Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Eros Ramazzotti in Ziggodome
Al jaren ben ik fan van Eros. Mijn eerste concert was ergens rond 1991 geloof ik. In de jaren die volgenden kochten we geregeld zijn cd's maar eerlijkheid te gebieden dat dat er wat is in geslopen. De nieuwere nummers zijn voor ons onbekend maar de oude blijven zo lekker! 

Het was al weer een tijd geleden dat we naar een concert van hem zijn geweest. Niet dat hij niet naar Nederland kwam maar er was altijd wel iets waardoor we niet konden. Dit jaar was dat gelukkig anders. Eindelijk na een x aantal jaren weer Eros live zien en horen!!

We reden vroeg van huis weg omdat we niet wisten hoe het zou zijn bij Ziggo. Er was nl. ook nog een concert in de HMH maar het ging zeer vlot. Geparkeerd en toen lekker Ziggo opgezocht en met een kopje koffie de zaal in gelopen. Echt vooraan staan ging natuurlijk niet meer daar stonden de die-hards (hoe bekend haha) maar we hadden mooie plekken. Leuke mensen om ons heen waar we mee aan de praat raakten en zo werd het 20.00 uur. Iets later dan gepland kwam Eros het podium op. In eerste instantie wat onbekende nummers (voor ons) maar daarna kwam de ene bekende na de andere voorbij... Genieten!
 

Het was genieten. Om 22.00 uur was het afgelopen en reden we vlotjes weer naar huis... Nagenietend van een heerlijke muzikale avond!

Beatstad 2012
In 2009 maakte ik d.m.v. gewonnen kaartjes kennis met het festival Beatstad op het Malieveld in Den Haag... Een middag en avond fantastische artiesten op een mooi plek. In 2010 gingen we uiteraard weer maar toen viel het letterlijk wat in het water door de regen en onweer die die avond zonodig over het Malieveld moest komen....  Vorig jaar helaas geen Beatstad maar dit jaar gelukkig dan weer wel.Om half 6 arriveerden we onder het Malieveld. Mirjam had een parkeerkaart voor daar geregeld. Super. Toen in de rij om naar binnen te mogen. Door de speakers hoorden we Gers Pardoel al. Maar voordat we naar voren liepen besloten we eerst wat te eten en te drinken. (Alles wat ik had meegenomen moest ik afstaan bij de ingang... knap waardeloos)...

Afijn toen was het tijd voor Alain Clark. Ik heb het nu een aantal x live gezien en hij blijft fantastisch! Heerlijke muziek.... Wel hadden we wat last van opgeschoten Hagenezen die zichzelf erg leuk voor ons vonden.... Wij ons niet voor hen haha... Maar we genoten, hebben veel gelachen en het belangrijkste was eigenlijk toch wel dat het nog steeds droog was. Zo nu en dan een spettertje maar dat mocht eigenlijk geen naam hebben.

Na Alain was het tijd voor Van Velzen. Ook daar kijk ik altijd naar uit. Goede muziek, leuk persoon. Na Van Velzen kwam de Jeugd van Tegenwoordig. Tja, na een paar opmerkingen vanuit hen had ik het wel gehad met ze. Ze konden me niet snel genoeg van het podium vertrekken.

Toen was het even wachten op Anouk. De luchten werden donkerder en grauwer, en ook de spetters werden druppels... Hmm das minder. Ondertussen hadden ze ons ook al de buienradar laten zien en dat voorspelde niet veel goeds.. Dennis Weenink waarschuwde ons al dat er bar slecht weer aan kon komen en als dat zo was dat de organisatie wellicht het concert moest afbreken... Anouk kwam op en net als 2 jaar terug begon het flink te regenen... Maar wij lieten ons niet kisten. Regenponcho's aan en genieten! Anouk was fantastisch. Live zo goed, en liet ons ook zien (ten koste van de bassist) hoe perfectionistisch ze is haha...Ze onderbrak gewoon een nummer en zette hem te kakken dat hij compleet uit de maat ging.. Best grappig.
Het was ook heel mooi dat de band het nr "Lost"  inzette en het publiek ging zingen terwijl Anouk nog bezig was zich voor te bereiden op het nr... Zo gaaf en Anouk genoot er ook zichtbaar van.

Tegen elven nog snel de laatste muntjes opgemaakt en richting uitgang gelopen. Toen gingen de sluizen echt open... Wat hebben wij en Beatstad het getroffen en wat was het weer een heerlijke middag/avond met lieve dinnetjes om me heen!!

Mijn avondje Ziggodome!
Toen in maart bekend werd dat Marco de ZiggoDome zou gaan openen met een daarbij horend spetterend concert heb ik heel eventjes moeten nadenken, heel even maar hoor... Eigenlijk nadat ik heeeel eventjes had nagedacht was de conclusie dat ik hier natuurlijk helemaal niet over na hoefde te denken. Hier moest ik natuurlijk gewoon bij zijn!!! 

Snel Suus gebeld en ook zij had maar een half pinkje nodig om ja te zeggen. En zo kwam het dat we gisteren richting Amsterdam togen.... We waren er vroeg, even snel gekeken waar we precies moesten zijn en toen een klein stukje gelopen (gewaaid) over het terrein bij de Arena.... Het was niks lekker dus snel het Grand Cafe 3 & 20 binnen gegaan en wat drinken besteld om niet veel later ook nog een heerlijke hamburger  voor ons te laten verschijnen...


Om half 6 gingen we naar de ingang en eigenlijk vroeger dan gepland gingen de deuren open. Heerlijk uit de wind.... Eenmaal binnen in de zaal was het toch nog een soort van dringen en je "eigen space"  creeeren zonder claustrofobisch te worden... Maar uiteindelijk hadden we een mooi plekje ergens op rij 4 voor het podium...

Wachten duurt lang, altijd dus ja dan moet je wat 


Je slaapt wat, je laat de knuffels met elkaar kennismaken hahaha... en het was erg gezellig dat Ingrid met haar man en zoon bij ons stonden en ook Renske en Shirley waren er... (die date moeten we echt plannen hoor Ingrid en Renske maar het was weer gezellig om toch wat bij te kletsen, voor zover dat ging haha). En Jolanda het was ook weer erg leuk om jou te spreken! 

Maar dan is het tijd en wordt het tijd van genieten, genieten, genieten...


Het was een avond met een traan maar ook zeker een met een heerlijke lach. Suus en ik hebben genoten, soms stil en soms lekker uitbundig een heerlijk Marco-avondje...


Om 11 uur was ik dan ook eigenlijk best moe en nadat we nog wat drinken hadden gehaald gingen we met de rest van de mensenmassa richting parkeergarage... Maar toen we ook eenmaal buiten waren met de auto waren we ook zo weer thuis.... Nog even met manlief nagekletst en om 1 uur ging ik moe, heel moe maar ook heel tevreden mijn mandje in... Een feestje met veel vrienden
Met heel veel vrienden... Vrienden van Amstel!!

Al jaren lang is dit ons standaard uitje in januari... Een heerlijk begin van het nieuwe jaar met vaak fantastische artiesten.... Zo ook dit jaar!!! Editie nummer 14. We hebben ze nog niet alle 14 meegemaakt (1 of 2 niet) maar de overige zeker wel en het is ook iets wat we niet willen missen!!
De prijs voor de kaartjes dat is even slikken, maar als je dan zo'n avond weer beleefd is het het absoluut waard!!

Dit jaar was ik alleen wat in de war. Ik was er van overtuigd dat Acda en De Munnik en Di-rect ook zouden komen.... Helaas... zij niet.. (toch raar als je er een avond op 'staat te wachten' ... ... Maar de overige artiesten waren geweldig! De opening was super gedaan.... Gewoon simpelweg genieten!!


Voor deze avond had ik 27 kaarten geregeld. Helaas door ziekte en onverwachte vakanties moesten er een aantal afhaken maar er bleef toch nog een clubje van zo'n 21 man/vrouw over...

We hadden een mooi plekje vooraan bij het hoofdpodium.. Wat ik dan wel jammer vond is dat een aantal artiesten die op het achterpodium optrad, later niet nog op het hoofdpodium kwamen maar dat is een kleinigheidje.

Barry Hay, Jurk, Waylon, De Dijk, Kane, Guus Meeuwis, Glennis Grace, Xander, Van Velzen, Racoon, Trijntje Oosterhuis, Jan Smit ze kwamen allemaal voorbij... Genietenzo'n avond vliegt altijd voorbij... Het maakt niet uit hoe lang het duurt, het is altijd te kort! Maar hoe langer de avond duurt hoe lavelozer sommigen worden haha.. Heeft ook wel weer leuke situaties hoor... Wildvreemden die denken dat ze bij de groep horen enzo... ach lekker meekletsen toch?! 


Om 1 uur waren we thuis... Geen kindjes want die hadden lekker hun eigen uitjes... 

Vrienden van Amstel 2012 zit er weer op... Vandaag gelijk maar weer actie ondernemen voor de groep voor komend jaar!!! Altijd weer een gedoe en gestress.... maar het lukt nog steeds!

Zo'n avond wil je gewoon niet missen!!!

Vrienden, familie, Vrienden van Amstel.... het was een geweldige avond!
Vrienden van Amstel Live 2011
Sinds jaren is Vrienden van Amstel een uitje dat Taco en ik niet willen missen. Ooit begonnen met met ons tweetjes, voor de editie 2011 mocht ik maar liefst 27!!! kaarten bestellen. Hoewel het ieder jaar weer even slikken is qua prijs, komen we altijd weer enthousiast er vandaan en besluiten we gewoon het jaar erop weer te gaan! 


Om half 9 gingen de spotlights aan en was het aan Within Temptation de eer om het spits af te bijten.... Een mooie opening en dat beloofde veel goeds voor de rest van de avond.


Ook Laura Jansen was er. Prachtig... Later deed ze ook nog mee aan de ode voor Marco. Genieten! Acda en de Munnick  en de 3 J's deden Margherita, en Rood... Maar ik hoor deze nrs. liever door Marco gezongen worden. Dus een mooie reden om Marco volgend jaar bij VVAL te laten komen?!!! *hint* 


Leuke combi's werden gemaakt. Voor Ben had ik het leuk gevonden als hij zijn eigen nummer had mogen zingen. Nu bleef het alleen bij het meezingen van 1 nummer bij Di-Rect... Hier even Suusje gebeld zodat ze kon meegenieten....


Frank Boeijen was ook fantastisch. Hij zong met Acda en de Munnick mee, maar ook met de 3J's.. Blof... *zucht* ... eindelijk weer eens van ze kunnen genieten... 

Op een gegeven moment kwam Xander op en hij ging ter nagedachtenis aan Anthonie Kamerling het nr "Toen ik je zag"  spelen... prachtig...  Luister mee!
"Holiday"  met Alain Clark... 


Nick en Simon, Guus... ze waren er allemaal! 


Een hilarisch moment toen Nick en Simon zich in de "Helden van Amstel Live"  verkleedden als de Beatles, excuses voor de slechte kwaliteit, dat ligt aan mijn cameraatje en zeker niet aan N&S haha..Hoewel het al half 12 was had ik het idee net te zijn begonnen.. Het was gewoon veel te snel afgelopen!!! 

Wat een geweldige avond hebben we gehad... Is het een beetje duidelijk dat we hebben genoten?!
Wat een avond!
Al enige tijd keken we uit naar vrijdag 9 juli... We mochten van Marco al onze fantasie er al op los laten hoe we die dag zouden beleven.... Nu is (helaas ) niet alles van mijn droom uitgekomen, maar de kern van die droom GENIETEN, is meer dan aan bod gekomen, samen met Mirjam en Suzanne.


's Ochtends mocht ik eerst nog werken, ik had voor de middag vrij gevraagd zodat ik nog even bij de kinderen kon zijn die inmiddels hun 1e vakantieweek erop hebben zitten. Dus ik ging om half 1 lekker naar huis en..... de kinderen zaten lekker met opa en oma en de rest van de familie op het strand haha... Had ik dus lekker even de tijd voor mezelf. Heerlijk op de bank gehangen voor de ventilator hihi en me voorbereid op een warme, zwoele topavond.

Om half 4 pikte ik de meiden op en reden we richting Amsterdam. Tot Amsterdam ging het goed, maar toen begon de verkeersdrukte... Wat een file's! Maar goed, rustig blijven en de TomTom maar volgen en we reden iets na vijven de garage van het Westerpark in. Eigenlijk gewoon appeltje / eitje!

Bij het park aangekomen zagen we al snel wat bekenden heerlijk in de schaduw. Daar zijn we maar snel bij gaan staan haha... wat was het warm! De tijd ging snel en zo konden we naar binnen. Hoewel we niet vooraan stonden hadden we prima plekken in het Goldvak.


Zie Guus rechts in het hoekje meegenieten!!

Om half 8 begon Jurk. Is leuk, zijn gek, heerlijk om mee te beginnen! Maar het was toch erg prettig om Marco weer het podium op te zien rennen! Wat een enthousiasme, wat een heerlijk ontspannen man.... *zucht*.... ik heb zo genoten. De nummers die hij zong, heerlijk om niet de geijkte te horen maar ook wat oudere nummers.... 


 
Maar helaas zoals aan zoveel leuke dingen kwam ook aan deze avond een eind.... Tegelijk met alle ander 18.000 man verlieten we de plek en gingen richting parkeergarage. Wat we eigenlijk al vermoedden was waar... wat een drukte... 1 betaalautomaat en de deuren van de garage die na iedere auto open en dicht gingen... pfff Maar goed, al met al viel het mee en waren we rond 1 uur weer veilig thuis. Ondanks de warmte was ik snel in dromenland nagenieten van Marco en bandje...


Marco, bedankt voor deze ongelofelijke bijzondere avond! Ik heb genoten van top tot teen! Ik wou dat we de avond nog een keer over konden doen! 

xxx
Muziek, genot en vriendschap
Muziek, genot en vriendschap waren dé ingrediënten voor een meer dan geweldige avond.

Nadat ik eerst had gewerkt, snel boodschappen gedaan, de kinderen bij opa en oma gebracht, gegeten en toen Bianca, Danny en Suzanne opgehaald. Mirjam zouden we in Utrecht treffen bij Jaarbeurs. Na wat sightseeing Nieuwegein en Utrecht kwamen we pas rond kwart voor 8 bij Jaarbeurs aan. Niet veel later troffen we Mirjam en daarna zagen we nog ons andere nichtje Susanne met man en vrienden. 

We waren er klaar voor! Dommelsch Live38XXL kon voor ons beginnen! We hadden best aardige plekken en waren ons gezellig aan het opwarmen...... 

Half 9, showtime! Uiteraard trapte Edwin Evers af. Blijft leuk om hem zo te zien. Daarna kwam Paskal op. Toch raar om hem zonder zijn bandje te zien hoor, en ook jammer dat er niet heel veel Blof nummers kwamen maar wat maakte hij het goed met de nummers die hij zong! Fantastisch!  Daarna was het tijd voor Marco!! Yes eindelijk, hoewel het nog maar krap een maandje geleden is dat ik hem op het WarChid concert zag was dit toch anders. Uitbundiger.... heerlijk. Wat een feestje.... Met "Dochters" kreeg ik kippenvel bij het moment dat hij een meisje uit het publiek haalde en op het podium zette en haar toezong... Ik draaide me even om naar mijn dinnetje en zie dat ze het alles behalve drooghield hihi, (zelf 2 dochters) tja, toen stond ik ook ineens .... Eigenlijk best heel komisch haha....
Toen Guus kwam was het natuurlijk heerlijk om het nieuwe nummer voor het eerst live te horen! Genieten.... genieten................. genieten....
Guus maakte er ook weer een feest van... wij ook.... heerlijk gek gedaan met elkaar.............


Na afloop gelukkig nog wel bekenden gezien. Blijft altijd leuk, maar omdat mijn dinnetje vanmorgen weer heel vroeg uit haar bedje moest konden we jammer genoeg niet blijven hangen... Ik hoop jullie de volgende keer wat langer te spreken hoor!!


Marco, Guus, Paskal en Edwin, bedankt voor een geweldige avond en veel plezier vanavond nog!!!
Een avond vol topmuziek!
Vorig jaar januari de dag nadat we Vrienden van Amstel hadden bezocht was ik alweer druk bezig met het regelen van de kaarten voor dit jaar. 20 Stuks moest ik hebben, natuurlijk staanplaatsen en het liefst op vrijdag of zaterdag... Na veel gedoe lukte het me de kaarten te bemachtigen voor gisteravond.

Nadat we iedereen nog weer even herinnert hadden dat we naar de Vrienden gingen, troffen we elkaar in een mierenhoop in Ahoy... mensen wat een drukte .... Maar wonder boven wonder stonden we zomaar eens vooraan aan de catwalk! Een zeer aangename verrassing.... 

Iets later dan gepland dimden de lichten en 2Unlimited kwam op het toneel.... Heerlijk om weer te horen! Uiteraard werd "There's no Limit" (op onze bruiloft werd daar een andere tekst op gezongen hihi) ook ten gehore gebracht......


Na een heerlijke opening was het de beurt aan Nick en Simon. Ik begin ze steeds leuker te vinden ... Uiteraard gelijk even Nataly gebeld zodat zij toch even mee kon genieten met haar favorietjes...


En voor Nataly speciaal een alleen van Simon.... 


Na deze jongens kwam geloof ik  IOS (ben even de volgorde kwijt hoor)... Zij stonden op het achterste podium. Deze zagen wij dus van veraf.... 

Henk en Henk maakten zich op voor hun optreden.... "Nooduitgang", Sinterklaas en Belgie (samen met Novastar)... Heerlijk, iedereen lekker meebrullen....


Roel van Velzen was eigenlijk de topper van de avond.... Een heerlijk persoon, vol energie, leuke humor en geweldige muziek. Hij speelde ook een aantal nummers van zijn helden "Queen".... in 1 woord.... waanzinnig!


Ik geloof dat hierna Kane kwam.... Ik had ze nog nooit live meegemaakt, maar ook fantastisch. Dinand een echte showman, weet hoe hij het publiek moet bespelen.... Super leuk om ze mee te maken.Hierna was het de beurt aan Rowwen Heze... Bij de eerste tonen vlogen de bekers met bier al door de lucht.... Grappig om te zien, maar veel minder leuk om zo'n plens bier in je nek te krijgen... Zoals je mag verwachten werd dit optreden een feestje! Helaas op het achterste podium).

Jan Smit was de afsluiter. Ook erg leuk. 


Tussendoor kwam Xander ook nog wat zingen, samen met Ellen ten Damme. Leuk was ook dat zowel Xander als Roel op een gegeven moment onderlangs liepen langs het podium op nog geen meter afstand van ons... Maar het ging zo snel dat foto's maken niet lukte.Na ruim 3 uur topmuziek, feest en gezelligheid kwam er een einde aan de avond... Maar niet nadat er een hommage werd gegeven aan Andre Hazes. Maar toen was het tijd om naar huis te gaan...


Eindelijk buiten in de frisse lucht bleek dat het behoorlijk glad was... Man en ik moest rijden, want een ieder ander die bij ons de auto zat was echt niet meer in staat te mogen of kunnen rijden  .... Maar goed, stoer als ik ben (ahum) stapte ik vol zelfvertrouwen in de auto (ahum ahum).... Op naar de ring, maar voor we daar aankwamen werden we naar een parkeerplaats geloodst voor een blaastest.. Ik lag helemaal dubbel, in al die jaren heb ik dat nog nooit hoeven doen...

Agent: goedenavond mevrouw, en hoe was het concert?
ik: Leuk hoor!
Agent: en hoe staat het met het bier?
 ik: meneer ik ben vanavond Bobientje dus ik heb geen druppel gedronken
Agent: we zullen zien

ik blazen en uiteraard een P van perfect!

Agent: ik geloof dat ik de mensen achterin maar niet zal laten blazen he?!
ik: nee meneer dat lijkt me niet verstandig 

Om 1 uur waren we bij Bianca en hebben we daar nog een klein afzakkertje genomen. De kinderen lagen daar te slapen, dus om 2 uur ze wakker gemaakt (vonden ze niet leuk hihi) en snel naar huis. Daar nog lekker wat bitterballetjes gemaakt (honger!!!!) en om 3 uur het bedje opgezocht... 
 
En nu is het weer mijn taak om de kaarten voor volgend jaar te regelen! Maar we zijn nu met zoveel dat ik het via een apart kanaal moet doen. Via internet mag het niet... Fingers crossed!
Beatstad 2009
Een tijdje terug kreeg ik als Friend van Warchild een mailtje met de mededeling dat ik kaartjes voor Beatstad kon winnen. Nu is het vaak met dit soort akties dat iedereen wint, behalve ik haha... Maar goed, toch de stoute schoenen aangetrokken en gedaan wat ik moest doen... En wat denk je???? 2 Kaarten gewonnen!!! Helemaal leuk, zeker met de artiesten die zouden komen. Mirjam vond het ook leuk en kocht spontaan 2 kaarten voor haarzelf en een vriendin en zo kwam het dat we gistermiddag om 3 uur richting het Mailieveld, Den Haag reden.


Ik had al een grote drukte verwacht maar niks was minder waar. Heerlijk relaxed reden we de parkeergarage onder het Malieveld binnen en liepen rustig het terrein op. Uiteraard eerst een sanitaire stop en toen een plekje gezocht. 
Het zonnetje scheen en zo zaten we al heerlijk te genieten van dit begin. Er was nog geen band geweest hihi... Om half 5 begon de band Rigby. Voor mij onbekend (ik geloof dat ik 1 nr herkende) maar het was geen verkeerd begin.


Toen zij 3 kwartier hadden gespeeld was eer een kleine pauze omdat een en ander klaargezet moest worden voor Miss Montreal. Zij had wel een paar bekende nummers, maar ik vond het niet bijzonder. We zijn toen dus ook maar wat eten en drinken gaan halen.Na dit optreden kwam Christian Labrie met het idee om allemaal de oranje hoedjes (die we aan het begin hadden gekregen)  tegelijk omhoog te gooien. Dat was zo'n gaaf gezicht:


De act die hierna kwam... jaaaa die was leuk! Alain Clark... Alain is altijd vrolijk, heeft er altijd zin in en dat mag ik wel.... Zoveel energie op het podium zalig! En gelukkig was papa er ook bij... Dat blijft een speciaal optreden... Een genot om te zien hoe die 2 daar gelukkig staan te zijn...
Het optreden van Alain ging veel te snel voorbij... Hij mag van mij avondvullend zijn hoor!

Hierna kwam de groep Stereo. Tja wat zal ik daarvan zeggen... Niet mijn ding?!? Een paar bekende nummers die ik dan wel leuk vind, maar de overige stukken... Nee te veel gekrijs... Ook hier maar weer even een eet en drinktentje opgezocht.


Toen het eten gescoord was snel weer proberen naar voren te gaan, maar dat viel niet mee. Het was inmiddels toch best wel heel erg druk geworden, maar een aardig plekje weer gevonden en daar kwam Van Velzen. Blijft ook leuke muziek, een humorisch persoon... ook dit was weer genieten. Het enige lullige was dat het licht op het podium uitviel. En dat met de vallende duisternis.... het werd wat opgelost, maar fijn was het toen de lampen het weer gingen doen.
Roel wist het hele publiek mee te krijgen, ook weer zoveel enthousiasme helemaal leuk!En na Roel was het dan eindelijk de beurt aan Keane. Hoewel ze even op zich lieten wachten was het absoluut de afsluiter van de avond. Heerlijke muziek... Alle bekende nummers kwamen voorbij... Hoewel het concert om 23 uur nog niet was afgelopen, besloten we wel om naar de auto te gaan. Want om nu tegelijk met de rest van het Malieveld te vertrekken daar hadden we geen zin in. Zonder problemen reden we Den Haag uit, en nagenietend van een heerlijke middag/avond (zon, droog en volgens Taco later erg koud) kwamen we tegen 24 uur weer in ons huisje.


Rockopera in Concert
Gisteren kreeg ik van Mirjam mijn verjaardagscadeau Een kaartje voor het Rockopera in Concert. Omdat Bianca begin volgende maand jarig is, kreeg zij er ook een. En omdat het gezellig is omdat met elkaar te doen ging Mirjam uiteraard met ons mee haha..Maar goed eerst het begin.....

Tegen vijven ging ik de meiden ophalen om richting Gorinchem te rijden. Daar zouden we lekker wat eten om vervolgens in de Nieuwe Doelen het concert bij te wonen. Onderweg zaten we in een regelrechte wolkbreuk en ook in Gorinchem was het niet droog. Parapluie? Wat is dat.... dus in flinke pas naar het centrum gelopen waar we snel grandcafe  't Gelagh binnen liepen. Eigenlijk zaten ze vol, maar een klein tafeltje was nog wel beschikbaar. Toen wij aangaven dat wij onze buik wel inhielden en de billen samen zouden knijpen en zo aan dat tafeltje konden zitten werd dat geregeld haha... Wij zijn niet zo moeilijk hihi. Na kort en grondig te kaart te hebben bestudeerd, besloot ik voor een kalkoensate te gaan. Errug lekker. Uiteraard had ik mijn nieuwe camera mee en moest deze uitgeprobeerd worden.
Na de eerste foto kwam gelijk een van de bediening of hij de camera mocht overnemen en ons zo op de foto mocht zetten. Geen probleem hihi. 
Na dit gerecht was het tijd voor het dessert. Eigenlijk hadden we dat al van te voren uitgezocht, maar wilden toch de kaart nog zien. De kaart 1 seconde in de hand en de keuze was gemaakt. Mirjam en Bianca gingen voor de creme brulee maar ik nam het heerlijke warme chocoladetaartje met frambozenijs. Uiteraard wilde ik dat ook op de foto hebben, maar voor ik het wist lag de camera al weer in de handen van de bediening haha.. Het was zo leuk, de mensen waren erg vriendelijk het eten was goed. Een absolute aanrader.


Hierna was het tijd om naar het concert te gaan. Hoewel het een 30 meter lopen was stonden we toch even te twijfelen. De regen kwam met bakken naar beneden zetten. Maar ja, veel tijd hadden we niet dus jassen uit, over ons hoofd en met een klein sprintje naar de foyer. We waren nat... pffff... 

Dan het concert. Het is een concert van het Koninklijke Luchtmacht Kapel. Er worden nummers gezongen uit diverse musicals. Jesus Christ Superstar, Evita, Rent, Tommy, The Wall. De zang wordt door diverse mensen op zich genomen, waaronder de zwager van Mirjam, Robin van Beek. Ook Martin van der Starre (Judas uit JCS) behoorde tot de groep. Verder was Norleila Karimi onze special guest. Wat een waanzinnige avond. Prachtige muziek (soms wel hard en veel) het was genieten.Tegen elven was het afgelopen. We gingen nog even in de foyer wat drinken en daar troffen we Robin en Linda (zus van Mirjam). Ook zagen we Martin en Norleila, maar ik wilde ze niet storen. Norleila was blij haar familie te zien en ik vond het niet gepast om daar tussen te komen. Dus helaas geen foto.... 


Ik mocht geen foto's tijdens de show maken, dus deze is van de site.

De weg naar huis ging prima. De pont kwam net aan en we konden zo erop rijden. Half 1 waren we thuis na een heerlijke avond.

Lieve Mir, dank je wel voor dit cadeau. Het was super!
"Alles wat jij moet doen
Is mij op mijn woord geloven"