Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Weekend
Wat een week was dit.... Eerst woensdag mijn hele hebben en houwen eruit gegooid en gisteren is het op school redelijk heftig geescaleerd. 
Ik wil er niet te veel op ingaan omdat ik niet weet wie allemaal deze log leest. Ik heb het een en ander bij school neergelegd en ga ervan uit dat zij het verder oppakken.
Mijn spruitje was vanmorgen echter wel redelijk zenuwachtig toen we naar school liepen, maar eenmaal bij school bleek dat de klas achter mijn spruitje staat. Een fijn gevoel. Nu maar kijken hoe het verder gaat. Ik ben er voor mijn kind. De leerkracht ook en dat moet voorlopig even voldoende zijn. De ander moet nu aangepakt worden, maar neem van mij aan, deze heeft gisteren een vervelende harde les geleerd. Als deze er al van geleerd heeft.Afijn, nu dus weekend. Even alles los laten. Morgen gaat Taco weer klussen bij zijn broer, Lucas mag weer basketballen en schaatsen en ik hobbel lekker al keutelend de dag door. Zalig.
Zondag gaan we lootjes trekken en daarna even naar Ikea. Weer even neuzen en wie weet al leuke dingen voor de Sint scoren.

Geen heftige dingen dus thuis (die gebeuren ergens anders wel haha)... Hebben jullie nog plannen?

Pesten en gepest worden
Pesten en gepest worden was vanmorgen het bespreekonderwerp tijdens onze laatste bijeenkomst van een "cursus" die ik met een aantal andere meiden (moeders van school) heb gedaan om onze functie als overblijfmoeder nog beter uit te kunnen oefenen.

Deze cursus bestond uit 4 ochtenden en samen met andere overblijfmoeders uit de regio namen we hieraan deel. Het was leuk, het was gezellig. Veel dingen uitgewisseld onderling, met plezier ging ik iedere woensdag naar Bodegraven.

Maar goed, ik zag wel een beetje op tegen vandaag. Voor degene die een eerder logje van mij hebben gelezen snappen wel waarom. Het is een beladen onderwerp voor mij. Zeker nu een van mijn spruitjes ook het mikpunt is van 1 persoon. (irritatie over een weer wat steeds escaleert)  Ik zat maar te slikken, en naar beneden te kijken.
Op een gegeven moment moesten we een opdracht doen. Ik trok het niet meer. Alles kwam eruit. Heel veel van de dames kenden het niet. Zijn nooit zo gepest, getreiterd. Ik heb, in overleg met de cursusleidster, besloten mijn verhaal daar beknopt weer te geven. Het was stil. De cursusleidster moest ook heel erg slikken hihi.. Maar ik heb wel heel duidelijk kunnen maken wat pesten inhoudt voor de gepeste! Jaren, als volwassen vrouw, heb je er soms gewoon nog last van. En dan ben ik niet eens een "heftig geval" zeg maar. Er zijn mensen die veel erger gepest en zo werden/worden....

Het was prettig mijn verhaal te doen. Gelukkig was een van de meiden van onze school een medestander in de waterlanders dus ik voelde me niet alleen haha. Onderweg naar huis ook weer samen gesproken en het was goed.

Maar goed, we hebben dus 4 ochtenden tips aangereikt gekregen om de overblijf zo soepel mogelijk te laten verlopen met de diversiteit aan kinderen. Hoe reageer je ergens op, hoe los je dingen op.... en als klap op de vuurpijl kregen we nog een bewijs van deelname!! Jaja weer een papiertje erbij... Inlijsten maar!

Ontdekt?!! *UPDATE*

De afgelopen week stond in het teken van mijn werk. Ik mocht de hele week, gelukkig niet iedere dag de volle 8 uur, want ook voor de kinderen wil ik zo'n week leuk houden. Maar ik vond het weer heerlijk om een aantal dagen achtereen "mijn toko" te beheren haha... Soms was het erg druk, soms wat minder, maar ik genoot.
Afgelopen vrijdag moest ik ook weer naar het werk, maar niet om te werken! Het jaarlijks personeelsuitje stond op de planning. Ik was een van de mede-organisatoren en was heel benieuwd hoe de dag ging verlopen. We "dachten" dat het leuk zou zijn, maar ja je moet altijd afwachten he?!

Om half 9 zat iedereen in de bus en niet veel later vertrokken we naar het Mediapark in Hilversum.

Tegen 10 uur kwamen we bij het Beeld en Geluid aan. Daar onze contactpersoon gebeld en onder het genot van een kopje koffie en een gebakje kregen we het dagprogramma uitgelegd.
Allereerst zouden we de Experience doorgaan, dit duurde tot de lunch. Wat verrassend was dat zeg. Een absolute aanrader! Ik heb het sportjournaal gepresenteerd, door een showdeur opgekomen hihi, geacteerd in GTST (min of meer dan he?!!) en er was nog zoveel meer. E.e.a. werd opgenomen en dat heb ik dus nu thuis. Taco lag helemaal in een deuk en zijn reactie "amateur!" whahaha... TV en radio van jaren terug. Overal kon je weer even terug in de tijd..... Toen het tijd was voor de lunch was de algemene kreet: "veel te kort!!!"... Niemand was klaar en iedereen gaat dus nog een keer op eigen gelegenheid er naar terug. Deel 1 was geslaagd! Helaas hier geen foto's van omdat het simpelweg niet was toegestaan. Erg jammer....
Na de lunch moesten we nog even wachten op de contactpersoon en dat was geheel niet naar! De Televizierring werd uitgereikt die dag en wij troffen o.a. : Sophie Hilbrand, Sander Lantiga, dj Gerard Ekdom, sommigen hebben Edwin Evers gespot... Erg leuk om te zien. Ik had dit keer niet lef om foto's te maken... Ik bedoel, ik heb de naam al haha en die wilde ik niet versterken hihi.
Afijn, onze contacpersoon was er inmiddels en bracht ons naar buiten om vervolgens ons de studio in te leiden. De groep werd in tweeen gesplitst. Mijn groep ging als eerste stoeien met de groene/blauwe wand oftewel de Chromakey. Waanzinnig! Zo leuk om te zien wat er kan (en dit was nog simpel maar voor ons indrukwekkend genoeg).... Het weer werd gepresenteerd, anderen deden een barscene (en dat terwijl er dus geen bar was) en ik.... ik mocht Harry Potter spelen met de verdwijndoek! Hilarisch.... op een gegeven moment zweefde mijn hoofd, mijn collega zette mijn hoofd op de bar en een ander pakte hem op en liep met mijn hoofd onder zijn arm weg... Dit alles staat op een filmpje, maar ja zonder Platinapakket doe je er weinig mee. Maar neem van mij aan dat het meer dan komisch was.
Het uur vloog om en na een bezoekje aan het Witte Huis en de Sphinx in Egypte moesten we afscheid nemen. De volgende workshop stond op het programma. Acteren. Als ik nog niet in mijn broek geplast had van het lachen is het zeker hier gebeurd. Man o man, de tranen rolden over mijn wangen van het lachen. Het viel alles behalve mee en als je dan op je "fouten" werd aangesproken werd dat op zo'n manier gedaan dat jezelf ook goed inzag wat je fout deed.
Ook dit uur vloog voorbij en we vonden het jammer dat we niet verder konden.

Vol van alles hebben we in een cafeetje op het Mediapark nog wat gedronken en nagkletst... Het algemene geluid was dat iedereen het erg leuk had gevonden. Dat was goed te horen.
Om 5 uur de bus weer opgezocht en toen gingen we richting Zeist naar een bbq restaurant. Ook dat bleek een schot in de roos. Heerlijk gegeten, gepraat, gelachen en er werd zelfs nog gedanst!

Moe maar zeer voldaan van deze ontzettend leuke dag kwam ik om 11 uur 's avonds weer thuis....

Ik ga zeker terug naar Beeld en Geluid want ik heb de helft nog niet gedaan. Die workshops ..... een absolute aanrader!

Voor degene die ook enthousiast zijn geworden voor hun eigen personeelsuitje: http://www.hilversumevents.nl

*UPDATE*
Het is me gelukt!!! 

Hieronder de links:

Ik die het sportjournaal lees!

mijn showopkomst!

beide items verdienen nog wat oefening haha.... Het was erg leuk om te doen! Beloven jullie niet te hard te lachen???  

De dagen erna...
ben ik nog steeds bezig mijn slaap in te halen....

Vrijdagnacht was het half 2 en niet kunnen slapen, zaterdag weer vroeg op.... Zaterdag nou die indeling kennen jullie haha (zie mijn vorig logje).. Veel gestaan, hard genoten, voor mijn doen heel laat thuis (half 2) en niet kunnen slapen....

Zondag vroeg wakker (veel te vroeg) en kinderen die blij waren dat we toch nog een dag compleet waren in het weekend en dus vrolijk vroegen of we nog naar de dierentuin in Rhenen gingen... pfff... Nou de wallen hingen bij mij dus ergens op de grond.... Ik kan er dus echt niet tegen he, laat naar bed .....
Maar goed, het weer zat nog mee en zo gingen we tegen het middaguur gewapend met kortingsbon naar Ouwehand Dierenpark...(was ik daar de avond ervoor niet in de buurt????)...

Heerlijk rondgelopen en van de dieren genoten. Nemo gezien met zijn vriendjes, vele andere vreemdsoortige vissen, de vogelspin, onze familie ach je kent het wel.... Maar we konden helaas niet helemaal op het gemakje lopen want er was nog een verjaardag waar we verwacht werden 's middags.... Ons nichtje werd 2....
Toen we daar waren geweest en ook nog een heerlijk kopje soep hadden gegeten ging bij mij echt het lichtje uit.... Maar toch weer laat naar bed en weer niet kunnen slapen... Draaien, woelen... een onrustig lijf.... bah.

Maandag mocht ik weer aan het werk. Ach eenmaal bezig dan gaat het weer en zet je er overheen. En eindelijk die avond heb ik weer eens lekker geslapen en zo langzamerhand kom ik weer bij. Erg eigenlijk he?!haha..
Ach nog 3 daagjes werken (incl. personeelsuitje) en dan is het weer weekend. Een waarin we geen gekke dingen hebben, dus uitrusten komt dan wel hihi.

Vandaag stond nog een leuke afspraak op de planning. De tandarts! Heel fijn. Maar Nataly was zo klaar en kreeg een dikke 10!! Lucas kwam er minder goed vanaf. Hij mag op "poetsles" bij de preventie-assistente en... een stukje van zijn vulling was weg... Dat was balen en het werd gelijk gerepareerd. Schrik! Maar met verdoving ging het prima...
Toen mocht ik ...... In eerste instantie ging het goed, en toen ging ze met haar tangetje hard op een kies duwen... toen wist ik genoeg... foute boel. En ja hoor. Nu zou ze nog niets doen, maar of het het nog een half jaar houdt durfde ze niet te garanderen... Nou ja, afwachten maar. Een ding weet ik wel... ook bij mij komt er een verdoving in... wat een held ben ik he haha...

Vanavond mag ik weer lekker sporten. Heb er zin in. Weer even alles los.

Dat was weer een kleine update vanuit hier.

Zijn jullie al afgekickt?!!!


Wat kan ik nog vertellen *zucht*
Er zijn de afgelopen week zoveel logjes over de concerten van Marco verschenen dat ik eigenlijk niet weet wat ik er nog aan toe kan voegen.... Alles is al gezegd en beschreven... Maar toch ga ik mijn beleving van mijn concert toch met jullie delen, want het was fantastisch!Om 2 uur ging ik Suzanne ophalen om richting Arnhem te vertrekken. Alles ging voorspoedig tot Arnhem... daar maakte ik de fout om de P-Wit Licht te gaan volgen om vervolgens ergens bij een pendelbus uit te komen.. Dat wilden we niet dus zijn we kriskras door Arnhem gaan rijden om bij het Gelredome uit te komen... Dan merk hoe slecht dat eigenlijk staat aangegeven.... Maar 2 aardige mensen aangesproken en zij hebben ons de juiste weg gewezen en zo kwamen we rond half 4 bij het Gelredome aan. Bij het oprijden van de parkeerplaats zagen we wel 2 hele donkere auto's voorbij komen en dat kon niet missen... dat moest Marco zijn! En later bleek dat ook het geval te zijn geweest. Ondanks dat wij hem dus gemist hadden, was het fijn te weten dat ook hij op tijd het Gelredome had weten te bereiken hahaha....
Suus en ik hadden geen zin om naar het centrum te gaan en dus bleven we lekker rond het stadion hangen. Wat eten, wat drinken en mensen spotten! Ineens sprong Chris voor mijn neus... Helemaal leuk! Super om je weer gezien te hebben! En nu mét foto haha...

Om kwart voor 5 zochten we ons plekje bij ingang M, want ja we stonden Gold. Het was er nog niet druk, dus dat bood perspectief voor ons plekje.. Een keer vooraan?!
Leuk contact met de mensen om ons heen en zo verstreek de tijd. Om 6 uur moesten we rustig ("dames niet rennen!!!") naar binnen... en ja hoor, vooraan het podium! Wow nog nooit meegemaakt... Geweldig.
Ook daar de tijd al kletsend met een aantal mensen om ons heen vol gemaakt. Voor we het wisten was het half 9 en begon het concert.... Het was super, het was gaaf, het was fantastisch, het was gewoon geweldig... Bij "Was Mij" tijdens het stuk film kreeg Marco mij helemaal stil, wat indrukwekkend.... En ook de tekst van "Vlinder" kwam ineens luid en duidelijk binnen en dat kon ik even niet wegslikken.. Maar gelukkig daarna weer heerlijk lekker meegedaan...Een paar keer naar huis gebeld zodat Nataly ook een beetje mee kon genieten en dat vond ze geweldig. Toen Paul Carrack kwam wist ik nog steeds niet wie hij was maar toen hij het nr. van Mike & the Mecanics zong snel Taco gebeld zodat hij hier van mee kon genieten... Heerlijk wat een avond...


Suzanne had nog leuk contact met Rob. Nu moet je weten dat zij maar een "klein" beetje fan van Rob is (ahum hihi) Op een gegeven moment stond Rob echt dichtbij en Suus geeft een gil, maakt een gebaar naar Rob dat hij echt fantastisch is en daar reageerde hij heel leuk op... Suus smolt haha... één grote plas water naast me whahaha....

Veel te snel was alles voorbij... eerst nog in het Gelredome alles laten bezinken en toen naar buiten.... brrr het was koud! Daar nog mensen geprobeerd te spotten maar veel kwam ik niet tegen... Wel Laura (ikkelautje). Leuk je te hebben gezien, maar met de fcd gaan we op de foto hoor!
Nog even bij de VIP uitgang staan kijken en daar kwam hij.... Najib!!! Wow... dat moest ik proberen... "Najib, mag ik ajb met je op de foto?" "Nou, snel dan" met een big smile... Wat een man...


Ook nog een foto met Sandra kunnen maken...
Om 12 uur was het mooi geweest, onze voetjes begaven het, we hadden het koud en we waren moe... Lekker naar de auto en achter de meute aan naar huis... Half 2 deed ik de deur open en daar trof ik Taco en.... Nataly die net had gespuugd... Maar ze was alles kwijt en is weer lekker gaan slapen...


Ik ga vandaag nog maar eens vaak mijn foto's bekijken en nog helemaal nagenieten....Wie is er ook vandaag?
Ik ben niet nieuwsgierig hoor, maar ik vind het toch wel leuk om te weten wie ik evt vanavond kan gaan zien...

Eentje weet ik al:

MARCO hahahamaar de rest? Op de site van Wijnand zag ik al een aantal namen staan, maar als het in het Gold vak alleen met de mensen is die op dat lijstje staan hebben we de ruimte hahaha....

Nog maar een paar uurtjes wachten en dan op naar Arnhem voor een heerlijke avond!

40, fourty, vierzig, quarante

16 oktober 1968 zag Taco het levenslicht... Een snel rekensommetje leert ons dat hij vandaag dus gewoon 40! wordt!Morgen vieren we het met de grote bubs, vanavond komen alleen mijn ouders even gezellig langs. 

Lieve schat,  van harte met je verjaardag. Op naar minimaal de volgende 40!!

Zal ik wel of zal ik geen...
logje maken over het feit dat:

* het best nog wel lang duurt voor ik naar Marco mag

* zeker na alle superenthousiaste logjes die als paddestoelen uit de grond schieten

* en dat het dus nog steeds 4 lange nachten duurt voor ik van Marco mag genieten

* ik absoluut niks wits heb om aan te trekken!!!! aahhhhhhhhhhhhh

* ik morgen dus als een idioot nog op pad mag om in ieder geval een wit shirt ergens te scoren

* ik nu gewoon wil dat het zaterdagmiddag is, zodat ik richting Arnhem kan vertrekken

* eerder gewoon echt niet mogelijk is vanwege nog een verjaardag hier in huis

* ik wel heel benieuwd ben wie ik zaterdag allemaal tegen ga komen.

* zowel op het horecaplein als in het Goldvak


Nee ik denk niet dat ik zo'n logje ga maken.......

Is het al zaterdag???????????????????????


Een dagje bos...
Bij de meester van groep 5 is het traditie om de vrijdag voor de herfstvakantie in het bos door te brengen. Lage Vuursche wel te verstaan.

2 Jaar terug heb ik dit voor het eerst meegemaakt. Toen zat Lucas in die groep. Een aantal moeders en vaders reden en verzorgden de pannenkoeken voor tussen de middag. Het weer werkte giga mee en het werd een topdag.
Vorig jaar mocht ik niet mee want ik had ook geen kind in groep 5. Logisch. Het was toen wat somber weer.... zo nu en dan een sputtertje, maar ook toen hebben de kinderen genoten.

Afgelopen vrijdag was het weer onze beurt. Ik reed samen met nog 4 ouders de kinderen naar Lage Vuursche. Het weer was fantastisch. We kwamen vlot op de plaats van  bestemming en voor we het in de gaten hadden waren de kinderen overal naar toe gevlogen haha... Na een kwartier (toen de ouders de koffie op hadden) floot de meester en van alle kanten kwamen de kinderen aangerend. Het was nu tijd voor Nataly. Uiteraard werd ze uit volle borst toegezongen en mocht daarna de muizen uitdelen. Die gingen gretig op!

Met gevulde buikjes liepen we het bos in. Geweldig. Ik kan niet anders zeggen... Vooral de allochtone kinderen waren enthousiast over alles! Dennetakjes, mos, eikeltjes, dennenappels... Fantastisch... en dan ook nog de vliegenzwammen... Alles werd bekeken en ik zag alleen maar vrolijke gezichtjes (uiteraard hielden ze dat niet de hele dag vol haha). Hele bomen werden meegesjouwd haha....
Na een paar tussenstops en de nodige foto's kwamen we weer bij het beginpunt aan.  Ballen werden gepakt, jeu de boules werd gespeeld en ..... er werd ruzie gemaakt... Ach ja daar kon je op wachten. Even praten, handje geven en weer doorgaan ....
Tijd voor de pannenkoeken. Die hadden wij als ouders van te voren gebakken. Veel te veel (uiteraard, ik kan wat dat betreft zo moeilijk inschatten)... maar de kinderen hadden er trek in. Niet alles is op gegaan, maar ze hebben flink gegeten.

Om 2 uur was het weer tijd om naar huis te gaan. In de auto werd de sfeer er even niet beter op. Op een gegeven moment heb ik gedreigd te stoppen en niet eerder weg te rijden dan dat er weer normaal gedaan kon worden. Dat maakte indruk....

Maar het was weer een dag om in te lijsten. Alles werkte mee en de kinderen hebben genoten en weer dingen geleerd.Het was een heerlijke dag! Weer een om in te lijsten....
Een glunderend koppie
Zaterdagochtend 7.15 uur.... "Mam, ik ben wakker en jarig" ...... Binnen 1 seconde lag ze in ons bed ontzettend jarig te wezen.... Snel Lucas wakker gemaakt en met elkaar natuurlijk "Lang zal ze leven gezongen".

Nataly met de!! kaart

Cadeautjestijd!

Ik mag mee naar Marco!!!!

Hier dringt het tot haar door dat ze mee mag naar de fcd!! Zie je haar lach?!! Heerlijk....

De prachtige klok van AnubisEr waren kaarten en natuurlijk cadeaus! Van Lucas nog een prachtige klok van het huis Anubis, glitterlijm en een leuk knutselboekje van een lieve kennis en beneden stond uiteraard haar mooie nieuwe tv.

Helemaal gelukkig... Hierna lekker aangekleed en zijn we haar taarten wezen halen. Zo jarig en trots als Nataly buiten liep. Iedereen moest er gewoon wat van zeggen haha...

Om half 11 kwamen opa en oma en Suzanne. Ook hier werd ze weer door verwend. Van opa en oma geld voor de tv en een nieuw kettinkje voor haar hangertjes en van Suzanne een heel lief knuffelbeertje...
Ook Sientje moest het jarig jetje feliciteren!!

Mjammie wat een lekkere taart!!!! 

Lucas moest om 1 uur basketballen en eigenlijk daarna ook nog schaatsen. Maar na wat overleg besloten we dat hij voor 1x het schaatsen mocht laten schieten. Hij wilde zo graag bij het feest van zijn zusje zijn....

's Middags kwam de visite tegen vieren en bleven allemaal gezellig eten. En wat is ze weer verwend!! Mozaiekspullen, tekenspullen, cadeaubon en nog wat geld voor de tv.....
Na het eten kwam de rust weer in de tent. Nataly lekker gedoucht en is tot 10 uur lekker aan het frobelen geweest met al haar nieuwe spulletjes...

Het was een mooie verjaardag... Nu donderdag Taco nog... dan wordt hij 40!!!!

"Wat wil ik meer
Dan dat ik besta"