Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
En de naam wordt .......
tromgeroffel...................................................................
Sientje


als in rooie Sien!
Minoes en ?
Vanavond was het dan eindelijk zo ver. We konden bij de kleine katjes gaan kijken. Ze zijn nu 4 weken uit en wat een droppies troffen we aan.

De kinderen waren gelijk helemaal verkocht. Suzanne was mee en werd ook helemaal week hahaha... Ze mag heel vaak komen kijken en knuffelen hoor hihi....†

Maar dit zijn ze dan, onze tweeling, gezinsuitbreiding...†De voorste is Minoes en die komt straks lekker bij ons....En voor dit ondeugende meisje moeten we nog een naam verzinnen. Lotje werd niet goedgekeurd.... Helaas, dus dat wordt in Frankrijk namen verzinnen haha... Of hebben jullie nog leuke ideeŽn?
Geen 20 maar .......
zeker wel 25 jaar geleden was het dat ik mijn neef David voor het laatst heb gezien. Het zouden er zelfs nog wel iets meer kunnen zijn.


Weekend
Zo, vandaag heerlijk alles op ons eigen gemakje gedaan. Taco ging naar zijn werk en ik heb rustig ontbeten met de kinderen. Nadat we aangekleed waren de boodschappen voor het weekend gehaald. En geloof me, de kasten waren nog net niet leeg! Er moest dus e.e.a. gehaald worden. Maar de kinderen hebben er geen hekel aan, dus waren de booschappen zo gehaald.


Amsterdam
Vandaag stond een gezellig daagje met Suus op de planning. En wat we gingen doen stond ook al enige tijd vast. Ik had leuke kortingsbonnen gevonden voor Madame Tussauds. En dus ging onze rit met kinderen naar Amsterdam.
Wat een dag
Vanmorgen eerst heerlijk uitgeslapen tot kwart voor 10! Uniek is dat, maar errug lekker haha..
Daarna ons langzaam klaar gemaakt voor de feestelijke dag die op ons stond te wachten.


Tranendal
YES! De kinderen hebben vakantie! Vol enthousiasme gingen ze vanmorgen naar school om alleen maar leuke spelletjes te gaan doen.
Ik ging dan om half 12 ook niks vermoedend naar school om allereerst Nataly, Luuk en Lotte†(laatste 2 zijn de kindjes van Marijke)†te halen. Op het schoolplein zag ik al een moeder die moeite moest doen om haar tranen in bedwang te houden. Haar zoontje gaat na ruim 2 jaar naar een andere juf en voor de moeders is dat een hele omschakeling . Maar dit had wel tot gevolg dat mijn traanbuisjes ook al wat werden opengezet....
Ruilen?
Vanmiddag hadden de kinderen een eindfeestje van atletiek. Ze werden om 5 uur op de baan verwacht voor een leuk spel en dan tot slot met elkaar pannenkoeken eten. Gezellig hoor! Ennuh... of ik wilde helpen... Tuurlijk wil ik dat... Ik doe dat tegenwoordig op de automatische piloot hahaha...

Over!!!
Vandaag was het een zware dag.... Gisteravond hadden we het afscheidsfeest van groep 8 op school. Het was een super mega gezellige avond waar iedereen zich prima heeft vermaakt. Om 00.00 uur gingen de ouders met kinderen netjes naar huis, zodat wij de boel weer enigszins glad konden trekken. Ik moest samen met de juf en voorzitter van de Ouderraad tot het laatst blijven om de dj netjes de deur uit te werken en hem natuurlijk even helpen met alle apparatuur.
Bijgetankt
Hoewel het weer dit weekend het bij ons niet deed wat ons wel beloofd was, heb ik een zalig weekend gehad.

Vrijdag was nog wel erg druk. 's Morgens op school gelezen, daarna de broodnodige boodschappen gedaan, overblijf gedraaid en 's middags even het stadje in geweest om de laatste dingetjes voor de loterij bij het afscheidsfeest van groep 8 te regelen.

"De zwarte Ridder en Sneeuwwitje
Zij waren het zeker niet"