderen. Heb jij zin om 
met mij mee te gaan?""Deze mooie nacht
Die gaat niet meer voorbij"