Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Sportief avondje
In september vorig jaar begon de gemeente met de renovatie van onze straat. Zo in november/december was ons stuk aan de beurt. Weken in de rotzooi gezeten, het weer werkte niet mee, dus mochten we nog langer wachten tot alles klaar was.

Met de renovatie van de straat werd gelijk het trapveldje onder handen genomen. Wat eerst een droog dor stuk grasveld was, werd omgetoverd naar een mooi speelveld met een geasfalteerd voetbalveld en een basketbalveld. Daarom heen komt nog gras, maar het ziet er mooi uit.


Vandaag werd allereerst de straat "geopend" (niet dat we zolang moesten wachten tot we er weer in mochten rijden hoor haha). Daarna was het veldje bij ons voor aan de beurt. Vanmiddag van de jongeren tot ca. 12 jaar was er een springkussen en ballonnen.
Vanavond was er een basketbalclinic van oudinternational Henk Pieterse (deze beste man was vorig jaar hier ook al bij de basketbalvereniging en hij blijft leuk!). Lucas vond het belangrijker te gaan zwemmen maar Nataly had er wel zin in. 
Natuurlijk heb ik ook nog wat foto's genomen. Zo leuk al die "kleine" kinderen bij die man van zo'n 2.15 meter. Het was zo een gezellige donderdagavond!
Lekker ding!
Gisteren vierden de jongens op school carnaval. Voor Lucas betekende dat de laatste keer..... Heel uitgebreid verkleed hoefden ze niet, maar oh oh oh wat zag Lucas er uit hihi en Nataly was een echte signorita!


Wat een lekker ding he?! haha


Olé!

Irritant, Irritating, Irritation
De I van Irritatie..... 

Jeetje waar kun je je niet aan irriteren?? 

* de computer niet snappen

* hiervoor hulp vragen en je het dan uitgelegd krijgen door iemand die het allemaal heel simpel vindt en die het dan weer niet snapt dat jij het niet snapt.. 

* lege wc rollen die door niemand vervangen worden behalve door jezelf

* mensen die geen sorry kunnen zeggen terwijl ze echt fout zijn

* a-sociaal gedrag in het algemeen

* niet kunnen slagen voor kleren die je echt nodig hebt

* je tranen op bepaalde momenten niet kunnen bedwingen (pfff, zo ik....)

* mensen die zichzelf graag horen maar eigenlijk niks te vertellen hebben

* mensen die achter je rug om dingen van je vinden en over je zeggen.. Doe dat lekker in mijn gezicht

Ach ja, je kunt je aan zoveel dingen irriteren. Soms moet je maar gewoon je schouders ophalen en weer verder gaan toch?! hihi

Ushi en Donny Osmond
Even lachen met een geweldige Ushi!

Mijn B, C en... D
Ik loop een beetje achter met mijn A, B, Ctje.... Dus hier een kleine update:

Mijn B... als in BH, hoewel ik niet superpreuts ben, vond ik voor mezelf iets te prive. Niet dat ik van die vreemde dingen in huis heb, maar ik ben niet trots op die dingen. Het is dat het moet maar leuk vind ik anders.... dus vandaar dat ik de B van mijn boompje heb genomen. De kinderen waren hevig beledigd toen ik met dit exemplaar thuis kwam. Veel te klein!Oke, dan mijn C!

De computer staat in een mooie hoekkast. Technische specificaties kan ik je niet geven. Ik ben al blij dat ie het doet en ik weet hoe ik er mee om moet gaan hahaVolgens mij moet de kast weer eens opgeruimd worden haha..

En dan mijn D! Ik ben best wel trots op onze deur. In 2005 hadden we nog een hardhouten deur. Die was al een doorn in ons oog, maar ja om nu zo maar een nieuwe deur te kopen.... een beetje te duur. 
Toen kregen we een giga verbouwing. De hele voor- en achterkant van het huis werd vervangen. Alles werd gemetseld en de houten kozijnen werden kunststof... En toen moest er natuurlijk ook een nieuwe deur komen. Ik heb me niet door de prijs laten leiden. Met de aannemer gesproken en de deur wij prachtig vonden pastte binnen het budget. Als de zon nu door het raam schijnt hebben we een prachtige tekening op het laminaat in de gang!

Wij zijn trots op onze voordeur...

Op naar de E! Ben benieuwd wat dat gaat worden!
Ik zoek....
iets waarvan ik niet zeker ben of dat het er is.... Ik ben al helemaal niet handig met computer e.d. dus wat ik zoek moet kant en klaar zijn...

Wat zoek ik dan? De karaokeversie van "Sjakie van de hoek" van Connie van den Bosch. 

Heeft een van jullie enig idee waar ik dit zou kunnen vinden?


Het gaat hier allemaal rustig zijn gangetje. Weinig tot niks te melden, geen leuke of gekke dingen meegemaakt. Eigenlijk best wel saai dus hahaha..

Mijn hersentjes maken overuren voor het bedenken van leuke cadeautje voor iedereen met Sinterklaas, welke surprises er gemaakt moeten worden en vooral hoe we dat dan gaan aanpakken... pfff... Een Sint zonder surprises is niks, maar om ieder jaar weer iets te moeten verzinnen.... zo moeilijk. Maar het zal allemaal wel goedkomen.
Zijn jullie al druk bezig of vieren jullie het niet?
Ruilen?
Vanmiddag hadden de kinderen een eindfeestje van atletiek. Ze werden om 5 uur op de baan verwacht voor een leuk spel en dan tot slot met elkaar pannenkoeken eten. Gezellig hoor! Ennuh... of ik wilde helpen... Tuurlijk wil ik dat... Ik doe dat tegenwoordig op de automatische piloot hahaha...

"Je bent een wonder voor me
Denk ik, terwijl een doorn mijn vinger prikt"