Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Een topweekend
Zoals ik vrijdag al schreef was dat onze trouwdag..Taco en ik hadden allebei een vrije dag genomen en nadat we de kinderen richting school hadden "geschopt"  maakten wij ons klaar. Tegen 10 uur vertrokken we richting Amersfoort. 

Uiteraard eerst met een lekker kopje koffie begonnen op een terrasje in de zon... Wat was dat genieten! Toen de stad in gegaan. Wat is het een leuke winkelstad!! Absoluut een aanrader.

Tegen half 1 weer een terrasje opgezocht en daar een overheerlijk broodje carpaccio gegeten met een glaasje rose.... Wat een topdag om je trouwdag te vieren... Het zonnetje deed haar best en wij hoefden alleen maar te genieten....Zaterdag stond al een tijdje in de agenda geblokt. Lange tijd terug had ik kaartjes bij AH gekocht voor de Efteling. De jongens stonden te springen om eindelijk weer eens te gaan.. Ach en met zo'n mooie dag op de planning was het een perfecte dag om te gaan natuurlijk... Helaas dachten meer mensen dat... Jee wat was het druk! Maar goed, je stelt je er op in dat je bij de diverse attracties moet wachten en dan komt het goed.

En eigenlijk viel het best mee... We begonnen bij Fata Morgana, blijft gewoon altijd leuk. Maar daarna wisten Lucas en Nataly niet hoe snel ze richting de achtbanen e.d. moesten lopen haha.. Op naar Joris en de Draak... Wow wat was die gaaf!! Enthousiast kwamen we er uit.. Toen zijn de jongens in het schip gegaan. Ik niet, ik kom er kotsmisselijk uit haha.. Ze vonden het fantastisch... Toen de Python. Dat gaf wat meer zenuwen hihi... maar halverwege hoorde ik alleen maar :"dit is gaaf, ik wil nog een keer"  haha.. Ondertussen nog een patatje gegeten en richting Vogelrock gegaan. Ook dit was leuk, iets minder spectaculair maar wel leuk... En toen Villa Volta. Ik had al wel wat verteld maar de rest kon zich er niks bij voorstellen.. Ze vonden het geweldig...

We wilden nog een keer bij de Piranha kijken, maar volgens mij was de wachttijd daar iets van anderhalf uur. Ja gekke Henkie dat doen we dus niet... Toen nog bij de Vliegende Hollander gekeken en ach, toch maar in de rij gaan staan. Taco zocht een plekje in de zon op en met een biertje in de hand wachtte hij geduldig op ons... Ook deze was erg leuk.... Het was genieten... 
Tegen half 5 had ik zere voeten, Taco was het zat en de kinderen vooral nog lang niet! Maar het was mooi geweest. Op het gemakje naar huis en daar met de pootjes omhoog. 's Avonds kwamen de buurtjes op visite. Dat was veel te lang geleden dat we elkaar gesproken hadden. Maar ja , druk, druk, druk he?! Het was gezellig!

Vandaag doen we lekker niks. Beetje in en om het huis rommelen. Wassen draaien, opruimen, lezen, van het zonnetje genieten... 

We hebben werkelijk een topweekend!
17 jaar geleden

17 jaar geleden, vrijdag 23 september 1994.


De dagen ervoor nog wat gewerkt en donderdags was zeer stressvol. Ik mocht mijn trouwjurk in Capelle ad IJssel ophalen. Nog even passen... sh*t hij trekt.... afgespeld en weer naar huis in de hoop dat ie later die dag wel goed zou zitten.
's Middags weer terug... weer niet goed! AAARRRGGHHH .. weer gespeld, even naar Bergambacht gereden want ik had bedacht dat ik toch nog wel een speciaal speldje in mijn haar wilde (die ze daar hadden)... en toen weer terug... Gelukkig, de jurk zat als gegoten... Snel naar huis, of te wel mijn ouders... Taco gebeld, tenminste als ik het telefoonnummer kon herinneren... "MAAAMMMM, wat is mijn telefoonnummer" haha.. hoezo stress voor je bruiloft... Die avond weer gezellig bij mijn ouders geslapen, in mijn eigen slaapkamer, dat dan weer wel :-p.Afijn, 23 september 1994 dus. Al vroeg moest ik bij de kapper zijn, in mijn gewone kloffie er naar toe, sluier mee en na een tijdje heel charmant over straat haha.. Thuis in de jurk gehesen en opgemaakt. 
Om 11 uur stond ik vol verwachting op Taco te wachten, en wachten en wachten.... Ja eindelijk daar was hij samen met de fotograaf.
We begonnen gelijk met de fotoshoot en rond half 1 was de hele familie bij ons. Snel wat broodjes gegeten en toen naar het stadhuis... Bijzonder om al die mensen te zien die daar staan te kijken hihi... Hoewel ik een emo-mutsje ben ging me de hele ceremonie goed af haha... 

Na het ja-woord hebben we de gasten vast vooruit gestuurd naar de feestlocatie en wij gingen nog wat foto's langs de Lek maken... Eenmaal bij de gasten weer terug konden we buiten zitten en sneden we daar de bruidstaart aan.. Lekkurrrr! Heerlijk gekletst, cadeaus geopend en toen aan het diner.


's Avonds hadden we een heerlijk feest. Vele lieve vrienden, familie, collega's waren gekomen en we hebben geswingd... Moe maar voldaan doken we ver na middernacht onze hotelkamer in.. 

De volgende dag werden we weer opgehaald en werden we thuis verrast door onze familie. Nog even nakletsen over de dag ervoor en alvast wat foto's bekijken. En toen de koffers pakken om de volgende dag op huwelijksreis naar Kreta te gaan!

En weetje... het is 17 jaar geleden maar het lijkt als de dag van gisteren.....  Vandaag zijn we lekker vrij en maken er een gezellig daagje van!

Gezelligheid kent geen tijd
En gezellig is het deze week geweest!

Uiteraard gewerkt haha, en het was best druk! Heerlijk werken! 

Oja, wat minder gezellig waren mijn vele bezoekjes aan de garage voor de auto... Pfff dat ding wilde maar niet normaal doen... Toen ik hem maandag weer ophaalde kreeg ik de garantie dat ie het echt gewoon goed deed.... Gelukkig want woensdag stond een daagje Antwerpen met mijn moeder op de planning en ik had geen zin om langs de weg te komen te staan! 
Goed Antwerpen dus. Om half 10 reden  we hier weg en gezellig kletsend reden we richting onze Zuiderburen.... Ineens bedacht ik me dat mijn mobiel nog op de oplader lag... thuis... sh*t... dat is niet slim.. Maar goed, Taco was voor de kinderen dichtbij dus geen probleem. Totdat er zo'n 50 km voor Antwerpen een storingslampje in de auto ging branden... Stresssssss... ik wilde mijn moeder niet ongerust maken dus ik hield mijn mond. Het was een oranje lampje dus dat betekende dat ik wel door kon rijden, maar lekker was het niet natuurlijk.

 Rond elven in Antwerpen geparkeerd en een wc opgezocht. Kopje koffie gedronken en mijn winkeltje "Paprika"  opgezocht.... Wat een leuke kleding hebben ze daar toch! Helaas wat ik op het oog had was er niet meer in mijn maat. Balen! Maar na zo'n anderhalf uur ging ik toch met een gevulde tas weer weg. Leuk geslaagd dus!
Toen een restaurantje op gezocht en een lekker broodje gegeten... Inmiddels was het halverwege de middag en langzaam liepen we weer terug naar de auto... Zenuw, zenuw... zou die starten?!?!? Pfieuw, wat een opluchting toen de auto het gewoon nog deed. Snel naar huis en wederom de garage gebeld... Blegh. 

Donderdag eindelijk de auto weer helemaal goed teruggekregen. Hij is helemaal nagekeken en rijdt weer als een zonnetje.
's Avonds had ik een gezellige bbq op het werk. Altijd een hit. Lekker vlees, gezellige collega's en je hebt een heerlijke avond!

Zaterdag moest Taco leren en Nataly en ik maakten er een gezellige dag van in Utrecht. Lekker geshopt, gekletst, kleren gepast, kleren gekocht, broodje gegeten, schoenen gepast, schoenen gepast en we hebben ook nog schoenen gepast haha.....

Moe maar heel tevreden zaten we rond half 4 terug in de auto. 


Vandaag doen we het maar rustig aan... 

Oja, een tijdje terug heb ik via Twitter nog 2 kaartjes voor Madame Tussaud gewonnen. Deze ga ik samen met mijn zussen gebruiken. Echt super leuk. En afgelopen week bij Parfumerie.nl op Twitter ook een lekker luchtje voor de man... ik was de gelukkige, nou ja eigenlijk Taco dus haha... Toeval --> ik heb de damesvariant van het gewonnen luchtje... 

Iedereen een hele fijne zondag!
Creafrea
Al meer dan een jaar geleden kwam bij Bianca, Mirjam en mij het idee om eens een middagje creatief te gaan doen en wel met Powertex.... Maar ja, zoals iedereen het wel kent... druk, druk, druk... Dus voor de vakantie prikten we een datum waarop we alle 3 konden (niet wetende dat het nog een lekkere dag zou worden haha).. en ook Saskia (die ons zou begeleiden) was samen met haar moeder beschikbaar.

Eerst heerlijk met een kopje thee in de tuin begonnen, maar toen was het toch echt tijd om aan de slag te gaan... Bianca was er snel uit wat ze wilde maken. Mirjam en ik hadden allebei wel een idee, maar het eindresultaat is toch anders geworden. 


Het was allemaal prima verzorgd. Lekkere snoeperijtjes, drinken en vooral gezelligheid!

Op zich kunnen wij best creabea zijn, maar met deze materialen was het wennen... Zo anders als dat we gewend zijn... Dit had als gevolg dat we redelijk stil waren. Geconcentreerd aan het werk haha...

Steeds meer kwam je er in en zag je een beeld voor je van hoe het zou worden. We begonnen met het snijden van piepschuim (althans Mirjam en ik) en dat gaf een lekker zooitje. Bianca moest een bepaald soort klei uitrollen en dat viel geloof ik nog niet mee..

Na een paar uurtjes lekker doorwerken waren de werkstukken af. En ik moet zeggen ik ben heel tevreden. We vonden het leuk dus wellicht dat er in de toekomst nog een ander werkstukje aan gaat komen...

Het resultaat:

Het werkstuk van Mirjam


Het werkstuk van Bianca


en dan die van mij:


Het was supergezellig. Na afloop nog een afzakkertje voordat we weer naar huis gingen. Een perfecte afsluiting van een gezellige middag.
Van het een naar het ander
Dit was met recht een feestelijk weekend!!!

Vrijdag uit het werk boodschappen gedaan, een bbq aangestoken en de avond rustig doorgebracht..

Zaterdag eerst eens proberen uit te slapen na een zeer gebroken nacht. Gewoon ieder uur meegemaakt... Maar goed om half 10 toch het bed maar uit... Even het stadje ingelopen en s' middags naar de verjaardag van de meiden van mijn vriendin. 7 Jaar al weer.. jeetje het gaat zo hard... 
Heerlijk in de tuin gezeten en 's avonds mee gegeten. Na het eten naar huis, omgekleed en opgefrist en toen naar het volgende feestje... Een heuse cocktailparty van een neef die 30 werd.... Lekker alles buiten, het klopte allemaal... Maar ja omdat ik terug moest rijden heb ik het maar bij 1 cocktail gehouden... maar die was dan ook wel errug lekker haha...
Om half 12 was ik gaar en zijn we naar huis gegaan waar ik met 2 paracetamolletjes ben gaan slapen....

Vanmorgen uitgerust uit bed om tegen elven naar mijn ouders te gaan. Mijn mama is afgelopen dinsdag 80 geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik bedoel, je wordt maar 1x 80 toch?! Ook het feit dat mijn ouders dit jaar 45 jaar getrouwd zijn werd meegenomen.


Eerst gezellig thuis koffie gedronken, cadeaus gegeven en gekletst. Daarna naar een restaurantje om daar lekker met elkaar te eten... Tussen de gangen door van stoel gewisseld zodat je gezellig met iedereen kon kletsen. Het was een heerlijke dag! Als we zo bij elkaar zijn dan besef ik dat we het gewoon te weinig doen, maar het kan gewoon niet altijd. Maar des te meer geniet ik van de momenten dat we als gezin wel bij elkaar zijn. Helaas kon mijn neef er niet bij zijn, maar de volgende keer trekken we hem er gewoon bij haha....


Na het eten (wat overigens erg lekker was) was het tijd voor de foto's... Niet iedereen vindt het leuk, maar er zijn toch ook weer leuke plaatjes uit gekomen...
Het was een heerlijke dag. Ik vind ze bijzonder! 
"Als alle lichten zijn gedoofd
Ben ik alleen met mijn gedachten"