Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Voor aap...
of als aap??!!! 

Gisteravond was het dan na weken eindelijk zo ver dat ik weer mee kon doen met jazzballet. Ik stond te popelen om te beginnen want o wat had ik het gemist.
Nu had ik een tijdje terug al een logje geplaatst over het stuk waar ze nu mee bezig zijn. Het is een dans op een nummer uit Tarzan en het zag er super leuk uit, ook niet te moeilijk... Ahum..... dat het er leuk uit ziet daar blijf ik bij, maar niet te moeilijk..... Jeetje zeg, dat viel niet mee.
Ik zal de komende tijd flink aan moeten poten om het beginstuk erin te krijgen en als ik zie hoe het nieuwe stuk wat voor iedereen nieuw was gisteravond bij mij erin ging..... Niet dus..... Dat gaat nog wat worden.
We hebben vreselijk gelachen. Ik moest met Marijke samen een stukje doen.. Iedereen was al netjes klaar op de muziek en ik liep nog rondjes.... Tja sorry, echt een geval "daar moet je bij geweest zijn....." En het lukte me niet... De tranen stonden in mijn oogjes van het lachen... Ik kwam niet om Marijke heen... Met deze opmerking maakte ik Marijke dan ook even erg verdrietig .... Zo breed is ze helemaal niet hihi....Dus de rollen maar even omgedraaid. Marijke heeft langere benen en kan dus sneller rennen hihi... Met goed opletten lukte het zowaar....Yes! 

Het uur was me gisteravond veel te snel om. Weer een week wachten voor we weer mogen.....
Even bijkletsen
Zo, ook hier is de herfstvakantie bijna ten einde. Nog een lekker weekend voor de boeg en dan gaat ieder zijn/haar ding weer doen.

Wat was het weer spannend...
Gisteravond komt Nataly met een wit gezichtje tegen me aan liggen. Zachtjes begint ze te snikken.... Ze is zo zenuwachtig en ze heeft buikpijn...
Tja, dat was te verwachten. Zachtjes begon ik tegen haar te praten.... Dat het allemaal wel meevalt, maar dat het logisch is dat ze het zo voelt. Ik bedoel, ik heb 5 diploma's en was alle 5 de keren mega zenuwachtig! Dus waarom zij niet?

Dom????
Het is een nieuwsberichtje van vorige week, maar ik blijf het zo dom vinden...

Een 18-jarige man uit Valkenswaard heeft maar twee dagen plezier gehad van zijn rijbewijs. Hij moest het inleveren toen bij een alcoholcontrole bleek dat hij een promillage had van 1,3,waar hij maar 0,2 mocht hebben.

Sorry hoor maar hoe dom kun je wezen.... 

Heb je giga veel geld uitgegeven om je rijbewijs te halen, doe je dit??? Ik snap dit echt niet. Deze jongen is het dus nog niet waard om die verantwoordelijkheid te krijgen.... 

Mij doet alcohol niet zoveel, dus niet zo verbazend dat ik bijna altijd de "bob" ben....

Hoe zijn jullie met alcohol en verkeer?
Zelf uitdokteren
Het is niet te geloven, maar het lijkt wel alsof je tegenwoordig als leek zelf alles moet uitdokteren met betrekking tot je gezondheid.

En nu geen verjaardagen meer....
Ik ben er even klaar mee! hahaha... Nee hoor, het was allemaal reuze gezellig maar nu even niet meer.

En hiervoor was alle stress.....
Vandaag was het dan zover. Lucas had vanmiddag zijn topografietoets over Groningen en Friesland.
Stressssss .............
Ik wist even niet wat we overkwam gisteravond (en ook vanmorgen).

Net géén 40 ...


Vandaag wordt ie net géén 40! Mijn mannetje....

Hoewel we er vandaag niet heel veel aan doen wil ik hem langs deze weg in ieder geval al een beetje in het zonnetje zetten. Vanavond komen mijn ouders gezellig op de koffie en de rest van de familie en vrienden komen a.s. zaterdag gezellig langs.

Lieve schat, volgend jaar dan toch echt 40, maar er mogen er minimaal nog 40 bij!

xxx  
Een prachtige herfstdag
Dat was het vandaag! En wat hebben we genoten.

Nadat we heerlijke broodjes in de oven hadden afgebakken en klaargemaakt, drinken hadden ingepakt zijn we richting de Pyramide van Austerlitz gereden. Het liefst was ik naar Lage Vuursche gegaan, maar Nataly wilde graag naar de speeltuin. Nu was het ook een tijdje geleden dat we daar waren geweest dus geen probleem.
Jullie zullen het niet vreemd vinden als ik vertel dat wij niet de enige waren die dit idee hadden. Mensen wat was het druk!

"Hij had het willen zeggen
Hoeveel hij van haar houdt"