Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Rondje 31.6
Zulke tijden zal Lucas voorlopig nog niet rijden maar oh, wat heeft hij een plezier.

Vanmiddag om 3 uur zat ie strak in pak (letterlijk strak) klaar. In volle afwachting totdat ik het vertreksein zou geven. Tas was gepakt, alle materialen waren mee, drinken en een koek voor de terugweg. 

Poeremetator
Wie kent de reclame van Overtoom niet? Tot slot bij de bestelling ook nog een "poeremetator". Een poeremewatte????

En toen .....
was ik geen Ouderraadlid meer. 
Toen Lucas in januari 2002 naar school ging ben ik met ingang van het schooljaar 2002/2003 lid geworden van de Ouderraad. Het leek me erg leuk om zo betrokken bij de school en dus ook je kind te zijn.

13 jaar
13 jaar geleden was het een vrijdag. De vrijdag waarop Taco en ik in het huwelijksbootje stapten.

Schaatsen
Wie heeft het vroeger niet gedaan.. schaatsen. Dagen op natuurijs.... Helaas is dat er de afgelopen jaren niet meer van gekomen. Maar.... lang leve de kunstijsbaan!
In januari zijn we met Lucas zijn feestje wezen schaatsen en hoe wonderbaarlijk, hij reed zo op die dingen weg. Schaatste mij eruit... Nu skeelert hij ook graag dus het gevoel is er wel. 
Op een gegeven moment was ik aan de praat met de moeder van een vriendje en zij vertelde dat haar zoontje op schaatsen wilde komend seizoen. Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ook Lucas stond gelijk te springen. Kijk, als je zo enthousiast bent dan gaan we ervoor toch?
Vorige week zijn we dan ook op pad geweest om schaatsen te huren en we hebben een schaatsbroek voor een prikkie op de kop getikt. 
Vanmorgen hadden we een informatieochtend over hoe alles in zijn werk gaat en wat wel en wat niet mag. Wat veel informatie.... Helaas zitten de jongens die elkaar kennen (nog) niet bij elkaar in de trainingsgroep, maar wat niet is kan natuurlijk nog komen. Volgende week moeten de jongens "voor" schaatsen en dan worden de groepjes definitief ingedeeld. 
Vanmorgen kregen ze ook een geweldige muts uitgedeeld die ze op moeten tijdens de training en een fleecevest werd ook aangeschaft.

Lucas is er helemaal klaar voor en heeft er giga veel zin in. Wie weet volgende week een logje met de eerste foto's. Ik weet nog niet of ik mee ga kijken. Waarschijnlijk zo'n eerste keer hem maar laten zwemmen en dingen ervaren, zonder dat mama weer te hulp schiet. 
Was ik maar .....
een kat... Dan kon ik ook zo ongegeneerd lekker lui liggen....

Wat hebben die beestjes het hier slecht he? hahaha
Weekend
Na een heftige week in alle opzichten hebben we een heerlijk weekend. We hebben niks op de planning staan en dat is best uniek mag ik zeggen.
Vanmorgen is zwemles van Nataly weer begonnen. Dus braaf om 8.45 uur aanwezig, want er was gezegd: "Als je niks hoort, ga je op dezelfde tijd verder als voor de vakantie". Tja, je voelt hem al aankomen..... We waren veeeeel te vroeg, Nataly moet voortaan om 10.15 uur zwemmen. Gelukkig kon ze bij een groepje erbij want heen en weer rijden had ik geen zin in, hihi. Toen zijn we daarna een paar schaatsen voor Lucas gaan passen. Ik ben bang dat we de komende weken nog wel eens een manneke gaan krijgen die klaagt over zere voeten want ja, schaatsen zitten nu eenmaal niet echt lekker . Ook moest er nog een schaatsbroek gekocht worden. Ik had hier in Schoonhoven al gekeken, maar een euro of 20 kosten die dingen al snel. Nu was er bij de winkel waar we de schaatsen huren een rek met afgeprijsde artikelen. Waaronder en schaatsbroek. Over de prijs moest ik wel nadenken.... 5 euro! Koopie!!! Dat was weer een meevaller, en hij paste ook nog.
Toen snel naar Montfoort gereden om bij een winkel kleren te kijken voor Nataly. Taco was het er niet helemaal mee eens, want om nu voor 1 winkel moeilijk te doen... Maar gaf later toe dat ze daar toch wel hele leuke kleren voor de kids hadden voor weinig. Kijk, had ik toch gelijk . Daarna doorgereden naar Utrecht. Taco had ook weer eens een nieuw setje nodig en we zijn leuk geslaagd voor hem. Hoe hij dat toch altijd doet? Redelijk veel voor betrekkelijk weinig. Bij mij is het eigenlijk altijd andersom hahaha.... Nou toen Lucas nog en bij CoolCat en C&A is hij leuk geslaagd. Ikzelf kom volgende maand wel aan de beurt.... Ik bedoel, de kids hadden echt bijna niks meer in de kast. Alles te klein en aangezien het deze week niet echt warm wordt, was aanvulling nodig.
Morgen doen we helemaal niks. Lekker luieren, nog wat mozaieken, in de tuin zitten, luieren....
Volgende week mag ik een mooie kous laten aanmeten. Ben ik eindelijk van die lange af. Die wordt je nl. wel zat. Oja, en het meest fantastische nieuws is eigenlijk dat ik sinds afgelopen donderdag geen injecties meer hoef te zetten. Jippieeee. Ik was helemaal blij. Dat nieuws had ik ook wel even nodig want ik was wat in mineur donderdag. De mevrouw van de bloedafname was nogal hardhandig.... De hele dag echt een zere arm gehad en die ziet nu pimpelpaars.... Volgende week toch maar even vragen of ze me wat liever wil behandelen hahaha.....
En nu verder...
Wat een weekend zo zeg... Na een waardeloze vrijdagnacht waarin ik supermoe was maar absoluut niet kon slapen brak de zaterdag aan. Tuurlijk had de medicatie nog niet aangeslagen en liep ik nog steeds als een mankepoot. 's Middags toch even Gouda in geweest, maar na een uur keek ik Taco aan en deelde mee dat ik heel graag naar huis wilde hahaha...

Toch trombose ......
Nadat ik deze week doorgestrompeld was, gistermiddag na het werk de telefoon maar eens gepakt voor het telefonisch spreekuur van de huisarts. Ik kreeg de arts aan de lijn die me vorige week maandag naar het ziekenhuis voor een echo had doorgestuurd. Ze was blij dat ik belde en na mijn verhaal wilde ze me graag even zien. Dus ik in de auto gestapt.

Even een update
Maandag zijn de kids weer naar school gegaan. Ze waren helemaal opgewonden en vonden het geweldig. Enthousiast kwamen ze thuis, vol verhalen.... 
Zelf hobbelde ik wat door het huis. Probeer mijn been/voet te ontzien omdat ik de ene kant overbelast heb, voelt mijn hiel aan als "doorgezakt"... en dat heeft dus ook weer rust nodig. Aan de ene kant vind ik het erg vervelend dat ik niet alles kan wat ik wil doen maar ik kan nu wel van de poesjes genieten hahaha.....
Sien was eerst wat afwachtend, maar komt nu ook gezellig op de bank bij ons. Ze zijn zo lief en gezellig en vooral erg speels!!!

Vanmiddag hebben de kinderen hun derde en laatste buitenwedstrijd van atletiek. Ik was van plan ergens een plekje te zoeken en vanaf daar alles rustig in de gaten te houden, maar gezien het weer zal daar weinig van komen... blegh. Wat vies die regen...
Na de wedstrijd gaan we naar Joyce en Carmen. Deze dames zijn vandaag 3 jaar geworden!!! We eten daar gezellig mee. 

Verder weinig te melden... ik steek gewoon nog niet in een heel lekker vel door het been, maar ach, het zal ook wel weer over gaan......
"Onbevangen en naakt komt een mens op de wereld
En naakt gaan we hier weer vandaan"