Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Mijn dagen
Rustig heb ik het alles behalve gehad hihi. 2 weken geleden is mijn opleiding begonnen. Het viel niet mee, zo ontzettend wennen om weer een volle dag te luisteren, aantekeningen maken, 's avonds deze weer uitwerken en alles in je op te nemen.
Gelukkig had ik vorige week een thuisstudiedag. Via de computer vragen gemaakt en vaak, heel vaak alles weer overgelezen. Het ritme vinden in het leren vind ik nog wel moeilijk, maar dat zal met de tijd (hopelijk) beter gaan. Door de weeks moet ik natuurlijk ook met mijn neus de boeken in en dan vliegen de dagen voorbij, je werk, de studie, huiswerk, en dan nog de dingen die er tussendoor lopen.
Morgen mag ik dus voor mijn 2e lesdag. Ben heel benieuwd of die wat beter gaat. 

Gisteren hadden we van het werk een gezellige bbq welke ik mee georganiseerd heb. Het vlees en de salades waren erg lekker en iedereen heeft gesmuld. Dit soort dingen met je collega's vind ik altijd erg leuk.

De afgelopen weken probeerde ik een leuk setje kleding te scoren. Iedere keer zonder resultaat... grrr moedeloos wordt je er soms van. Vanmorgen maar eens even een ik-ochtendje ingelast en in mijn uppie naar Gouda gegaan. Bij Miss Etam heerlijk geholpen en ik heb een leuk setje erbij. Een zwart/wit/grijze gebreide trui/jurk. Helemaal blij!

Komend weekend ziet er gezellig uit. Vrijdagavond een vriendinnenavondje, weer eens even flink bijkletsen. Zaterdag gaan Nataly en ik naar Utrecht waar we hopen Nick en Simon te zien en zondag ga ik met Marijke, Helga en Monique naar de opname van Ik Hou van Holland. Ben heel benieuwd hoe dat zal zijn, heb er veel zin in.

Mijn dagen vliegen momenteel weer voorbij... voor Nataly kan het niet snel genoeg gaan want dan is zij ook heel snel jarig! Nu nog een cadeau. Het is dramatisch maar we kunnen niet echt iets bedenken... Dus Marco.. wanneer mogen we jouw cd verwachten haha?!!

Maar goed morgen eerst nog maar weer eens naar school!

a Night to Remember
A Night to Remember was het zeker! 

Van de week ben ik via Twitter aan kaarten gekomen voor dit evenement in de Brabanthallen gisteravond. A Night to remember met diverse artiesten uit de jaren '80. Ik had 5 kaarten en met lieve vriendinnen gingen we gisteren dan ook op pad. Helaas moest Mirjam op het laatste moment afhaken omdat ze zich erg beroerd voelde.. Dus met ons viertjes in de auto richting Den Bosch. Truus bracht ons er snel heen. Dat we niet de enige waren was duidelijk, meer mensen gingen genieten van jeugdsentiment. 
Taco had zijn twijfels over de geldigheid van de kaarten, en zag ons al helemaal buiten staan haha.. Ach als dat zo was geweest dan waren we de stad in gegaan. Maar het ging heel soepel. De kaarten werden niet eens gescand!

Maar goed, we waren binnen en daar stond Brandi (zij van volgens mij iets van I wanna be a Popstar). Dat klonk erg goed. Een mooi begin.

Met een cola in de hand liepen we een stuk verder naar voren. Helemaal vooraan lukte niet meer, maar we hadden een mooi plekje.


Stipt 20 uur werd T'Pau aangekondigd. 2 Meiden/dames gingen vanaf dat moment helemaal uit hun dak. De eerste nummers zeiden ons niks, maar Heart of Soul en natuurlijk China in your Hand klonk bekend. Ze zong nog lekker, alleen de muziek was veel te schel afgesteld, met als gevolg dat 2 van ons bijna de hele avond met de vingers in de oren hebben gestaan om het alsnog goed te kunnen horen... Een beetje hilarisch was het wel haha...


Na een half uur werd het tijd voor Nik Kershaw. Jee, die was echt oud geworden, van zijn leuke haar was bijna tot niks meer over hihi, maar zijn muziek was nog even leuk. Heerlijk staan te swingen, maar omdat we nog steeds last van de schelheid hadden besloten we een ander plekje meer in het midden van de boxen te zoeken. Nou dat hebben we geweten haha.. Het was wel beter, maar we stonden bij een groepje en ik weet niet van die mannen hadden, maar 1 stond onder de ogen van zijn vrouw gewoon te flirten met een van mijn vriendinnen.... We kwamen echt niet meer bij. 


Nik was leuk maar toen Paul Young. Hier hadden we echt naar uitgekeken en wat een zeperd maakte hij: "Hello Amsterdam, how are you???"  (volgens mij waren we echt in Den Bosch)... Afijn zo'n foutje vergeef je en hoopt dat hij lekker zijn nummers gaat doen. Hij deed zijn nummers maar alles behalve lekker.... toen de 2e keer "Amsterdam you're great" (of zo iets)... Tssss en toen zong hij ook nog niet eens zijn grootste hit "Love of the Common People"... Jammer, heel jammer...


Toen was het de beurt aan Mark Almond. De hele week had ik mijn hersens gepijnigd waar hij ook al weer bij hoorde... (google had ik niet geprobeerd, dom !!) maar ik zag hem staan en hoorde hem... Ja natuurlijk!! Depeche Mode! Soft Cell. Ik kan niet zeggen dat hij er beter uit is gaan zien, maar hij kreeg de zaal helemaal plat met "Tainted Love"... Het applaus verbaasde ons zelfs (het was tot dan toe nog al matjes) maar de zaal ging los! Hij stond zelf ook verbaasd op het podium. Dat was erg leuk... 


Last but not least Rick Astley, die ziet er nog steeds zo uit als 20 jaar geleden en klinkt ook nog net zo lekker. Heerlijk gedanst, genoten! Onze vrienden (die uit dat groepje) daarvan was 1 man (2 meter hoog, anderhalve meter breed) die helemaal uit zijn dak ging. Hij was speciaal voor Rick gekomen. Je kon me opvegen! 

Rick was goed, hij had wat ons betreft nog wel langer mogen blijven! Maar ja, aan alles komt een eind en zo ook aan zijn optreden. De gasten werden afgekondigd en bij iedereen werd er gejuichd. Nou ja iedereen.... bij Paul Young hoorde je een duidelijke "Boehhh"... Beetje genant wel...

Maar goed, al met al hebben we een topavond gehad, al had ik hier geen 40 euro voor over gehad. "Waarnaartoe" dank voor de kaarten!

Mirjam, Sonja, Bianca jullie bedankt voor een heerlijk avondje uit!

p.s. ik heb gefilmd, wilde ze achter elkaar zetten, maar dan krijg ik een foutmelding bij youtube... grrr. De filmpjes los is niet leuk omdat ze daar te kort voor zijn. Sorry!
Rivierendag 2010
Vandaag is de 3e Rivierendag bij ons in de stad. Als er iets te doen is is het altijd erg gezellig. Lekker veel mensen en nu vandaag ook nog eens het zonnetje erbij! Wat wil een mens nog meer.We begonnen bij de Lek. Daar was een kampement van schutters. Blijft altijd leuk. Verder was er ook een markt met oude ambachten (palingroken, netten maken etc). En door de hele stad waren er shantykoren verspreidt. Zeemanskoren. Nu heeft deze muziek absoluut niet mijn voorkeur maar op zo'n dag als vandaag als ik die mannen hun ziel en zaligheid in de zeemansliederen hoor stoppen dan kan ik daar heel erg van genieten.

Voor de kinderen hadden ze Aquabubbles in de Haven. De aquabubbles hadden we op ZAND ook al gezien, maar het was toen behoorlijk druk en hebben wij dat overgeslagen. Hier waren Lucas en Nataly bijna als eerste aan de beurt en toen was het wachten even niet erg hihi. Het viel ze vies tegen. Na 10 minuten kwamen 2 verhitte koppies uit de bubbels tevoorschijn, snakkend naar frisse lucht haha.. Maar leuk was het wel.


Op de weg terug kwamen we een heuse ganzenoptocht tegen. Zo stom en grappig om te zien hoe die hoeveelheid ganzen gewoon iemand volgen haha...We zijn nu op de helft van de zaterdag en die was al geslaagd. Nu de andere helft nog en ik weet zeker dat die ook erg geslaagd gaat worden. Daarover misschien morgen meer!
Mijn weekend
Het was een heerlijk rustig weekend. Zaterdagochtend wat boodschapjes gedaan en Lucas had een oefenwedstrijd van basketbal. We hadden het 's ochtends met elkaar erover gehad dat we 's avonds een heerlijk avondje met ons viertjes zouden hebben. Filmpje, elkaar, lekker knus...
Toen belde Marijke mij 's middags. Ik begon al te lachen want ik vermoedde de vraag al.... Of ik 's avonds iets te doen had! Ohhh wat had ik het toen moeilijk.... Graag, heel graag wilde ik naar Marco, maar ik had ook een belofte gedaan.... ik heb 5 minuutjes getwijfeld, maar toen toch Marijke teruggebeld dat ik thuis zou blijven... auw, dat deed best een beetje pijn... Maar ik moet zeggen, we hebben een heerlijke avond met ons viertjes gehad en dankzij Marijke konden Nataly en ik toch nog even live bij Dochters aanwezig zijn.... Maar na alle tweets, foto's en logjes weet ik dat ik wel een heerlijk avondje Marco heb gemist!

Vandaag zijn we even naar Rotterdam geweest. Wat dingetjes gekocht, maar niet datgene wat ik nodig had haha..
Taco heeft een mooi spijkerjack gekocht (eindelijk weer eens haha), Nataly nog 2 shirts in de uitverkoop bij H&M en ik had nog een bon van Douglas en heb mezelf verwend met een luchtje van Paco Rabanne, Lady Million. T is even een heel ander luchtje dan wat ik van mezelf gewend ben, maar hij is lekker!

Verder thuis wat gerommeld met de was enzo... moet ook gebeuren.

Komende week wordt een drukke week. Een ochtendje extra werken, maar dat is  niet erg, en mijn opleiding start. Kreeg vanavond nog een mail of ik voor donderdag nog wat huiswerk wilde doen... even wennen dus! Ik kan en mag aan de bak!

Morgen gaat Lucas op kamp. Hij heeft er heel veel zin in. Het zal wel weer even stil zijn hier in huis met 1 minder!

Het gaat een week worden met weer veel nieuwe indrukken!
Nazomeren
Nou ja, net een hele log gemaakt, ik plaats hem.... staat er niks... tssss. Oke, poging 2 dan maar hihi...

Afijn, nazomeren, dat hebben we vooral vandaag lekker gedaan. We zijn op tijd naar Lage Vuursche gereden en hebben daar heerlijk gewandeld, geravot, foto's gemaakt (uiteraard) en een klein picknickje gedaan... 
Het was er prachtig, de hei stond al zo mooi in bloei... daar blijf je naar kijken, kijk maar mee!en dan na al dat lopen (ahum) ga je lekker een tukkie doen hihi


Thuis nog even in het zonnetje gezeten en toen als de wiedeweerga naar 2 hele jarige meisjes die met smart op cadeautjes zaten te wachten haha... Daar lekker in de tuin gezeten en gegeten en toen kwam het weekend weer op z'n eind.

We zijn weer klaar voor een nieuwe werkweek.
Ze vliegen voorbij...
Nee ik zie ze ook niet vliegen, maar de dagen... ze gaan zo snel.... Zo heb je weekend, zo ben je aan het werk en dan is er weer een week voorbij....

Nataly is al goed gewend aan haar nieuwe locatie. De juf is lief, de klas is leuk en ze heeft er nieuwe vriendinnetjes bij... ook leuk! Het eerste feestje heeft ze ook al weer op zak. Ja, bij haar is het schooljaar goed begonnen.

Lucas heeft nu anderhalve week op de Middelbare erop zitten en volgens mij heeft ook hij het naar zijn zin. Vooralsnog pakt hij iedere middag uit zichzelf zijn huiswerk en zorgt dat het af is. Hopelijk houdt hij dit vast hihi.. 
Verder hebben we met hem een start bij de orthodontist gemaakt. Het gaat er echt van komen. Ik verwacht dat hij rond december met een beugel rondloopt. Ook best spannend maar ook nodig... Gelukkig alleen boven (voor zover wij denken).

Vanmorgen gezellig bij Elja op de thee geweest. De tijd vloog ook daar voorbij. Heerlijk zitten kletsen en voor we het wisten moest ik alweer naar huis. Voor Elja een spannende tijd, maar die kleine zit gewoon nog veel te lekker!

Voor mij begint over 2 weken ook een spannend jaar. Dan mag ik ook weer aan de bak met de studie. Ik vind het erg spannend maar tegelijkertijd heb ik er ook heel veel zin in. Welke studie ik ga doen? Basisopleiding Burgerzaken. Ik werk nu bijna een jaar op die afdeling en nu is het tijd om daar in ieder geval dit diploma voor te gaan halen. Mocht ik het allemaal echt heel leuk vinden kan ik er nog aanvullende modules bij doen, maar eerst dit jaar maar.

Langzaamaan komt Nataly haar verjaardag in zicht. Alles voor haar feestje is al geregeld (lach niet we hebben het hier over eind oktober!!)... mevrouw wist precies wat ze wilde en dat mocht ik regelen.. oke gedaan. Maar wat ze voor haar verjaardag wil als cadeau, we hebben nog geen flauw idee. Als iemand nog een idee heeft voor een meisje die 10 wordt?! Suggesties graag voor 11 oktober hahaha..

Voor Lucas hadden we de fiets, maar ja hij is pas in januari jarig en om dan helemaal niks te doen.... ook weer zo wat. En nu hebben we een gaaf cadeau bedacht! Maar ja ik kan hier niks over zeggen omdat hij soms ook mijn log leest... dus ja nog even wachten tot januari haha...(sorry Lucas ).

Ach ja, we zitten weer in de molen die door blijft draaien... de dagen vliegen voorbij en voor we het weten hebben we weer lekker herfstvakantie hihi...
"Eenmaal weg bij mij
Is voor altijd voorbij"