Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Gezelligheid
Afgelopen donderdag had mijn vriendinnetje kaarten voor John van Eerd geregeld. Ik ken de beste man van gezicht, maar verder werkelijk geen idee wat ik kon verwachten....  Dat is ook het leuke eigenlijk... je laten verrassen... En hij heeft me verrast. Een heerlijke man, zalige humor...
Naast mij zat een dame die begon te lachen vanaf het moment dat John opkwam tot het moment dat hij het toneel verliet.... Niet op een vervelende manier lachen hoor, heel beheerst maar het werkte wel aanstekelijk haha... 


Omdat het vrij vroeg was afgelopen zijn we daarna in Rotterdam nog even een kroeg in gedoken... Lekker van muziek genoten, gekletst, genieten....

Al met al een avond vol GEZELLIGHEID!

Vrijdag was het vroeg op. Zwagerlief kwam om samen met Taco de wc onderhanden te nemen.... Ik had de taak van verzorgende op me genomen en de mannen gingen aan het werk. Dat samen klussen geeft saamhorigheid, GEZELLIGHEID (en soms niet haha)... maar het ging goed (voor mijn maatstaven, de mannen denken er anders over).... Aan het einde van de dag zat de wc weer vol nieuwe tegels en nieuw toilet...

Zaterdag wederom vroeg op. Nataly moest badmintonnen, Taco ging de tegels voegen en ik ging de deur verven (Lucas hield zich wijselijk stil boven op zn kamer haha...) Ook hier weer dat samen klussen wat erg GEZELLIG is (en soms niet). Aan het eind van de middag was alles gevoegd en de deur had een nieuwe kleur..

's Avonds stond er een wokavond met de familie op de agenda. Altijd erg GEZELLIG! en dat was het. Stomtoevallig waren er ook andere familieleden die wij al enkele jaren niet meer hadden gezien (hun ouders wel hoor dus we wisten nog wel wat van elkaar) en stom toevallig zaten we nog naast elkaar ook! Een stoelendans tot gevolg... Lekker gegeten, leuk gezelschap = GEZELLIGHEID.

Vanmorgen eerst wat uitgeslapen, een heerlijk paasontbijtje, wat klussen, bedden afhalen, wassen en vanmiddag waarschijnlijk even het bos in... Lekker wandelen.

Iedereen hele fijne Paasdagen voor GEZELLIGHEID!
Gastenboek
*Zucht* .... eindelijk mijn weblog weer aan het pimpen. Ben ik bezig met mijn gastenboek, en ik vergeet gewoon altijd hoe ik alleen het plaatje moet verwijderen i.p.v. de gehele link.... 

Dus maar weer een nieuw gastenboek aangemaakt haha..Wat vinden jullie tot zover van mijn nieuwe look? Bernadette heeft de mooie header gemaakt....  Ik ben er blij mee!!

Maar goed, gebruik het gastenboek waar het voor bedoeld is!! 
Gewone weetjes
Zoals de meesten weten hebben we in mei onze achtertuin op de schop gegooid... Nu genieten we er van, als de temperaturen het toe laten haha.... Het zit heerlijk, al die ruimte... Maar ook de planten genieten en ik ben er best wel trots op.
Naast de planten doet ook mijn "moestuintje"  het erg leuk. Aardbeitjes, mini-komkommer, tomaatjes, olijven... het groeit en bloeit!


Lucas heeft al vakantie en ik was bang dat hij zich zou gaan vervelen... Nou voorlopig nog niet. Hij spreekt af met vrienden maar ook thuis vermaakt hij zich met tekenen.. 


Zo heeft hij ook nog Bob Marley gedaan en wat klasgenootjes... Ik doe het hem niet na!!

Nataly had gisteren met de badminton een jeugddag... Ze gingen survivallen... of de meer toepasselijkere naam er voor: Blubbertoeren!
Ik had het met de kinderen te doen. Regen, regen, regen.... en vooral niet al te warm.. Maar hoe enthousiast kwam ze gisteren thuis! Het was een geweldige dag geweest. Heerlijk tot de kruin toe in de modder, gezelligheid.... niemand had geklaagd!Vandaag gaan we in de tuin verder. Schuurdeur verven, Boarding aan de overkapping vastmaken en verven... en dan heel langzaam komt de tuin echt af! Nu maar hopen dat het zonnetje echt gaat komen vandaag. Het is nog een beetje grauw hier... Vanavond een leine bbq en dan is het weekend al weer voorbij...

Dan in afwachting van de info van de fanclub m.b.t. de fanclubdag... Er zijn echt 2 data waarop ik echt niet kan dus mijn duimen draaien dat het niet precies in 1 van die weekenden valt. Verver ook heel benieuwd waar het dit jaar gaat plaatsvinden... Maar goed, we wachten ongeduldig af totdat we wat horen haha..

Rivierendag 2010
Vandaag is de 3e Rivierendag bij ons in de stad. Als er iets te doen is is het altijd erg gezellig. Lekker veel mensen en nu vandaag ook nog eens het zonnetje erbij! Wat wil een mens nog meer.We begonnen bij de Lek. Daar was een kampement van schutters. Blijft altijd leuk. Verder was er ook een markt met oude ambachten (palingroken, netten maken etc). En door de hele stad waren er shantykoren verspreidt. Zeemanskoren. Nu heeft deze muziek absoluut niet mijn voorkeur maar op zo'n dag als vandaag als ik die mannen hun ziel en zaligheid in de zeemansliederen hoor stoppen dan kan ik daar heel erg van genieten.

Voor de kinderen hadden ze Aquabubbles in de Haven. De aquabubbles hadden we op ZAND ook al gezien, maar het was toen behoorlijk druk en hebben wij dat overgeslagen. Hier waren Lucas en Nataly bijna als eerste aan de beurt en toen was het wachten even niet erg hihi. Het viel ze vies tegen. Na 10 minuten kwamen 2 verhitte koppies uit de bubbels tevoorschijn, snakkend naar frisse lucht haha.. Maar leuk was het wel.


Op de weg terug kwamen we een heuse ganzenoptocht tegen. Zo stom en grappig om te zien hoe die hoeveelheid ganzen gewoon iemand volgen haha...We zijn nu op de helft van de zaterdag en die was al geslaagd. Nu de andere helft nog en ik weet zeker dat die ook erg geslaagd gaat worden. Daarover misschien morgen meer!
En zo gingen de dagen voorbij...
Vrijdag vertrok Taco tegen 7 uur naar Belgie. Tegen half 10 kreeg ik een telefoontje dat ze er al bijna waren! Ze hadden lekker doorgereden dus.... en dat met aanhanger.... Maar goed, daar denk ik dan maar niet aan.

Tijdens de koffie heb ik met de kinderen een gezellig potje Monopoly gespeeld. Gulden/euro (jee mam, dit spel is echt oud haha).... Ach we houden het maar op de euro met guldenteken haha.... Echt heel laat naar bed mochten ze niet omdat zaterdag redelijk vroeg zou beginnen en van uitslapen geen sprake was.
Nataly kroop op de plek van Taco en lag in diepe slaap toen ik tegen elven er naast kroop. Heerlijk gedraai, gesnurk, gesmak en gegaap naast me... Goh wat ging ik lekker slapen hihi... Halverwege de nacht vond Nataly dat ze ook mijn plekje in moest pikken. Nou, dat dacht ik dus niet dus haar vriendelijk verzocht om weer een paar cm de andere kant op te gaan.
Om 7 uur klaarwakker.. Nataly dan, ik nog lang niet... *gaap*..... Om 8 uur er toch maar uit, want binnen het uur werd Lucas op de verzamelplek verwacht voor het basketbal. Iets over 9 uur vertrok het clupje naar Papendrecht, vol verwachting en spanning... Ik stapte met Nataly in de auto richting Lekkerkerk voor de schaatsinformatieochtend. Het was weer druk bezocht. Leuk al die kinderen die weer zin hebben in het schaatsseizoen. De schaatsmuts werd uitgereikt en de trainer werd bekend gemaakt.
Tegen half 12 was ik weer thuis in afwachting van Lucas. Ik verwachtte hem rond 12 uur thuis, maar het werd wat later....Iets over half 1 kwam hij enthousiast aangelopen... Hoewel ze net hadden verloren 34-33 was het een leuke wedstrijd geweest. Nadat ze eerst met 16-2 achterstonden was de terugkomst natuurlijk spectaculair. Op naar volgende week.

     

Zaterdagmiddag gingen we met de fiets de stad in. Een paar kleine boodschapjes hadden we nodig en ineens zagen we mensen in schutterskledij lopen... Er was dus wat gaande.... Niet veel later kreeg ik een formulier in mijn handen geduwd met de uitleg van de Rivierdag... E.e.a. heeft met de Hollandse Waterlinie te maken geloof ik. Maar het spektakel gebeurde bij de Lek. Een heel kampement was er opgeslagen... Ik vind dat altijd machtig om te zien. Helaas had ik mijn fototoestel niet mee, maar wat moeten we toch zonder mobieltjes hihi... Lucas stond nog op het schavot en volgens een van de heren was hij zojuist veroordeeld omdat hij een spion zou zijn haha... Door het nazeggen van de volgende zin kon hij zijn vrijheid weer terugkrijgen:
De koetsier poetst de postkoets met postkoetsenpoets..... Ja, dan vraag je wel wat he?!! Nou met gratie mocht ik mijn ventje weer meenemen ...... Daarna zijn we heerlijk in het zonnetje gaan zitten en het afsteken van het kanon gadegeslagen. Wat een leven hebben we dan he?! Zo genieten....

Eenmaal thuis werden de buurmeisjes opgetrommeld voor het maken van echte spinnewebben... Hoeveel er in de laatste jaren gemaakt zijn kan ik niet vertellen maar dat het er veel zijn mogen jullie van me aannemen. De kastanjes worden hier gegrossierd.. maar ja wat wil je met tig bomen voor de deur haha.... En ach, als ik heel eerlijk ben, vind ik het ook nog steeds leuk om te doen.


Voor het avondeten stonden er pannenkoeken op het menu. Maar tegenwoordig hoeven we dat niet meer alleen te doen. Lucas helpt goed mee en heeft dus de helft zelf gebakken... Kleine jongens worden groot he?

Zaterdagavond werd een heerlijk bankhangavondje. Eerst heerlijk in bad zodat we rozig in pyama beneden kwamen. Natuurlijk even koffiedrinken met wat lekkers erbij en toen de film aan. "Spacechimps"... Hij was wel leuk.... Een avondje filmkijken gaat niet zonder wat lekkere chipjes en drinken natuurlijk en dus werd daar ook goed voor gezorgd.
Rond half 11 vond ik Nataly wel heel stil.... Zij had zich op de grond genesteld op 2 dikke kussens en een fleeceplaid.... 3x Raden... Zij was vertrokken naar dromenland, gezellig met Sientje samen...
Ik heb haar toen maar voorzichtig wakker gemaakt en haar naar bedje gebracht. Lucas en ik volgden zo rond 11 uur. Samen kropen wij in bed en gingen heerlijk slapen. Weer heerlijk gesnurk en geknars naast me.. Maar toen ik hem een duw gaf, kreeg ik er net zo snel weer eentje terug... haha ik lag ook te snurken ...... 
Om half 9 vanmorgen werden we wakker. Eerst nog even in bed tv gekeken en nu zijn we lekker beneden aan het tutten. Uiteraard weer spinnewebben maken en ik hoor het woord Monopoly al weer .... In de loop van de ochtend vertrekken we even naar Rotterdam. Toch nog kijken of ik nog een leuk setje bij Miss Etam kan vinden. Ik heb nog kortingsbonnen. Zonde om die niet te gebruiken toch? Zeker als je wat nodig hebt. En dan wachten we totdat Taco weer thuis komt. Ik belde hem gisterenavond en het ging daar allemaal voorspoedig. Maar eerder als vanavond hoeven we hem niet te verwachten....

Wat een engeltje is ze dan he?!

Wij zijn het weekend heerlijk doorgekomen.... Zulke weekenden mogen nog veel vaker volgen maar dan wel graag met manlief erbij... Wel zo fijn .....

Fijne zondag iedereen.
Toiletdansend het weekend in....
Zo wat een opluchting dat het internet het weer doet!! Wat ben je onthand zonder zeg.. en dan maar niet te spreken over de timing!!! Weblog van de week en nr 1 bij Marco's favorieten!! Ze deden het vast expres. Hahaha....

Maar goed, ik ging dus toiletdansend het weekend in. Hoe? Nou gewoon.... toiletdansend..... De meisjes van mijn vriendin waren vrijdag jarig (alweer 4 jaar!) en hadden ieder een prachtig byouteriedoosje met een ballerina erin gekregen.... En dat ging de hele middag door. Totdat Joyce riep dat ze aan het "toiletdansen"  was whahaha.... Uiteraard bedoelde ze balletdansen... Jullie begrijpen dat ik echt niet meer bijkwam!

Zaterdag zijn we, zoals in mijn "Weblog van de week" logje vermeldde, in Utrecht wezen winkelen. En we zijn leuk geslaagd. Bij de Intersport was een heleboel de helft van de helft en dus zijn we daar gaan kijken. Een mooi fleecevest voor Taco en voor Nataly een sportrokje voor de badminton. En daarna naar de C&A. Geslaagd voor een mooie jas voor Nataly en dit keer ook zowaar heel simpel voor een broek voor Lucas. Helemaal blij waren we haha...
Bij Blokker vond Lucas een mooie doos voor al zijn potloden en stiften dus die moest mee. Bij de kassa zagen we posters van Het Huis Anubis staan. Ik vroeg aan de kassiere wat de poster moest kosten. Zij scant en deelt me mee dat de poster wel 2!!! cent kostte... Ik riep nog dat kan nooit, die moet ergens bij horen ofzo... Nee.... hij kostte 2 cent. Dus ja, die waren snel gekocht. Plus een aantal extra voor de vriendinnen van Nataly!  

Vanmorgen was ik vroeg wakker en ben er dus maar uit gegaan.. Maar ja als internet eruit ligt moet je wat anders he?! Dus ik heb maar weer eens een lekker boek gepakt. Dit keer de nieuwste van Grisham. En ik moet zeggen dat het toch ook wel weer lekker was.... Even rustig lezen.
Tegen elven even naar mijn schoonouders geweest om daar te informeren bij Abel hoe en wat met het internet.. Maar het heeft geholpen. Toen we zojuist bij Ikea vandaan kwamen konden we het WorldWideWeb weer op. Yes...

Trouwens bij Ikea leek het wel of het gratis was! Echt absurd hoe druk het er was.... Maar goed we hebben mooie voorraadpotten gehaald en scharen... Die hadden we niet meer of ze zijn altijd kwijt...

En nu... nu zitten we lekker binnen. Droog en warm. Tv staat aan, poesjes blij dat wij er weer zijn, een strijk die geduldig staat te wachten en ik weer blij dat ik het filmpje van Marco weer kan bekijken hihi.....
Wat weetjes....
Zo weer even een klein updateje wat ons hier allemaal bezig houdt en heeft gehouden....

* zondagavond de kinderen bij mijn ouders gebracht waar ze gezellig bleven slapen

* 's maandags hebben ze zich daar prima vermaakt met knikkeren en schieten, bezoek aan een natuurmuseumpje en de Mac Donalds

* gisteren de hele dag gewerkt, en dat was een heerlijke dag. Nog even mijn hartje kunnen luchten, en kreeg ook positiviteit terug

* gisteren was mijn schoonvader jarig en daar zijn we natuurlijk na het werk heen gegaan en daar bleven we met elkaar gezellig eten

* ook vandaag weer gewerkt en daar werd mijn maatschappelijk werkster naar boven gehaald bij iemand die helemaal de weg kwijt was.

* voor ik naar het werk ging we hier een heel circus voor de deur hadden

* ambulance, brandweer, politie

* een twingo vond het nodig op zijn zij te gaan liggen, de auto van de buren mee te nemen om vervolgens een 3e auto te beschadigen.... Wat een trammelant voor de betrokkenen zeg

*gelukkig was er alleen blikschade en schrik. Het had veel anders kunnen aflopen rond dat tijdstip... maar daar denken we even niet aan.

* we hier druk bezig zijn met de voorbereidingen van het huwelijk van de dochter van mijn schoonzus

* ik daar de ceremoniemeester ben

* dat ik dat nog nooit heb gedaan en het best wel heel erg spannend vind

* maar dat ik wel weet dat het een mega feest gaat worden

* morgen ga ik met de kinderen gezellig naar Avifauna. Lekker met ons drietjes op stap. We hebben er helemaal zin in

* donderdag staat er nog lekker niks op de planning en dat houden we maar zo

* vrijdag komen Luuk en Lotte de hele dag. Of we gaan zwemmen of we gaan lekker naar het bos we zien wel maar ook dat gaat een gezellige dag worden

* en dan is het weekend. Dan staat er weer een atletiekwedstrijd op de planning, de verjaardag van mijn zus en een verjaardag welke we in Rotterdam gaan vieren bij de zomerzondagmiddag. Altijd erg gezellig.

Moeilijk...
Moeilijk die Nederlandse taal!

Er zit een nieuw (chinees) klasgenootje bij Nataly in haar klas sinds afgelopen vrijdag. Komt een ander klasgenootje tussen de middag naar mij toe en begint een heel verhaal over hetgeen het meisje vanmorgen tijdens haar uitgebreidde kennismaking allemaal had verteld. En hij sloot af met:

"en ze is ook geaborteerd"!

Nou ik kon nog net mijn lachen inhouden.. hij bedoelde natuurlijk geADOPteerd! whahahaha...

De Nederlandse taal ook... alles lijkt op elkaar hihi.

Marco hoort bij de familie!
Ik: goeiemorgen Nataly

Nataly: goeiemorgen mama, ik heb leuk gedroomd!

Ik: Oh, waarover dan?

Nataly: over Marco en hij hoorde bij onze familie!

Lucas: droom maar lekker verder Nataly

whahaha

Weer een week dichterbij
het einde van dit jaar... Wat kan er veel in een jaar gebeuren! Als ik voor mezelf alles op een rijtje zet kan ik zeggen dat onze familie eigenliijk best een heftig jaar achter de rug heeft. Ziekenhuizen, operaties, opnames, persoonlijke problemen, trombose... en toch heb ik het gevoel dat ondanks dit alles 2007 een jaar is geweest waarin we sterker zijn geworden! Ik hoop dat dat gevoel juist is. 
En doordat we sterker zijn geworden moet 2008 voor iedereen gewoon een topjaar gaan worden. .

"Soms dan slaap je en denk ik aan mijn verleden tijd
Aan de leegte en de zwakte en de eenzaamheid"