Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Duidelijk of juist niet?!
Een tijdje terug kwam mijn vriendin met de vraag of we dit weekend al plannen hadden. Nou niet echt dus onze vraag was "hoezo"? Zij waren beiden dit hele weekend vrij en het leek hen gezellig om met ons zevenen (incl. Lucas en Nataly) naar Harry Potter te gaan en vooraf wat te eten. 
Nou zijn dat altijd voorstellen waar we niet te lang over hoeven na te denken dus de date stond snel. Ik hoorde geruchten dat de film vanaf 16 jaar zou zijn en dat zou betekenen dat de kinderen niet mee zouden mogen... Groot was dus ook de opluchting bij Lucas toen hij zag en hoorde dat het vanaf 12 jaar was. Tja, klein probleempje, Nataly is pas 10. Dus snel de bioscoop in Gouda gebeld (let op geen Pathé) en zij vertelden mij dat Nataly onder begeleiding van een ouder mee naar de film zou mogen... Ook nr. 2 was opgelucht dat zij bij het gezellige avondje mocht zijn.

Voor alle zekerheid had ik de kijkwijzer geraadpleegd en daar zag ik staan: "Indien de leeftijd vanaf f 12 is, mag een kind max. 2 jaar jonger onder begeleiding van een ouder mee naar binnen".. Kijk hadden ze bij de bioscoop gelijk! Jippie!!!!!

Gistermiddag tegen vijven hebben we elkaar opgehaald en reden we naar de Kuip. Daar hadden we bij Bennie Beer gereserveerd voor een hapje eten zodat we met een volle buik de film om 20.00 uur konden zien.
We wilden de kaarten vast halen, zodat we alle tijd voor het eten konden nemen en dus op het laatste moment in de zaal plaats konden nemen.  Wat er toen gebeurde had niemand verwacht.

Mijn vriendin vroeg of er een familyticket bij kon (scheelt altijd in de prijs) en we kregen gewoon te horen dat Nataly er niet in mocht!  Sorry??!?!! Nee Pathe heeft eigen regels en 12 is 12 en dus geen 10 onder begeleiding...  Nou om even een heel lang verhaal wat korter te maken, ik heb dus om de manager gevraagd want ik bedoel de Kijkwijzer is de Kijkwijzer toch?! We hebben een goede discussie gehad, hij moest ook maar regels uitvoeren en ik was het daar niet mee eens. We kwamen tot de conclusie dat leeftijd niet te controleren is (ze zijn nog niet legitimatieplichtig) en als wij zouden zeggen dat Nataly 12 was mochten we naar binnen. Maar dat moesten we dus 3x doen. 1x bij kaartaankoop, 1x bij de controle en 1x bij de zaal. Tja, en dat gaat dus tegen mijn gevoel in. 1x Nou ja dat gaat nog wel, maar dit kon ik niet.

Teleurgesteld liepen we naar Bennie Beer om het nieuws te vertellen, dan maar kijken of we ergens konden bowlen... Bij het verlaten van Pathé kon de manager gelijk het gesprek opnieuw voeren met een ander gezin dat ook werd tegen gehouden. Leuk joh, afwijkende regels op adviesregels van een landelijk orgaan! 

Want een alternatief qua film om dat tijdstip was er niet en daarbij  of we gaan met elkaar of we gaan niet! Maar toen bedachten we dat we de bioscoop in Gouda eens konden proberen, en warempel zij hadden nog 7 kaartjes (wel verspreidt maar goed te doen) en dus nadat we hadden gegeten zijn we naar Gouda gereden waar we wel naar de film konden.

We hebben een heerlijke avond gehad, maar de eerlijkheid gebiedt me wel te zeggen dat de leeftijdsgrens er niet voor niks is... De films van Harry worden wel donkerder en het was voor Nataly net aan... Maar die onduidelijkheid omtrent de toelating qua leeftijd dat was niet handig. Waarom hier wel en daar niet?! Trek 1 regel dan is het duidelijk toch?!
Sauna met Marco?
Zondag was het zover. Maanden geleden hadden we deze dag al gepland om eens heerlijk te ontspannen... een daagje sauna. Waar we heen zouden gaan wisten we nog niet, we zouden wel zien wat voor leuk arrangementje op ons pad zou komen.

Uiteindelijk kwam er via actievandedag een leuke binnen voor Thermen Holiday. Een dag relaxen, massagestoel en dinerbuffet. Nou dat leek ons wel wat dus geboekt.

Om 9 uur 's ochtends ging de telefoon en waar ik al bang voor was (gezien de geluiden de dagen ervoor) mijn ene vriendinnetje was ziek... en wel zodanig dat ze gewoon echt niet mee kon... Balen, balen balen... maar ja, wat niet kan kan niet. Bianca en ik besloten dat wij wel zouden gaan en dat we gewoon een nieuwe date plannen voor met ons drietjes (heel vervelend haha)...

Afijn om half 11 kwamen we via siteseeing Rotterdam (was vergeten de instelling "vermijd snelwegen" in de tommie te wijzigen hihi, ben echt niet blond) in Schiedam aan. We werden leuk ontvangen en snel trokken we ons Evakostuum en badjas aan om eerst een kopje koffie te nemen met appelgebak en daarna ons op te warmen in een kruidenbad. 

In het arrangement zat ook een massagestoel en dan niet een met trillende bolletjes nee deze deed het echt.. Het was even wennen en lachwekkend, maar oh daarna... ik wil deze stoel ook!!!! Dat was lekkerrrrrrrrrrrrrrrrr...... Hierna nog een saunaatje genomen en toen namen we helemaal de relaxstand in. 

Rond half 5 schoten we wakker en na een vruchtensap gingen we naar de filmsauna. Om 5 uur stond de concertregistratie van "Wit Licht" op het programma... Heerlijk om in de sauna naar je favoriete artiest te kijken en te luisteren... Ik kreeg het er warm van hahaha..  Het was ook wel grappig dat er alleen Marco liefhebbers in de sauna zaten en iedereen zat lekker mee te zingen!

Afijn voordat we echt een plasje werden zijn we er maar uit gegaan en om 6 uur heerlijk aan tafel. Het Mexicaans buffet viel iets tegen, maar het toetjesbuffet daarentegen was supergoed verzorgd.... 

Het was een super gezellige dag, alleen de volgende keer gewoon weer met ons drietjes.p.s. ik wilde nog 2 fotootjes toevoegen, maar het lukt me niet! grrrr Ik krijg de melding -1.57 mb te kort... Iemand een idee wat dit betekent?

Wist je...
* dat ik mijn 2e examen gewoon weer met een vette voldoende (8,5) heb afgesloten (nog 6 te gaan)

* dat Nataly deze week 2 kinderfeestjes had en gisteravond helemaal moe thuiskwam

* dat Lucas met zijn team gisteren een heerlijk partijtje basketbal heeft gespeeld en dik heeft gewonnen met 77 - 20

* dat ze vorige week helemaal weggespeeld zijn maar wel heel veel leermomenten hadden

* dat ik vandaag eindelijk de cd van Marco heb ontvangen

* dat er prachtige nummers op staan 

* dat Nataly met een prachtig rapport is thuisgekomen

* dat ook de juf heel tevreden is over haar prestaties

* dat ook Lucas een goed rapport heeft, zeker gezien het feit dat hij alles zelf  doet en wij helemaal niet achter hem aan hoeven te lopen

* dat wij dus ook supertrots op hem zijn

* dat ik morgen een heerlijk daagje met mijn vriendinnen heb

* dat we lekker naar de sauna gaan en helemaal gaan ontspannen 

* dat de meeste cadeautjes voor de  in huis zijn

* dat we ons dus nu op gedichten en suprises moeten richten

* dat dat ieder jaar weer een crime is

* dat we ieder jaar zeggen nee we doen gewoon surprises hoor, is leuk!! 

* dat ik een "shopdate" met Nataly heb staan

* dat we dan saampjes lekker Rotterdam onveilig gaan maken

* dat we daar heel veel zin in hebben

Nee, dat wisten jullie niet? Dan weten jullie het nu 

Uit logeren...
Tja, ik ben gisteren gewoon "uit logeren"  geweest hihi...

Met de verjaardagen van Bianca en Danny hadden Mirjam en wij hen een overnachting in een knusse stadsboerderij in Kampen gegeven (met dank aan Marianne voor de tip hihi). Maar ja, als je zulke cadeautjes geeft aan een stel met kindjes, dan weet je ook dat er een oppasprobleem komt... Nou ja probleem was het niet want uiteraard ging ik oppassen.

Het rustigst voor de meiden en voor mezelf (ik moest nog erg hard leren voor a.s.. woensdag) was dat de meisjes lekker in hun eigen bedje gingen slapen.. Zo gezegd zo gedaan. Om half 7 meldde ik me gisteren bij hen. Opa en oma deden open en niet veel later zat ik met de meiden alleen thuis. Natuurlijk nog even dit, en dat nog laten zien en toch nog kijken of ze het niet wat konden rekken haha... Het was gezellig en ze waren superlief!

Eenmaal in bedje bleven ze ook heerlijk liggen tot vanmorgen 7 uur en toen werd ik door 2 meisjes gewekt. Wat was het nog even gezellig in bed maar toen toch echt eruit, brood klaarmaken, alles voor school klaarzetten, haren doen... Tja het is even wat anders als dat het inmiddels hier gaat hihi...Maar het ging super. Ruim op tijd waren we klaar en konden we op het gemak naar school. Ook dat was geen overbodige luxe want ik mocht gewoon krabben! Tssss... 

Vandaag nog even een laatste keer alles doornemen voor mijn cursus en dan morgen heb ik weer examen. Ik vind het spannender dan de vorige keer want het is zo'n andere materie waarvan ik nog niet het gevoel heb het echt helemaal in de vingers te hebben, maar we zullen zien. 

Vanavond weer lekker in mijn eigen bedje naast mijn mannetje. Hoewel hij vannacht wel gezelschap had in de vorm van Nataly (die hem weer wakker hield met haar gedraai hahaha)...

Deze week staat eigenlijk verder in het teken van leren, cursus, oefening... Gisteren een interne cursus van een middag, vandaag dan leren voor mijn eigen opleiding, donderdagmiddag cursus m.b.t. rampenoefening... Saai is het in ieder geval niet en we blijven weer bij met alles.

En hoe ziet de rest van jullie week eruit?!
Een bewogen weekend
Dat het een bewogen weekend zou worden wist ik maar kort van te voren omdat sommige dingen zich simpelweg (gelukkig) niet laten plannen...
Zaterdagochtend vroeg  (8.15 uur)  brachten we Nataly naar Gouda waar zij de hele dag een badmintontoernooi zou hebben tot 's avonds 19 uur... Taco en ik gingen nadat we haar hadden achtergelaten bij de leiding even de stad in. Om iets over elven waren we weer thuis en hadden we het gevoel dat we de halve dag al hadden gehad....

Om 13 uur kwam Sandra ons ophalen... we gingen afscheid nemen van een lieve papa en liefste maatje en echtgenoot van mijn vriendin... Het was een mooi en bijzonder afscheid...Tijdens de begrafenis huilden de engeltjes met ons mee terwijl het zonnetje haar best deed ons te troosten... daarna verscheen er een dubbele regenboog... dat vergeet je niet meer.... 
Een emotionele dag zo al met al maar zoveel respect voor het gezinnetje en familie die Luuk moeten missen.... 

Na een rotnacht van veel malen, draaien en woelen ging om 7.45 uur wederom de wekker... Dit zou een andere dag worden dan de dag ervoor... Het was de fanclubdag van Marco! We hadden er zin in vooral omdat we allemaal op de foto konden met Marco! Om 9 uur Suzanne opgehaald en de auto richting Nijkerk gezet. Het was een voorspoedige reis en iets voor 10 uur parkeerden we de auto (hee zegt Nataly, dat is die mevrouw van Ushi en Loesie! hihi ze zag Kyra). We sloten netjes aan in de rij en ondertussen wat foto's gemaakt... 

Toen de deuren open gingen snel naar binnen en gelijk in de rij gaan staan voor de foto (de jassen zouden we later wel wegbrengen).. Wat ging het relaxed en wat was Marco leuk en ontspannen (en niet geheel onbelangrijk hij rook errug lekker )... Nataly wilde dat ik eerst op de foto ging, daarna zou zij gaan... Afijn, na mij stapte ze op Marco af waarop hij haar begroette met "kom maar lekker bij mij schat".... Nou je begrijpt, haar dag kon helemaal niet meer stuk hahaha....


Afijn toen dus de jassen op het gemak opgehangen, een bezoek aan het toilet gebracht en wat rondgelopen... We kwamen allemaal bekenden tegen... het wordt ieder jaar echt steeds gezelliger.... Ook met meerderen gesproken die je dan wel via de logjes "spreekt" maar nog nooit "live"... Namen ga ik niet noemen want ik vergeet er vast een paar en dat is lullig toch?!
Wat was het allemaal weer perfect geregeld! Sowieso vind ik Nijkerk een heerlijke locatie, lekker overzichtelijk, ruim.... Top. 

Uiteraard hebben we ook een filmpje laten opnemen voor de photoshoot met Marco... Nu maar duimpjes draaien!

We hebben de hele dag genoten, fanatiek met de bingo en de loterij meegedaan, helaas ging ook dit jaar the story of our lives verder gezien het feit dat we niks wonnen hihi, maar dat maakt het meedoen niet minder leuk...


Nataly heeft nog een leuk SIR topje mogen kopen (helemaal gelukkig hihi).

Om kwart voor 6 hielden we het voor gezien en reden we weer richting huis. Maar uiteraard een stop onderweg bij de gele M.... Om kwart voor 8 moe maar voldaan weer thuis..

Lieve Nathalie, Tifosi, Marco en alle vrijwilligers, dank voor weer een super fantastische fanclubdag!


Oja, toen kreeg ik 's avonds nog een leuk mailtje van Kitty dat ik het mooie getal van 50000 bezoekers op mijn log had gehaald en ze had daar een printscreen van. Super lief!
"Het komt allemaal goed
Wacht nou maar af wat de tijd met je doet"