Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Beatstad, een andere ervaring
Eindelijk al het zand van ons af van vorig weekend of een volgend (eerder gepland hihi) muziekfestival stond al weer voor de deur. Beatstad!

Toen ik in mei met mijn vriendinnetjes naar Live 38 XXL ging, werd het idee al geopperd om met z'n allen naar Beatstad te gaan. De line-up was bekend en het leek ons wel wat. Taco besloot om thuis te blijven, oppas was dus geregeld†.De afgelopen dagen hield ik angstvallig de weersvoorspellingen in de gaten. Echt geweldig weer hadden ze niet voor ons in petto. Maar we lieten ons niet kisten en dus gewapend met regenponcho's en een goed humeur vertrokken we gistermiddag naar het Malieveld in Den Haag. Het parkeren was weer subliem geregeld en zo ook de entree. Voor we het wisten stonden we op het veld. Suzanne was al helemaal gebelgd dat het veld nagenoeg droog was. Had ze voor niks haar kaplaarzen aangetrokken hihi... nou, dat kwam later wel goed!De eerste artiest was Rebelle. Voor mij onbekend en ook de muziek zei me niks. Daarnaast was het ook niet mijn muziek hihi. In die periode zaten we heerlijk in het zonnetje te genieten. Blij te zijn dat we het zo verdiend hadden die zon en we konden ons geluk niet op hihi.

Na Rebelle was Caro Emerald aan de beurt. Echt geweldig! Vooral bij de bekende nummers ging het Malieveld helemaal mee... †en de zon bleef uitbundig schijnen... Caro had er zin in en wij ook.Helemaal los in de heupen was het tijd voor Waylon. Het leuke hiervan is dat wij hem vlak voordat hij bij Hollands Got Talent meedeed, hebben meegemaakt in zijn eigen bandje en we toen al versteld stonden van zijn zangkunsten. Nu dus in groter formaat op een festival en ook hij maakte er een feestje van. Hij kwam al leuk op : Hee Den Haag gaat ie lekkuh?! De tijd vloog voorbij, we genoten, we zongen (ik playbackte omdat ik mijn stem al half kwijt was, waardoor echt geen idee) maar het plezier was er niet minder om. En
de zon straalde nog steeds!Na dit spetterende optreden begon het andere optreden met spetters. En dan bedoel ik niet lekkere hunks, knappe mannen of in die orde, maar gewoon ordinaire regendruppels! Dat hadden we niet besteld! Maar we waren cool, we waren stoer, we zouden die druppels overleven. Poncho's niet nodig.... (ahum)... op een gegeven moment vonden ze het daarboven echt nodig om de kraan wagenwijd open te zetten... Iedereen dook zijn of haar tas in en de geweldige poncho's kwamen te voorschijn..†

Echt goede foto's heb ik dan ook niet kunnen maken van Di-rect. Over hun optreden? Marcel is een kanjer, doorweekt over dat podium gaf hij 200% van zichzelf. Hun nieuwste nummer echt fantastisch, de oude nummers top... maar hun eigen nummers van nu.... ik dacht dat ik gek werd. Het nummer wilde maar niet eindigen, de bas hamerde maar door, de lichtflitsen bleven komen.... Ik kwam tot de ontdekking dat dat voor mij echt niks meer is. We kregen gewoon de slappe lach. Wat een takkeherrie hahaha.... maar over het optreden eigenlijk niks dan goeds hoor!Toen was het wachten op Anouk. Het leek even droog te worden. Jippie..... maar helaas was ook dat van korte duur... Weer werden de sluizen opengezet maar goed, het deed ons niets. We stonden op houten vlonders dus van modderpoelen hadden we geen last (toen nog niet hihi)..

Afijn Anouk.... het was voor mij de eerste keer en ik heb genoten, ze was goed, maar niet sprankelend. Ze deed haar ding en dat deed ze goed.†Om 23.00 uur was het echt helemaal afgelopen. We stapten de vlonders af en.... Suzanne was erg blij met haar kaplaarzen hahaha, ťťn grote modderpoel.... jekkie.... Soppend en zompend over het veld naar de auto gelopen en gegilbberd en blij dat we weer even konden zitten....
Het was een topavond met lieve meiden om me heen en om 00.15 uur was ik weer thuis, nagenietend van een heerlijke dag.


dagje strand eh ZAND
Donderdag was ik wat logjes aan het lezen en mijn oog viel op het logje van Patricia. Zij had 4 kaartjes voor ZAND gewonnen en kon zelf niet en wilde iemand anders blij maken... Nou Patricia, je hebt ons ontzettend blij gemaakt!!!!! Als dank komt er volgende week nog wat naar je toe!Afijn, gisterochtend eerst nog dingen gedaan die gedaan moesten worden en na een telefoontje van Marijke, spraken we af dat zij en Luuk in ieder geval op de heenweg met ons mee zouden rijden. Terug zouden ze zien of ze bleven (als wij het zat waren) of dat we ook weer met elkaar terug zouden gaan. †Na een voorspoedige reis en 2 vreselijk chagarijnige verkeersregelaars bij Almere konden we de auto parkeren en liepen we op het gemak naar de ingang van ZAND. †Daar hoorden we de 3Js al spelen, maar omdat het niet echt ons dingetje is, vonden we het prima zo op de achtergrond...

Op het terrein eerst eens flink munten ingeslagen en ons een weg naar voren gebaand. Wat een mensen (toen al) en nog niet eens iedereen was er! Een aardig plekje gevonden en daar begon na een leuke aankondiging van Eddy in een prachtige jurk JURK! Genieten!Na hun optreden hadden de kinderen inmiddels heel wat lege bekers geraapt en die moesten ingeleverd worden natuurlijk. Alle 3 mooie oranje slippers, sleutelhangers en een usb stick! Ondertussen was Taco een rondje aan het lopen en lange leve het slechte bereik van de mobiele telefoons... pfff, maar goed, toch nog vlot elkaar weer gevonden.
We besloten om lekker wat te gaan eten. 4 Kozen voor een heerlijke kipsate en Taco en Lucas genoten van een broodje shoarma. We lieten het ons prima smaken.†
We gingen een rondje over het terrein maken en ik bleef me verbazen over de mensenmassa....


Bij het water waren er plastic doorzichtige ballen waar je in kon en zo over het water (proberen) te lopen. De kinderen wilden heel graag maar die van mij hielden het snel voor gezien. Luuk niet, hij hield vol en uiteindelijk mocht hij ook in zo'n ballon. Het was duidelijk dat het niet mee viel haha, maar hij deed het toch maar!

Het was tijd om weer naar voren te lopen want Van Velzen ging optreden. Het was weer een toppertje. Genieten, genieten, genieten. Heerlijke humor, en dat dansje bij Baby get Higher blijft hilarisch... en die dan doen met Nataly op je schouders.... ik voelde mijn spiertjes gisteravond wel hoor hihi. Ook deed hij nog een nummer van Queen, zo wŠŠnzinnig goed... ik had deze gefilmd maar er is iets niet helemaal goed gegaan..†Na Roel even wachten en daar kwamen Nick en Simon. Nataly weer op de schouders (gelukkig nam Taco het later over) en ze genoot..... Lucas vond het wat minder hihi... ach ja je kunt ook niet alles leuk vinden toch?!Na Nick en Simon waren Taco en ik het eigenlijk wel wat zat. †Marijke besloot dat ze met ons ook weer mee terug naar huis zouden gaan. †Ik had Paul aan de ene kant wel willen zien, maar het was goed zo. De terugreis ging vlot en om 22.00 uur stapten we ons huisje weer binnen.... Alle 4 onder de douche want enigszins plakkerig waren we wel hihi.. en toen fris op de bank een chipje en drinken en nog een leuke film gekeken. Om kwart voor 12 ging zowel bij de kinderen als bij mij het lampje echt uit... Heerlijk het bed ingedoken, nagenietend van een topdag!!Patricia, dankzij jou konden we hier bij zijn.... Nogmaals dank je wel voor de kaarten.

Marijke, we vonden het gezellig dat jij en Luuk mee waren!! Het was een heerlijke dag.

Voorbije dagen...
Er zijn al weer vele dagen voorbij gegaan sinds mijn laatste vakantielogje...†

Vorige week maandag begon voor Taco en mij het "gewone" leven weer. Werk! Na wat opstartprobleempjes was het weer heerlijk om er te zijn. De kinderen werden liefdevol door opa en oma en mijn vriendin opgevangen en vrijdag mocht ik eerder naar huis. Ik zat niet lekker op het werk. De kinderen de hele dag thuis, nee dat voelde niet goed. Gelukkig heb ik lieve collega's die me vroeg lieten gaan. Kinderen blij, ik blij hihi.

Eigenlijk hebben we op die laatste daagjes niet heel veel gedaan. Ja donderdags wel, toen hadden we de jaarlijkse kinderbraderie in de stad. Vroeg op (erg vroeg) samen met Lucas. Die ging mij gezellig helpen met het klaarzetten van alles. Hij heeft op de djembe gespeeld, Nataly heeft gefloten. Zelf hebben ze de verkopen gedaan (en dan mensen die op 25 cent gaan afdingen.... dat snap je toch niet??!).. Het was weer leuk en de spaarpotten van de kinderen zijn weer wat gevulder! Lucas had alleen gehoopt dat hij zijn gamecube met spellen had kunnen verkopen maar helaas, net als Nataly haar fiets, maar goed, die hebben we dus maar op Marktplaats gezet.

Afijn vrijdagmiddag even met ze naar de Action geweest, de laatste schoolspullen aangeschaft (zo leuk kopen daar) en ons verwend met een heerlijk ijsje!

Zaterdag was het nog prachtig weer. Na de boodschapjes is Nataly lekker gaan zwemmen en ik ben met Taco en Lucas lekker gaan fietsen. Heerlijk was het, genieten.†
Nu is het zo dat Lucas een superstoere fiets heeft, maar ja, hij gaat de lengte in en de fiets werd te klein.
Hoewel het nog veel te vroeg is voor zo'n cadeau (voor zijn verjaardag gepland in januari) beseften we ook wel dat dit niet langer kon. Dus langs fietswinkels (de hoofdprijs) en Marktplaats afgestruind. Nu vonden we gisteravond een prachtige fiets en de mannen zijn nu eens aan het kijken of het wat is. Ben heel benieuwd. We hebben wel afgesproken dat zijn verjaardagscadeau een aardigheidje gaat worden hihi... en dat werd begrepen, geen probleem.

De laatste vakantiedaagjes voor Nataly zijn voorbij gevlogen en is ze vanmorgen weer gestart. Een spannend begin, een andere locatie en nieuwe kinderen in de klas. Maar ze was helemaal enthousiast vanmiddag, dus een goede start. Lucas mag nog even genieten van zijn vrije leventje want hij hoeft volgende week maandag pas aan de bak haha...
Veel te snel... deel 2
De tweede week is aangebroken. Een beetje raar begin. Nataly met een grote snijwond in haar duim en ons nichtje in het ziekenhuis ter observatie....†

Wat we dinsdags hebben gedaan, ik zou het niet meer weten... †Wel was er 's avonds karaoke. Nu hadden ze de engelstalige liedjes achterwege gehouden.. Lekker dan! Na wat vragen konden we op de valreep nog een nr doen. Feel van Robbie Williams. Veel te laag maar goed, we hebben gezongen haha... Ja het is gefilmd, maar ik heb moeten beloven dit niet te plaatsen en daarbij komt dat de kwaliteit ook niet je van het is.

Woensdag. Een deel van de familie ging naar Aqualand in Frejus, maar wij vonden het te vroeg voor Nataly met haar wond die moest eerst echt goed dicht zijn. Toen zijn we naar Grasse geweest, de parfumstad. Daar hebben we de oude fabriek van parfumerie Fragonard geweest en het hele proces van bloem tot eau de toilette gevolgd. Erg leuk om een keer te doen. De geuren vond ik wat minder, maar nog wel een lekker stuk lavendelzeep voor beide ouders meegenomen.


Hierna wilden we nog een kloof bezoeken waar Taco vroeger was geweest, maar door een stommiteit zijn we helemaal verkeerd gereden..... Later dan gepland kwamen we thuis en begonnen we met de voorbereidingen van de bbq. Het was voor een deel van de familie alweer de laatste avond...

Donderdag zijn we de vertrekkende familie weg wezen brengen naar Nice waar ze op het vliegtuig stapten. †Daarna zijn wij de stad in gegaan. Helaas niet aan het oude centrum toegekomen maar goed, je moet wat tegoed houden he?! Uiteraard daar nog wel de zee in geweest. Het strand bestond uit keien en die zijn niet aan mij besteed, vreselijk haha... Maar de zee was blauw en vreselijk ruig.. Volwassen kerels konden niet blijven staan en de jongens hadden de grootste lol.


Vrijdag was het weer tijd voor zee. Op naar Frejus. Heerlijk was het weer. De golven waren meer aanwezig dan de eerste keer en dat zorgde voor veel plezier. Om half 4 begon het te waaien en werden we gezandstraalt... snel opgeruimd en naar de camping. Daar gingen de meesten aan het opruimen omdat ook voor hen de vakantie voorbij was. 's Avonds weer bij het restaurantje gegeten en er stond een mooie tafel voor ons klaar. Gereserveerd op de naam: "Big Family" haha.. toen zag Edouard ons en verontschuldigde zich en verbeterde het kaartje in "Very Big Family". Het was een mooie afsluiting.


Zaterdagochtend de vertrekkende familie uitgezwaaid en toen met mijn overgebleven schoonzus en Lucas en Nataly naar een marktje 10 minuten verderop gegaan. We verwachtten er niet veel van, maar ook deze keer aangenaam verrast. Varieteit, leuke dingen, en vooral weer een leuk linnen tuniekje gekocht hihi.. 's Middags lekker aan het zwembad gelegen, waar we het wederom met de badjuf aan de stok kregen. Zij discrimineerde de buitenlanders vreselijk en we waren het zat. Dus Taco trok flink van leer tegen haar en toen ging zij haar beklag bij Edouard doen (zoon van de eigenaren). Hij zag Taco en haalde zijn schouders op. 1-0 voor ons haha.. Wel hebben we op het enqueteformulier alles opgeschreven dat dit niet kon... Later bleek dat wij zeker niet de enige waren met de klachten en ze zullen er wat aan gaan doen.

Zondag vertrok Taco zijn broer met gezin en waren we lekker met ons viertjes. We besloten met de auto naar Ste Maxime te gaan en daar de boot te pakken naar St Tropez. Het was een kort tochtje maar erg leuk. Wat een prachtige jachten zijn we tegen gekomen. In St. Tropez wat gegeten en gedronken. Het eten viel qua prijs erg mee, de drankjes daarintegen helemaal niet. 6 euro voor een glaasje cola. Hoe durven ze! We zijn dus maar aan de aanmaaklimonade gegaan haha..


Vanuit St. Tropez hebben we nog een boottocht in de baai gemaakt en genoten van de prachtige huizen van de rich en (not) famous. Weer terug in de haven zagen we de heerlijke decadente mensen in een bootje terug naar hun jacht gebracht worden, 2 man personeel erbij en daarachter nog een bootje met 3 man beveiliging hihi..†
Daarna geprobeerd om in St Tropez ons geld kwijt te raken. Maar dat was niet mogelijk, want die hoeveelheid heb ik niet hihi. Dolce &Gabanna, Giorgio Armani, Louis Vutton.. ze waren er allemaal. Je had het lef niet dat je in de etalage ging kijken, want dan stond er gelijk een klerenkast van beveiliging op je vingers te kijken.


Op een gegeven moment een geluid in een smal straatje (1 auto breed) en ik waarschuwde Lucas dat hij maar even aan de kant moest. Er kwam zo'n geweldige Ferrari aan. Prachtig rood, een zwaar geluid.... *zucht*... Ik vroeg of Lucas een doekje nodig had om de kwijl op te vangen hihi..†
Hierna werd het tijd om met de boot terug te gaan naar Ste Maxime. Daar nog even aan het strand gelegen, maar het was er vies, dus dat was van korte duur.

Maandag was het tijd voor ons bezoek aan Aqualand. Maar goed, dat je niet altijd alles van te voren weet. Pffff wat een glijbanen en wat heftig! Op een gegeven moment werd ik helemaal omgedraaid en toen ik in het water bovenkwam, stonden 2 kinderen mij verschrikt aan te kijken: "Mam, gaat het wel goed, heb je geen pijn?" en ik lag helemaal dubbel hihi. De rest heb ik aan de kinderen overgelaten, ik had mijn portie gehad...
Ondertussen hadden we besloten dat we (als het droog bleef) we 's middags de tent zouden afbreken en dinsdags naar huis zouden gaan. De kinderen wilden graag en ach die ene dag...
Zo gezegd, zo gedaan, een klein buitje onderbrak onze werkzaamheden maar verder ging het pakken vlot.

's Avonds nog een laatste avond bij het restaurant. Een zomerquiz van muziek stond op het programma. Als enige Nederlanders werden we met de Franse dingen aardig geholpen door het personeel, met de rest konden we het zelf. Uiteraard mocht ik weer het podium op (3x in een vakantie is de max hoor) en zingen pffff... maar goed, ik laat me niet kennen hihi..

De volgende dag bij het afscheid, kregen we te horen dat we met de familie fijne gasten waren geweest. Tres sympathique et une belle famille... Nou dan hebben we het goed gedaan toch?!

Veel te snel.... deel 1
Veel te snel gingen de vakantieweken voorbij... Maar ik zal bij het begin beginnen...

Donderdag 15 juli vertrokken we om 9 uur richting Lyon, onze eerste stop. De rest van de familie was al 2 uur eerder vertrokken, maar omdat daar 2 kleintjes bij waren zouden ze wat vaker stoppen en zouden we ongeveer tegelijk in Lyon aankomen (duhhh hihi)...Afijn, bij Luxemburg hebben ze ons zien eten en blijkbaar zijn wij hen later weer voorbij gereden. Het ging allemaal vlekkeloos en ook het hotel was zo gevonden. Rond half 7 maar eens gebeld hoever de rest was en kreeg te horen dat het nog een half uurtje zou duren maar dat ze eerst nog even zouden stoppen. Afijn tegen achten kwamen ze er aan. Ze hadden de tunnel bij Lyon wel 3x gehad en waren brak.... Snel de kamers geregeld en toen lekker gaan eten....

De volgende ochtend vertrokken we rond half 9. Afijn, wij dus. Wij wilden doorrijden omdat er nog een tent opgezet moest worden enzo en de rest hoefde dat niet te doen... Ook deze rit ging weer fantastisch. Rond 2 uur stonden we op de camping. Patricia de eigenaresse verwelkomde ons en was erg blij dat ik Frans sprak hihi. We kregen op het eerste oog een beetje rare langwerpige plek toegewezen, maar uiteindelijk hebben we daar prima gestaan.


Toen de rest van de familie kwam mocht ik voor tolk spreken en omdat alles 1 voor 1 ging moest ik het ook meerdere malen doen. Ik werd melig en transformeerde mezelf in een stewardess die de vluchtroutes uitlegde. Patricia lag dubbel en bood me gelijk een baan aan haha....

De eerste avond is er een heerlijk maaltje gebrouwen van alles wat er was meegenomen en het smaakte prima. De nacht brachten we met Taco zijn zus en kinderen bij ons in de tent door (leuk, we hadden ineens een heel groot gezin van 7 haha) want haar mobil home was pas zaterdag beschikbaar.

Zaterdags kwam Taco zijn broer met gezin, dus meer als wat boodschappen doen gebeurde er niet. Verder heerlijk in het zwembad rondgedobberd (hoewel lekker, het was warm water blegh).... Die avond zijn we met de groep uit eten geweest op de camping. Het was zailg, nog nooit zo lekker op een camping gegeten en de bediening was superleuk.


Zondags was het hoog tijd om eens wat te ondernemen. 3 dagen camping zag ik niet zitten. Dus iedereen pakte zijn en haar boeltje en we vertrokken voor een dag aan het meer Lac de St. Cassien. Een mooi groot meer waar je heerlijk kon zitten, zwemmen, waterfietsen. Een topdaagje hebben we daar gehad....


Ondertussen vermaakten de mannen zich 's avonds met klaverjassen en praten en ik zat vaak bij de tent. Had geen zin om na een hele dag met elkaar om te zijn gegaan weer die drukte op te zoeken, maar dat was niet altijd leuk...†

Dinsdags kwam de laatste familie aan. Die werden door Taco en zijn zwager in Nice opgehaald en verbleven 10 dagen gezellig bij ons op de camping. Het totaal aan mensen bedroeg toen 24 personen. Een hele club. De kinderen vermaakten zich prima met elkaar, zwemmen, ds-en, giebelen, nagellakken etc etc....

Woensdag was het tijd voor een markt. Op naar Draguignan. De hele groep opgetrommeld en eigenlijk verwachtten we een echt grote markt, dat viel wat tegen maar hij was niet minder leuk. Lucas scoorde een mooie zonnebril, Nataly een leuk geel jumpsuitje en ik zowaar een leuk strandjurkje, het moest niet gekker worden haha...

Donderdag was mijn schoonmoeder jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden. De avond ervoor was de veranda al versierd en dus werd ze 's ochtends verrast wakker. Rond half 11 zaten/hingen/stonden we met z'n allen aan/op/langs/voor de veranda voor een kop koffie.. De rest van de dag rustig aan gedaan en boodschappen gedaan voor de bbq 's avonds. Een heerlijk daagje.

Vrijdags... nu echt tijd voor het strand. Op naar Frejus. Zowaar aan de kant nog plek voor de auto en niet eens duur! Daar kunnen ze hier nog wat van leren (over de andere prijzen hebben we het maar niet hahaha)... Heerlijk was het daar. Lekker op een luchtbedje dobberen het was genieten... Toen besloten werd om naar huis te gaan hebben we eerst de grote gele M een bezoekje gebracht en daarna besloten we met een groepje nog even de boulevard over te gaan en een "ijsje" te halen....Helemaal goed en gezellig....Zaterdag. Ik wilde eigenlijk met ons viertjes weg. We hadden een grotje gevonden die we wilden bezoeken. Maar toen 2 neven hoorden wat we gingen doen, wilden ze heel graag mee. Uiteraard geen probleem maar wel even omschakelen voor mij. Het was super gezellig. De grot was klein maar erg leuk en de gids sprak engels, hoewel het een samengeraapt zooitje woorden leek, dus vertaalde ik het maar weer vanuit het Frans... We hadden een klein groepje van 8 dus ik kreeg er ook de tijd voor.


Zondag, tijd voor nostalgie. Vroeger is Taco met zijn gezin vaak in Bar sur Loup geweest en in het plaatsje Gourdon. Daar wilden ze graag nog een keer heen... Het plaatsje Gourdon ligt hoog op een berg en vanaf daar een prachtig uitzicht. Het dorpje zelf is heel toeristisch, een soort klein Valkenburg zeg maar, maar heel gezellig. Daar spiltste de groep zich. Een deel zou met de auto terugrijden en een ander deel zou anderhalf uur door bossen en mooie paadjes naar beneden lopen. Ik vond het best pittig om te rijden al die leuke bochten enzo hihi, maar ik heb het wel gedaan yeahhhh....


Ondertussen was ons nichtje van 3 ziek geworden. Veel spugen, niet willen eten en drinken... zo zielig. Ze had zo'n pijn... Besloten werd dat ze maandag naar de dokter zouden gaan...

Maandag. Een dag voor ons viertjes. We gingen naar Cannes. Eindelijk de stad eens goed zien. 9 Jaar geleden alleen het strand gezien. Uiteraard eerst langs de haven gelopen, ons vergaapt aan de prachtige jachten daar, ons bootje uitgezocht en uiteraard op de rode loper van het Filmfestival gestaan... Een heerlijke dag gehad met als afsluiter lekker op de camping eten met ons viertjes. Er was die avond een show en die beste man pakte eerst wat kinderen uit het publiek om hem te assisteren bij de act, toen de vaders en toen... juist ja de moeders. Ik was blij dat we ergens achteraan zaten en voelde geen nattigheid. Zat Taco heel "lief" met zijn vinger boven mijn hoofd en een andere Fransoos had dat in de gaten en begon te schreeuwen "Ici"... en kwam naarme toe ... Tja, toen was er geen houden meer aan natuurlijk. Ik werd meegetroond... Een prachtig glitterpak werd me gegeven, een zwarte pruik werd opgedaan en samen met nog 3 andere dames waren we de Jackson Five... Een geweldig dansje moesten we doen en ik lag helemaal in een deuk.....


Zo verging ons de eerste week in Frankrijk. Deel 2 volgt....
Back in Town
Zo na 2 1/2 week (bijna 3 weken) weer voeten op Nederlandse bodem. Het waren heerlijke weken, soms druk niet weten waar je plek is, je plek niet krijgen maar ook van genieten, lekker weer en super aardige Fransen...


Voor nu druk met de was, rotzooi opruimen en me weer thuisvoelen.. Verslag en foto's komen zo spoedig mogelijk! Verder heb ik heel veel alerts van logjes, neem me niet kwalijk als ik wat oversla.....


Ik ben er weer!!
"Het is zoals ik leef in mijn herinneringen
Het is alsof mijn wereld stil is blijven staan"