Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Een teken van leven
Jee wat is de tijd voorbijgevlogen!! Zo ben je net terug van vakantie en zo ben je al weer een week of 4 vol aan het werk!

De tijd na de vakantie hadden Lucas en Nataly nog gewoon vrij, dus op de dagen dat ik vrij was zijn we leuke dingen gaan doen. In de weekenden natuurlijk ook met Taco. Zo zijn we naar Amsterdam geweest. Heerlijk over de Albert Cuyp geslenterd, ons door de drukke Kalverstraat/Damrak geworsteld en toen een rondvaart door de grachten. Het was zalig weer dus op en top genieten!


Ook ben ik met de kinderen nog naar de Efteling geweest. Het was wel druk maar heel goed te doen. Als je 3x in de Python, 3x in Joris en de Draak bent geweest, De vliegende Hollander, t Schip, Monsieur Kannibaal (haha), Poppencarnaval, Vogelrock, Droomvlucht, Piranha hebt gehad dan mag je niet klagen toch? Natuurlijk mocht de Caroussel niet ontbreken en ook de zweefmolen hebben we gehad! Met z'n drietjes hebben we zo genoten, we kwamen helemaal voldaan van deze dag thuis. Heerlijk.


Natuurlijk hebben we ook van het mooie weer genoten. Heerlijk naar de Lek, bbq-en, samen zijn, maar ook geniet ik van de hele kleine dingen. Zo heb ik prachtige dahlia's in de tuin en iedere keer als er weer een knop tot volle bloei komt zijn ze prachtig!


Inmiddels zijn de kinderen ook al weer 2 weken bezig op school. Nataly heeft haar eerste stappen op de MIddelbare school gezet en het gaat goed. Ze vindt het helemaal geweldig. Leuke meiden in haar klas en ze gaat met veel plezier er iedere dag weer naar toe. En Lucas gaat door waar hij voor de vakantie gebleven is haha.. Nu dan wel in 3 Havo.

Het afvallen gaat redelijk. In de vakantie wel iets aangekomen maar wel heel netjes. Dus nu weer even aan de bak. Feit blijft dat ik trots op mezelf ben dat ik op eigen kracht inmiddels 21kg kwijt ben! Het badminton is weer begonnen, ik zwem 1x per week en als het weer het toe laat fiets ik naar het werk. Zo moet het goedkomen.

Nataly en ik kijken uit naar de fanclubdag, hoewel het nog geenszins zeker is of ik er bij kan zijn. Ik word ergens in de komende weken opgeroepen voor een ziekenhuisbezoek incl. operatie en het is dus afwachten hoe, wat en wanneer...  Het is niks ernstigs hoor maar niet iets dat ik zo even op het www zet haha.. Maar goed het blijft nog even spannend of we er bij kunnen zijn....

Vandaag gaan we nog heerlijk van het mooie weer genieten . Een zalig middagje aan het strand bij ons aan de Lek. En dan sluiten we dit weekend af met een kleine bbq. 

Ik wens iedereen een hele fijne zondag en beloof dat ik me weer wat meer hier op de logjes zal laten zien! 


"Pluk de dag
want het kan zo ineens de laatste zijn "