Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Meer dan geslaagd
Al maanden terug (zoniet 1 dag na de verjaardag van 2009) begon Nataly al over haar kinderfeestje van dit jaar. Ze wist precies wat ze wilde en of ik het maar wilde regelen... Nou ik heb nog even een paar maandjes gewacht, maar ergens voor de zomervakantie vond Nataly het toch echt wel tijd dat moeders eens actie moest ondernemen haha... Oke dan was ik ook even van haar "gezeur" af zeg maar hihi. 

Wat moest er dit jaar gebeuren. Nataly wilde heel graag een fotoshoot met aansluitend een slaapfeestje... Oke, denk denk... Hoe gaan we dat aanpakken. .... Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Ries en Marijke lief aangekeken of zij mij hiermee zouden kunnen en willen helpen met de fotoshoot. Dat was gelukkig geen probleem . Ze vonden het leuk en zo werd de datum van 30 oktober geprikt. En dan duurt het lang voor een meisje haha.. Maar goed, de afgelopen week werden de dagen enthousiast weggestreept en er ging geen dag voorbij met minimaal 1x de opmerking "ik wou dat het zaterdag was" of "ik heb zo'n zin in zaterdag".... Soms best wel vermoeiend...


Maar goed, gelukkig voor Nataly was het gisteren dan eindelijk zover.... "over 2 uur en 3 kwartier komen ze".. "over 1 uur en 10 minuten... etc etc"... Om 3 uur waren al haar vriendinnetjes hier en we voorzagen ze eerst van een lekkere koek en wat te drinken. De meesten wisten nog niet wat we gingen doen dus de verrassing was groot. Om half 4 stapten we bij Marijke binnen en de meiden waren een beetje tam.. toch wel spannend zo'n heuse fotoshoot!

Marijke pakte haar make-upspullen en toverde van de prachtige meisjes, nog mooiere exemplaartjes. En toen was het tijd voor de foto's... Eerst onwennig, maar naarmate de tijd vorderde hoorden we ze steeds meer loskomen daar boven haha.. Volgens mij hadden ze het wel naar hun zin.Na ruim 2 1/2 uur was het dan toch echt voorbij, ze vonden het jammer en daaruit bleek wel dat ze hadden genoten. Ries en Marijke bedankt voor hun inzet en snel naar huis waar Taco zich al tot patatbakker had ontpopt! Hmmm we hadden trek!

Na het eten werden snel de pyama's aangetrokken, want ja je hebt een slaapfeestje dan ga je zeker niet de hele avond in je gewone kleren zitten natuurlijk haha.. We hadden leuke films klaarliggen, maar de dames wilden lekker spelen, Twister was favoriet, maar ook lekker boven keten was erg in (mijn excuses aan de buren ) Om kwart over 12 heb ik de meiden het licht uit laten doen en mochten ze nog lekker kletsen, niet meer lopen (het waren net kamerolifantjes) en dan maar hopen dat ze een keer in slaap zouden vallen .... Het in slaapvallen ging niet makkelijk, maar zo rond kwart voor 2 was het toch een soort van stil. Hier en daar nog een kleine giebel maar ze sliepen.


Vanmorgen nieuwe tijd half 8 waren ze allemaal weer up and running.. Best netjes vind ik eigenlijk!

Toen we allemaal echt wakker waren lekker naar beneden gegaan, broodjes en croissantjes afgebakken en gezellig aan tafel gegeten... 


De spullen zijn opgeruimd en ik sta bijna in de startblokken om de meisjes weer bij hun ouders te brengen.... Leuk zo'n groot gezin hoor, maar het is ook wel weer lekker om gewoon met ons viertjes te zijn haha..
Voorbijgevlogen
Deze week was om voor hij voor mijn gevoel begonnen was!

Afgelopen maandag natuurlijk gewerkt en 's avonds de toren van Pisa aan strijk maar eens weggewerkt.

Dinsdag mijn vrije dag. Tijd om te leren... maar dat viel niet mee... Leuk dat je een eerste examen haalt maar de rest moet ook nog dus toch maar weer met de neus in de boeken. 
s Avonds had ik een sieradenparty hier thuis. Ik was bang dat er niet al te veel dames zouden komen.. nou ik heb het geweten haha.. Heerlijk druk was het hier in huis (Taco was maar gevlucht hihi). Zelf Hellen, Ingrid en Renske kwamen van ver weg om eens te snuffelen bij alle leuke hebbedingetjes.
Toen de dames bijna wegwaren, kwamen we tot de ontdekking dat we (weer) geen foto hadden gemaakt. Dus snel weer even terug, de camera gepakt en geklikt!


Het was erg gezellig!

Woensdag ben ik op een verlate verjaardagsvisite gegaan bij mijn buurvrouwtje. Gezellig gekletst en dan gaat de tijd snel.

Donderdag was het thuisleerdag. Dus voor niemand bereikbaar en hard studeren. Het ging lekker, dingen opgezocht die ik niet snapte en ik begin ook hier wat positiever tegenaan te kijken... 's Middags en 's avonds Lucas en Nataly met hun huiswerk geholpen (overhoren, uitleg, morele steun) en toen was ik gaar hahaha...

Vandaag ook weer gewerkt en dan is het gelijk ook weer weekend! En wat voor weekend. Eindelijk het feestje van Nataly. Ze loopt al dagen te hyperen enzo.... We verwachten de meisjes morgenmiddag, dan volgt er een fotoshoot bij Ries en Marijke, hier lekker eten en spelletjes en film en dan een heuse slaappartij... Ben bang dat ik zondagochtend met kleine oogjes aan het ontbijt zit hihi...

Iedereen een fijn weekend!
Een dagje luchtvaart
Na een heerlijke week vakantie met shoppen, film en lekker keutelen en examen doen, was het vandaag echt de allerlaatste dag van de herfstvakantie.
Van de week via twitter probeerde ik via Waarnaartoe.nl nog kaartjes te winnen voor het Aviodrome. Daar wilden we nog naar toe, maar ja, met gewonnen kaarten is het net wat leuker toch!?  Helaas gingen die kaarten aan mijn neus voorbij, Marijke had ze gewonnen. Ik feliciteer haar op Twitter met haar kaarten waarop ze doodleuk antwoord: "maar ik deed mee voor jou, je mag ze hebben"... Nou ik was even helemaal stil, om vervolgens gelijk de telefoon in te duiken. Maar ze maakte geen grapje, de kaarten waren voor mij bedoeld. Superlief natuurlijk!  Ik had ondertussen ook nog een kortingskaartje via Marktplaats op de kop weten te tikken en zo was vandaag de dag voor het Aviodrome in Lelystad. 


Het weer werkte fantastisch mee, het was er totaal niet druk, een perfecte dag! Eerst pakten we de binnen tentoonstelling, maar halverwege werd omgeroepen dat we ons moesten verzamelen voor de 4D film. Die wilden we niet missen en dus lieten we het binnen even voor wat het was. De film was leuk, het regende zelfs binnen haha.... Na een half uur mochten we de zaal weer verlaten en pakten we een broodje. 


Omdat de zon volop scheen besloten we om eerst naar buiten te gaan. De flightsimulator, de Boeing 747, alles werd bekeken. De Boeing maakte indruk vanwege zijn grootte. De kinderen vlogen enthousiast van het een naar het ander. Heerlijk om te zien!
Maar wat ook nog ontzettend leuk was, de gepassioneerde medewerkers daar. Ongevraagd kwamen ze met verhalen en hielden het allemaal erg boeiend, absoluut top!


Eenmaal buiten alles gezien moesten we ons rondje binnen natuurlijk ook nog even afmaken. Ook daar weer enthousiaste medewerkers met mooie verhalen en duidelijke uitleg... Toen nog het stukje ruimtevaart. De jongens besloten na het proeven van astronautenvoer dat hier hun lot niet ligt haha, wat was dat niet te eten, blegh!


Ook was er een morse code apparaat aanwezig en de kinderen mochten proberen hun naam in morse te doen. Het lukte Lucas heel goed, Nataly vond het spannend en vergat de "L" haha.... Om half 4 hadden we nagenoeg alles gezien en gedaan en konden we ons bezoek afsluiten. Na een vlotte rit terug lekker thuis bijgekomen...

We hebben een heerlijke week gehad met ons viertjes, zo mogen de vakanties vaker zijn!


Buzzer
Een hele hele lange tijd geleden hoorde ik van het fenomeen "buzzen"... het uitproberen van nieuwe producten en daar je mening over geven...
Ik gaf me er voorop en.... hoorde vervolgens niks meer... Maar goed, ik had genoeg andere leuke dingen om me mee bezig te houden dus ik schonk er geen aandacht aan.

Tot eind vorige maand. Ik werd door Buzzer gemaild met eerst de mededeling dat ik nog nooit had meegedaan (dat klopte dus haha) en of ik interesse had in onderstaande buzz.... Het testen van een Philips Sonicare Flexcare Plus. Een sonische tandenborstel.

Het verschil met een normale electrische tandenborstel is dat deze borstel door middel van trillingen de tanden schoonmaakt en niet door de ronddraaiende bewegingen. Nu wil het grappige feit zijn dat wij kort voor die mail bij de MediaMarkt een demo hadden gezien van dit apparaat en we waren eigenlijk wel onder de indruk en hij kwam zeker op ons lijstje "die willen we hebben"...  en nu kwam deze aanbieding. Eerst maar eens uitproberen voordat je een groot bedrag neertelt.

We hebben de borstel nu sinds afgelopen zaterdag en ik wil niet meer zonder! Het schone gevoel van je tanden (veel langer glad) is zo heerlijk! Of het je tanden nu witter maakt, daar kan ik nog niks over zeggen, maar ik ga het in de gaten houden.

Buzzen jullie ook?!
Quality dag
Een tijdje terug kregen we een kortingsbon voor Dierentuin Ouwehand... Gelukkig hadden mijn vriendinnen er ook één en was de afspraak snel gemaakt om met z'n 9-en een gezellig dagje dierentuin te plannen. Die dag was gisteren. Nu is het altijd al heerlijk om met dit clubje weg te gaan, maar als je het weer er dan ook nog zo cadeau bij krijgt dan is het dubbelop genieten.

Om 10 uur reden we hier weg, en een klein uurtje later stonden we in de rij voor de kassa... Het blijft genieten de dierentuin, de aapjes hebben wel mijn voorkeur hoor hihi, maar ook de ijsbeer wist er gisteren een show van de maken. Met een aanloop plonste hij het water in, niet veel later gebruikte hij een stevige tak als duikplank, was heerlijk aan het spelen...
tja, wat kun je nog meer vertellen over een heerlijk daagje uit.... het was meer dan geslaagd... 

De kinderen vermaakten zich prima als wij heerlijk van het zonnetje zaten te genieten... Uiteraard zijn we nog naar de zeeleeuwenshow geweest, blijft altijd leuk... Alleen fotograferen binnen is bijna niet te doen...En natuurlijk werd er bij binnenkomst gevraagd of we op de foto willen. Normaal gesproken slaan we dat altijd over, maar omdat we nu een keer weer helemaal compleet waren, moest deze "familiefoto" natuurlijk gemaakt worden. Ik kon hem niet inscannen dus is het een foto van een foto geworden.Het was een topdag. Gisteravond wel afgeknoedelt en lekker vroeg mijn bedje ingedoken...Vandaag weer fris en fruitig opgestaan en een keuteldag thuis op de planning. We hoeven niks, we moeten niks... lang leve de vakantie (nou ja niks moeten, a.s. donderdag examen van de 1e module, dus enigszins nog wat leren is wel belangrijk haha)...
SIR 2010 Sting

In april hoorden we dat Sting dit jaar SIR zou gaan doen. Eerst kwam het bij Taco nog niet echt binnen, maar toen hij luisterde (hihi) was het eigenlijk direct duidelijk dat hij daar wel graag naar toe zou willen. De kaarten werden besteld en we zouden een heerlijk avondje met ons tweetjes gaan beleven...

Eind mei sprak ik mijn schoonzus. Zij gaf aan dat ze eindelijk wat samen met haar man ging doen. Een avondje weg, genieten van muziek.... "Alarmbellen"...... "Oh, waar gaan jullie naar toe dan"... vroeg ik quasi nonchalant... "Nou naar Sting in SIR".... "Oh, en gaan jullie dan de 15e of 16e"... Duidelijk was dat we beiden op dezelfde avond gingen... Tja, om dan met 2 auto's te rijden was wat onzin natuurlijk. Dus het carpoolen was gelijk geregeld... Ook wilden we graag op tijd weg zodat we in de stad nog gezellig konden eten... 

Oke, dat laatste liep wat anders hihi... De mannen waren beiden zo druk op het werk dat echt vroeg weggaan er niet in zat. Uiteindelijk reden we pas tegen half 5 weg... Ai ai, en dat op een startdag van de herfstvakantie... Het duurde dan ook niet lang voordat het zeer langzaam rijdend verkeer werd richting Arnhem... Ik baalde, maar ja er was niks aan te doen. Hopen dat het mee ging vallen... Uiteindelijk deed het dat ook. Vlot reden we naar de Rijnhal waar we parkeerden en door de heerlijke (ahum) regen liepen we naar het Gelredome (mijn haar zat leuk... pfffff)... Snel bij de Mac naar binnen.. Wat was het druk. Maar zwagerlief liep helemaal naar achteren en daar werden we gelijk geholpen... toen vond hij ook nog een zitplek, wij waren blij!Iets na 19 uur liepen we de zaal in. Het was al behoorlijk druk, vooraan ging absoluut niet meer lukken, maar gelukkig hingen er grote schermen. 
Sting, eigenlijk heb ik niet zoveel met hem. Hij heeft mooie nummers, nummers van de Police blijven leuk, maar echt fan nou nee.... Het zijn natuurlijk ook niet echte uptempo nrs dus ik ging me laten verrassen.Hij kwam op en startte een geweldig concert. Ga je voor SIR dan kom je wat bedrogen uit. Spektakel, show dat is beduidend minder, maar Sting was geweldig. Zijn stem, de muziek... het klopte allemaal. Leuk ook dat zijn zoon kwam optreden en Sting als achtergrondzanger fungeerde....


Wat ik wel heel apart vond was dat er een half uur pauze halverwege werd ingelast.. Huh, pauze, hoezo?! Iedereen ging lopen, verplaatsen en ik stond ineens in mijn uppie. De andere 3 waren hun eigen ding doen... Gelukkig vergezelden ze me later wel weer, maar dan voel je je wel alleen in zo'n mensenmassa haha.. Ik vond het jammer, want je wordt zo wel uit het concert gehaald....


Het eind was grandioos. Sting zong nog 1 nummer, zonder begeleiding... zo puur... kippenvel...Na afloop maar eerst even de grote bubs voor laten gaan bij het verlaten van het Gelredome. Wat ik dan altijd zo grappig vind is, dat hoe druk hoe groot het ook is, je komt altijd weer iemand tegen.. Zo ook vanavond, ineens kwam Marlies voorbij gelopen.. volgens mij heeft zij ook genoten haha... 


Het wegrijden ging redelijk soepel. Maar voordat je op de snelweg kan doorrijden... het blijft een crime... Maar tegen half 2 waren we weer veilig thuis en heb ik heerlijk geslapen na een mooie avond!Er is er één jarig!
Hoewel we vorige week de 2 verjaardagen al hebben gevierd is het vandaag de dag dat Taco er een jaartje bijtellen mag! Lieve schat van harte gefeliciteerd!!! 

Tien, Zehn, Dix, Diez
Vandaag wordt ze dan echt 10!! 

Ons meisje werd op 11 oktober 2000 om 3.45 uur na een zeer vlotte bevalling thuis geboren... en nu zijn we 10 jaar verder en hebben we naast een fantastische zoon een heerlijke jongedame met pit!


Afgelopen weekend hebben we het al gevierd samen met de verjaardag van Taco die komende zaterdag jarig is, maar vandaag doen we het dunnetjes over.Vanmiddag is ze lekker vrij i.v.m. een studiemiddag op school, mijn ouders komen vanavond gezellig gourmetten en we zorgen ervoor dat Nataly zich de hele dag jarig voelt!

Lieve meid, van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je het cadeautje wat je straks van ons krijgt leuk vindt (daarover later meer).

Een dikke verjaardagszoen van papa, mama, Lucas, Sientje, Minoes en Snuffie.

Nazomerdag
Na een zeer gezellige verjaardag gisteravond van Taco en Nataly, lag ik uiteindelijk om half 3 in mijn bedje (dat is voor mijn doen echt megalaat haha)... 
Vanmorgen werd ik om 9.15 uur door het zonnetje gewekt, heerlijk wakker worden is dat.. Eerst maar eens rustig opgestart, wat gerommeld en toen bedachten we dat het wel prachtig weer was voor een strandwandeling.
 
 

Lucas wilde niet naar Scheveningen, Kijkduin werd te klein bevonden... tja waar dan heen... Taco opperde het idee om naar Noordwijk te gaan. Het leek niet veel verder dan de andere stranden dus besloten we die kant op te gaan... Pfffffff wat een ommelandse reis was dat! We hebben er ruim anderhalf uur over gedaan om bij het strand te komen, toen nog een parkeerplek vinden wat net zo'n drama was.... Maar eenmaal geparkeerd en op het strand was het genieten, genieten, genieten!


Eerst maar een kopje koffie bij een strandtentje en daarna heerlijk kuieren over het strand.... Toen nog even languit en de heerlijke zonnestralen op je gezicht voelen....  Langzaam liepen we weer terug naar de auto. Hopend dat de terugreis vlotter zou verlopen dan de heenreis... Dat bleek ijdele hoop.... Bij Wassenaar weer zo vreselijk druk....


Toen gingen bij een spoorovergang ook nog eens de bomen dicht... *zucht*... maar toen bleek er een heuse stoomtrein voorbij te komen. Dikke vette rookwolken kwamen eruit.. dat was een prachtig gezicht! Gelukkig had ik mijn camera op schoot en kon snel nog 2 fotootjes maken.
Uiteindelijk tegen half 6 waren we weer thuis en hebben Kung Fu Panda gekeken... En nu... nu is er bijna rust in huis. De kinderen maken zich klaar voor de nacht en wij gaan een filmpje kijken.
Nataly is zenuwachtig voor morgen, dan is ze "eindelijk" echt jarig en krijgt ze haar cadeau... 

Hebben jullie ook zo'n heerlijk weekend gehad?!
Ik hou van.....
Ik hou van.... heel veel dingen. Bijvoorbeeld heel veel van mijn gezin, maar ook van lekker eten, snoepen, muziek, dingen ondernemen, samen zitten op de bank en een filmpje kijken, dieren, warmte, knus, kneuterig, kortom ik hou ook van gezelligheid. En dat stukje heb ik gisteren weer heerlijk mogen meemaken. Niet dat het knus was, of kneuterig, maar wel erg warm, en erg gezellig!

In de zomervakantie kreeg ik een leuk sms-je van Marijke. Of ik zin had om mee te gaan naar de opnames van Ik hou van Holland. In het warme Frankrijk hoefde ik daar niet lang over na te denken en smste direct terug: "JA"....  en gistermiddag was het zover. Samen met Helga, Marijke en Monique zijn we naar Baarn gereden waar de opnames plaatsvinden.


Dat we niet de enige waren was gelijk duidelijk er stond al gewoon een rijtje voor de ingang! De deur was nog niet open, maar langleve het prachtige weer, we genoten nog even van het zonnetje.

Half 3 gingen de deuren open en we mochten ons gaan aanmelden. Er werd ons met enige tegenzin verteld dat we in het vak van Jeroen zaten. Dat vonden we leuk! (toen nog wel hihi). Voorzien van muntjes voor drankjes stonden we te wachten op wat er komen ging. De Nederlandse hits kwamen kneiterhard voorbij en de bedoeling was dat wij ook al uit ons dak gingen... Tja.... hahaha... Maar goed, een aardige hyperachtige meneer kwam ons vertellen wat allemaal de bedoeling was en uiteindelijk konden we per groep de studio binnen. Wat was het er klein! Dat heb op je tv niet in de gaten maar het was echt een kleine ruimte (en warm....).


We kwamen uiteindelijk uit ergens boven in en de rode shirts werden aangetrokken. Ondertussen werden er pruiken, hoeden, brillen en boa's rondgestrooid en het was pakken wat je pakken kon haha...


Het was er mega warm. Gelukkig waren er wat kleine breaks gedurende de opname en deden ze de lampen boven ons uit en de deur open om toch enige frisse lucht naar binnen te krijgen. Linda had het ook zwaar en de band zat met waaiers haha... 


Over de inhoud zal ik niks vertellen maar we hebben heerlijk gelachen, gezongen en geklapt.. Of we van de camera verstoken zijn gebleven? Ik weet het niet, wat ik wel weet is dat op een gegeven moment de camera precies op Monique en mij gericht stond... Maar goed, dat knippen ze er vast uit haha.... We zullen zien, op 23 oktober wordt het uitgezonden...

Meiden, ik heb een heerlijke middag met jullie gehad!
"Het branden van verlangen
De stem van mijn hart"