Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Mijn avondje Ziggodome!
Toen in maart bekend werd dat Marco de ZiggoDome zou gaan openen met een daarbij horend spetterend concert heb ik heel eventjes moeten nadenken, heel even maar hoor... Eigenlijk nadat ik heeeel eventjes had nagedacht was de conclusie dat ik hier natuurlijk helemaal niet over na hoefde te denken. Hier moest ik natuurlijk gewoon bij zijn!!! 

Snel Suus gebeld en ook zij had maar een half pinkje nodig om ja te zeggen. En zo kwam het dat we gisteren richting Amsterdam togen.... We waren er vroeg, even snel gekeken waar we precies moesten zijn en toen een klein stukje gelopen (gewaaid) over het terrein bij de Arena.... Het was niks lekker dus snel het Grand Cafe 3 & 20 binnen gegaan en wat drinken besteld om niet veel later ook nog een heerlijke hamburger  voor ons te laten verschijnen...


Om half 6 gingen we naar de ingang en eigenlijk vroeger dan gepland gingen de deuren open. Heerlijk uit de wind.... Eenmaal binnen in de zaal was het toch nog een soort van dringen en je "eigen space"  creeeren zonder claustrofobisch te worden... Maar uiteindelijk hadden we een mooi plekje ergens op rij 4 voor het podium...

Wachten duurt lang, altijd dus ja dan moet je wat 


Je slaapt wat, je laat de knuffels met elkaar kennismaken hahaha... en het was erg gezellig dat Ingrid met haar man en zoon bij ons stonden en ook Renske en Shirley waren er... (die date moeten we echt plannen hoor Ingrid en Renske maar het was weer gezellig om toch wat bij te kletsen, voor zover dat ging haha). En Jolanda het was ook weer erg leuk om jou te spreken! 

Maar dan is het tijd en wordt het tijd van genieten, genieten, genieten...


Het was een avond met een traan maar ook zeker een met een heerlijke lach. Suus en ik hebben genoten, soms stil en soms lekker uitbundig een heerlijk Marco-avondje...


Om 11 uur was ik dan ook eigenlijk best moe en nadat we nog wat drinken hadden gehaald gingen we met de rest van de mensenmassa richting parkeergarage... Maar toen we ook eenmaal buiten waren met de auto waren we ook zo weer thuis.... Nog even met manlief nagekletst en om 1 uur ging ik moe, heel moe maar ook heel tevreden mijn mandje in... Ligt het aan mij?
Het is me nu al een paar keer opgevallen.... Picture this:

Je gaat als gezin (2 volwassenen en 2 kinderen duidelijk onder de 16) op een terrasje zitten. Je besteld 2 fris en 2 rosé....

De serveerster komt het brengen en vraagt: "De rosé is voor?" Ja duhh ik kijk ze dan aan met een blik van denk eens na!!! 
Dat gebeurt 1 keer, maar nu vandaag weer... Ik mag toch aannemen dat ze dames zo slim zijn dat ze snappen dat de alcohol voor ons is en niet voor de kinderen!

Ligt het aan mij dat ik me daar aan erger of proberen ze gewoon beleefd te zijn? Ik weet het niet....


Veel te vertellen
Jongens het is alweer juni!! Wat vliegt de tijd toch voorbij..... Zo is Taco een aantal dagen in Duitsland geweest en eenmaal weer thuis stond het familieweekend voor de deur.

Dit jaar hadden we een huis in Vinkega. Met ca. 30 man/vrouw/kind togen we de vrijdag voor het Pinksterweekend richting Friesland. Het was druk onderweg dus onze Truus Truus met TMS stuurde ons fijn binnendoor en ontweken we alle files :$ tot voorbij Amersfoort. Ook toen was het nog druk, maar het reed. Na een kleine 2 uur kwamen we bijna als laatsten aan (er moet immers toch gewerkt worden haha).... De kamers waren vooraf al ingedeeld en de namen stonden op de deuren (goed geregeld!!)... Snel de bedden opgemaakt, de spullen neer gezet en naar de familie voor een gezellig avondje. De mannen waren al snel aan het klaverjassen, de dames aan de klets of rummikub en voor we het wisten was het een uur of 1. Bedtijd!!De volgende ochtend werd er rustig aan opgestart. Er werd een boodschappenlijst gemaakt en met een man of 6 togen we naar de Lidl en C1000 om daar een vracht aan inkopen te doen. Het is altijd zo leuk om de gezichten van de mensen te zien.... "Wat gaan die doen?" haha echt leuk... 
Eenmaal in het huis alles uitgepakt ging een deel van de familie naar Heerenveen en een ander deel ging heerlijk van de zon genieten aan het water van het meertje vlakbij.... Zo kwamen we de middag wel door!

Het eten deden we makkelijk. Chinees en patat. Maar daar waren de porties iets anders samengesteld dan dat we hier gewend zijn. We hadden gewoon te weinig!! Nog nooit gebeurd, we hebben altijd veel te veel... Beetje jammer, maar ach het zij zo.
De avond was bijna gelijk aan de avond ervoor maar uiteraard werd er ook voetbal gekeken.

Zondagochtend was ik vroeg op. Voorbereidingen voor de bbq die avond gedaan en rustig wakker geworden. Ook deze dag zou in het teken staan van het meertje... Zwemmen, zonnen, kletsen.... heerlijk....'s Avonds de bbq.  Het was lekker, het was gezellig en het was genoeg!!  Daarna weer het gebruikelijke als de avonden er voor.

Maandag, de laatste dag alweer... wat opruimen, tassen pakken, wandelen en voor de meesten ook weer zwemmen.... Ik ben wezen wandelen en op een gegeven moment waren er 2 reeen... Zo mooi om te zien!


Tegen vieren hebben we de spullen gepakt en zijn we naar huis gereden waar we na een vlotte reis tegen zessen weer waren.
Het was een fantastisch weekend! Een waarin ook weer duidelijk werd hoe belangrijk familie is....

Woensdag 30 mei

Een avondje voetbal in de Kuip. Samen met Lucas. Ik vond het best spannend, nog nooit bij een wedstrijd geweest en dan het NL elftal, ja ik vond het bijzonder. Het was geen bijster geweldige wedstrijd maar de sfeer was fantastisch. Kippevel bij het volkslied....
Het jammere was eigenlijk dat we geen herhaling van diverse acties kregen te zien haha... Echt raar als je dat gewend bent op tv en in het stadion dus niet ...


Om half 11 stonden we met de rest van de mensenmassa bij de tram... Maar wat was dat goed geregeld. Ik denk dat we ca. 15 minuten hebben gewacht en toen konden we al instappen. Super. Om 00.00 uur waren we moe thuis....

Deze woensdag was ook de dag dat Nataly op kamp ging. Wat had ze er een zin in!! De dagen werden afgeteld... en ja eindelijk gingen ze dan. Ik heb ze weggebracht naar de Lage Vuursche. Prachtig weer hadden ze nog en ohhh wat kwam ze vrijdag enthousiast thuis. Vol verhalen en nee ze was echt niet moe.... Uhuh.... 's middags toch maar even een tukje gedaan hihi.  's Avonds op tijd het bed in en redelijk fris stapte ze vanmorgen haar bedje uit. Ze moest ook wel want de laatste badmintonwedstrijd moest gespeeld worden en ook al ben je al kampioen, je wil toch winnen of niet?

Nou soms kostte het wat moeite maar ze hebben gestreden en.... gewonnen. De terechte kampioenen van dit seizoen!!


En zo zijn de afgelopen 2 weken voorbij gevlogen... 
"Geluk is mooi als het naar je lacht
Niemand hoeft dat uit te leggen"