Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Kinderbraderie
Gisteravond weer vroeg naar bed gegaan. Maar een lange nachtrust was ons niet gegund. Nataly begon met spugen.... zo zielig, maar ze was zo stoer..... Uiteindelijk half 1 was ze rustig. Ik niet meer. Mijn been deed zeer en de gedachte aan een paractemol kwam nog niet in me op. Wat hazeslaapjes tot half 4. Toen kwam Nataly huilend dat ze een enge droom had gehad. Dus weer volledig wakker. Omdat mijn wekker vandaag om 5.50 uur af zou gaan, heb ik toch maar een paracetamol gepakt en wat lag ik toen lekker... Bruut was het dan ook toen de wekker af ging... pfff wat een tijd. 

Zomaar...
Gistermiddag zijn we na alle commotie van het ziekenhuis e.d. gezellig naar de film Ratatouille gegaan. Er waren nog kaarten... wat heet, de zaal was nog niet voor de helft gevuld!!
We hebben met z'n viertjes genoten van de film. Heerlijk gelachen, echt een aanrader!

Vandaag was het dan zover. Mijn eerste werkdag na 4 weken. Ik had er wel weer zin in. Toen ik binnenkwam werd ik enthousiast door mijn collega begroet, ze had me gemist! Toch wel heel lief hihi... Lekker bijgekletst, werk bijgewerkt, andere collega's gesproken, nog meer bijgekletst... ja dan gaat zo'n daagje lekker snel voorbij.
Om 5 uur de kinderen bij de naschoolse opvang opgehaald en bij mijn ouders afgeleverd. Ze gingen daar vanavond eten én slapen omdat ik morgen ook moet werken. Ik had voor het eten niet veel bijzonders meegenomen want vaak is het zo, als Taco en ik samen zijn, dat we dan gezellig uit eten gaan.. Zo ook vanavond. Eerst een voorzichtige: "wat eten we vanavond?", dan een zuinig gezicht als ik het menu voorstel.... en dan mijn woorden "een carpacciootje?" haha.. Er was weinig voor nodig om een tafel voor 2 te reserveren bij eetcafé 't Centrum. We hebben dus heerlijk gegeten vanavond... Wel raar zo zonder kids...

Morgen mag ik zoals eerder gezegd ook weer werken. Dit omdat we donderdag in Schoonhoven de jaarlijkse kinderbraderie hebben en ik heb genoeg spullen om er weer te gaan staan met de kinderen. Het weer ziet er gunstig uit, dus kom maar op!!!!!
Verder heb ik morgen ook mijn functioneringsgesprek op de planning staan. Daar ben ik altijd zo zenuwachtig voor.. gek he, ik heb er ondertussen heel wat gehad, maar steeds weer met andere mensen... ik geloof dat ik er nooit aan ga wennen.. Maar goed, ik laat het wel weer over me heen komen, zoals altijd!

Update Auw!
Gisteravond speelde mijn kuit mij weer aardig parten. Dus heb ik de hele avond met warme kompressen en kruiken gezeten. Zelfs met een kruik naar bed gegaan. Het gaf verlichting en dat was fijn.

Vanmorgen echter, kon ik amper lopen.... 


Een heerlijke dag
Vanmorgen waren we voor de zondag vrij vroeg op. De voorspellingen waren goed voor vandaag en dus moest er een plan gemaakt worden. Wat gaan we doen was de vraag....
Taco wilde graag even naar Ikea maar de vestigingen richting de bossen waren vandaag niet open en dus togen we richting Scheveningen want Ikea Delft was wel open vandaag.
Auw!
Auw, ik heb pijn in mijn kuit! In de eerste week van de vakantie constateerde ik een giga spierpijn in mijn kuit. Ik dacht dat het een verrekt spiertje was. Ik heb zo nu en dan last van kramp en ik ging er van uit dat het daar van kwam. 
In de loop van de vakantie ging het beter en ik had nergens meer last van.... Tot de terugweg naar huis.... We zitten rustig en relaxed in de auto en ineens schiet het er weer in. Balen! En het wil maar niet overgaan... Als ik het aanraak dan doet het best wel zeer... Het zal wel een zenuw zijn die niet lekker zit, maar leuk is anders..... Auw!
Daglan
Op donderdag 2 augustus begon onze trip naar Frankrijk. We reden op ons gemakje naar het hotel in Orleans. Redelijk vroeg waren we daar en hebben een rondje gelopen. Een klein uurtje later arriveerde de rest van de familie. En nog voordat dit feestje was begonnen werd een ander feestje aagekondigd. Een trouwerij van Taco zijn nicht volgend jaar. Zo heb je al gelijk weer wat om naar uit te kijken.

Help! de vissen worden nat....
Op een mooie zomerdag in de Dordogne was Nataly verwoedt bezig met het vangen van de kleine visjes in het riviertje dat aan de camping lag. Maar oom Leo vond het nodig al spetterend en spatterend het water te betreden.... waarop Nataly verontwaardigd reageert: "Ome Leo hou op, zo worden de visjes nat!"

In dat zelfde riviertje is ook Lucas naarstig op zoek naar visjes. "Kijk mam, daar zwemmen van die kleine visjes, maar dan de grote!"

Tijdens een bezoek aan een klooster in Cadouin, was Lucas zichtbaar geinteresseerd in alles. In het klooster wonen ook nog echte monnikken. Lucas merkt op dat het wel erg stoer moest zijn om met een monnik getrouwd te kunnen zijn!!!! Toen ik had uitgelegd dat een monnik niet mocht trouwen en zelfs niet met een vrouw mocht zoenen, was zijn reactie als volgt: "Da's erg!" hahaha....

Een verslag van de vakantie komt een dezer dagen. Ik mag eerst alle logjes van jullie doornemen!!! En dat zijn er niet zo weinig hahaha....
Het is lekker weer thuis te zijn.
Eindelijk......
eindelijk is het zover..... Ook wij hebben vakantie. Gisteren de laatste werkdag gehad. Toen ik naar huis wilde gaan (wat eerder dan normaal) trof ik een tasje onder mijn jas aan. Die kreeg ik van mijn collega.. Vol met gezellige bladen en lekkere dingetjes. Zoooo lief!!! 


"Maar hier kan ik niet bij met mijn verstand
Dit is een bewijs van hogerhand"