Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Lieve hulp
Ik liep de afgelopen weken maar te klooien met mijn borsatologje. Ik kreeg geen eigen thema voor elkaar, mijn foto werd niet geplaatst, mijn fotoalbum gaf foutmeldingen... zo kan ik nog wel even doorgaan....

Maar Marijke die bood aan om me de helpende hand te bieden. Maar de drukke agenda's boden niet veel ruimte. Vanmorgen was het dan zover. Eerst op school gelezen, toen wat lekkers bij de koffie gehaald. Ik bedoel... als iemand je komt helpen dat doe je wat terug toch?? †Om half 10 stond Marijke met een prachtige bos zonnebloemen voor de deur... Eh... voor mij??? Jij komt mij helpen!!! En ik krijg die bos bloemen... zooooo lief en ze staan dan nu ook prachtig in een vaas te pronken... Dank je wel Marijke.

Verder had ze een hele leuke header gemaakt, een mooie achtergrond en samen zijn we stap voor stap mijn logje,†mijn logje gaan maken. En ik.... ik ben helemaal blij en trots op mijn logje! Fotoalbum aangepast (foto's waren gewoon te groot hahaha), profiel voorzien van diverse linken noem het maar op, wij hebben alles aangepakt.

Lieve Marijke, dank je wel voor de hulp, de mooie header en achtergrond en het geduld en de tijd van vanmorgen. Het was gezellig!
Wereldberoemd
Wereldberoemd in Schoonhoven....†

Dat is het gevoel dat Nataly deze dagen had. Op school hadden ze een project over "Gezondheid" en dan met name handicaps. Ze kwam wel met verhalen thuis, maar ik had niet in de gaten waar ze echt mee bezig waren.† Ze had het over rolstoelen en alles wat er maar bij hoort.... Totdat ik dinsdag door mijn moeder wordt gebeld of ik de plaatselijke krant al had gezien. Ja die had ik al uit.... Of ik toch maar even nog een keer wilde kijken... Okee doen we... Staat Nataly in de krant....†

"KIJKJE IN EEN ANDERE WERELD"
Kinderen van de R.K. Basisschool De Krullevaar ervoeren vorige week hoe het is om met een handicap door het leven te moeten. Blindheid, aan een rolstoel gekluisterd zijn of moeten verven met je voeten; het waren kleine opdrachten die zorgden voor grote indrukken. De kinderen hebben ervaren hoe het is om de belemmeringen te hebben van gehandicapte leeftijdsgenootjes. Er ging een wereld voor ze open."

Hieronder Nataly in opperste concentratie bezig met voetverven.
Alles weer op orde
Eindelijk krijgen we hier alles weer op orde... Het heeft enkel een paar maandjes en weekjes geduurd, maar he, dan heb je ook wat!!!!
Taco besloot begin dit jaar te kijken of we niet naar een ander konden overstappen voor internet en telefoon. Het uitpluizen begon en weet je... hij kwam uit bij Abel. Nou prima... hij had alles geregeld, de overlap van de toenmalige leverancier en Abel was minimaal dus lang zouden we niet zonder internet en telefoon zitten . Ondertussen al wat forums gelezen en ik moet je zeggen.... erg enthousiast waren de meesten niet over Abel. Maar ach, dat gebeurt bij ons niet!!!!!†
Yes, ze mag .......
....... AFZWEMMEN!!!!!!!! Nataly was vanmorgen wel wat zenuwachtig, oorpijn... tuurlijk.... Maar we vertelden haar dat als ze net zo haar best zou doen als vorige week, dat het dan helemaal goed zou komen... En ze deed haar best, en nog meer! Wat een toppertje.... We hebben netjes betaald en volgende week krijgt ze mooi haar diploma A. Kijk dat weet ze natuurlijk nog niet want ook volgende week moet ze netjes haar best doen. Maar dan is het feest!
Wat een opluchting....

The Wiz
Een tijdje terug had AH zo'n leuke actie van een tweede kaartje gratis voor de musical The Wiz. Ach we blijven Nederlanders, dus ja als het goedkoop kan, dan doen we het goedkoop. Tussen de tijd van het boeken en het daadwerkelijk bezoeken van de musical lag een aantal maandjes. Maar gisteravond was het dan zover. Maar erg vlot verliep het begin niet. Ik werd om half 5 door mijn zus gebeld dat mijn lieve Suus niet kon oppassen... Ze had een terugval gekregen en kon gelijk in Zeist blijven om weer even een behandelperiode in te gaan (dat is zoals ik het tot nu heb begrepen). *Slik* ik dacht dat het dus goed ging met haar, dat gaf ze zelf dus ook aan en ik heb dit dus gewoon niet aan zien komen... Ze doet zo haar best, en een terugval had ik wel verwacht... maar dit even niet..
Mozaiek
In januari dit jaar ben ik met mijn vriendinnen een Mozaiekwerkstukje gaan maken via de Volksuniversiteit. Het werd een prachtige bloem, en deze pronkt† inmiddels naast de voordeur aan de muur. Maar we hadden de smaak te pakken gekregen en dus prikten we 4 maandagavonden om een volgend projectje op te pakken bij Mineke (mimoza).Een echt mooi dienblad had ik niet dus dat werd mijn ding.
Maar wat ga je daarop mozaieken? Een mooie mandala of alleen maar kleurtjes. Het werd een aardige zoektocht om iets moois te vinden, maar al†zeg ik het zelf... het is me gelukt. Een prachtige vlinder.... en hij wordt zo mooi!†Eens even geen groen of blauw, maar prachtige roze tinten...†
Het stokje...
is ook bij mij aangekomen. Yes!!! Dank je wel Jesiekaa! Ik ga er eens even voor zitten.

1 . Waarom ben je fan van Marco geworden ?
Waarschijnlijk ben ik een van de weinige bij wie Marco nog weinig deed tijdens de Soundmixshow . Maar toen hij het nummer "Dromen zijn bedrog" ten gehore liet brengen was ik eigenlijk nagenoeg verkocht. Vanaf dat moment werden de cd's aangeschaft en is het muziek wat altijd meegaat in de auto, thuis, op vakantie en zo.
Ook hier....
vierden we vaderdag dit weekend. Zondagochtend werd ik heerlijk gewekt door een klapperende slaapkamerdeur van Lucas. Meneer zat er naast, maar had absoluut niet het benul om die deur dicht te doen... Het maakte ook geen lawaai of zo.... ahum....
Maar goed, beide kindjes hadden al heerlijk de tafel beneden gedekt. Glaasje jus d'orange stonden op tafel. Lucas vroeg lief of ik de broodjes en croissantjes wilde doen, omdat met moederdag de croissantjes toch wel erg donker en de broodjes witte bleekscheetjes waren hihi..
Uit mijn dak
Zo, gisteren eenmaal thuis waren we zo gaar als boter en wilden niks liever als lui, mega lui, op de bank hangen en tv kijken. Maar helaas dat feest ging niet door. Een ander feestje stond op de planning. Om half 7 stond de oppas voor de deur, ik vol gekliederd met make-up, haren leuk en in zo'n niet feest stemming.... pfff erg hoor. Maar goed om kwart voor 7 stapten Taco en ik in de auto richting Waddinxveen. Daar hadden we een besloten feestje (helaas zonder Marco hihihi). Mijn zwager heeft in in april een nieuw bedrijfspand van Wagro in gebruik genomen en daar was de afgelopen dagen de officiŽle opening van. De loods was omgetoverd tot een gezellige feestzaal. De bbq-s branden volop en een band was al lekker aan het spelen. Na eerst een glaasje rosť-champagne te hebben genuttigd het pand bewonderd. Echt fantastisch... Hij mag er zeker trots op wezen.
Proefzwemmen
Vandaag was het weer zwemlestijd. Ik wist dat het een belangrijke dag zou worden, maar vertelde Nataly dit nog maar niet. Eerst nog maar eens je best doen en dan hoor je het wel.
En haar best deed ze. Met het drijven ging het niet geheel vlekkeloos maar dat zag de juf even niet hihi. Ze hebben veel gezwommen. Heel veel. Uiteindelijk wilde de borstcrawl dan ook niet meer lukken. Maar goed, ze had laten zien dat ze het wel kon. En toen na 3 kwartier hard werken kwam de juf met brieven. Jaaaa, Nataly mag volgende week proefzwemmen!! Nu maar duimen dat dat goed gaat en ze dus de week erop mag afzwemmen! Wat is dit toch altijd weer spannend!
"Als je voor me staat
Vlucht ik steeds weer in je armen"