Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Voor Nathalie
Hoewel we als fan als 1 blok achter Marco staan in deze periode heb jij gelukkig ook van vele al diverse steunmomentjes gekregen.

We kennen elkaar niet, maar ik weet (van al jouw logjes) dat jij een prachtmens bent die net als Marco alles voor een ander zal doen als het in je macht ligt.

In deze periode ben jij er voor Marco, maar je zult ook voor je gezin klaar moeten en willen staan. Als er dan zoveel rare stukken tekst en reacties over Marco verschijnen, dan kun je dat niet zomaar laten gaan. Dat grijpt je aan, zeker als het naast je werkgever ook nog eens je beste vriendje is (oke, naast Arno dan hihi).

Jij probeert ons fans op de hoogte te houden van alles wat er gebeurt, hoeveel moeite het soms ook kost, maar je zorgt er ook voor dat we weer een prachtige presale hebben gehad voor de concerten in oktober. En dit alles en hoe je in de emoties wordt heen en weer geslingerd kost energie, vreet energie maar je doet het toch.

Nathalie, de fanclub had zich geen betere voorzitter kunnen wensen en ik hoop dat je het nog heel lang zult blijven!

xxx
Poldersafari
Afgelopen week stond er weer een uitje op het programma. En wel de Lansing Safari... Jullie zullen nu wel denken: "Wat is dat???"  hihi dat snap ik.

De Lansing Safari is een tocht per platbodem door de polder.. 

Om 1 uur begonnen we heerlijk met koffie en gebak om vervolgens naar de boot te lopen. Daar met bibberende knietjes ingestapt en zowaar hij bleef drijven, kieperde niet om dus dat moest goed gaan komen.


We zijn een heel eind de polder in gegaan.  Stukken waar je normaal niet komt alleen als er genoeg ijs ligt zodat je er kunt schaatsen (en aangezien dat best een stuk is, kom ik er zelfs dan niet hahaha)...

Het was prachtig om de natuur eens vanaf deze kant te bekijken. We zagen heel vee koeien, maar die deden alsof ze gek waren. Bleven lekker liggen of staan herkauwen... en keken ons met een domme blik na... We zagen een purper reiger en zelfs 2 zilverreigers (dat vond ik dan wel weer heel mooi) en er waren vreselijk nieuwsgierige schaapjes..


De schipper had ons aan het begin al gewaarschuwd dat we soms bruggetjes onderdoor moesten en dat die niet erg hoog waren.. Dat we soms op de bodem van de boot moesten zitten omdat we er anders niet onderdoor kwamen vertelde hij even niet haha. 

We stopten 2x. De 1e keer kregen we een lekker bittertje (of 2) met een stukje kaas (of 2 of 3). De 2e keer stopten we wat langer want er gingen palingen gerookt worden. Nu heb ik erg weinig met vis, maar ik liet me niet kennen. Nadat de palingen gerookt waren kreeg ik de eerste op het bord. Heel voorzichtig waagde ik me eraan. Tja, vies is een groot woord. Het smaakte wat worstachtig, maar ik denk gewoon het idee zo'n glibberig ding... nee ik heb die van mij afgestaan aan een die het erg lekker vond.


Rond half 6 werd dit kamp opgedoekt en gingen we het laatste stukje varen.

Het was een perfecte middag ! 

Blij, geheimzinnig, boos...
Gisteren overdag heb ik alles rondom Marco gemist vanwege een uitje (daarover in een ander logje meer). Ik had wel geruchten gehoord en had vermoedens maar toen ik aan het einde van de middag een sms van Suzanne kreeg dat het wel weer tijd werd om naar Marco te gaan, maakte mijn hartje wel een klein sprongetje, hoe vervelend en naar de aanleiding van deze concerten ook zijn .

Nu had ik Nataly dit jaar beloofd dat ze bij het eerste grote concert van Marco mee zou mogen.... Tja, belofte maakt schuld, maar het is best wel een bedrag om zo even neer te tellen voor je kleine meis en daarbij komt dat ik een kleine opoffering moet maken door een zitplaats te nemen. Nu heb ik heel veel voor mijn meisje over dus ook dit haha... 
Ook omdat ik de dinsdags gewoon moet werken en pas wat later kan vertrekken is het staan geen optie. We staan dan gewoon achteraan en dat wilde ik ook niet. Tja, moeilijk hoor al die keuzes haha...

Dus gisteravond en vanmorgen overleg gehad met Suzanne en we besloten voor een mooie zitplek te gaan zodat we Nataly mee kunnen nemen. Leuk is ook dat Suus en mijn zus een bijdrage leveren voor het kaartje als verjaardagscadeautje voor Nataly. Ze weet dus nog helemaal van niks haha.. 

Vlak voordat we gingen eten maakte ik de opmerking dat ik eerst even kaarten moest regelen en dat we daarna zouden gaan gourmetten. "wat voor kaarten moet je reserveren mam?" eh nou Suzanne en ik gaan naar Marco... Zo als blikken konden doden en haar stem als een mes kon snijden was ik nu niet jarig :

"Nou, ik wil ook..... jij gaat zo vaak weg en Guus komt nu ook.....  bla bla bla bla bla" hahaha, ik ben snel de keuken ingedoken want ik moest vreselijk lachen... Onder gesorry ben ik wat later achter de pc gekropen om de kaarten te bestellen. En ja hoor het ging allemaal heel vlot en snel en we gaan nu 20 oktober en zitten in vak 103 rij 4! 

Wie gaan er nog meer 20 oktober?
23 september 1994
23 september 1994 was de dag dat Taco en ik elkaar het ja-woord gaven. Ieder jaar doen we er wel iets aan, niet groots, geen cadeaus maar gewoon lekker met elkaar eten... Vorig jaar was voor het eerst dat we het beiden waren vergeten! Oh wat vond ik dat erg! 's Avonds hebben we het toen allebei weer goed gemaakt hoor hihi.


Vandaag is het dus precies 15 jaar geleden.... en het lijkt nog als de dag van gisteren. Wat een zalige dag. Alle mensen om ons heen die ons meer dan lief zijn en waren, prachtig weer, een heerlijk feest.


Helaas gaan we vanavond niet samen eten. Ik heb wederom een uitje op de planning staan (ik weet het is heel erg hihi), maar morgenavond dan is de avond voor ons en de kinderen. Gezellig de tafel dekken, roseetje erbij, gourmetstel op tafel en dan proosten we op ons leventje met elkaar en dat we minimaal het 60 jarig huwelijk samen mogen halen.

Geen Marco maar klussen
Een tijdje terug waren we aan het bedenken wat we Nataly voor haar verjaardag in oktober zouden kunnen geven. Heel erg, maar we wisten niks te bedenken en zij zelf ook niet... Hoezo, we zijn verwend hihi... Maar omdat haar kamer echt nog zuurstokroze was en ze straks 9 wordt, besloten we dat we haar kamer zouden opknappen en ontdoen van al het roze.


Dit was de kleur!!! 

Een datum moesten we prikken, want de weekenden vliegen vol momenteel. En zo kwamen we op dit weekend. Alle dagen geblokt.... Toen Marijke me dan ook heel lief belde of ik zin had om mee naar de HMH te gaan om Marco te zien, deed het me dan ook echt pijn. Ik kon gewoon niet! 

Vrijdag ben ik begonnen met het behang afstomen. Zaterdag was alles eraf en konden we schuren en verven. Marijke polste of ik het klussen al zat was en zo ja dat ik dan mee kon naar de HMH.... Ohhh wat deed dat zeer... maar ik moest gewoon meehelpen met de kamer van Nataly. Anders zou het nog langer duren. Dus klusten we er weer vrolijk op los...
Om 22.20 uur ging mijn mobiel. Marijke vroeg of ik mee wilde genieten van Marco met "Dochters". Nou dat wilde ik wel. En weet je.... het kippenvel stond huizenhoog hier op mijn armen... en de tranen rolden zachtjes over mijn wangen.... Het gejoel, het applaus het gejuich van alle fans die daar voor Marco waren... waanzinnig om te horen! Marijke, dank je wel dat je me even liet meegenieten!

Vanmorgen konden we de start met het behangen maken. Weer even denken van hoe we het ook al weer moesten doen, maar dat kwam snel naar boven. Zonder ruzie, gekibbel of gesnauw hebben we met ons tweetjes de kamer behangen. Onder het "ohhhhh"  en "aahhhh"  van Nataly wisten we dat het goed was haha...

En nu, is de kamer weer ingericht. Het is een stuk kleiner geworden doordat de hoogslaper weg is en er een normaal bed voor in de plaats is gekomen. Maar dat maakt Nataly niks uit. Ze is blij dat ze weer laag ligt, blij met haar nieuwe kleurtjes in de kamer (eindelijk verlost van het kinderachtige roze hihi).... En wij... wij zijn het zat. De soep staat te pruttelen, stokbrood zit in de oven. Vanavond douchen en dan bankhangen! 


Er moeten nog wat dingen opgehangen worden en nog niet alles staat in de kastjes, maar we moeten nog iets van de doos voor onder het bed kopen. Kan Nataly daar ook nog wat spullen in kwijt!

Wat vinden jullie ervan?!!!
Dagje Archeon
Gisteren was het jaarlijks uitje van de personeelsvereniging. Dit jaar ben ik voor het eerst bestuurslid van de pv en dus ook mede organisator van het uitje. 


De keuze was dit jaar op het Archeon gevallen en zodoende gingen we met collega's de bus in richting Alphen ad Rijn. Mooi op tijd kwamen we daar aan en werden we ontvangen met heerlijk appelgebak en koffie.


Hierna mochten we vrij het park bezoeken. Er waren toch best nog veel kinderen (zo'n 500) maar ook wij konden mooi de verhalen aanhoren die door de medewerkers werden verteld. Ik heb genoten hoe de mensen zo in hun rol blijven. Zo had ik een heerlijk
moment in de Bronstijd. Daar was een vrouwtje een vishaakje aan het maken. Het leek mij erg tijdrovend werk en vroeg in mijn onbenul hoe lang ze daar mee bezig was. Ze keek me niet begrijpend aan en zei: "Dat is wel een hele moderne vraag. Ik ben er niet mee bezig in termen van tijd. Dit doe je tussen alle andere dingen door. Van tijd hebben we nog niet gehoord" hihi... 

Tegen enen was het tijd voor de lunch. Heerlijk (overheerlijk) vers oerbrood stond voor ons klaar met zalig beleg. Ook een mok linzensoep was er voor iedereen, zalig!!  Iedereen zat lekker te genieten.
Om 2 uur zou er bij de Romeinen de offerceremonie plaatsvinden. Nu was iedereen op tijd klaar met eten en togen we daar heen. Het was humoristisch. Leuk dit meegemaakt te hebben. Na het offer konden we gelijk door naar het Gladiatorengevecht. Ook hier veel humor. Heerlijk gelachen en ons verbaasd over reacties van de kinderen. 

Nadat we de gedode gladiator toch na de voorstelling weer zagen lopen konden we met een gerust hart verder met het programma. Teambuildingactiviteiten.
Zo moesten we een puzzel (tangram) neerleggen maar dan niet zomaar, nee we kregen aanwijzingen van 2 man, die van anderen weer gehoord hadden hoe de puzzel lag... Pff dat viel niet mee. 
Vuurmaken was iets voor de mannen. Maar prachtig vuur werd er gemaakt. Het boogschieten was dit keer geen succes voor mij. Ik schoot beide pijlen onder het bord. Tss, belachelijk haha.... Verder moest er nog een breedte van een rivier gemeten wordenop de Romeinse manier. Nou daar heb ik me ver vanaf gehouden. Ik snapte er helemaal niks van. Kon er ook niet over nadenken, omdat ik gewoon niet wist waar ik over na moest denken hihi.
Een Vikingtent moest opgezet worden en dat ging nu wel eens heel vlot. Zelf nog een idee aangebracht en zo stond de tent binnen no-time. En er moest nog een soort van steltlopen gedaan worden. Stel je voor een A-frame met aan iedere kant 3 touwen. 6 man moesten dus aan de touwen trekken zodat kant om kant omhoog kwam zodat er stappen genomen konden worden.

Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad. Om 5 uur was het borreltijd om aansluitend lekker te eten. Het was allemaal erg goed verzorgd en absoluut een aanrader om dit een keer met collega's te doen!
Afrikadag Almere 2009
Een tijdje terug vroeg Mirjam of we zin hadden om mee te gaan naar de Afrikadag in Almere. Waarheen??? Ja joh, je weet wel, de Afrikadag... Ohhhhh tuurlijk! Ahum, ik had er dus nog nooit van gehoord. Uiteraard ben ik gelijk gaan googlen en vond de informatie. Het leek mij gelijk helemaal  leuk, kreeg de jongens enthousiast en Taco informeerde ik zo laat mogelijk hihi...

Vanmorgen was het zover. Om half 9 waren we er met z'n allen uit, rustig gegeten en aangekleed en om 10 uur zaten we in de auto richting Almere. Nog voor Utrecht kwamen we Mirjam al tegen op de snelweg. Danny en Bianca zouden wat later zijn. Nog voor 11 uur stonden we geparkeerd bij "De Kemphaan". Alles moest nog op gang komen en zo konden we al rustig bij de kraampjes neuzen. Lucas stond natuurlijk bovenop de djembe's haha... Om half 12 werd de dag door de burgemeester geopend, met wie ik ineens oog in oog stond. Annemarie Jorritsma.... Best grappig. 

Om 11.45 uur was er een opvoering van Afrikaanse Acrobatiek. Wat er nu speciaal Afrikaans aan was, dat moet ik nog ontdekken, maar dat ze goed waren en lenig staat vast! Echt knap wat sommigen met hun lichaam kunnen! Het was leuk om naar te kijken en na een half uur was het afgelopen. Eerst een kop koffie met elkaar gedronken en toen ieder zijn/ haar eigen weg. Uiteraard weer kraampjes kijken en Lucas maar op djembe's slaan....  Hij heeft het virus goed te pakken! Bij een kraampje zei een meneer tegen Lucas "ik hoor niks". Dus ik porde Lucas, je moet even wat laten horen. De beste man vond het leuk om Lucas te horen haha... een applaus volgde...


Er was een veldje met speciaal doe-dingen voor de kinderen. Een djembe workshop, pindakaas maken, theepotjes versieren (maar om hier aan mee te mogen doen, moest je eerst een schoen poetsen hahaha), Afrikaans speelgoed maken met doppen echt heel leuk opgezet allemaal. 
Uiteraard gingen de jongens meedoen met de djembe workshop. Nataly had er wat moeite mee hihi, maar deed kranig haar best.


Nadat we hier het gezien hadden wil de inwendige mens ook nog wat. Heerlijke Afrikaanse hapjes werden er geserveerd. Die moesten geproefd worden natuurlijk! Ohhh wat waren die lekker!!! Hmmmmmmm....Ondertussen was het weer echt pietje pruimenweer geworden. We hadden het steeds nog getroffen, maar nu begon het echt te regenen. Juist op het moment dat we besloten hadden dat we een djembe voor Lucas mee wilden nemen. Tja in de regen uittesten werkt niet, dus daar moesten we even op wachten. Gelukkig dreef de bui over en kwam Anthony Ndong ons helpen. Hij liet ons diverse klanken horen en we kwamen tot een deal. Helemaal gelukkig ging Lucas mee naar huis. Deze dag is een absolute aanrader voor volgend jaar. Zeker als het dan ook nog eens lekker weer is en je lekker op het gras naar de muziek e.d. kan luisteren... 

Het was een heerlijke dag. En thuis moest Lucas gelijk even de buurt laten meegenieten van zijn nieuwe instrument: 

Zomaar de zaterdag...
Zomaar een zaterdag in september waar je met van alles bezig bent.

Allereerst na een week werken toch maar de huishoudelijke plicht gedaan. Bedden afgehaald, wassen gedraaid, ramen gelapt aan de achterzijden (binnen en buiten)...

Daarna de krant op internet bekeken... Me verwondert over alle kortzichtige reacties die men geeft op en over de misere die Marco treft momenteel... Daar wordt je niet vrolijk van en dus snel de pagina gesloten.
Marco, ik hoop dat je hier goed uitgaat komen, en al is het een schrale troost, de harde vaste kern aan fans blijven altijd achter en naast je staan!

Toen snel een broodje gegeten en lekker gaan wandelen... Wat was het prachtig weer vandaag. Heerlijk in het zonnetje naar het stadje gelopen. Het was vandaag Open Monumentendag en dat betekende hier dat ook het stadhuis voor bezichtiging open was. We vonden het leuk de kinderen te laten zien waar wij bijna 15 jaar geleden zijn getrouwd. Gelukkig vonden zij het ook leuk hahaha...

Eenmaal binnen zagen we dat we ook helemaal naar boven in de nok van de toren mochten komen, bij de beiaardier! Dat hadden we nog nooit gezien, dus ik alle moed bijeen geschraapt en de smalle houten trappen die niet overal even degelijk oogde bestegen...De dochter van de beiaardier zat vandaag achter het klokkenspel en gaf een miniconcertje weg. Schitterend om dat zo mee te maken! (ik dacht dat ik gefilmd had met mijn mobiel, maar helaas ik heb iets fout gedaan... sh*t!) Toen ze was uitgespeeld mochten we weer fijn naar beneden!!!! Wat een enge trap was het toch hihi. 
Daarna zijn we nog even op de thee bij mijn schoonouders geweest. Was gezellig.

Verder zijn we al druk op zoek naar een camping voor komende zomervakantie. 't Is wellicht aan de vroege kant voor de meesten, maar er staat een familievakantie op de planning en dan heb je net wat meer plek nodig als alleen voor je viertjes. Daarbij moeten er ook stacaravans gehuurd worden. Nu is een camping niet zo moeilijk, maar wel een waar je niet de driedubbele hoofdprijs voor moet betalen. Ik heb echt een max van 40 euro per nacht. Wordt het (veel) duurder dan kun je bijna net zo goed iets huren en dat vinden we te duur... Dus er is een aardige zoektocht op poten gezet naar een leuke camping ergens in Zuid Frankrijk waar een ieder zich in kan vinden..... We hebben al avond aan avond zitten zoeken, toch best lastig als je met meer als alleen jezelf rekening hebt te houden haha, maar het gaat lukken, dat weet ik zeker.

Zoals eerder vermeldt morgen dus naar Almere naar de Afrikadag. Het weer ziet er goed uit, en het zal dus vast genieten worden daar!

Fijn weekend verder!

Een overzichtje
Een overzichtje van de afgelopen en komende dagen.

Afgelopen vrijdagavond met Nataly wezen shoppen in Rotterdam. Leuk geslaagd, heerlijk gelachen... Een avond om zeker nog een keer te doen! 


Zaterdag naar Rosada Factory in Roosendaal geweest. Lucas had nieuwe basketbalschoenen nodig. Alleen waren ze nergens in zijn maat! Wel voor Taco een mooie spijkerbroek voor peanuts gekocht.. Daarna nog even doorgereden naar Alexandrium maar ook daar geen schoenen binnen ons budget...

Aansluitend nog de verjaardagen van de meiden van Bianca. 5 Jaar alweer. Het was erg gezellig maar om 8 uur was ik enigszins gesloopt (gek he?!)...


Zondag rustig opgestart en toen de schoonmaakmachine aangezet.... Eerst Lucas zijn kamer uitgemest... Geen overbodige luxe!  Daarna Nataly haar kamer ontdaan van speelgoed wat weinig tot niet meer gebruikt wordt. Sommige dingen naar zolder, de rest in de kliko... Heerlijk dat opruimen haha.... 

Maandag begon voor mij de werkweek weer. Deze week alle dagen maar met aangepaste tijden hoor. Het is altijd leuk om zo een keer wat langer op het secretariaat te zitten. 't Is wel de laatste keer, ondanks dat ik straks naar een hele leuke werkplek ga, ga ik dit ook zeker missen.

Maandagavond op school een info-avond gehad over groep 6. Ik vind het altijd leuk daar naar toe te gaan. Weer even op de hoogte gebracht worden over wat er van de kinderen wordt verwacht en hoe de leerkracht tegenover dingen staat.

Vanavond hadden we een dergelijke avond voor groep 8... Het wordt echt echt voor Lucas hoor dit jaar. Maar ze hebben een heerlijke juf. Lekker vol humor maar ook met de nodige kracht om de groep te kunnen leiden, maar daar hebben we gelukkig nooit te klagen over gehad hier op school.


De komende dagen bestaan dus voornamelijk uit werken, nog steeds op laarzenjacht  voor Nataly. Ik wil goede, degelijke laarzen, maar wat zijn die krengen duur!!!!!!!!!!! 

Lucas begint morgen met zijn djembeles. Ben heel benieuwd hoe het hem gaat bevallen.

Het weekend begint rustig maar zondag gaan we naar de Afrikadag in Almere. Ik ben heel benieuwd. Het schijnt leuk te zijn. Afrikaanse muziek en dans, eten en drinken maar ook workshops djembe, hoofddoek vouwen e.d. Het weer lijkt goed, dus dat wordt hopelijk een daagje genieten.....
Crocs Beach City Tour
Vanaf vandaag is er in ons stadje een heuse Crocs City Beachvolleybal Tour... Op de grootste parkeerplaats is een giga berg zand gestort waarop 3 volleybalvelden gecreeerd zijn.

De leerkrachten van groep 7 en 8 hadden geregeld dat zij met hun klassen aan een clinic mee mochten doen. Helemaal leuk. Ik zag mezelf al zitten genieten daar in het zand, zonnetje erbij, misschien nog wat drinken... maar helaas dat tafereeltje mochten we helemaal zelf erbij bedenken. Wat waaide het en wat voor luchten kwamen er over gedreven, maar we hebben het wel droog gehouden. Kijk dat dan weer wel haha..
Iedereen was erg enthousiast en deed leuk mee. Eerst een uitleg van wat de bedoeling was, en dan de broodnodige warming-up. Leuke spelletjes deden ze en de kinderen vermaakten zich prima in het zand. Hoe meer zand hoe beter het werd hihi... Leuk te zien.


Een uur lang zijn ze bezig gehouden, zijn ze lekker bezig geweest. Een leuke invulling van een schoolmiddag!
"Wat is mijn naam
Ben ik iets, ben ik niets, ben ik iemand of niemand meer"