Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Rare Vogels
Nadat we gisteren broodnodige dingen voor de vakantie in de stad hadden gehaald, was het vandaag tijd voor een dag voor de kinderen. Ik had een 3-tal dingen waaruit ze konden kiezen en unaniem werd er voor Avifauna gekozen. Altijd leuk!


We zijn begonnen met een rondje te lopen. Hier en daar wat rare snuiters spotten, een broodje eten, en uiteraard de speeltuin....


Maar wat naast de vogelshow eigenlijk het echte hoogtepunt van zo'n dag is, is de Lorries voeren!!!


De nectar die je ze kunt voeren is volgens de beestjes niet te versmaden... Echt zo leuk hoe ze dan naar je toe komen. We hebben dit dan ook maar slechts!! 3x gedaan vandaag haha..

Uiteraard mochten we de vogelshow niet missen. De eerste die we konden zien was om half 2 en een andere show om 3 uur. Leuk om beide mee te maken... Allerlei verschillende vogels. Van lief klein naar een grote condor... 


Na de laatste show nog even naar de speeltuin, maar toen was ik er wel helemaal klaar mee. Van 11 tot kwart voor 4.... lang zat maar wel een heerlijke dag zo met de kinderen... Ook zij hebben genoten en daar ging het vandaag om!

Nu nog een klein rukje tot de vakantie..... 
Voldaan
Vrijdagmiddag 4 uur gooide ik de computer op het werk uit en ging een heerlijk weekend tegemoet. Eerst snel de boodschappen in huis gehaald en toen een avondje bij Bianca doorgebracht... Lekker gekletst..

Zaterdagochtend moest Taco al vroeg het bed uit. Een klusdag stond op het programma bij een vriend. Ook ik ging er vroeg uit want ik had voor mezelf ook een klusje bedacht. De garagedeur smacht al jaren naar een vers likje verf... Net als de boeidelen er boven... Gewapend met bandschuurmachine en schuurpapier begaf ik me naar de garage... Hij keek zowaar blij in de wetendheid dat er een mooie blauwe kleur op zou komen haha..

Zo gezegd, zo gedaan. Uiteindelijk was Taco eerder klaar en kwam mij helpen. Daarna is hij nog met een raam van de schuur aan de gang gegaan en zo kwam het dat de tuin op de verlichting na nu helemaal klaar is.... Wat een heerlijk gevoel!
Gisteravond een heerlijk thuisavondje gehad met ons drietjes. Lucas ging uit naar de Light disco (tot 15 jaar) waar een heuse schuimparty werd gehouden... Om half 1 mocht ik ze weer ophalen en toen ze me zagen wisten ze niet hoe snel ze naar de auto moesten haha.. Niet omdat het niet leuk was geweest (nee integendeel) maar ze hadden het vreselijk koud! Door en doornat waren ze... Verder alleen maar kreten (geen verhalen) waaruit ik duidelijk merkte dat ze een topavondje hadden gehad haha..

Vanmorgen dus eerst maar eens gruwelijk uitgeslapen tot half 10... Heerlijk.. Langzaam opgestart maar toen ik was opgestart ging ik door.... Nataly heeft haar kamer helemaal schoongemaakt, ik de onze en Lucas onder enige dwang zijn kamer... Wat zullen we vanavond heerlijk slapen in die frisse schone kamers!

We hebben een heerlijk weekend gehad. Rustig, nee, productief.. JA!
"Dat mooie rood was ooit voor mij
Een kleur van passie en van wijn"