Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Een mooie afsluiting
Weken keek Lucas uit naar vandaag. Eindelijk zijn allerlaatste wedstrijd van atletiek. Ik moet zeggen hij heeft het iedere keer weer vol overgave gedaan hoewel hij het liefste per direct had gestopt. Maar wij proberen onze kinderen de mentaliteit mee te geven dat ze iets moeten af maken voor ze mogen stoppen. En zo togen we om half 12 vanmiddag richting Zoetermeer. Het weer was nog niet echt super. Flinke regenbuien onderweg, maar positief als ik altijd ben zag toch al weer lichte stukjes aan de horizon. En wat werden we beloond. Prachtig weer werd het. Alleen die wind.... pfff dat was wat minder.
Hoogspringen ging goed, o.95 cm. Geen pr maar ook niet minder. Toen de sprint en die heeft hij weer verbeterd! Echt supergoed gewoon. Ook balwerpen ging met de laatste worp prima. Lucas maakte zich even kwaad en gooide ruim 27 meter.  Als laatste onderdeel stond de estafette op het programma. De afgelopen jaren behaalden de jongens hier een mooie plaats me maar dat lukte vandaag niet. Ze deden vreselijk hun best maar de anderen waren vandaag gewoon sneller.
Aan het einde van de middag was de prijsuitreiking. De totale score over de 4 wedstrijden. Lucas stond in de lagere regionen maar ik wist dat er nog iets zou komen. Ze hebben ieder jaar ook aanmoedigingsprijzen. Die zijn bedoeld voor kinderen die niet heel hoog in het klassement staan, maar zich wel iedere keer weten te verbeteren. Zo ook was er vandaag voor Lucas zo'n mooie beker. Iedere wedstrijd heeft hij zich op bepaalde onderdelen weten te verbeteren waar hij punten voor kreeg. Als beloning hiervoor dus een beker en toch nog even op het podium! Ondanks dat hij stopt, is hij toch hier heel erg blij mee. Een mooiere afsluiting konden we niet bedenken.

Uiteindelijk waren we tegen zessen weer thuis. Het was een gezellige zonnige middag.

Morgen gaan we eerst lekker uitslapen. De afgelopen dagen heb ik niet best geslapen. Taco en ik zijn lekker verkouden en houden elkaar om de beurt wakker met een heerlijk gesnurk en zeehondjesgeblaf. Maar het gaat steeds beter dus hoop ik vannacht lekker te slapen en morgen uit te slapen. Dan gaan we nog even naar Den Haag en 's middags op een verlaat verjaardagsvisite bij mijn zus. Het beloofd dus een gezellig ontspannen dagje te worden.

Fijn weekend iedereen!
Genetisch bepaald?
Toen we kinderen kregen heb je al snel van: "op wie lijkt hij/zij?" en "dat is precies papa/mama".... enz.

Nu hebben we aardig ons best gedaan om onze kinderen dan ook echt van ons te laten zijn. Lucas is precies mij (bouw, karakter) maar heeft toch ook trekjes van Taco (blauwe ogen, blond haar, creatief).
Nataly daarentegen is precies Taco (bouw, blond haar en Taco zijn ogen -> blauw met een beetje bruin). Gelukkig is het ook een erg gevoelsmensje en daar vind ik mezelf weer helemaal in terug. Maar de hoofdmoot is bij haar toch dat ze meer op Taco lijkt dan op mij. Op zich natuurlijk helemaal niet erg, want eigenlijk is ze gewoon vooral lekker zichzelf (geldt trouwens ook voor Lucas). Maar vanavond trof ik toch weer een tafereeltje aan dat mij aan mijn jonge jaren (ahum) deed denken.....

Toen ik van de kapper terugkwam ging ik een kus geven in bed. En wat tref ik aan.... een bed vol knuffels en daar ergens tussen moest ik Nataly vinden hahaha... Nu was het vroeger bij mij zo dat mijn knuffels (harde en zachte) voorrang in bed hadden op mij. Eerst moesten zij goed liggen en als het naar mijn zin was, ging ik kijken of ik er ook nog ergens tussen paste hihi...

Hebben jullie ook van die dingen met jullie kinderen? Niet zo zeer uiterlijk maar meer in gedragingen, gekkigheidjes? Daar ben ik wel eens benieuwd naar.

Enigszins bijgekomen
Sjongejonge, leuk zo'n bruiloft hoor, maar wat heb je daar een nasleep van! We zijn zondag heel laat ons bedje uitgekomen en waren van plan helemaal niks te doen. Toen Lucas zijn bed uitkwam deelde ik hem met een uitgestreken gezicht mee dat we toch nog even gingen shoppen in Rotterdam hihi.. Je had dat koppie moeten zien... haha.. Erg ben ik he, Lucas was dan ook zichtbaar opgelucht toen bleek dat ik een heel flauw grapje maakte hihi...
Zondag zijn we lekker naar de Lek gegaan en hebben op het strandje geluierd... Maar na de zondag begint er weer een nieuwe week. Een drukke week want ik mag de hele week werken! Op zich helemaal niet erg, want ik kan de tijden aardig op de kinderen aanpassen, maar toch het is even anders dan normaal. En als je dan 's nachts lekker met z'n tweetjes een stel zeehondjes aan het imiteren bent.... dan krijg je keelpijn en hoofdpijn enzo en dat is niet prettig. Mijn baas vroeg zich al af of ik gister aardig aan de borrel had gezeten! Nou ja zeg haha... Nu had ik gisteravond wel een gezellig avondje maar heb alleen maar aan de fris gezeten.
Van school uit was er een "dankjewelavond" georganiseerd. Dit is voor ouders die gedurende het jaar met allerhande dingen hebben geholpen op school. Tutorlezen, meerijden van en naar het zwembad, eigenlijk alles! Het was erg gezellig. Het team van leerkrachten had ontzettend haar best gedaan. Met een leuk kort toneelstukje werd de inleiding gedaan. Slap van de lach lagen we... Toen werden we ook nog getrakteerd op een heus "dankjewel" lied! En als cadeautje kregen we allemaal een ovenwant met daarop de tekst "vele handen maken licht werk"... Echt heel leuk.
Maar goed om 22.00 uur ging bij mij het lampje zachtjes uit en ben ik naar huis gegaan. Na een woeilige nacht vanmorgen dus weer aan het werk gegaan... Vanmiddag doe ik niks! Nu morgen en vrijdag nog en dan een redelijk rustig weekend. Lucas heeft dan echt zijn allerlaatste atletiekwedstrijd. Vanmiddag zijn allerlaatste training en samen met een ander jongetje nemen ze afscheid en trakteren ze op lekkere ijsjes. Ik geloof dat ook ik er eentje pik voor mijn keeltje.....


The Wedding
Zo pak een stoel, wat drinken en ga rustig lezen. Hier het verslag van onze dag gisteren... en wat voor een dag!

Om half 9 waren Nataly en ik bij de kapper. Vol verwachting klom Nataly in de stoel en de kapster begon. Ik zag aan Nataly dat ze weinig vertrouwen erin had dat het goed zou komen haha... maar ik stelde haar gerust. Ondertussen zat ze vrolijk mij uit te lachen want ook mijn haren stonden alle kanten op haha... Maar na ruim een half uur zagen we er allebei helemaal goed uit. Nataly precies zoals ik me had voorgesteld en ik... lekker even wat anders dan anders.

Snel naar huis om het aan de mannen te laten zien. Gelukkig die waren tevreden. Toen moesten we ons natuurlijk nog opmaken. Nataly wilde persé glitters op haar ogen, lipstick werd aangebracht.... ze zag eruit als een dametje... Heerlijk. Ook Lucas deed goed zijn best. Haren in de gel, leuke kleding aan.... Wat heb ik toch plaatjes van kinderen... Taco zag er ook fantastisch uit in zijn pak.

Om half 11 waren we bij het bruidspaar. We mochten ze nog niet zien, maar ik kon iedereen wel opvangen en corsages uitdelen, lintjes voor de auto's uitdelen.... Het liep gesmeerd. Toen iedereen er was hebben we het bruidspaar opgewacht. Wat zagen ze er geweldig uit. Nee meer dan geweldig.... *zucht* ..... zo gaaf.... Toen was het al tijd om naar de trouwlocatie te gaan. Daar moesten we eerst nog een ander bruidspaar wegkijken maar niet snel naar daarna mochten wij naar binnen. Toen iedereen zat werd de bruid door haar vader weggegeven... zakdoeken!!!!! Ik hield het echt niet droog. Het is zo zijn meisje en om dan te zien hoe hij haar weggaf.... Later toen de vader als getuige tekende fluisterde hij de bruidegom toe: "ze is van jou".... zo mooi!!! Ik zit nu weer te grienen hihi...
Na een leuke vlotte gezellige ceremonie zijn we weer naar het huis van mijn schoonzus gegaan en daar zijn we bijna de hele dag gebleven. Natuurlijk eerst de "verplichte" foto's gemaakt. Toen lekker een super-mooie-ongeloofelijk-lekkere-veel te slechte- maar ozo'n zoete- zalige bruidstaart gegeten.
Tijdens de receptie hebben we lekker kunnen zitten en kletsen. Tot het tijd was om te gaan eten vlakbij. De daggasten opgetrommeld en in colonne daar naar toe gereden. Heerlijk gegeten! Van iedereen genoten. De vader van de bruid had een leuke toespraak, de mama van de bruid een lief en mooi gedicht en de vader van de bruidegom wat anekdotes van vroeger. Ook nam hier het bruidspaar het woord om een aantal mensen te bedanken en in het zonnetje te zetten. Zo lief. Taco en ik kregen een veel te klein bosje bloemen (ahum.... ) Nee geintje echt een prachtige bos bloemen. Heel mooi, maar helemaal niet nodig natuurlijk.
Tegen achten had ik alles onder controle voor het feest (dacht ik).... In 10 minuten gebeurden er dingen die ik ter plekke gelijk moest oplossen... Maar met hulp van dees en gene was ook dat geen probleem. Alles verliep op rolletjes. Het bruidspaar opende het bal en daarna proostten we met iedereen op de liefde en het leven (Guus Meeuwis). Dat vond ik een prachtig moment.
Gedurende de avond was er een fantastische band. Een "Crazy Piano's". Je kon dus verzoeknummers inleveren en zij speelden. Het was zo'n heerlijk feest en alles liep zoals het moest lopen...
Om 00.00 uur was Nataly afgebrand, Lucas ook hoor maar liet het niet merken. We hebben het nog tot 01.00 uur weten te rekken maar toen was het ook klaar. Aan het bruidspaar gevraagd of ze me nog nodig hadden en toen zijn we snel naar huis gegaan. En allemaal het bedje in gedoken. Mijn voeten waren gesloopt en nog voel ik ze.... Tegen 10 uur vanmorgen kwamen we ons bed uit. Lucas komt nu net zijn bedje uit.... We doen het vandaag rustig aan en genieten nog heerlijk na van een supergave bruilof!

Foto's heb ik gisteren niet gemaakt, daar moet ik echt op wachten dus helaas moeten jullie het even zonder doen.

Fijne zondag.
Een spannende dag
Eindelijk is het zover vandaag. Ons nichtje gaat trouwen. En hoe!

Gisteren daar geweest en geholpen met de laatste voorbereidingen, een mooie ballonnentoog gemaakt. De laatste dingen doorgenomen als ceremoniemeester en vandaag moet het allemaal tot een goede uitvoering leiden.
Ik kan je zeggen.... ik ben best zenuwachtig haha.... Maar goed, alles is besproken. Ik weet wat er van mij verwacht wordt dus ja, eigenlijk kan er niks misgaan.

Over 5 minuutjes zitten Nataly en ik bij de kapper om onze haartjes mooi te laten maken. Nataly heeft er helemaal zin in hihi.

Nou jongens, morgen een verslag van hoe het allemaal is geweest en gegaan... Fijne zaterdag en duim voor mij dat alles goed komt!

Wij gaan feesten vandaag!

Je bent echt niet nieuwsgierig hoor!
Nee echt niet hoor Marco, maar je wil alleen graag alles weten! Oke, dat willen wij ook van jou dus is het je goed recht dit van ons te vragen toch??

Oke, hier zijn mijn antwoorden op jouw brandende vragen:

Wat is mijn verwachting van de film:
Ik verwacht dat het een indringende, aangrijpende film zal zijn met jou in een rol die je waarschijnlijk op het lijf is geschreven.
 
Mijn verwachting van het album:
"Wit Licht" was een complete verrassing dus dat zal het nieuwe album ook zijn. Ieder album die jij uitbrengt is niet te vergelijken met de vorige dus dat zal dit keer niet anders zijn denk ik. 

Mijn verwachting van de tour:
Jij gaat het Gelredome weer plat krijgen en zorgen dat iedereen er weer met een lekker gevoel vandaan gaat!

Ga ik naar de concerten:
Jazeker! Wat denk jij??!!?! Tuurlijk kom ik, gezellig op de 18e met mijn nicht Suzanne dat doen we nl. altijd. Helaas zit er meer als 1x niet in maar we staan wel Gold he?! Dus mij hoor je niet klagen hoor!

Kom ik in het wit:
Ja zeker. Of het helemaal wit zal zijn weet ik niet, maar de hoofdkleur zal het zeker zijn.

Of ik bij SIR ben geweest:
In 2006 hebben we genoten van SIR. Het was werkelijk waanzinnig. Toen ook Gold gestaan en het was genieten.....
 
Welke liedjes wil ik graag horen:
Nou eigenlijk alles maar goed ik snap dat dat een beetje veel is 8 avondjes lang haha... dus hier mijn meest favoriete nummers:
* zeg me wie je ziet
* rood
* wit licht
* margharita
* einde van de lijn
* als alle lichten zijn gedoofd
* vrij zij
* tja ik kan nog wel doorgaan, maar laat ik het hierbij houden...

Tot in oktober Marco!
Ik krijg weer praatjes :)

Toen gisteren uiteindelijk de kuur hier binnen was heb ik gelijk zo'n megapil genomen. Niks doorbijten in 1x doorslikken *glump* ...  ..en dan maar hopen dat het iets gaat doen he?!. 

In de loop van de avond merkte ik zelf ook wel dat ik weer praatjes ging krijgen. Werd weer lollig, maakte grapjes... Hoewel het oor nog net zo rood en dik was als 's middags was de verbetering ingezet. Ik heb zelfs vannacht al weer op het oor geslapen (2e helft van de nacht dan wel, maar ik sliep weer!). Nu is het oor nog erg gevoelig, hier en daar is het nog wat dik maar ik mag niet klagen. Het is al zoveel beter als wat het was... ik word er helemaal blij van.

Vandaag ben ik wel thuis gebleven en keutel hier wat rond. Maar alles wat ik doe dat kost best nog wat energie... Het heeft me toch behoorlijk te pakken gehad de afgelopen daagjes.

Ik ben blij dat ik weer voor mezelf heb nagedacht en weer voor mezelf ben opgekomen. Lang leve de antibiotica!!  (maar wees gerust ik blijf nog wel rustig aandoen hoor! het is nu niet zo dat ik gelijk weer vanalles moet en zal doen).

Vanavond ga ik dus wel van het Nederlands voetbal genieten!!! Een klein inhaalslagje maken hoor.

Updateje
Vanmorgen even naar de huisarts geweest en hij constateerde een leuke bacteriele infectie bij mijn oor. Hij snapte volkomen dat ik me daar niet happy bij voel en dat ik er vreselijk veel last van heb.
Hij schreef een antibioticazalfje voor en ik moet woensdag weer terugkomen.

Nu is het alleen zo dat voor mijn gevoel alles nog dikker is geworden vanmorgen. Dus bel ik straks maar even naar het telefonisch spreekuur. Ik wil eigenlijk gewoon een kuurtje dat ik zeker weet dat het komend weekend voorbij is. Met de zalf duurt het toch weer enkele dagen voor het werkt...

zo hoort mijn oor te zijn:   lief en fijn hihi


zo is mijn oor nu:  dik, rood, warm... kortom ontstoken...

wordt vervolgd....
*UPDATE*
De huisarts weer gebeld omdat het toch steeds dikker en vervelender werd en nu krijg ik toch een antibioticakuur..... Dat werkt toch wat sneller dan de zalf.....
Wat kan ik dit slecht...
Ik kan zo slecht ziek zijn... Er zijn altijd dingen die moeten, of die je leuk vindt, of gewoon doorgaan.... Het gezin moet blijven draaien (alsof manlief dat niet kan, alleen dan gaat het net wat anders als dat jij zou doen).... Maar mijn lichaam zegt nu STOP!

Gisteren dacht ik dat ik redelijk aan de beterende hand was. Oke, mijn keel was nog steeds schuurpapier, maar ik was koortsvrij (dacht ik).... Tot vannacht. Ik kreeg een last van mijn linkeroor! Felle pijnscheuten... echt niet leuk meer.
Ook de hoofdpijn wilde niet echt weg, maar ja, als je krampachtig gaat liggen kan ik me daar iets bij voorstellen.
Nu moet je weten dat ik soms last heb van eczeem achter mijn oren. Soms is het weg, soms een klein beetje, maar de laatste tijd was het niet echt lekker daar achter. Tja en als je dan minder weerstand hebt, pakt je lijf dat als eerste aan natuurlijk. Ik heb nu fijn een ontsteking achter mijn oor, mijn klier is daar behoorlijk opgezet en het doet pijn! Mijn oor is rood, dik en warm.... zucht.... Maar om daar nu voor naar de HAP te gaan vind ik wat ver gaan dus bel ik morgenochtend maar eerst de huisarts..... Hopelijk krijg ik daar een wonderpilletje.... Ik wil niet ziek zijn! Meestal is het één dag ziek, 2e dag bijkomen en dan weer doorgaan... zo anders is het nu.
Het werk heb ik afgebeld, ook de overblijf wordt door Marijke van mij overgenomen ... heel lief. Ik moet nu even aan mezelf denken. Maar ik wil zo veel en moet zo veel... en van wie??? Eigenlijk van mezelf.... Ik huil om niks, niet omdat ik zo zielig ben en ik vol zelfmedelijden zit hoor... maar gewoon omdat ik simpelweg niet ziek wil zijn! Klinkt misschien heel stom, het is maar gewoon een griepje maar toch....

Het hele weekend op bed gelegen, oke, uitgerust ben ik straks wel haha... Aan de andere kant ben ik blij dat het nu gebeurt en niet volgende week. Dan hebben we een bruiloft waar ik ceremoniemeester ben .... oef wat zou dat waardeloos geweest zijn en ook dan gaat alles gewoon door dat weet ik ook wel maar toch.

Ik ben verstandig, neem de tijd voor mezelf. Ziek is ziek... en dat weet men gelukkig ook. Ik blijf niet zomaar thuis.... maar leuk is anders!

Mijn eten bestaat momenteel dagelijks uit 3x 2 paracetamolletjes en tot vandaag ook nog 3 maal daags een Trachitolletje. Gelukkig kan ik redelijk normaal eten. Warm eten hoef ik even niet aan te denken maar bruin brood is geen probleem... De lijn gaat goed zo hihi...

Ik blijf positief en hoop dat het morgen ook weer beter gaat dan vandaag. Dan gaan we de goede kant op.

Kunnen jullie je overgeven aan het ziekzijn?
En ook deze avond verliep anders
Nadat we de hele week stoer en gezellig hadden gelopen met de Avondvierdaagse was gisteravond de intocht. Gezien het feit dat ook Nederland moest spelen zouden we natuurlijk compleet gek uitgedost in het oranje gaan lopen..... Voor mij was niks minder waar...

De hele dag voelde ik me al niet zo happy. Maar de hulp kwam, ik moest de overblijf draaien, ik ging bij Lucas in de klas helpen met mozaieken.... Tja en toen om kwart over 3 ging het fout... Ik kreeg de bibberitis. Warm, koud, kippevel, zweet, keelpijn.... ai ai ai, dat zag er niet goed uit. Maar ik wilde niet ziek zijn, ik wilde lopen, ik wilde voetbal kijken... Maar toen Taco thuis kwam heb ik snel de kids voorzien van oranje haar, rood wit blauwe strepen op de gezichtjes en ben ik mijn bedje in gedoken.... Iets later op de avond ging ik mezelf even temperaturen 39,9!!! Tja niet zo gek dat ik me niet lekker voel.....
Ik ben dus lekker in mijn bedje blijven liggen. Voetbal heb ik vanuit de verte gehoord en wat liep ik te balen dat ik niet mee kon feestvieren. Mirjam zat gezellig bij ons beneden, de kids vierden hun feestje.... en ik .... ik kon er niet bij zijn...

Vannacht werd ik een paar keer badend in het zweet wakker. Mijn keel is nog erger dan schuurpapier, mijn neus blijft vol zitten (ik snap niet waar het allemaal vandaan komt) en ik zit nu nog op de 38.6... Dat gaat dus leuk worden vandaag. Eerst even een kopje thee en dan weer veilig mijn bedje in. Taco mag de boodschapjes doen en ik ga maar eens uitzieken...

Fijn weekend iedereen...

"Koud is mijn wereld, het sneeuwt in mijn hart
Er staat ijs op het wit van mijn ogen"