Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Ligt het aan mij?
Het is me nu al een paar keer opgevallen.... Picture this:

Je gaat als gezin (2 volwassenen en 2 kinderen duidelijk onder de 16) op een terrasje zitten. Je besteld 2 fris en 2 rosé....

De serveerster komt het brengen en vraagt: "De rosé is voor?" Ja duhh ik kijk ze dan aan met een blik van denk eens na!!! 
Dat gebeurt 1 keer, maar nu vandaag weer... Ik mag toch aannemen dat ze dames zo slim zijn dat ze snappen dat de alcohol voor ons is en niet voor de kinderen!

Ligt het aan mij dat ik me daar aan erger of proberen ze gewoon beleefd te zijn? Ik weet het niet....


Mijn Geisha meisje
t Is weer carnaval en dus wordt dat op school van Nataly weer gezellig gevierd.... Dit keer was ze er heel snel over uit wat ze wilde worden!Vanavond heeft Lucas een "P"- feest op school. Dus eerst wilde hij als puber. Lekker als zichzelf, maar nee, gisteren met z'n vriend samen de stad in geweest ..... en wat denk je... komen ze thuis met piratenspullen. Helemaal in een deuk om wat ze hadden gekocht haha.. Die gaan het vanavond ook vast heel gezellig krijgen..
De laatste plaatjes
Zoals veel van de kinderen was ook hier het sparen van de voetbalplaatjes van AH een hot item.

Nu is Lucas er bijna, maar hij zoekt er nog 4, te weten:

41, 96, 169 en 211

Lucas heeft een hele stapel vol dubbele plaatjes, dus als je hem kan helpen, hebben wij wellicht de missende nummers voor jullie!

Wie helpt Lucas zijn boek vol te krijgen?

UPDATE: we hebben ze alle 4! Degene die nog plaatjes nodig hebben roep maar, we hebben genoeg dubbele!
Een dubbel spookachtig avontuur
Nadat ik eerder twijfels had of mijn avondje uit met Nataly wel door kon gaan, zijn we gistermiddag met z'n tweetjes op het gemak naar Rotterdam gereden. Ruim op tijd waren we in het centrum en we zouden geen meiden zijn als we ook niet nog even wat winkels in doken hihi...
Daarna snel de Mac op gezocht want onze maagjes protesteerden. Het was ontzettend druk, maar goed, we konden nog zitten.
Tegen half 7 liepen we saampjes al glibberend naar het Oude Luxor Theater. Een spannende avond van het Huis Anubis en het spooktheater stond op de planning. Nataly was helemaal zenuwachtig. We zaten rij 10 en ze zou haar helden in het echt gaan zien... Een glunderend meisje als resultaat.

Het duurde even, maar daar stonden ze dan. Nienke, Fabian, Appie, Jeroen, Patricia en Amber.... Heerlijke humor, Nataly schaterde het soms uit hihi en ik genoot met haar mee. Het was een leuk verhaal, spannend voor de kinderen en wat deden de spelers het leuk...


Na anderhalf uur genieten was de show teneinde... Snel nog een prachtig mooie poster gekocht, de jassen gehaald en de kou en blubber weer in.
De metro liet even op zich wachten maar bracht ons netjes naar de Capelse Brug waar de auto stond.

Het weer was gelukkig prima en vol goede moed begonnen we aan onze terugtocht naar huis. Onder luid gezang van Marco en wij als achtergrondkoor genoten we saampjes na van deze avond... Totdat......

Zo'n 12 km voor huis viel de auto stil. Hij deed niks meer. Alles dood.. En daar sta je dan, midden op de Provinciale weg zonder lantaarnpalen.... Bah bah bah.. Snel de knipperlichten aangezet en gewacht totdat de auto's voorbij waren die achter me zaten zodat ik eerst even Taco kon bellen. Maar voordat dat kon, stond er al een jong stel achter me stil die ons kwamen helpen. Engeltjes!!! Het belangrijkst was natuurlijk dat we van de prov. weg afkwamen want we stonden megagevaarlijk natuurlijk.... Naar een parkeerplaatsje gesleept en daar weer pogingen gedaan om de auto te starten, maar helaas zonder resultaat.... Nataly had al visioenen dat we in de auto moesten overnachten (desnoods waren we naar huis gelopen haha)... Weer Taco gebeld en hij kwam ons met zijn broer ophalen... IJs en ijskoud kwamen we thuis en zijn we eerst onder een heerlijke douche gaan staan..... 

Straks even de auto van mijn schoonvader halen, de sleutels naar de garage brengen en dan maar hopen dat het maar en kleinigheidje is... Maar eigenlijk weet ik dat het tijd is voor een andere auto. Ruim 276.000 km gereden heeft het beestje. Het houdt een keer op natuurlijk...

We zullen zien... maar wat een avond!!!


Gastenboek
Ben ik lekker aan het frobelen op mijn weblog.... verwijder ik zomaar mijn gastenboek! Lekker handig he?! Maar goed, nu dus een nieuw gastenboekje!

Een boot gekocht!
Klinkt lekker he?! Een boot gekocht.... Maar dan wel een opblaasbare hahaha... 

Om nog een kleine aanvulling op mijn Nostalgielogje te geven.... Vroeger, zo'n jaar of 25 geleden (zo lang??, ja zo lang hihi) hadden wij ook een opblaasbare boot. Eerst gingen natuurlijk met grote zussen met de boot op pad.Hoe vaak mijn zus niet met een nat pad is thuisgekomen haha en met kleine eendjes die geen moeder meer hadden..... Heerlijk varen op de Vlist maar later mocht ik daar gebruik van maken. 

Wat een zaligheid, een gevoel van vrijheid, genieten met je vriendin... Bootje mee, drinken en eten mee en de hele dag lekker aanklooien.

Nu hebben Lucas en Nataly wel een klein bootje gehad, maar nu krijgen ze de leeftijd dat ze net zoals ik vroeger, heerlijk op het water mogen genieten... 
Taco en ik hadden laatst al besloten dat we eens naar een grote boot moesten kijken, waar in ieder geval 2 kinderen ruim in konden zitten. En toen viel gisteren de folder van het Kruidvat op de mat..... Een prachtige zware kwaliteit boot.... Snel overlegd en vanmorgen kon ik op pad. Nu ga ik 's woensdags altijd lopend het stadje in, lekker het marktje over, koffie drinken bij de Vlaaierie en dan weer naar huis. Wat ik dus niet in de gaten had was hoe zwaar die doos was!!!!!Ik heb vanmorgen dus gesport.... met die doos in de handen (en andere boodschappen) naar huis gelopen... pff Maar hij staat hier op de kinderen te wachten. Ik hoop dat ze net zoveel plezier met het varen zullen beleven als wat ik vroeger had!
Sjeik Ali Lucas en vrouwe Nataly
Vandaag was het Carnaval op school. Sinds Nataly wist dat ze mijn oude kleren aan mocht was ze iedere dag driftig alle dagen aan het aftellen hahaha....


Deze kleren heeft mijn moeder al zo'n 28 jaar in de kast liggen. Geweldig om te zien hoe blij Nataly er mee is haha..
Zo zag ik er vroeger in uit!

Maar goed, ze hebben een heerlijk feestje op school gehad. De een was nog mooier dan de ander als ik de verhalen moet geloven (en dat doe ik, want ik weet hoe creatief sommige moeders kunnen zijn)...

Ze waren wel blij dat ik vanmiddag thuis was en dat ze niet naar de naschoolse opvang hoefden. Even lekker thuis. 

Het carnaval zit er weer op en ik neem me ieder jaar voor op tijd voor het volgend jaar met ideeen te beginnen... maar vaak komt het hier op het laatste moment aan.... Ach nog een jaar te gaan 
Droogte??
Ik las zojuist op teletekst dat in bepaalde delen van Nederland het officieel droog is. Nou zo anders was het vannacht hier in huis.

Het was na twaalven en ik dacht lekker te gaan slapen. Ineens hoorde ik "pssjht, pssjht" vrij hard en snel achter elkaar. Eerst vermoedde ik dat het de buitenkraan was. Het zal niet de eerste keer zijn dat die lekt. Het geluid irriteerde me en dus wilde ik naar beneden gaan, totdat............ ik met mijn voeten in het water stond!!! Niks buitenkraan die lekt, maar gewoon een prive zwembad in huis!!! Ik naar beneden gesjeest waar Taco lekker van zijn muziek zat te genieten. Die schrok zich rot hihi, tja ineens je vrouwtje beneden terwijl je met koptelefoon op verzonken bent in je muziek!

Snel de hoofdkraan dichtgedraaid en maar gaan dweilen. Wat kan water dan veel zijn! Het was zelfs de trap afgelopen. Beneden lekkage in de keuken en wc... Tegen enen konden we eindelijk gaan slapen.

Vanmorgen vroeg wakker en Taco is gelijk gaan kijken wat er nu aan de hand was. Blijkt de kraan simpelweg kapot te zijn, dus die gaan we zo gelijk even halen!

Droogte??? Niks van gemerkt hahaha...

"Ik wou dat ik kon zeggen dat ik jou zo vreselijk mis
Maar bij nader inzien valt het best wel mee"