Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Ajax - FC Utrecht (nu met foto Lucas) :)
Vandaag was een speciale dag voor Lucas.... Hij mocht met de buurman mee naar een wedstrijd van Ajax! Helemaal niet zenuwachtig (ahum) ging hij vanmorgen al om 10 uur op pad.

Hij vond het helemaal geweldig en kwam enthousiast thuis (hoewel iets minder, want wij vonden het niet goed dat hij een vest oid wilde kopen voor maar 56 !!! euro)... Hij heeft een paar foto's gemaakt:


Maar goed, toen Lucas thuis kwam had de Sint toch nog een cadeautje voor hem liggen! Helemaal verbaasd en echt niet verwacht toverde Lucas er een prachtige Ajax vlag uit. Helemaal blij!

Lucas in zijn Ajax hoekje
Nataly en Marco
Tijdens de fcd is ook Nataly op de foto gegaan met Marco tijdens een meet en greet van de kinderen.....

Nieuwsgierig dat ze was naar de foto en haar geduld werd op de proef gesteld.... Maar vandaag was ie er dan.... Ik had wat moeite met het opslaan van de foto's maar Renske en Marijke hebben me hiermee geholpen... In die zin dat ze me jpeg bestandjes hebben gemaild haha.... Dus een volgende keer weet ik nog niet hoe het moet hihi..


En hieronder een foto dat ze echt een dochter van mij is.... Ze heeft het mij nooit zien doen, maar het zit in de genen.... Altijd foto's makend haha

Help!
Ik ben zo'n muts he?! 

De foto's van de meet en greet staan op de site. Helemaal super!!! Zo ook dus de foto van Nataly met Marco en nog ééntje van haar apart...
Als ik ze wil opslaan kan ik ze alleen maar als bitmap opslaan en dat werkt nu net niet op mijn computer. Maar wat ik ook doe, ik kan de foto's niet als jpeg opslaan... 

Wie heeft hier een oplossing voor!??

Ik hoor het graag. En alvast bedankt 
Weekend!
Wat een week van uitersten...... 

Maandag natuurlijk een stuiterdag door de geweldige prijs die ik heb gewonnen.... 10 December naar Dublin om daar 's avonds een intiem concert van Blof bij te wonen voor 2 personen! 

De normale dagen werk, woensdag in het huis van mijn schoonzus alle ramen gelapt van binnen en buiten (en het waren er erg veel), uiteraard moest er ook thuis e.e.a. gepoetst worden 

Hyperende kinderen in huis vanwege het weer, de Sint, schoen zetten op school. Een overblijf die alles behalve vlekkeloos verliep.... Waarschijnlijk te veel gewaarschuwd hihi... De een na de ander kwam huilend bij me ....

En dan vandaag.... ik wil er niet te veel over kwijt, maar heftig vond ik het wel... emotioneel... en ik kan niet meer doen dan er zijn.. (lekker vaag he haha)... .
Suus kop op!!!

Maar goed, het is nu dus gewoon weekend!!!

Morgen schoonzus en zwager helpen verhuizen, Lucas op tijd naar de basketbal brengen en dan 's avonds lekker bankhangen. Zondag gaat Lucas met de buurman mee naar een wedstrijd van Ajax. Helemaal super natuurlijk. Lucas heeft er helemaal zin in.

En dan moeten we uiteraard ook nog beginnen met de surprises en gedichten. Cadeaus heb ik op 1 na allemaal in huis.... dus daar geen stress over.

Fijn weekend.
Lieve Marco en Marijke
Lieve Marco en Marijke.....

Wat ik vandaag bij de post vond is voor menigeen een klein gebaar maar ik denk dat jullie niet weten hoe goed de timing was en hoe  Suzanne dit nodig had/heeft!


Toen ik haar vanavond deze kaart gaf, kreeg ze alle kleuren.... en fluisterde: "cool.... echt super"..... 

Ze heeft dit zo nodig, ik kan jullie niet vertellen wat dit gebaar betekent......

Deze kaart krijgt de komende tijd een prominente plek op haar verblijf, de muziek die met haar meegaat daar ben jij een van de grootste aandeelhouders van Marco!

Marijke, bedankt dat jij dit zo aanvoelde..... !

xxx
Een avondje Racoon
Nadat ik gisteren de rest van de dag zo'n beetje hyperend en stuiterend ben doorgekomen (voor wie niet weet waar ik het over heb, zie mijn vorig logje)... stond er nog een avondje Racoon op de agenda.

Om half 7 pikte ik Mirjam op en we reden heerlijk vlot naar het Nieuwe Luxor in Rotterdam.... Daar nog even een kopje koffie gedronken en toen onze plekken in de zaal opgezocht. We zaten op rij 13 en hadden mooi zicht op het podium.... Langzaam stroomde de zaal vol en zo nu en dan mochten we even opstaan om mensen voorbij te laten gaan....


Op een gegeven moment zag ik Jeroen Rietbergen binnen komen... Hij mocht op de rij achter ons plaatsnemen.... Maar hij zag dat ik hem nogal stond aan te kijken en keek terug van "Moet ik jou kennen " hihi... Dus ik vraag: "jij bent toch Jeroen?" .... Reageert hij van: "Wie, ik????"   eh... ja.. "Ja idd"... hahaha... Dus ik zeg, de FCD van Marco was weer gezellig he? He was jij er ook hihi... Was even grappig. Heb helaas geen foto, maar hij was volgens mij lekker een avondje met zijn vader weg en dan ga je hem niet lastig vallen toch?


Maar goed, Racoon... daar kwamen we voor. Het was helemaal goed. Lekkere humor, super muziek..... het plaatje was goed.. Eén maar..... de belichting... Gewoon waardeloos. Het grootste deel hebben we eigenlijk alleen maar contouren gezien... dat was erg jammer.. maar het mocht de pret die avond niet drukken.

Mir het was weer een super gezellig avondje. Ik heb genoten!

Een wens gaat in vervulling
Zoals de meesten weten ben ik niet alleen fan van Marco maar ook zeer zeker van Blof...

Nu had Sky Radio een prijsvraag voor een intiem concert in Dublin met Blof. Ach... niet geschoten is altijd mis dacht ik nog. Toen ik later ook nog van EMI Music dezelfde prijsvraag toegestuurd kreeg heb ik uiteraard ook hier aan meegedaan....

Ik zit op het werk en ging even boodschappen doen. Ik dacht: "laat ik mijn telefoon eens meenemen, je weet nooit wie er kan bellen"..... en warempel hij ging! Nummer onbekend....Hmm...

- Met Frederique

- ja met .. van EMI

- hallo?!?!?!

- ja ik mag je feliciteren je hebt gewonnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ik ga gewoon naar Dublin!!!!!! En ongeloofelijk van Blof genieten!!!

WHAAAAAAAAAAAA ik stuiter nog even verder hoor! en nu weer aan het werk.... pfffffffff hihi

Oh kom er eens kijken.....
Oh kom er eens kijken wat wij vanmorgen in onze schoenen vonden!!!!


Gisteravond mochten de kinderen weer hun schoenen zetten. Maar Nataly vond dat ook wij een keer onze schoen moesten zetten en zij zou dan voor de cadeautjes zorgen. Niet dat wij ook maar iets daar over te zeggen hadden. Mevrouw pakte haar spaarpotje en ging van de week alleen op pad..... Ik had wel een maximum afgesproken, want ze spaart zo goed en dat moet ze dan niet zo maar op willen maken.....

Toen de kinderen naar bed waren legde ik de cadeautjes van ons klaar. Ook de poesjes werden niet vergeten.... En Sien dacht...."Ik denk dat ik maar bodyguard ga spelen, want je weet maar nooit.... dit cadeau is van mij!!


Vanmorgen lagen er zo maar cadeautjes in onze schoenen... hoe kwamen die nu daar?? hihi.. Nataly helemaal trots.... Ik kreeg een heerlijk ruikende deo van Fa en Taco een heerlijk doosje met Katjang Pedisnootjes.. 


Ook de kinderen waren meer dan tevreden met hun cadeautjes en de poesjes.... die hadden al ruzie over wie nu met de muis mocht spelen hahaha.....


Wat wij vandaag eten...
Soms vind ik het zo moeilijk om te bedenken wat we gaan eten... Kijk gekookte of gebakken aardappels dat kennen we hier wel... maar om wat nieuws uit te proberen... Pff dat is nog niet altijd makkelijk.... 

Maar ik ben er voor vandaag helemaal uit. Mijn lunch bestaat uit een overheerlijk broodje Carpaccio... een waldkornbroodje besmeert met groene pesto... carpaccio, peper, pijnboompitten, olijfolie, oude kaas en honing/mosterddressing.... Vanavond komt Mirjam gezellig eten en ook dan wil ik niet het makkelijke standaard etenop tafel zetten... Dus komt er Boeuf Bourguignon op tafel.... Ik heb het zojuist klaargemaakt, zodat het voorlopig lekker kan sudderen en we vanavond heerlijk kunnen smikkelen....

Hoe zijn jullie met eten?

Hieronder het recept van de Boeuf Bourguignon...

500 g rosbief (ik gebruik runderlappen, let wel op dit staat dus veel langer op!)
3 sjalotjes
200 g champignons
75 g boter
100 g magere gerookte spekblokjes
20 zilveruitjes
1 klein blikje tomatenpuree
1 eetl. bloem
2 dl rode wijn
2 dl vleesbouillon (van tablet of uit pot)
peper
zout
1 eetl. gehakte tijm (vers of uit de diepvriesof 1 theel. gedroogd)
1 laurierblad
1 eetl. maïzena of allesbinder

Voorbereiden:Snijd de rosbief in grote dobbelstenen. Pel en snipper de sjalotjes. Borstel de champignons en snijd ze in plakjes. Verhit de helft van de boter in een braadpan, bak hierin in ca. 2 minuten de spekblokjes en schep ze uit de pan.

Bak de rosbiefblokjes 3 minuten in het bakvet en schep ze ook uit de pan.Bereiden:Voeg de rest van de boter toe en bak de champignons, de sjalotjes en de zilveruitjes even mee.

Roer de tomatenpuree en daarna de bloem erdoor. Bak zachtjes 2 minuten. Giet de wijn en de bouillon erbij en voeg peper, zout, tijm en laurier toe. Stoof zachtjes 5 minuten. Schep de spekblokjes en vleesblokjes erdoor en verwarm nog 15 minuten.

Bind de saus met maïzena of allesbinder. Lekker met sperziebonen en rijst.

Eet smakelijk!
Een beetje geluk....
en beetje geluk
Geluk zit niet in kilo`s...
Maar zit van binnen
Ja daar, tussen je oortjes
In je mooie ziel
Schoonheid zit niet van buiten
Maar wederom van binnen
Wat jij van binnen uitstraalt
Maakt jou zo mooi en liefdevol van buiten
Kijk om je heen en geniet van alle kleine dingen
Het leven is te kort om je ES te laten overwinnen
Deze woorden zijn makkelijker gezegd dan gedaan
Maar weet dat je er never nooit alleen voor zal staan
Je bent een prachtmeid!


dit gedicht heb ik van een site over eetstoornis, en is gemaakt door Anja
"Ik mis
Het trapje naar de sterren"