Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Kleine jongens....
Kleine jongens worden groot. Zo geloven ze nog met het grootste gemak in het bestaan van de Sint, niet veel later is het een hulppiet om de beste man te helpen (zie vorige log) en nog geen 2 dagen later gaat hij gewoon voor het eerst "uit".........

Lucas is vanavond met zijn vriend mee naar een jongerenavond  "Rock Solid" welke georganiseerd wordt door de kerk. Hij had er al veel over gehoord. Het is een samenzijn van allemaal leeftijdsgenoten. Ze doen spelletjes, kletsen, chillen en sluiten af met cola en chips hihi, wat wil je nog meer!

Ik ben heel benieuwd hoe hij het heeft gehad.... maar zo tussen alle bedrijven door gaat Lucas wel heel stiekem door met groter groeien... Nog een maandje en dan is hij 12!
Hulppietjes
Vandaag hadden we op mijn werk de sinterklaasviering voor de (klein-) kinderen van al het personeel... Een aantal jaar waren er maar weinig kinderen, maar dit jaar maar liefst 31! Echt superleuk altijd. Dit jaar alleen nog meer...

De Sint had aangegeven dat hij op zoek was naar hulppietjes... Toen ik dat thuis vertelde boden er zich gelijk 2 geheel vrijwillig aan!
De afgelopen dagen werden stukjes geoefend over hoe en wat ze konden zeggen, de dagen werden afgeteld. Vandaag was het dan zover. Lucas en Nataly maakten hun debuut als hulppiet... En weet je..... ze deden het geweldig, vol overgave en na afloop duurde het niet lang voordat de volgende woorden kwamen "volgend jaar weer hoor!".... 

 

Ze zijn eerst het kantoor door geweest om vervolgens alle kindjes te verblijden... Het was druk, het warm, maar vooral was het gezellig en erg geslaagd!
Wat mij zoal bezig houdt...
Ik heb het gevoel dat ik de laatste tijd wat minder op de logjes te vinden ben en eigenlijk vind ik dat helemaal niet leuk!
Sinds oktober ben ik een dag extra gaan werken en dat vergt de nodige aanpassingen in het huiselijk ritme zeg maar haha en daarnaast is er heel veel nieuwe informatie op me af gekomen mede door het werk maar ook door een 4 daagse cursus die ik de afgelopen weken heb gehad en een 2 daagse cursus omgaan met agressie en geweld.

Mijn nieuwe plekje is een lot uit de loterij. Ik heb het ontzettend naar mijn zin, heb ook wel het gevoel dat het goed gaat maar weet ook dat ik nog heel veel te leren heb. Er staan dus ook nog allerlei aanvullende cursussen op de planning. Heel leuk allemaal, maar om tussen al deze wijzigingen je ritme weer te vinden is soms wat lastig. 
Een ding moet ik wel zeggen, de kinderen doen het prima! 1x Per week eten ze samen tussen de middag thuis en hoewel dat voor mij een giga stap was laten zij zien dat ze het aan kunnen wat mij weer extra trots maakt.

In de spaarzame vrije tijd ben ik momenteel druk bezig met de aanschaf van alle Sintcadeaus. Vaak weet ik van gekkigheid niet wat ik moet kopen voor iedereen, zo anders is het dit jaar... Ik weet bv gewoon niet wat ik voor Nataly moet kopen. Afijn vanmiddag dus nog maar eens even richting IJsselstein gereden en daar nog leuke dingen gescoord. Maar allemachtig wat was het er druk!!!! Eigenlijk gewoon niet leuk.

Vanmorgen hebben we het nichtje van Taco helpen verhuizen. Het feit dat ik afgelopen woensdag niet ben gaan sporten heb ik vandaag weer goed gemaakt.... 30 x Trap op en af, kasten sjouwen, bedden uit elkaar halen.... het zweet liep over mijn rug haha.....

Straks ga ik samen met Marijke nog even op ziekenbezoek in het ziekenhuis. En als ik dan thuis ben dan ga ik met mijn benen omhoog. Wellicht een begin maken met diverse gedichten en cadeautjes inpakken, maar morgen staat in het teken van helemaal niks hoeven!!!  

Er komt nog een drukke week aan met een Sintviering op het werk. Ik zit in de pv en samen met een aantal collega's verzorgen we dit feest. Lucas en Nataly zijn dit jaar de pieten. Ze vinden het megaspannend en hebben er veel zin in. De foto's zullen ongetwijfeld volgen.

Maar mochten jullie denken van "goh wat is Frederique kort in haar reactie, of wat reageert ze laat" bovenstaande is dus de reden hihi...

Nou ik ga zo eens vast het eten klaarmaken en me klaarmaken voor het ziekenbezoekje...

Fijn weekend iedereen!
Gastenboek
Ben ik lekker aan het frobelen op mijn weblog.... verwijder ik zomaar mijn gastenboek! Lekker handig he?! Maar goed, nu dus een nieuw gastenboekje!

Nu wordt het echt echt
Vandaag was het best een belangrijke dag... Niks te maken met vrijdag de 13e, zwarte katten of alles wat er mee samenhangt....

De kinderen kregen vandaag hun 1e rapport van dit jaar... Nu kun je denken, tja, wat is daar zo bijzonder aan. Nou op zich natuurlijk niet zoveel, ware het niet dat Lucas zijn 1e advies kreeg voor het voortgezet onderwijs volgend schooljaar....

Nataly heeft een heerlijk rapport. Ze fladdert en fliedert vrolijk door school. Geen hoogvliegster, maar dat hoeft ook niet. Ze doet lekker mee, pakt alles op en het gaat goed. Veel ruim voldoendes en lekkere cijfers. We zijn trots op haar. Ze doet het goed!

Dan Lucas.
Zijn rapport was vreselijk, daar kan ik kort over zijn... Vreselijk goed wel te verstaan. Zelfs een 10!, een zeer goed, 8-en 9-ns noem maar op. Veel voldoende, veel ruim voldoendes... En ja dan een 5! Tsss en dat voor verkeer! Om Lucas een beetje scherp te houden hebben we gezegd dat hij daar voor komend rapport echt een voldoende van moet maken. Dat is hij gewoon aan zichzelf verplicht.

Afijn dan zijn advies: Havo-Vwo. Niet echt schokkend want we hadden zelf ook dat idee, maar om het bevestigd te zien is toch wel fijn. Een prachtig uitgangspunt lijkt mij. Nu op zoek naar de school waar hij naar toe zal gaan. De informatie-avonden staan gepland... ik ben benieuwd en het wordt zeker vervolgd!

Het mag duidelijk zijn, wij zijn trots op onze kinderen! Niet dat we dat anders niet zijn, maar dit is gewoon heel fijn...
Mijn fotoshoot met Marco
Waarom een fotoshoot met en door Marco? Ik ben benieuwd hoe Marco mij ziet, een
doorsnee vrouw en fan... Een reden waarom ik deze shoot zou willen winnen is gewoon dat het me vreselijk leuk lijkt om een langere tijd met Marco op te trekken. Meer de mens Marco te mogen leren kennen en eens wat meer te kunnen zeggen en vragen, dan: "Marco, mag ik met jou op de foto" 

Maar wat mij tijdens de shoot ook leuk zou lijken, als Marco zich zou willen laten fotograferen door mij...eens zien wat dat voor resultaat gaat opleveren.... lekker casual, maar een zwembroek is ook geoorloofd hoor! 

Waar zou de shoot dan plaatsvinden? Het meest voor de handliggend is natuurlijk in een mooi stukje natuur, bos of strand of de prachtige polders die we in ons landje hebben (hier zelfs mooi in de buurt)... een boottochtje door de polder en dan in het voorjaar, als alles weer gaat bloeien en groeien...                       Mooie plekjes genoeg hier!


 


Wat zou ik aantrekken? Wat voor weer  het ook zal zijn het zou  voor mij een gegronde reden zijn om vooraf eens lekker te shoppen haha..


Marco, wat vind je van mijn voorstel? Jij mij en ik jou hier fotograferen in de prachtige polder?
Graag jullie stem voor Lucas
Groep 8 doet dit jaar mee met een ontwerpwedstrijd voor muismatjes van "SKOOL". En aangezien Lucas dit jaar in groep 8 zit, doet hij ook mee. Nu is tekenen helemaal zijn ding en hij heeft er weer wat leuks van gemaakt.


Nu kun je op de diverse tekeningen stemmen en zijn er leuke prijzen te winnen. Hoe meer stemmen hoe beter natuurlijk. Als je op zijn tekening klikt dan kom je op de site. Type daar bij school in De Krullevaar dan zie je alle tekeningen uit de klas van Lucas. Nu zijn er 2 Lucassen en 1 Luca dus kijk alsjeblieft als je stemt dat je op de juiste tekening stemt haha..

Namens Lucas dank je wel voor de genomen moeite!
*Zucht*
Wat wil je nog meer met zo'n foto???? 


Wat een zalig aandenken aan een heerlijke dag waarop Nataly weer volop heeft genoten!

Wie zijn deze dames?
Afgelopen zondag wilde ik snel een foto van Marco maken toen hij redelijk dichtbij stond (ik ging er nog niet vanuit dat wij ook nog gewoon naast hem zouden komen te staan hihi)...

Maar goed, ik heb toen onderstaande foto gemaakt, maar heb werkelijk geen idee wie het zijn. Ik zou het leuk vinden deze foto nog naar 1 van beiden door te kunnen sturen. Wie zijn dit? 

Wat een heerlijke dag!
Kwart over 7 op zondagmorgen.... ohnee het was kwart over 8, maakte ik Nataly wakker... Hoewel, ze was al klaarwakker en toen ze me zag was het... "Goedemorgen mama" en gelijk daarna " Marcooooooooo" hihi... geen twijfel mogelijk ze had zin in de dag die komen zou.

Tegen tienen gingen we Suzanne en haar vriendin ophalen en niet veel later stonden onze neuzen richting De Eemhof. Nu  vond mijn Tommie het leuk ons nog even de verkeerde kant op te sturen, maar door snel te handelen kwamen we vrij vlot op de plaats van bestemming uit.

We hoefden maar even in de rij te staan en we waren zo binnen. Geweldig dat je buiten al muntjes kon kopen voor het eten en drinken. Goed geregeld!
Leuk was dat ik Petra al had gezien, zij mij nog niet, maar uiteindelijk mij herkende via Nataly... doe ik toch iets fout hahaha... 

Eenmaal binnen duurde het niet lang of Marco kwam voorbij geschuifeld met vele fans om zich heen. Even met Nataly geprobeerd een foto te scoren, maar ze kwam in de verdrukking. Snel er tussenuit, dan maar geen foto hihi. Maar wat we niet verwachtten gebeurde toch. Ineens stond Marco weer voor onze neus. Ja dan pak je die kans natuurlijk gelijk aan. Samen met mijn dochter op de foto met Marco... heerlijk! Met dank aan Petra die de foto heeft genomen.


Gelukkig had Suzanne de bodyguard voor zich gewonnen en hij kreeg Marco naar Suus gedraaid hihi zodat ook zij op de foto kon.


Hierna de Action Factory verkent. Bij de kinderhoek kreeg Nataly ook nog eens een mooi bandje om voor een Meet en Greet met Marco... nou ik kan je vertellen... Haar dag kon niet meer stuk haha...

Gedurende dag weer gezellig alle bekenden gezien en gesproken... het wordt echt ieder jaar leuker! Zeker als je elkaar zo nu en dan ook nog eens tussendoor ziet en spreekt.


Nataly kwam helemaal gelukkig bij de M&G vandaan..... Ze had op de rode bank met Marco gezeten en hij had zijn arm om haar heen.... Geweldig, dat moeten mooie foto's geworden zijn van alle kinderen.... we wachten rustig af.

Alle activiteiten op het podium vond ik geweldig. Het "Ik hou van Marco" ... ik heb genoten... Leuk te zien waar die enquete van een tijdje terug nu voor nodig was haha...

's Middags zag Nataly Armando ook nog en ze wilde graag ook nog met hem op de foto...


En zo werd het kwart voor 5... de loterij... Tja, ach... kijk... ik kan niks nieuws vertellen... uiteraard niks gewonnen haha... Op een gegeven moment wel het juiste nr maar wij hadden oranje en Marco zei dat het geel moest zijn... shoot balen haha.. Ach volgend jaar nieuwe ronden nieuwe kansen zullen we maar zeggen toch?!

Marco, Nathalie, meiden van de fanclub en alle vrijwilligers... dank voor jullie inzet voor deze geweldige dag! We hebben volop genoten! 


"Je zit op rozen
Al gaat er soms iets onbenulligs mis"