Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Klaar
De weken, de dagen en uiteindelijk werden de uren afgeteld tot het moment dat we vakantie zouden krijgen. Gistermiddag was het dan eindelijk zo ver! Het was rustig, mijn werk was af en zo kon ik mijn vakantie zelfs nog eerder laten beginnen dan gepland. Heerlijk.

Als eerst zijn we lekker met ons viertjes uit eten geweest. Even de vakantie echt inluiden. Geen slecht plan toch?!

Vandaag hebben we alle spullen ingepakt, van boven naar beneden gesjouwd, wassen gedraaid, tassen gepakt, zeg maar alles gedaan wat we moesten doen. Morgenochtend staat de neus richting het Zuiden tot de eerste stop Lyon. Daar overnachten we en treffen we de rest van de familie en dan kunnen we vrijdag lekker op het gemak het laatste stukje rijden tot aan St. Paul en Foret. 

We zijn er klaar voor en hebben er meer dan zin in!!! 


Au revoir!
Terecht of niet
dat is niet meer aan de orde... Feit blijft, Spanje heeft de wereldbeker en wij (!) zijn 2e van de wereld!! Oke, het liefst had ik ook gezien dat NL had gewonnen, maar het mocht niet zo zijn. Ze hebben gevochten en zijn strijdend ten onder gegaan.... 


Wij waren vanavond met 16 man en hebben een spannende avond gehad. Nagelbijtend, verbijtend, bijna juichend, oeh-end, bijna niet durven kijkend.... We zagen de penalty's al aankomen en of we daar zo blij mee hadden moeten zijn?!?! Schiet Spanje zomaar een bal in ons net! Tssss ..... je kunt er lang over blijven praten maar we veranderen er niks aan. 
Jongens, jullie hebben gevochten als leeuwen. Voor nu even alles laten bezinken, "even slikken en weer doorgaan"... Over 2 jaar een kleine revanche op het EK!

We zijn trots!!!
Wat een avond!
Al enige tijd keken we uit naar vrijdag 9 juli... We mochten van Marco al onze fantasie er al op los laten hoe we die dag zouden beleven.... Nu is (helaas ) niet alles van mijn droom uitgekomen, maar de kern van die droom GENIETEN, is meer dan aan bod gekomen, samen met Mirjam en Suzanne.


's Ochtends mocht ik eerst nog werken, ik had voor de middag vrij gevraagd zodat ik nog even bij de kinderen kon zijn die inmiddels hun 1e vakantieweek erop hebben zitten. Dus ik ging om half 1 lekker naar huis en..... de kinderen zaten lekker met opa en oma en de rest van de familie op het strand haha... Had ik dus lekker even de tijd voor mezelf. Heerlijk op de bank gehangen voor de ventilator hihi en me voorbereid op een warme, zwoele topavond.

Om half 4 pikte ik de meiden op en reden we richting Amsterdam. Tot Amsterdam ging het goed, maar toen begon de verkeersdrukte... Wat een file's! Maar goed, rustig blijven en de TomTom maar volgen en we reden iets na vijven de garage van het Westerpark in. Eigenlijk gewoon appeltje / eitje!

Bij het park aangekomen zagen we al snel wat bekenden heerlijk in de schaduw. Daar zijn we maar snel bij gaan staan haha... wat was het warm! De tijd ging snel en zo konden we naar binnen. Hoewel we niet vooraan stonden hadden we prima plekken in het Goldvak.


Zie Guus rechts in het hoekje meegenieten!!

Om half 8 begon Jurk. Is leuk, zijn gek, heerlijk om mee te beginnen! Maar het was toch erg prettig om Marco weer het podium op te zien rennen! Wat een enthousiasme, wat een heerlijk ontspannen man.... *zucht*.... ik heb zo genoten. De nummers die hij zong, heerlijk om niet de geijkte te horen maar ook wat oudere nummers.... 


 
Maar helaas zoals aan zoveel leuke dingen kwam ook aan deze avond een eind.... Tegelijk met alle ander 18.000 man verlieten we de plek en gingen richting parkeergarage. Wat we eigenlijk al vermoedden was waar... wat een drukte... 1 betaalautomaat en de deuren van de garage die na iedere auto open en dicht gingen... pfff Maar goed, al met al viel het mee en waren we rond 1 uur weer veilig thuis. Ondanks de warmte was ik snel in dromenland nagenieten van Marco en bandje...


Marco, bedankt voor deze ongelofelijke bijzondere avond! Ik heb genoten van top tot teen! Ik wou dat we de avond nog een keer over konden doen! 

xxx
Duinrell
Van de week kreeg ik een mailtje van Mirjam met de vraag of ik interesse had in 4 vrijkaartjes voor Duinrell. Na een klein overleg thuis, bleek dat de kinderen dat echt wel zagen zitten. Zelf was ik er nog nooit geweest en ook Lucas en Nataly kenden het niet. 
Vanmorgen moest Lucas eerst nog even naar de kapper (even de "wintervacht" eraf laten halen haha) en daarna zijn we gelijk doorgereden naar Wassenaar.

We stonden netjes in de rij om de voucher om te wisselen voor de toegangskaarten en voor ons stonden een opa en oma met kleindochter. Er kwam een meisje langs en vroeg aan hen of ze nog kaartjes nodig hadden, wat zij had 4 vrijkaarten en gebruikte er maar 2. Die mensen waren helemaal gelukkig en konden het niet geloven dat ik hen het 3e kaartje aanbood, ik had nl. ook nog 1 kaartje over. Vervolgens hoefden we niet in de rij te wachten want we mochten de kaarten gelijk bij de ingang omwisselen. De eerste goede daad was verricht hihi..

Vervolgens liepen we het park in en ik moet zeggen dat ik eerst wat afwachtend was, maar het was echt leuk. Nu zijn we niet zulke helden en toen ik de Mad Mill zag, draaide mijn maag zich al om. Oke, op naar de Falcon. Bij het zien van het opstijgen, steeg Lucas ook op "daar ga ik echt niet in"  hahaha... Dan maar in de Splash. Een heerlijke waterbaan waarbij je als je in de open boot zit echt door en door nat werd. Wij namen uiteraard de "dichte" boot. Kwam je nog nat genoeg uit hoor hihi.


De Kikkerachtbaan was een succes evenals de Aquaswing. Ik weet niet hoe vaak ze erin zijn geweest maar het kon niet op. Ik heb de hele dag 2 blije koppies gezien... heerlijk...

Zo nu en dan lekker even in de schaduw een broodje gegeten en wat gedronken en dan weer naar de volgende attractie (of weer terug). Een grote glijbaan was ook geweldig en zo kwamen we de dag wel door. Het Tikibad hebben we overgeslagen, maar ik heb ze moeten beloven dat we ook daar nog een keer naar toe gaan ...


Het schip, de eeuwig brandende kaars, we hebben ze allemaal gehad en het was genieten.. Iets na vieren zaten we weer in de auto terug en een klein uurtje later waren we weer thuis. Moe maar zo voldaan van een topdag. Morgen gaan Lucas en Nataly lekker met opa en oma en tantes en neef en nicht naar het strand. Ook dat wordt dus genieten. En ik..... ik ga naar Amsterdam genieten van Marco! Ik heb er zin in!!!! Wie zie ik morgen allemaal????

"Wat is jouw hart
Als het stopt, niet meer klopt, als het niet meer is toegewijd"