Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Vakantie 2012
De weken werden afgeteld, de zin werd meer en meer en we hadden zulke fijne plannen om  te gaan doen! Stadjes bezoeken, strand, luieren, lezen, Taco met de kinderen klimmen, raften en met elkaar mooie bergwandelingen maken.... Hoe (voor een deel) anders is het gelopen.... Maar goed, voordat men denkt dat we ondankbaar zijn, dit zijn we absoluut niet. We hebben 2 weken prachtig weer gehad , we hebben ook echt leuke dingen gedaan en we hebben genoten van ons gezinnetje en dat is het allerbelangrijkst. Maar de uitdaging was er niet. Geen raften, geen bergbeklimmen.... Maar laten we bij het begin beginnen.... 

Donderdag 18 juli vertrokken we naar Frankrijk Les Pyreneen Orientales. De reis ging vlot en voor we het wisten waren we in Clermont Ferrand. Daar overnachtten we en de volgende dag was het nog maar een 5 uurtjes tot de camping . Ook die dat was een appeltje eitje! Leuke stops onderweg met kunst in het weiland..


Taco had wel last van een (naar wij dachten) een puistje op zijn heup die vervelend was en we probeerden deze door te prikken.... Iedere dag weer.... Tussendoor hadden we onze plek op de camping gevonden, leuke buren, de kinderen vermaakten zich en voor zover het kon deden we leuke dingen want de pijn werd heviger... 
We zijn naar een soort dierentuin geweest waar de inheemse (berg)dieren liepen. Erg leuk en zeer mooi aangelegd. Natuurlijk in de eerste week ook 2x naar de zee geweest (echt genieten ) En we zijn naar de caves van Byrrh geweest. Zij maken iets van een aperitief wijn (naar later bleek niet iets voor ons, brrr) Maar daar stond dus een wijnvat van 100200 liter!!!! 


En we hebben heerlijke kneuterige dorpjes bezocht.... genieten. In het begin ook nog naar een klooster geklommen/gelopen. Dat was een uur lopen en in plaats van dat we kijken hoe laat het bezocht kan worden..... nee na een uur lopen kom je er achter dat je gewoon nog een uur moet wachten voor je erin kunt haha... Nou dat hebben we niet gedaan.... we zijn weer op t gemak naar beneden gelopen. Het was prachtig dat wel. Op de weg terug naar de camping kwamen we nog bij een ander klooster en toen zijn we daar heen gegaan..


Op de camping zat ook een organisatie die een klimgebeuren had dus dat konden de kinderen heerlijk op de camping zelf doen. Onze klimgeitjes haha.
 

Na de eerste week was ik de pijn van Taco zat, de plek was hevig onstoken en dus werd het een bezoek aan het ziekenhuis. Daar bleek dat het een abces was en werd direct verwijderd. Het was een heftigere ingreep als de arts verwachtte (i.p.v. de toegezegde 10 minuten is ze bijna 50 minuten bezig geweest). De wond was zodanig dat we het wandelen, bergbeklimmen en raften wel konden vergeten. De kinderen slikten het nieuws goed weg, zagen in dat papa zich niet aanstelde en hadden begrip dat hun uitjes niet door konden gaan.... toppertjes!


In de tweede week werd het dus rustig aan doen. Hier en daar een dorpje in en een riviertje opgezocht waar we aan tubbing konden doen. Met een band een riviertje af.... Lucas en Nataly hadden mij overgehaald om ook mee te doen en  Taco kon heerlijk op een stoel in de schaduw aan het water zitten. Zo hadden we een perfecte dag. 


Donderdags moest Taco voor controle terug. Dat viel tegen. Hechtingen eruit, schoonmaken, bijsnijden en opnieuw hechtingen erin. Qua lopen terug bij af... Bah. 's Avonds op de camping een goedmakertje met een geweldige Gypsiband met Flamencodanseressen. We genoten. Ook de kinderenn vonden het erg leuk.


Vrijdag nog een leuk uitje voor de kinderen gepland, Aqualand. Een zwemparadijs met allerlei glijbanen. Zij liever dan ik haha.... Maar ze genoten en daar was het ons om te doen.Ondertussen hadden we besloten zaterdag de tent op te doeken en zondags te gaan rijden zodat we nog lekker een weekje thuis zouden hebben. Met geweldige hulp van de kinderen ging dat van een leien dakje en binnen 3 uur was alles opgeruimd en stonden onze overnachtingstentjes. 


Over de terugreis ben ik kort. Het ging goed en uiteindelijk waren we maandagochtend thuis. Daar snel de was aangezet en mijn ouders geknuffeld.... Toen we op vakantie gingen lag mijn moeder in het ziekenhuis en dat was niet prettig weggaan. De situatie was niet zodanig dat we thuis moesten blijven maar toch. Ik was blij haar weer te kunnen knuffelen.


Vandaag is Taco op controle in het ziekenhuis geweest want de huisarts vertrouwde het niet helemaal... pfff maar goed, het viel mee en volgende week weer controle.

Goed, we hebben nog een paar dagen en we gaan van die dagen genieten. Morgen staat Amsterdam op de planning. Dat wilden de kinderen graag. Heerlijk de Albert Cuyp over en wat nog meer... 

Het was een andere vakantie dan vooraf gedacht, maar ik ben dankbaar voor het feit dat we prachtig weer hebben gehad en het met elkaar heel goed hebben gehad.... 


"Ik zoek een zin die kan vertalen
Wat jij in mij hebt losgemaakt"