Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Beatstad 2012
In 2009 maakte ik d.m.v. gewonnen kaartjes kennis met het festival Beatstad op het Malieveld in Den Haag... Een middag en avond fantastische artiesten op een mooi plek. In 2010 gingen we uiteraard weer maar toen viel het letterlijk wat in het water door de regen en onweer die die avond zonodig over het Malieveld moest komen....  Vorig jaar helaas geen Beatstad maar dit jaar gelukkig dan weer wel.Om half 6 arriveerden we onder het Malieveld. Mirjam had een parkeerkaart voor daar geregeld. Super. Toen in de rij om naar binnen te mogen. Door de speakers hoorden we Gers Pardoel al. Maar voordat we naar voren liepen besloten we eerst wat te eten en te drinken. (Alles wat ik had meegenomen moest ik afstaan bij de ingang... knap waardeloos)...

Afijn toen was het tijd voor Alain Clark. Ik heb het nu een aantal x live gezien en hij blijft fantastisch! Heerlijke muziek.... Wel hadden we wat last van opgeschoten Hagenezen die zichzelf erg leuk voor ons vonden.... Wij ons niet voor hen haha... Maar we genoten, hebben veel gelachen en het belangrijkste was eigenlijk toch wel dat het nog steeds droog was. Zo nu en dan een spettertje maar dat mocht eigenlijk geen naam hebben.

Na Alain was het tijd voor Van Velzen. Ook daar kijk ik altijd naar uit. Goede muziek, leuk persoon. Na Van Velzen kwam de Jeugd van Tegenwoordig. Tja, na een paar opmerkingen vanuit hen had ik het wel gehad met ze. Ze konden me niet snel genoeg van het podium vertrekken.

Toen was het even wachten op Anouk. De luchten werden donkerder en grauwer, en ook de spetters werden druppels... Hmm das minder. Ondertussen hadden ze ons ook al de buienradar laten zien en dat voorspelde niet veel goeds.. Dennis Weenink waarschuwde ons al dat er bar slecht weer aan kon komen en als dat zo was dat de organisatie wellicht het concert moest afbreken... Anouk kwam op en net als 2 jaar terug begon het flink te regenen... Maar wij lieten ons niet kisten. Regenponcho's aan en genieten! Anouk was fantastisch. Live zo goed, en liet ons ook zien (ten koste van de bassist) hoe perfectionistisch ze is haha...Ze onderbrak gewoon een nummer en zette hem te kakken dat hij compleet uit de maat ging.. Best grappig.
Het was ook heel mooi dat de band het nr "Lost"  inzette en het publiek ging zingen terwijl Anouk nog bezig was zich voor te bereiden op het nr... Zo gaaf en Anouk genoot er ook zichtbaar van.

Tegen elven nog snel de laatste muntjes opgemaakt en richting uitgang gelopen. Toen gingen de sluizen echt open... Wat hebben wij en Beatstad het getroffen en wat was het weer een heerlijke middag/avond met lieve dinnetjes om me heen!!

De volgende stap
De afgelopen weken was een van de meest besproken onderwerpen hier thuis de musical van groep 8 van Nataly. Het begon al met de rolverdeling ergens in maart en daarna dat het allemaal leuk was maar dat de klas nog niet erg in de mood was om de musical ook daadwerkelijk tot stand te laten komen.... Ploeteren door de juffen (respect) en de kinderen die elkaar aanmoedigden toch door te zetten. Na kamp ging de knop om en zijn ze als een trein gegaan met als gevolg dat we afgelopen dinsdagavond een leuke musicalavond hadden.

Happy Travel heette het stuk en in 8 dagen ging de klas de wereld over. Van Rio naar Curacao, van China naar andere verre oorden. Nataly was de reisleidster en stond nagenoeg bijna de hele avond op het podium en bijna foutloos ging het haar af. Wat een tekst heeft zij moeten leren (en wij mochten niks weten en dus ook niet helpen)...
De kinderen genoten, en wij (ouders, opa's, oma's, ooms, tantes, neven, nichten etc) ook.  Het was zo leuk om te zien hoe kinderen op het podium kunnen veranderen. Er zaten zangtalentjes bij (en ook niet haha) maar het was een groot succes. Ook het decor was fantastisch en allemaal door de kinderen zelf gemaakt. Top!


Na de musical moesten de kinderen zich snel omkleden om als echte sterren de rode loper voor school te kunnen betreden (zucht).... Wat worden ze dan ineens groot...
Op school was het tijd voor feest! Een karaoke DJ stond klaar en de kinderen waren er niet weg te slaan!! Natuurlijk moesten we nog het afscheidscadeau voor school overhandigen (dat deden natuurlijk 2 leerlingen) en daarna mochten Sonja en ik het afscheidsboek aan de kinderen geven. Wat vonden ze dat leuk! En vooral ook wat vonden de ouders het leuk haha... Hele leuke reacties kregen we op het boek. Missie geslaagd. 


Om 00.00 uur was het voor de ouders tijd om naar huis te gaan zodat de kinderen hun gang op school konden gaan. Verstoppertje spelen, rennen, computeren en als het meezat nog een paar uurtjes slaap meepakken.

Woensdagochtend om 9 uur konden we de kinderen ophalen. Daar werden Sonja en ik nog even flink verrast door een aantal moeders die ons een prachtige bos bloemen gaven voor het werk aan het boek. Zo lief!! Maar goed, de basisschool is nu echt over. Zowel voor de kinderen als voor mij... Een heel raar gevoel kan ik je vertellen maar ook voor mij geldt dit als een volgende stap. Vandaag nog een keer de overblijf (lekker pannenkoeken eten met elkaar) en dan is het gedaan. Nataly de grote stap naar het middelbaar onderwijs en ik de stap naar echte vrije dagen haha... 


Krullevaar bedankt voor (inmiddels) 10 fantastische jaren bij jullie op school. Mijn kinderen hebben genoten, maar ook ik heb genoten!!
"In deze prachtige nacht
Daar passen 1000 en 1 uren"