Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Deze week....

ging ook weer supersnel voorbij.

Naast mijn 2 werkdagen draai ik 's maandags de overblijf op school. Altijd erg gezellig, maar omdat er een commissie gaat komen die de overblijf draaiende houdt (waar ik ook in zit) hadden we woensdagochtend overleg, samen met de directeur van school. Het was een goed overleg en ik denk dat we allemaal tevreden naar huis zijn gegaan.
Woensdagmiddag ging Nataly bij een vriendje eten en spelen en zo bleef ik met Lucas alleen over. Lekker broodje knakworst klaargemaakt en samen gesmikkeld. Halverwege de middag Nataly gehaald, want niet veel later stond het Sinterklaasfeest bij atletiek op de planning.
Helemaal vol spanning gingen ze daar heen. Wat zou er nu toch allemaal weer gebeuren. Veel kinderen waren aanwezig en je zag de spanning op de gezichtjes. Zo grappig om te zien. Tuurlijk waren er ook ouderen en die wilden alleen maar zoveel mogelijk pepernoten hahaha...
Een uur lang zijn de Sint en zijn Pieten geweest. De kinderen konden dansjes doen, tekeningen geven, liedje zingen. Helemaal gezellig. Nataly spotte de Piet die met de intocht een arm om haar heen had gelegd. En ook nu kreeg zij weer aandacht van die Piet. Fantastisch dat snoetje van haar.... Hieronder wat foto's van de middag.


Verder was het een soort van druk op het werk. Ik zit momenteel een beetje hier en daar. Ben bezig met het "vullen" van de nieuwe website. En ik dacht dat doe ik wel even, maar als je het te lang doet wordt je enigszins erg kippig. Dus afleiding is nodig haha... Maar we zijn lekker bezig.

Verder zal ik jullie uitleg geven over mijn vage logje van laatst.
Zoals bekend heb ik trombose wat tot gevolg heeft dat ik straks moet stoppen met de pil. Tja en dan.... de meest voor de handliggende oplossingen zijn wij niet zo'n voorstander van en dus hebben we hier wat lastige gesprekken gehad. We hebben er uiteindelijk voor gekozen dat ik gesteraliseerd ga worden. Maarr..... geen narcose, geen gesnij. We kiezen voor de Essure-methode. Hierbij worden 2 metalen veertjes in de eierstokken gebracht en dat kun je af met 4 paracetamolletjes haha...
Nu ben ik zeker niet de enige vrouw die voor deze beslissing komt te staan, maar emotioneel vind ik het best een stap. Zeker omdat we zo voor het blok zijn gezet. Als gezin zijn we compleet, meer kinderen hoeft ook niet. Ook gezien mijn leeftijd zal een zwangerschap meer risico's met zich meebrengen. Maar toch.... je sluit zo definitief een periode af.... (letterlijk en figuurlijk hihi). Langzaamaan begint er in dat stukje rust te komen en gaan we 11 december naar het ziekenhuis. Best spannend zo al met al.

Zo zijn jullie wat dat betreft ook weer op de hoogte.

Dan komend weekend. We gaan knutselen... De hoognodige suprises moeten gemaakt worden voor a.s. woensdag. Natuurlijk mag Nataly weer zwemmen en heeft Lucas zijn eerste schaatswedstrijd. 
Al met al gaat het volgens mij een lekker weekendje worden.

Koopjes....
In vervolg op mijn vorige logje waarin een moeder uitbundig geld aan het uitgeven was voor zoonlief heb ik mezelf gisteren toch ook maar even laten gaan....

Luister/lees en huiver:

Ik had een nieuwe beautycase nodig. Nee geen simpele maar een van Samsonite (ca. 70 euro nieuw), want mijn oude had het na 13 jaar begeven. Ik op Marktplaats gekeken en ja hoor, een nieuw model, amper gebruikt voor 15 euro!!! Aangezien deze in Utrecht was en wij daar toch heen zouden gaan, gelijk gemaild, en ja hoor ik mocht hem overnemen. Aangezien ik nog 2 spaarboekjes van de Plus had heeft het dingetje mij uiteindelijk maar 3 euro gekost hihi.

Toen in de stad bij CoolCat: een stoer shirt voor Lucas (hij had echt nog een shirt nodig, veel hangt er nl. niet in de kast) afgeprijsd van 15 euro naar 5 euro... ik werd steeds vrolijker. Toen zagen we ook nog een gaaf spijkerjackje voor Nataly voor komende zomer. Afgeprijsd van 35 euro!! naar 9 euro. Tja, jullie begrijpen, die kon ik niet laten hangen aangezien ze komende zomer toch ook weer graag een spijkerjackje nodig heeft. Maatje 122 past ze dan echt niet meer hihi.. 

Kijk zo winkelen vind ik dus véééél leuker dan grof met geld smijten!!
Met verbazing....
heb ik gisteravond naar het programma van Jort Kelder gekeken. Dit programma gaat over de P.C. Hooftstraat. Oke, als je daar winkelt dan heb je waarschijnlijk wel wat centen te besteden, maar overdrijven kan ook natuurlijk...

Woelige tijd
Tja zul je denken niet zo raar met de Sint in het land haha... nee inderdaad.... Maar er zijn nog wat andere dingen die spelen.

Dingen die ikzelf (nog) niet zo gepast acht om in vol detail op de log te plaatsen, maar ook nog wat andere dingetjes.

Lekker vaag allemaal he?! Tja, ik kan er ook niks anders van maken. Ik moet in het ene zelf mijn draai vinden en wachten totdat het loopt. Het andere is persoonlijk waar we vanmiddag de beslissing over hebben genomen. En ondanks dat velen mij voor zijn gegaan, kostte alleen de info mij al heel veel energie om het een plekje te geven. Aan de ene kant weet ik dat ik geen speciaal geval ben (met al diegenen voor mij), aan de andere kant voelt het heel raar... en met dat stukje heb ik nog wat moeite.

Wie weet in een later stadium wat meer detail. Voor nu moet ik alles maar gewoon over me heen laten komen.

Wel even... ik voel me verder prima hoor!!  Het is allemaal niet zo heftig als dat het misschien lijkt, maar dingen hebben soms even tijd nodig... en in dat stukje zit ik nu helemaal.....
Gezelligheid troef
Gisterochtend was Nataly al vroeg wakker. Buikpijn van de spanning om alles wat zou gebeuren die dag. Het wachten duurde lang, we moesten nog even op Mirjam wachten want zij ging gezellig met ons mee. Bianca zouden we in de stad treffen.

Weer een week voorbij
Zo weer een week voorbij. Wat vliegt de tijd toch altijd..... 

Vandaag de dagelijkse dingen gedaan en nog wat inkopen voor de beste man. Alleen, mijn hoofd is momenteel een vergiet en dus ben ik gewoon simpelweg de helft vergeten... pfffff..... Vanavond heb ik een verjaardag van een vriendin. Lekker kletsen met alleen maar meiden. Erg gezellig!
Morgen is het dé dag natuurlijk he?!! Nataly loopt al dagen af te tellen, maar morgen komt dan echt Sinterklaas in het land.... Zou ze haar schoen mogen zetten???? Ik vind het een geweldige tijd. Dus morgenochtend naar de intocht van de Sint. 's Middags gaan we met Lucas mee naar het schaatsen. Weer eens even kijken. 1 December heeft hij zijn eerste wedstrijd en vindt het mega spannend haha... Morgenavond gaan we gezellig bij Bianca eten. Wat weet ik nog niet, maar dat zal vast goedkomen. En dan maken we er gelijk een gezellig avondje van. Dan bedenk ik me nu dat ik nog wortels mag kopen..... voor Amerigo natuurlijk!!
Zondag staat er niks op het programma. Een heerlijke rustige dag dus. Vast maar eens over surprises nadenken en gedichten...

Iedereen een fijn weekend!
Besmettelijk??
Zoals jullie weten hou ik me iedere week bezig met een gezellig uurtje Jazzballet. 

Nataly is 2 jaar geleden ook eens begonnen, maar het ging niet. Ze was gewoon te jong. Dus toen de lestijd ook nog eens naar een (voor mij) ongunstige tijd verschoven werd, was het lidmaatschap snel opgezegd. 

Nu echter hoort ze mijn verhalen en niet geheel onbelangrijk.... haar vriendinnetjes zitten op jazzballet.... Tja, dan is het toch ook wel heel verleidelijk om het toch weer te gaan proberen.
Afgelopen vrijdag mocht ze een keer meedoen. Na een half uurtje kwam ze naar me toe: "Mam, ik wil echt echt echt echt heeeeeel graag hierop".... Nou dat was snel klaar dus.... Maar ja, wat voor kleding trek je aan. Mevrouw wil een roze balletpakje... Ik ben meer voor en meisjes stoer aerobicspakje.... "Ja maar mam.... Claudia zegt het is mí'jn jazz...." Met andere woorden, ik mag toch zelf weten wat ik aantrek... Ze vergeet 1 ding... ik betaal hahaha.... Maar het dansen gaat prima. Ze zijn met "Grease Lightning" bezig. en dat gaat snel!!! Maar ze pikt het snel op (sneller dan ik hihi).
Zondag de stad in geweest en een supergave zwarte jazzpant gescoord met een superstoer shirt. Wat is ze daar blij mee!
Nu mocht ze gisteravond even dansen omdat de juf vrijdag niet kan... Dus nu is het heeeel lang wachten voor het volgende week vrijdag is haha... 

Oja, zondag in de stad ben ik helaas niet geslaagd voor mijn spijkerbroek, maar die komt nog wel. Ik heb wel een heerlijk skijack gekocht, in de uitverkoop. Knalroze... ik ben helemaal blij haha...
Kletslogje
Zo lekker weekend. Hoewel het weer niet helemaal je van het is, genieten we heerlijk.

Vrijdag mocht ik 's middags nog even naar de tandarts om 2 blote tandhalsjes van een beschermlaagje te laten voorzien. Ik dacht, dat doen ze even, maar dat viel tegen. Ik kreeg een vette verdoving..... Op zich vind ik dat niet zo erg want dan voel ik niks hihi... maar die tijd erna... niks voelen, drinken gaat niet want het loopt er zo uit hahaha... Maar het ziet er netjes uit. Het is alleen nog wat gevoelig.. (huh... dat moest door het laagje voorkomen worden....)

Stil....
Vanaf het moment dat Nataly ging eten begon het wachten op haar..... Altijd en eeuwig is ze als laatste klaar... en dan niet met een paar minuutjes... Nee gewoon een kwartier later.... En dat is dus soms best wel eens strijd. Nu weet ik wel dat schrokken niet goed is, maar zoooooo langzaam..... pffff.... Ze zit maar te kletsen en te babbelen. En als we zeggen dat ze moet dooreten dan nog blijft ze praten...

Dinsdagavond had ik lekkere gebakken aardappeltjes, sla en een gehaktschnitzel. We gaan eten en Taco merkt op: "het is een wonder".... en ik "wat?" "nou dat Nataly langer dan 5 minuten haar mondje houdt"... Ze zat gewoon lekker door te eten! Nou nou dat is uniek dacht ik nog. Tot woensdagavond....
Op deze avond eet Nataly altijd alleen na het sporten en ik had dit keer lekkere boerenkool. Het was dit keer zo erg, dat ik vergat dat ze aan tafel zat te eten!!! Muisstil zat ze van haar hapje te genieten.... 

Zou het dan toch nog goedkomen??? hihi
Ik zoek....
iets waarvan ik niet zeker ben of dat het er is.... Ik ben al helemaal niet handig met computer e.d. dus wat ik zoek moet kant en klaar zijn...

Wat zoek ik dan? De karaokeversie van "Sjakie van de hoek" van Connie van den Bosch. 

Heeft een van jullie enig idee waar ik dit zou kunnen vinden?


Het gaat hier allemaal rustig zijn gangetje. Weinig tot niks te melden, geen leuke of gekke dingen meegemaakt. Eigenlijk best wel saai dus hahaha..

Mijn hersentjes maken overuren voor het bedenken van leuke cadeautje voor iedereen met Sinterklaas, welke surprises er gemaakt moeten worden en vooral hoe we dat dan gaan aanpakken... pfff... Een Sint zonder surprises is niks, maar om ieder jaar weer iets te moeten verzinnen.... zo moeilijk. Maar het zal allemaal wel goedkomen.
Zijn jullie al druk bezig of vieren jullie het niet?
"Ik heb de laatste tijd veel nagedacht
Over wat jij precies bedoelt"