Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Mijn B, C en... D
Ik loop een beetje achter met mijn A, B, Ctje.... Dus hier een kleine update:

Mijn B... als in BH, hoewel ik niet superpreuts ben, vond ik voor mezelf iets te prive. Niet dat ik van die vreemde dingen in huis heb, maar ik ben niet trots op die dingen. Het is dat het moet maar leuk vind ik anders.... dus vandaar dat ik de B van mijn boompje heb genomen. De kinderen waren hevig beledigd toen ik met dit exemplaar thuis kwam. Veel te klein!Oke, dan mijn C!

De computer staat in een mooie hoekkast. Technische specificaties kan ik je niet geven. Ik ben al blij dat ie het doet en ik weet hoe ik er mee om moet gaan hahaVolgens mij moet de kast weer eens opgeruimd worden haha..

En dan mijn D! Ik ben best wel trots op onze deur. In 2005 hadden we nog een hardhouten deur. Die was al een doorn in ons oog, maar ja om nu zo maar een nieuwe deur te kopen.... een beetje te duur. 
Toen kregen we een giga verbouwing. De hele voor- en achterkant van het huis werd vervangen. Alles werd gemetseld en de houten kozijnen werden kunststof... En toen moest er natuurlijk ook een nieuwe deur komen. Ik heb me niet door de prijs laten leiden. Met de aannemer gesproken en de deur wij prachtig vonden pastte binnen het budget. Als de zon nu door het raam schijnt hebben we een prachtige tekening op het laminaat in de gang!

Wij zijn trots op onze voordeur...

Op naar de E! Ben benieuwd wat dat gaat worden!
De laatste dagen van het jaar
De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken.... 

Wat is de tijd weer snel gegaan, wat is er weer een hoop gebeurt (en een hoop ook niet).. Voor mij was 2008 een lekker jaar. Geen hele grote dieptepunten, wel een aantal hoogtepunten! Waarvan de laatste toch wel mijn uitstapje met Blof naar Dublin was. Maar natuurlijk ook het concert van Marco, de fanclubdag waar Nataly zich helemaal heeft uitgeleefd...2008 is eigenlijk rustig voortkabbelend voorbij gegaan met hier en daar een uitschieter.

Een jaar waar ik leuke, lieve en verdrietige  momenten met onze vrienden heb gehad. 

Een jaar waar ik weer dankbaar ben dat ik mijn ouders nog om mij heen heb

Een jaar die wij allemaal in goede gezondheid hebben doorgebracht.

Een jaar waarin ik heb getracht er op de juiste manier voor mensen te zijn

Een jaar die mij wel weer duidelijk heeft gemaakt dat niks vanzelfsprekend is en waardoor ik dankbaar ben voor het leven dat ik leef met de mensen om mij heen die mij lief zijnNu op naar 2009. Dat jaar luiden we in Belgie in met onze vrienden. Morgen vertrekken we naar de Belgische Ardennen en gaan ons daar prima vermaken.

Op Oudjaarsdag gaan we uiteraard oliebollen bakken, de gourmetset gaat mee en de tas is gevuld met kleine cadeautjes voor het dobbelspel.
Ik heb er zin in!

Maar in de laatste dagen van het jaar hebben we vandaag nog de verjaardag van mijn neef en de trouwdag van mijn ouders (43 jaar !!)


Hoe vieren jullie Oud & Nieuw?
 
Onze kerst....
Onze kerst was en is gezellig...

Op kerstavond kwamen mijn ouders en zus met familie op de borrel. Ik had allemaal lekkere hapjes en mijn moeder kwam met heerlijk Marokaans stokbrood en gevulde eieren binnen...
We hebben heerlijk zitten kletsen. Het was gezellig.


Eerste Kerstdag eerst redelijk uitgeslapen en daarna van een heerlijk kerstontbijtje genoten. Papa en mama gebeld en ze een fijne Kerst gewenst en toen we eindelijk waren aangekleed en nog een broodje hadden gegeten zijn we even heerlijk wezen wandelen. Het was zalig. 

Tegen drieen zijn Nataly en ik ons gaan optutten. Haar haartjes ingevlochten, glitters erin, oogschaduw op... Mevrouw was klaar hihi.. en ik ook... alleen dan zonder ingevlochten haar en glitters haha..

Om 4 uur werden we bij mijn schoonzus verwacht. We zaten net in de auto, we hadden net 3 meter gereden zie ik Ingrid lopen met haar schoonfamilie. Dus ik vroeg Taco even te stoppen zodat ik gedag kon zeggen. Dat was wel even grappig. Ingrid vroeg haar man een foto te maken, hoewel op een wat rare plek, maar niet minder leuk! Nadat we elkaar nog een fijne dag hadden gewenst zijn we weer verder gegaan.
Eenmaal bij mijn schoonzus eerst even een lekker kopje koffie gedronken met een stukje kerstkrans. De kinderen hadden elkaar weer gelijk gevonden en die hoorde je niet meer. Rond vijven ben ik maar eens met het voorgerecht begonnen. Ik vond het erg spannend omdat ik het zelf niet eet, een garnalencocktail met Whiskeysaus. En dan wil ik ook iets speciaals doen, dus niks saus uit een potje, nee zelf maken... Maar het viel in goede aarde. Iedereen zat te smikkelen. Voor degene die geen garnalen wilde had ik lekker meloen met ham. Het ging schoon op. Verder had ik ook zelf tapenade gemaakt en iedereen smikkelde ook daarvan....


 Het hoofdgerecht bestond voor de kinderen uit gourmetten (altijd goed) en wij kregen een heerlijke kalkoencasserole voorgeschoteld. Mjammie. Lekkere aardappeltje in schil uit de oven erbij, stoofpeertjes, boontjes, aardappelkroketjes. Het was allemaal om te smullen.
Hierna maar even een flinke pauze ingelast, want het dessert moest nog komen. Mijn ene schoonzus had een heerlijke boomstam gemaakt... Tarwekoekjes gedrenkt in verse jus dórange, daartussen slagroom, ook erover heen met sinaasappelrasp gedrenkt in cognac.... dit met heerlijk kaneelijs.... Het was een zeer geslaagd kerstdiner en zeer zeker niet "overdone".

 
Na het eten gingen de heren aan de afwas. Uiteraard werkte de afwasmachine ook mee, maar 18 man eten geeft veel zooi en zo was alles netjes weer weggewerkt. Daarna gingen zij aan het klaverjassen en ik ging met Nataly, Susanne en Marieke aan het spel van Huis Anubis. Het was een lang potje maar erg gezellig. Zelfs Linnard kwam erbij en nam het spel van zijn moeder over. Fanatiek!!!! hihi..


 Om 00.00 uur vond ik het mooi geweest. Hoewel de kinderen nog vrolijk rondliepen was het de hoogste tijd om te gaan slapen.
Moe maar voldaan doken ze tegen half 1 hun bedje in. Ook voor hen was de dag geslaagd.

Vanmorgen heerlijk uitgeslapen. Half 10! Lucas was al wel eerder wakker, maar Nataly presteerde het om tot zelfs 10 uur uit te slapen. Zalig, zo horen de vrije dagen te zijn.
Straks gaan we even naar Alexandrium om vervolgens door te rijden naar Pathe de Kuip. Het viel niet mee een film voor ons allemaal te vinden, maar als het goed is gaan we naar "Bedtime stories". De overige films zijn of te kinderachtig voor Lucas, of nog niet geschikt voor Nataly. Of we hebben hem al gezien. En om gescheiden naar de film te gaan vinden we niet leuk.

Hebben jullie fijne dagen gehad?

Kerst
Ik wil iedereen graag hele fijne feestdagen wensen. Hopelijk brengen jullie deze dagen door zoals jullie graag willen. De een het liefst klein de ander juist met zoveel mogelijk vrienden en/of familie.

Maar hoe je het ook viert:


Nu ook voor mij....
VAKANTIE!!! 

Gister en vandaag nog even de ochtend gewerkt, netjes alles afgerond en nu is het tijd voor de relaxstand! YES!

Vanmiddag 95% van alle boodschappen voor de komende dagen gehaald dus daar hoeven we morgen (bijna) niet meer over na te denken.

Morgenochtend gaan we eerst op verjaardagsvisite bij ons nichtje. Zij wordt alweer 15! Pfff ook dat gaat maar door....
's Middags gaan we thuis de boel opruimen zodat ik mijn familie rond borreltijd in een gezellig huisje kan ontvangen. Helaas kan mijn ene zus niet komen, maar hopelijk gaat dat weer in januari gebeuren... In gedachten zal ze er gewoon bij zijn.

1e Kerstdag gaan we met mijn schoonfamilie dineren. Ik ben verantwoordelijk voor het voorgerecht en dat wordt de keuze tussen een garnalencocktail, ham met meloen of een tomatensoepje.... 

2e Kerstdag hebben we niks. Ik denk dat we gezellig een bioscoopje gaan doen. De kinderen willen graag naar "Oorlogswinter".. dus die zal het wel worden. We zien wel.


Hoe zien jullie kerstdagen eruit? Is het voor jullie een feest of verplichting?

Wit Licht Vreselijk...
Gisteren was het zo ver. Suzanne en ik gingen naar de film Wit Licht. We vertrokken vroeg zodat we snel de kaarten konden halen en nog in de stad ergens wat konden drinken....

Zo gezegd zo gedaan. Toen we op de Markt aan kwamen zagen we dat het Stadhuis van Gouda helemaal verlicht was.. En niet zomaar met Wit Licht maar met allerlei kleurtjes... Erg kunstig.....

Afijn na een heerlijke beker warme chocomelk zijn we de bioscoop ingedoken en in afwachting van de film.

In het begin natuurlijk wat onwennig want je ziet toch Marco maar als snel was dat verdwenen en zaten we compleet in de film.... Langzaamaan begon er zich een knoop in mijn maag te ontwikkelen omdat je weet dat Abu gepakt gaat worden en in het Kindsoldatenleger terecht zal komen....

En dan die Obeke.... wat een vreselijke man.... Zo indoctrinerend naar de kinderen toe.... Hij gaf me kippenvel (en niet omdat hij zo aardig was).... Het feit dat kinderen elkaar moesten vermoorden te walgelijk voor woorden. Hoe kun je een kind dit laten doen, hoe kun je een kind zijn jeugd, zijn leven afpakken..... (ook als volwassenen zijn dit te gruwelijke dingen maar die zijn vaak in staat zelf nog keuzes te maken, kinderen simpelweg niet)..

En dan Eduard die in eerste instantie zo naief denkt even te kunnen "praten" met Obeke... Een mooie weergave van alle goede bedoelingen die wij als mens hebben om maar te kunnen helpen maar natuurlijk op die manier niet haalbaar...  Ik vond het heel mooi uitgebeeld en ook heel duidelijk uitgelegd. Het was niet alleen het verhaal wat me aangreep maar toch ook de in de film verwerkte uitleg over alles.... Wat doet het met een kind, met de ouders, met de familie. Hoe kan een organisatie als WarChild helpen.....

Oke, het was heftig maar ik hield me nog steeds goed... Ik bedacht dat dat vast uniek moest zijn omdat iedereen toch echt wel meerdere zakdoeken had gebruikt tijdens het bekijken van de film.....

Ai dat had ik me niet moeten bedenken.... Het eind was heftig... vreselijk..... hoe kan men.... geen woorden.... Mijn tranen stroomden over mijn wangen (en nu eigenlijk weer als ik aan de beelden terugdenk)....

Kindsoldaten mogen niet, nooit niet! Een kind moet genieten, spelen, kind zijn.....

Ik ben blij dat ik Friend van WarChild ben en zo een klein steentje kan bijdragen aan de toekomst van o.a. een ex-kindsoldaat die uit de klauwen is weten te ontsnappen....

Marco, ik denk niet dat er iemand anders is die dit verhaal beter had kunnen neerzetten dan jij.....

Rest mij jou nog van harte te feliciteren met je verjaardag! Geniet er van op je vakantie-adres met je gezinnetje. 
Kerstviering...
Gisteren was de aftrap van alle Kerstfeestelijkheden.

Allereerst had ik gezellig mijn kerstborrel op het werk. Altijd gezellig even anders met je collega's kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Helaas kon ik het niet heel erg laat maken omdat ik op school van de kinderen werd verwacht.

Rond kwart voor 6 was ik op school en viel midden in het prachtige nummer "Als er vrede was"... wat vol overgave door de kinderen in de centrale hal werd gezongen... Prachtig.
Daarna ging iedereen naar zijn of haar klas waar de ouders allerlei lekkere dingen hadden neergezet. Wat was er weer veel en wat was het allemaal weer lekker..... De kinderen smikkelden en smulden totdat hun buikjes (meer dan) gevuld waren....

Om 7 uur mochten de ouders hun kinderen weer ophalen en konden ze een klein
kerstmarktje over. Er was een stand met beren voor het Kika fonds en voor zover ik heb kunnen zien vonden die gretig aftrek. Ook buiten was er van alles te doen. Daar heb ik niks van mee gekregen omdat ik binnen bleef foto's maken van ...... jawel een heuse kerstman!

Ieder kindje mocht op de foto. En dat wilden ze allemaal wel haha.. Sommigen moesten even over de streep getrokken worden (hé Lucas!?) maar het was een groot succes!En nu een heerlijk rustig weekend voor de boeg. Eens gaan bedenken wat we met de kerst gaan eten en overleg met de familie.

Maar voor nu..... eerst een strijk weg te werken! 

Fijn weekend iedereen!
Even bijkletsen
Zo, ik heb toch echt nog wel een paar dagen nodig gehad om alles van Dublin te laten bezinken hoor.... Wat een reisje.... 

Maar goed, nadat ik vrijdag eerst een fotoboek heb laten maken ben ik maar weer met het gewone leventje begonnen. Boodschappen, wassen, strijken nog net niet maar dat mag ik vanmiddag doen....

Zaterdag stond weer vol van sport. Nataly een uitvoering van Jazz, Lucas basketbal en schaatsen. We zijn bij alles wezen kijken. Was weer leuk. Het basketbal gaat goed. Ze zullen geen winterkampioen worden maar ze zijn zeker geen laatste en dat voor een groep die net samenspeelt is dat lang niet slecht toch?
's Avonds een heerlijk avondje met onze vrienden gehad. Lekker hangen, kletsen, lachen....

Zondag, tja het moest er van komen, eerst ongegeneerd uitgeslapen! Het was hard nodig haha... Later die dag nog even Utrecht in geweest en leuk geslaagd voor kleding. Lucas een prachtige blouse met shirt, Nataly een tuniek met legging en ik een leuke top. Eenmaal thuis hebben we de kerstboom opgetuigd (mijn B!)

En dan is ook het weekend weer zo voorbij. 2 Dagen gewerkt. Die vlogen voorbij, fijn dingen kunnen afronden en dan is het alweer halverwege de week... (een week geleden stonden we op Schiphol!).....
Vandaag staat  voor de kinderen de kapper op het programma en Nataly heeft een kinderfeestje. 

Verder ruikt het huis hier heerlijk naar de chocolade. Ben heerlijke brownies aan het maken voor het kerstdiner morgenavond op school. Aangezien ik niks warms kan maken omdat ik mijn eigen kerstborrel heb, vond Lucas het wel een goed idee en is zo een toetje geboren!

We hadden ook nog even stress hier in huis. Lucas moest deze week een werkstuk inleveren. Heel ijverig was hij hier de afgelopen tijd mee bezig en hij wilde de laatste hand er aan leggen.... Weg, foetsie, niet meer te vinden! Wat er is gebeurd weet ik niet, maar geen werkstuk over Egypte in de computer. Nu heb ik even overleg met de juf gehad. Lucas gaat deze week proberen het nog af te krijgen en anders mag het in de week na de vakantie. Pfieuw.... Wat hadden wij het vroeger dan makkelijk met pen en papier he?! Niks gecrashte computers hihi....

En dan.... ja eindelijk.... ik ga komende zaterdag naar de film Wit Licht. Samen metSuzanne... Na alle logjes hierover ben ik meer dan benieuwd naar alles. Een ding weet ik wel.... zakdoeken gaan mee!

Nou, dan zijn jullie weer even helemaal ge-update over mijn leventje hier haha.... 

Op naar de Kerst!

Blof in Dublin.. *zucht* ..
Sjonge jonge wat een dagen en ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen... Waarschijnlijk gewoon bij het begin maar ik vertel jullie vast het uiteindelijke resultaat.....

HET WAS FANTASTISCH, HET WAS GEWELDIG, HET WAS SUPER!!!!

Ik zou zeggen, pak een kopje koffie, thee of een glas fris, want een kort verslag gaat het niet worden! 

Woensdag 10 december 2008

Zenuwachtig stond ik op. Boven verwachting eigenlijk best lekker geslapen... De kinderen naar school gebracht, dikke kussen en knuffels uitgewisseld en toen op naar Schiphol. Mijn schoonvader bracht ons. Omdat ik zeker niet te laat wilde aankomen reden we zo rond kwart voor 9 weg van huis. De reis ging voorspoedig en zo kwam het dat we dus ruim op tijd op Schiphol waren (10 uur ipv 11 uur).
Het restaurantje opgezocht en lekker wat gedronken.

Tegen 11 uur gingen we naar de verzamelplek en daar troffen we Danielle van Skyradio en natuurlijk de overige winnaars. Een leuk koppeltje. Ik denk dat er 10 winnaars waren (20 personen) en een 10-tal relaties. Danielle deelde alle gegevens uit en we werden nog verrast met de nieuwste cd van Blof (die had ik al, maar nu heb ik er dus een standaard in de auto).. Op de passagierslijst stonden ook de namen van de heren van Blof. We zaten dus met elkaar in hetzelfde vliegtuig.... Spannend allemaal hoor.

Nadat we even hadden geshopt en niks gekocht zijn we naar onze gate gegaan. Daar lekker gekletst met onze medewinnaars. Het was al gelijk gezellig. Ineens begon één mij heel hard te tikken. Ik schrok en vroeg verbaasd wat er was!!! Bleek Paskal voor het raam te staan hahaha... Fijn, ze gingen dus ook nog echt mee!!! Hahaha... zou een beetje slordig zijn he, wij in Dublin en zij in Nederland!

Toch wel wat gespannen ging ik het vliegtuig in. Maar eenmaal in de lucht had ik nergens
meer last van. We hadden goed zicht en dus konden we mooi de bootjes zien varen en Engeland zien liggen en uiteindelijk ook Ierland! Na ruim een uur vliegen met toch best wat turbulentie kwamen we op Dublin Airport aan. Trappetje naar beneden, en je neus achterna. We werden zelfs ook nog door een hasjhond besnuffeld. Ik moest zo lachen haha....

In de aankomsthal stond iemand voor ons klaar om ons naar de bus te brengen. Blof ging met een ander busje. Op de weg naar het hotel toe werd er vanalles over Ierland en Dublin verteld en zo ging het half uurtje snel voorbij. Bij het hotel kregen we snel onze kamersleutel en konden we naar boven. De kamers zagen er prima verzorgd uit. Klein, maar erg netjes! 


Toen was het tijd om even wat te drinken in de bar. De heren hadden zich daar ook al een plaatsje toegeeigend en dat is toch wel raar. Om ineens zo dicht bij hen te zijn.... Paskal was nog wat moe en ik knoopte een klein praatje aan.... *zucht*... ze zijn ook gewoon mens haha... Ik vroeg of er 's avonds tijd was voor foto's en Paskal antwoordde: "We zijn er vanavond voor jullie. We gaan eerst anderhalf uur spelen en dan aan het bier! haha... En uiteraard gaan we ook foto's maken!"..... 
Met een "tot vanavond" namen we afscheid en doken Taco en ik de stad in. Mensen wat een stad!!! Utrecht op een zaterdagmiddag voor de Kerst is er niks bij!!! Wat een drukte niet normaal meer!


Even wat winkels in en uit gegaan. Alles was al in kerstsfeer, je werd werd er helemaal vrolijk van! Maar echt een mooie stad is Dublin niet. Grauw, veel nieuwe gebouwen... en heeeeel veeeeel bussen! En dan maar structureel de verkeerde kant op kijken als je wilt oversteken!! Wat een gestress haha.. 

Het werd langzaamaan tijd voor het avondeten. Tja, moeilijk doen een Pub zoeken en wachten wat je voorgeschoteld krijgt, of gewoon lekker in het Asian Restaurant in het hotel eten?! Nou die keuze was snel gemaakt. Lekker in het hotel. En dat was een perfecte keuze! Wat hebben wij gesmuld.... echt zo ontzettend lekker! Maar zoals gewoonlijk weer veel te veel...  


Ondertussen hadden we met anderen afgesproken gezamelijk naar The Cobblestone Bar te gaan waar de showcase van Blof die avond zou plaatsvinden. Na een "kleine" omweg kwamen we bij de bar aan en Paskal verwelkomde ons met "hee, je hebt het kunnen vinden!" hihi... Op dat moment was Shane Martin aan het spelen. Hij heeft meegewerkt aan het project Umoja in Ierland. Later die avond trad hij ook nog met Blof op.
Om een uur of 9/kwart over 9 was het tijd voor Blof. Kun je het voorstellen? Een podiumpje van ca 2 bij 3 meter in een heel klein café?! Nou daar zaten wij dus! Meer dan eerste rang.... Het was echt geweldig... Ik kan geen woorden vinden die kunnen beschrijven hoe ik deze avond heb beleefd..... De jongens hadden veel plezier op het podium en wij hoefden alleen maar te genieten..... De concerten duren altijd te kort... Ook al duren ze 3 uur haha... Het was naar mijn zin weer veel te snel voorbij maar goed het was nog niet klaar.... Bier! En.... foto's en.... cd's signeren.


Ik had mijn cd mee en een stift... De eerste die ik te pakken kreeg was Peter. Hij nam alle tijd, kwam gezellig naast me zitten en zo hebben we best wel even een tijdje zitten kletsen. Zo ongedwongen..... Mag de tijd nog even terug???? Toen kon ik Bas aan zijn jasje trekken. Die tekende en ging op de foto (helaas niet helemaal scherp). Norman die had het er maar druk mee... Ineens een stuk of 4 cd's onder zijn neus hihi... Iedereen was ook heel blij met mijn stift! Maar dus ook met hem op de foto. Toen geen tijd gehad om te kletsen (maar dat kwam nog) en toen last but not least Paskal! 


Wat een avond.... wat een heerlijke mannen.... En Taco die genoot ook. Alleen veel minder uitbundiger dan ik. Taco geniet stilletjes. Vind het allemaal geweldig maar wilde niet op de foto. Nee zeg, ben je gek.... dat doe je toch niet???? Hihi... totdat ik hem met Paskal zag praten.... "klik" zei mijn camera.... en toen stond hij er toch op haha....

Tegen twaalven werd het laatste rondje uitgeschonken en er werd besloten het feestje in de hotelbar voort te zetten. Eenmaal daar aangekomen was ie dicht... Knap waardeloos dus. De heren gingen naar een bar in de buurt en tuurlijk mochten ook wij komen. We konden helaas niet meerijden want het busje zat vol maar het was niet moeilijk te vinden.... Toen we gingen kijken waar het was, sloeg ineens de vermoeidheid toe.. (het was daar een uur vroeger dan in Nederland) en we besloten, hoe jammer het ook was, om lekker naar bed te gaan.... 
Heel erg moe maar ook heel erg voldaan kropen we ons bedje in.... Taco was zo vertrokken... ik niet..... Ik heb geloof ik alles nog een keer beleefd wat die dag allemaal had plaatsgevonden... en heb dus alle uren voorbij zien komen.... Maar goed het bed lag lekker... het was niet anders.. 
Knap brak stapte ik om 8 uur uit bed. Ondertussen de pc opgestart en even zitten msn-en.... Toen een verkwikkende douche, Taco zijn bed uitgetrokken en op naar het ontbijt. Tja, wat zal ik daarvan zeggen.... niet mijn ding hahaha..... maar goed toch wat naar binnen gewerkt en toch weer even de stad in. Een 2 tal shirts voor de kinderen meegenomen en een Irish Penny whistle voor mijn moeder (een fluitje)... Een heel stuk gelopen en om 1 uur waren we het zat. De spullen uit de  hotelkamer gehaald en ons in de bar genesteld. Daar zat de rest ook inmiddels.

Om half 3 stond de bus klaar. Of eigenlijk 2 bussen. 1 voor ons en 1 voor Blof en crew. Maar die bus was groot genoeg en dus regelde Danielle dat we lekker gezellig met z'n allen in die ene bus kwamen. Helemaal goed. Eenmaal op het vliegveld aangekomen nog snel wat fotomomentjes en als kletsend met Norman naar de check in gelopen.


De controle vond ik hier strenger dan in Amsterdam. Paraplu uit de tas, riem af, sommige moesten de schoenen uit..... laptop los.... Maar zonder problemen mochten we door. Nog even snel Iers bier voor mijn vader gekocht en toen maar gaan wachten.... 

Om kwart over 5 stegen we op... en hoe! Een achtbaan was er niks bij haha mijn maag draaide zich wel 3x om. Dat was op de terugweg niet hoor... En weer ruim een uur later landden we volgens mij ergens op de buitenste landingsbaan en na ca. 20 minuten taxiën kwamen we bij de slurf. Toen nog weer binnen een stuk gelopen en ja... toen was het voorbij... Jaap en Richard stonden ons al op te wachten buiten en konden ons weer veilig naar huis brengen.... 

Maar dat gebeurde niet eerder als dat ik de heren van Blof nog even heb toegeroepen en had uitgezwaard (kreeg  hetzelfde terug hihi).... 

EMI, Paskal, Norman, Peter en Bas, Skyradio.... ontzettend bedankt dat we dit hebben mogen meemaken! We hebben meer dan genoten en Blof...... hopelijk tot snel bij een volgend concert!

xxx
Frederique
We zijn in Dublin
Zo even een klein kort berichtje vanuit Dublin. Het vliegen viel gelukkig mee. Ook de controle was zo gepiept. Waar we dus alleen niet aan gedacht hadden was het zakmesje van Taco die altijd standaard aan zijn sleutelbos zit... Nu dus niet meer... die mocht hij inleveren... dat was wel even balen maar het is niet anders.

Om iets over half 2 lokale tijd landden we op het vliegveld van Dublin. Enige turbulentie hebben we wel gehad en dat was niet leuk haha...
Ook de heren van Blof zaten in het vliegtuig en samen met een leuk klein koppeltje mensen gaan we een superavond beleven.

We gaan zo dadelijk met ons tweetjes hier in het restaurant een klein hapje eten en dan tegen half 9 worden we in een Ierse pub verwacht... Daar zal Blof anderhalf uur spelen en dan gaan we aan de borrel met elkaar. 

Iedereen een hele fijne avond!


"Vrij zijn
Onbezorgd en vrij zijn"