Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Topdagen
Vrijdagochtend om half 7 ging de wekker... Pff dat was wel erg vroeg, maar het moest wel want een dagje Zuiderburen stond op het programma.

Kwart over 7 was ik op mijn werk en langzaamaan druppelden mijn collega's binnen en meldden zich netjes bij mij en mijn collega. Iedereen kreeg een knapzak en een gids met het programma van de dag. 

Iets over 8 startte de bus de motor en togen we richting Gent. Halverwege nog een stop voor een kop koffie en een koek, sigaretje en een wc bezoek. Daarna in 1x door naar Gent. Daar aangekomen werden we bij het Monasterium Poortackere verwacht voor koffie en wat lekkers.  Daarna was het tijd voor de 1e activiteit. Na een klein wandelingetje kwamen we bij de rondvaartbootjes aan. Daar werden we over 2 boten verdeeld en voeren we heerlijk in het zonnetje door het prachtige centrum.

Nadat we waren uitgevaren zijn we ieder voor zich gaan lunchen en kon je wat winkelen. Wij zijn op de Korenmarkt heerlijk op een terrasje gaan zitten voor een lekker broodje. Rond 3 uur kwam het grootste gedeelte van de groep weer bijeen voor een "sneukeltocht".


Een stadswandeling (3 groepen)  met hier en daar een proeverijtje (pate, cervelaat, iets van zure zult, 3 soorten kaas, uiteraard bonbons!! en dan nog iets van cakejes). Niet alles was even lekker, maar het was een superleuke rondleiding, een leuke gids met leuke humor, en een gezellig verhaal. Na 2 uur luisteren, proeven en wandelen zat de trip erop. Nog even zelf de stad door gegaan maar tegen zessen werden weer bij het beginpunt van de dag verwacht voor een borrel en het diner.

Iedereen kwam rustig aan weer binnen en iedereen had een heerlijke dag gehad, dat merkten we aan de verhalen. Heerlijk nog even van het zonnetje genietend zaten we in de tuin van het Monasterium. Wat een dag. Alles klopte gewoon..... 

Na het diner was het de hoogste tijd om weer naar huis te gaan. Na een vlotte rit kwamen we om 23 uur weer bij het werk aan. 

Het was een topdag in mooi, gezellig en vooral gastvrij Gent!


Zaterdag kwam ik redelijk gebroken mijn bedje uit. Maar weer stond er een gezellige (mid-)dag op het programma. Eerst maar even snel boodschappen gedaan en ons toen voorbereid op een middag basketballen... Het valt me iedere keer weer tegen hihi.. maar het was erg gezellig.

We hadden een leuk team aangevuld met 3 neven en een teamgenootje van Lucas met vader en zusje. Plezier maken staat bij ons op nr 1. De eerste wedstrijd was erg leuk en zowaar we wonnen. Al gelijk met het tienvoudige aan punten wat we vorig jaar in 1 toermooi haalden hahaha...

De 2e partij was ook erg leuk, alleen waren die jongens zo ontzettend lang daar was eigenlijk niet tegenaan te spelen, maar het ging allemaal heel sportief en leuk. Rekening houden met de kleintjes helemaal goed. Jammergenoeg verloren we maar met opgeheven hoofd hihi. 

De laatste wedstrijd was eigenlijk wat minder. Ze gingen echt voor de winst en het was niet altijd even sportief. Jammer, maar het zij zo. We hebben een supermiddag gehad met elkaar en hebben afgesproken volgend jaar weer mee te doen.
Snel gedouched en toen lekker nog wezen bbq-en. We waren daarna echt helemaal afgetaaid. 

Vanmorgen zijn Taco en Nataly alweer op pad voor de laatste badmintonwedstrijd van dit seizoen voor Nataly. Lucas en ik doen heerlijk rustig aan en gaan van dit daagje genieten. Een sportief weekend dus.Aapjes kijken
Het was gisteren een prachtige dag en na kort overleg besloten we om weer eens een keer naar de Apenheul te gaan. Lucas en Nataly helemaal blij. Het was inmiddels enige jaren terug dat met hen daar waren geweest.

Na een vlotte rit kwamen we eraan en hoewel het best druk was, vond ik het meevallen. Ik had erger verwacht hihi...

Maar goed, ik heb een paar prachtige plaatjes geschoten van die grappige beestjes:
Het was een heerlijke dag. Eenmaal weer thuis zocht Nataly haar vriendinnetje op en werd er snel een plannetje bekokstoofd dat ze bij elkaar gingen logeren. Helemaal goed. Na het eten werd ook nog de boot gepakt en zijn ze (de buurkinderen) met elkaar gaan varen en zwemmen. Een groot feest dus gisteravond.

De meisjes waren vanmorgen niet al te vroeg wakker en zijn nu zachtjes aan het knikkeren buiten. Straks lekker even het stadje in hier want er is weer Zilverdag. Vanmiddag ondersteun ik het Rode Kruis hier nog even door achter de centrale plaats te nemen die gebeld wordt als er calamiteiten in de stad zijn. Ach en zo blijven we bezig!

Iedereen een hele fijne, gezellige en zonnige dag gewenst!

Muziek, genot en vriendschap
Muziek, genot en vriendschap waren dé ingrediënten voor een meer dan geweldige avond.

Nadat ik eerst had gewerkt, snel boodschappen gedaan, de kinderen bij opa en oma gebracht, gegeten en toen Bianca, Danny en Suzanne opgehaald. Mirjam zouden we in Utrecht treffen bij Jaarbeurs. Na wat sightseeing Nieuwegein en Utrecht kwamen we pas rond kwart voor 8 bij Jaarbeurs aan. Niet veel later troffen we Mirjam en daarna zagen we nog ons andere nichtje Susanne met man en vrienden. 

We waren er klaar voor! Dommelsch Live38XXL kon voor ons beginnen! We hadden best aardige plekken en waren ons gezellig aan het opwarmen...... 

Half 9, showtime! Uiteraard trapte Edwin Evers af. Blijft leuk om hem zo te zien. Daarna kwam Paskal op. Toch raar om hem zonder zijn bandje te zien hoor, en ook jammer dat er niet heel veel Blof nummers kwamen maar wat maakte hij het goed met de nummers die hij zong! Fantastisch!  Daarna was het tijd voor Marco!! Yes eindelijk, hoewel het nog maar krap een maandje geleden is dat ik hem op het WarChid concert zag was dit toch anders. Uitbundiger.... heerlijk. Wat een feestje.... Met "Dochters" kreeg ik kippenvel bij het moment dat hij een meisje uit het publiek haalde en op het podium zette en haar toezong... Ik draaide me even om naar mijn dinnetje en zie dat ze het alles behalve drooghield hihi, (zelf 2 dochters) tja, toen stond ik ook ineens .... Eigenlijk best heel komisch haha....
Toen Guus kwam was het natuurlijk heerlijk om het nieuwe nummer voor het eerst live te horen! Genieten.... genieten................. genieten....
Guus maakte er ook weer een feest van... wij ook.... heerlijk gek gedaan met elkaar.............


Na afloop gelukkig nog wel bekenden gezien. Blijft altijd leuk, maar omdat mijn dinnetje vanmorgen weer heel vroeg uit haar bedje moest konden we jammer genoeg niet blijven hangen... Ik hoop jullie de volgende keer wat langer te spreken hoor!!


Marco, Guus, Paskal en Edwin, bedankt voor een geweldige avond en veel plezier vanavond nog!!!
Sportief avondje
In september vorig jaar begon de gemeente met de renovatie van onze straat. Zo in november/december was ons stuk aan de beurt. Weken in de rotzooi gezeten, het weer werkte niet mee, dus mochten we nog langer wachten tot alles klaar was.

Met de renovatie van de straat werd gelijk het trapveldje onder handen genomen. Wat eerst een droog dor stuk grasveld was, werd omgetoverd naar een mooi speelveld met een geasfalteerd voetbalveld en een basketbalveld. Daarom heen komt nog gras, maar het ziet er mooi uit.


Vandaag werd allereerst de straat "geopend" (niet dat we zolang moesten wachten tot we er weer in mochten rijden hoor haha). Daarna was het veldje bij ons voor aan de beurt. Vanmiddag van de jongeren tot ca. 12 jaar was er een springkussen en ballonnen.
Vanavond was er een basketbalclinic van oudinternational Henk Pieterse (deze beste man was vorig jaar hier ook al bij de basketbalvereniging en hij blijft leuk!). Lucas vond het belangrijker te gaan zwemmen maar Nataly had er wel zin in. 
Natuurlijk heb ik ook nog wat foto's genomen. Zo leuk al die "kleine" kinderen bij die man van zo'n 2.15 meter. Het was zo een gezellige donderdagavond!
Een heerlijke zondag....
of eigenlijk gewoon een heerlijk weekend, een lang weekend! Wat ik donderdag heb gedaan konden jullie al in mijn vorig logje lezen hihi. 
Vrijdags eerst uitgeslapen en toen even naar Gouda gegaan. 's Avonds ging Lucas met 2 vrienden naar de film "Robin Hood". Ze wilden graag naar Pathe de Kuip en ik vond het niet erg ze te rijden. Ik had alleen een foutje in tijdsduur gemaakt. Ik ging ervan uit dat ze rond 21 uur wel klaar waren, en ach die tijd kom ik daar wel door. Neuzen bij de Daka, koffie bij Bennie Beer.... maar toen ik navraag deed bleek dat ze pas om half 10 uit de zaal zouden komen... Het was nog geen half 7! Tja, wat doe je dan??? Je zorgt dat de jongens hun kaartjes hebben, wat geld om wat lekkers te kopen en zelf koop je een kaartje voor Alice in Wonderland haha... Gezellig joh zo in je uppie naar de film!!! NOT! De film was wel leuk, maar het voelt erg onwennig zo alleen...
Om half 9 kwam ik de zaal uit. Nog een uur te gaan dus. Alsnog even de Daka in gegaan, maar die prijzen daar wordt je niet vrolijk van en daarbij komt dat het eigenlijk allemaal niet mijn maat is LOL. Dus toen maar naar Bennie Beer voor een kopje koffie. En eigenlijk was het toen snel tijd om de jongens op te wachten.
Er kwamen 3 lichtbolletjes naar buiten. Ze hadden het vreselijk naar hun zin gehad, ontzettend gelachen en ik denk dat het maar goed was dat ik niet in de zaal zat haha... Ach als het heel erg was geweest hadden ze wel commentaar gehad denk ik.

Zaterdag zijn we lekker thuis gebleven. Wat gekeuteld, wassen gedraaid en buiten opgehangen echt zo'n keutelzaterdag. Heerlijk.....

Vandaag eerst echt uitgeslapen (9.30 uur) en rustig opgestart. Vanmiddag zijn we gaan wandelen in een aangelegd natuurgebied hier in de buurt. Ik was er nog nooit geweest maar het was er zo mooi en het liep er heerlijk. 


Zo zagen we een meerkoetje geheel verscholen tussen bladeren op het nest zitten, een verlaten nest waar wel eieren in lagen en we zagen jonge brandgansjes... echt heel schattig!


Er was een uitkijktoren, daar heeft Lucas nog een "leuke" foto van ons gemaakt van bovenaf haha.... Het was genieten, het zonnetje probeerde het, het lukte niet helemaal maar het was een goed begin...


Morgen mag in na anderhalve week weer lekker gaan werken. Ik heb genoten, maar vind het ook weer fijn dat we weer gaan doen wat we moeten doen. Daarbij komt dat ik morgenmiddag een gezellig bindingsuitje heb, dus ach een beter begin na een vakantie kun je je niet wensen.....

Mijn dag!
Mijn dag van gisteren begon eigenlijk stiekem woensdag al. Eerst werd er een prachtige bos bloemen van mijn werk bezorgd, met de post kwamen er wat kaarten binnen en een vervroegd sms-je... Mijn mama kwam langs met de mededeling dat zij de appeltaart al af had, en had bloemetjes uit eigen tuin mee.
Woensdagmiddag hoorde ik wel de brievenbus gaan, maar was druk bezig met het maken van dé tiramisutaart en liet het even voor wat het was. Niet veel later hoorde ik Lucas: "Jonguhhhh..... niet normaal!!" Je begrijpt mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Niet minder dan 41 kaarten waren door de bus gegooid. 1 verjaardagskaart en 40 witte enveloppen ieder gedateerd van 1971 t/m 2010.... . Zo braaf als ik ben heb ik de enveloppen dichtgehouden tot gisterochtend (goed he?!) Verder was mijn buurvrouwtje voor mij al aan het aftellen vanaf zaterdag haha... Leuk en lief....


Donderdag 13 mei, 't is nu onvermijdelijk, 't is gebeurd ik heb de 30-er jaren de deur uitgezet en de 40 verwelkomt.

De kinderen kwamen lekker bij ons in bed en verwenden mij met 2 prachtige voetenbankjes voor bij mijn nieuwe tuinset (welke is voor mijn verjaardag heb gekregen). Nataly had ook nog een prachtige bos rozen gekocht en die mooi in een vaas gezet met een foto van zichzelf en een lief tekstje.
Lucas gaf mij een onbetaalbare dikke knuffel met de woorden: "Gefeliciteerd oude mama"  Tja, wat moet je daar nu weer mee haha...
Daarna lekker naar beneden waar ik door de woonkamer allemaal lieve briefjes van Taco vond. .

Inmiddels kwamen er ook felicitaties via de log, hyves en twitter binnen.... Zo langzamerhand begon ik met toch echt jarig te voelen.Toen werd het natuurlijk tijd om de grote stapel enveloppen open te maken van de vorige dag. Iedere envelop was voorzien van een klein stukje tekst en in ieder flopje zat een kaarsje!! Zo ontzettend leuk!!!  Dank je wel lieve Sandra!


Om kwart voor 11 was mijn eigen familie compleet. Iedereen was er en eigenlijk was dat voor mij het grootste cadeau. Het was inmiddels 4 jaar geleden dat sommige elkaar hadden gezien en dus ook voor het laatst dat we als gezin compleet waren. Het voelde goed en het was leuk te zien hoe eigen de neven en nichten dan toch zijn met elkaar.


En omdat ook de zussenfoto en met de ouders al 4 jaar oud zijn, moesten we daar natuurlijk ook wat aan doen.Na deze fotosessie vertrokken we naar IJsselstein waar ik een tafel voor ons had gereserveerd bij een pannenkoekenrestaurant. Het was even zoeken, even waren we bang verkeerd te zitten, maar uiteraard was dat niet het geval haha...
Een mooie lange tafel stond voor ons klaar en de menukaarten met de meest lekkere combinaties werd uitgereikt... 
We hebben zitten smullen. Het was gezellig en ik voelde me echt heel erg jarig.....  Na het eten was het nog mogelijk om te gaan midgetgolfen, maar het was koud, en de ene helft wilde wel, de andere niet zo dus besloten we een stukje het IJsselsteinse bos in te gaan... Nou dat was ook van korte duur, alles was drassig en dat loopt niet lekker op je hakken he?! haha... Dus hebben we daar afscheid van elkaar genomen en is ieder weer zijn weg gegaan. Mijn ouders reden met ons mee en toen we langs het tuincentrum kwamen wilde mijn moeder daar toch nog wel graag heen. Prima, altijd gezellig dus nog even daar geneusd. Toen echt naar huis, inmiddels was het half 4.... 
We waren net thuis toen mijn schoonzus en zwager onverwachts gezellig op de thee kwamen. Leuk leuk leuk..... 
Inmiddels ging mijn sms steeds meer, de felicitaties op de log en hyves liepen binnen. Het was zalig om jarig te zijn....

Tegen 7 uur hebben we er nog een klein gourmetje tegenaan gegooid waardoor je ons om 8 uur kon wegdragen. Snel alles opgeruimd en een lekkere wandeling gemaakt. Daar knapte je weer van op. Als afsluiter een koffie met een Tia Maria en de dag was voorbij... In jaren heb ik me niet zo jarig gevoeld, en dat terwijl het grote feest nog moet komen!

Ik wil iedereen bedanken die gisteren aan me gedacht heeft, kaartjes, e-cards, sms-jes heeft gestuurd. 


Ja, 't is echt waar!!
Ja 't is echt waar... vandaag zo rond een uur of half 2 vanmiddag word ik echt 40 jaar! 

Waar zijn al die jaren gebleven, ik blijf toch altijd hetzelfde??? Het zijn toch alleen de kinderen die groter en ouder worden???? 
Niet????  

Nee hoor zonder dollen, ik mag de 3 inruilen voor een 4 en ik ben er blij mee. Ik blijf toch 25 hihi...


Vandaag staat ook een familiedag met mijn familie gepland. Vanmorgen eerst hier koffie drinken en daarna naar een pannenkoekenrestaurant. Het is heel wat jaartjes geleden dat we als gezin echt samen waren, dus eigenlijk een groter cadeau kan ik me niet wensen....

Het grote feest is pas eind juni. Dan vier ik het samen met Mirjam en Danny die ook de mooie 4 krijgen.  

Maar goed, vandaag dus een bescheiden feestje!

Gezellig druk
Afgelopen week zijn we er lekker een paar dagen tussenuit geweest. Eerst nog even 2 dagen gewerkt, maar toen dinsdagmiddag snel alle spullen gepakt, gegeten, mijn lieve vriendinnetje Mirjam opgehaald en de auto richting Belgie gezet. Na een zeer voorspoedige reis kwamen we daar om 22.15 uur aan. Danny en Bianca zaten daar al op ons te wachten en niet veel later stonden onze glaasjes gevuld met Baileys..... dat is een goed begin...


Woensdagochtend eerst eens rustig ontbeten, aangekleed en toen op het gemak naar Malmedy gereden. Daar even wat gelopen en toen boodschappen gedaan. 's Middags kwam het zonnetje even lekker door en wij meiden besloten een gokje op de veranda te wagen... Enigszins uit de wind was het heerlijk en terwijl de mannen aan het pingpongen waren binnen, genoten wij van de zonnestralen. Op een gegeven moment zag ik in de tuin wat bewegen, nee geen vogel maar gewoon een heel lief eekhoorntje kwam eens polshoogte nemen. Helemaal op zijn gemakje ging hij een denneappeltje bewerken... zoo lief!'s Avonds heb ik het eten klaargemaakt, de kinderen vermaakten zich met schminken en de dag was al weer voorbij.
Ook had Nataly bedacht dat het wel leuk zou zijn een meidenavond met de grote meiden te houden. Nagels lakker, maskertje e.d. dus alle spullen gepakt en lekker gek gedaan hihi.. Daarna de film Avatar opgezet en zo tikte de klok de tijd weg..Donderdagochtend bleek dat een van de meisjes niet lekker was. Besloten werd dat papa met de tweeling thuis zou blijven en de rest ging shoppen in Maastricht. We begonnen al goed bij de kanonnen hihi. Eerst natuurlijk de jongens op de foto gezet maar ja toen konden wij natuurlijk niet achterblijven hihi...


Een kleine stadswandeling en toen wat winkels ingedoken. Aan het eind van de middag weer naar huis gegaan en daar zat iedereen weer wat beter in zijn velletje. Dat was fijn te zien. Danny ging lekker pannenkoeken bakken, die smaakten wel! Toen de stapel was verorbert besloten we een potje te gaan bowlen in Malmedy. De vorige keer was Mirjam er niet bij en dus had ze nog een rondje tegoed haha.... Heerlijk een uurtje bezig geweest en toen was het mooi geweest.


De meiden wilden bij elkaar logeren en zo zaten we ineens met maar 6 man beneden. Er moest gepokerd worden. Altijd leuk en gezellig en we doen het lekker op ons eigen maniertje.
En weer was het ver na middernacht eer ik mijn bedje zag... 

Vrijdag was het slecht weer. Het regende en het bleef regenen... besloten werd om toerist in eigen land te spelen en zo gingen we naar Valkenburg. Erg druk was het er niet maar ach dat mocht de pret niet drukken. We hebben de ruine bezocht en verder wat gewandeld. Aan de grotten zijn we niet toegekomen. 


's Avonds was ik het wat zat, maar Nataly wilde persé nog pokeren want dat had zij de avond ervoor gemist, dus nog maar weer een potje gedaan. Toen we daar mee klaar waren lekker een dvd van Najib opgezet en heerlijk gelachen....

Zaterdag was het alweer de laatste dag, alles netjes opruimen en schoonmaken. Nog even een tussenstop bij een Outlet in Verviers (maar daar gaat meer dicht dan dat er open gaat) en toen in 1x door naar huis. Tegen vieren deden we de deur open en begroetten de poesjes ons weer. Het was supergezellig, maar het is ook altijd weer fijn thuis te zijn......

Nu nog lekker een hele week vakantie! 
Zoek de verschillen
De afgelopen dagen waren we lekker in de Belgische Ardennen en dan is meestal een bezoek aan de mooie stad Maastricht. Hier zijn we in de loop van de jaren al vaak geweest en soms maken we een kleine stadswandeling. Zo ontdekken we iets meer van de stad dan alleen de winkels hihi...

Jaren terug moesten de kinderen uiteraard poseren op de prachtige kanonnen die bij de oude stadsmuur staan:


en zo vonden we het dus leuk om het nu een jaar of 7 a 8 later nog een keer over te doen:


We hebben heerlijke dagen gehad, maar nu eerst even alle was enzo wegwerken. Het verslag volgt nog.
Frank Boeijen
Ergens vorig jaar, deze tijd, kwam het boekje van de Goudse Schouwburg uit. Je hoopt dat waar je op inschrijft, je ook daadwerkelijk naar toe mag en kan. 9 van de 10 wordt je voor iets uitgeloot.... Maar goed, ik had het idee dat het wel leuk zou zijn om samen naar Frank Boeijen te gaan. Vroeger niet echt een fan geweest, maar in de loop van de jaren verander je en ga je andere muziek ook mooi vinden. Gisteren was het zover....


Eerst gingen Taco en ik lekker uit eten bij LEKKERR hier in de stad. Een nieuwe zaak en die moet je dan uitproberen he?! Het zag er al gelijk bij binnenkomst gezellig uit. Uiteraard waren we de eersten want het was pas half 6! Maar goed, een lekker roséetje en de menukaart. Het voorgerecht was snel besloten, carpaccio. Maar voor het hoofdgerecht wilde ik eens wat anders als de varkenshaas, sparerib of sate en koos voor de eendenborst met sinaasappelnogwatsaus. Geen verkeerde keus kan ik je melden! We hebben heerlijk gegeten en na nog een kopje koffie zijn we naar Gouda gereden. 


We zaten rij 2 bijna in het midden. Een mooi overzicht dus. Ik blijf het altijd een mooi moment vinden als de artiest waarvoor jij komt het podium opkomt.... zeker als het een is die al zo lang mee doet! De eerste tonen werden gespeeld en het genieten kon beginnen. Eens niet een avond de longen uit je lijf mee zingen, staan, springen.... nee zitten en luisteren.... mooi...........


Er kwamen voor mij een heleboel onbekende nummers langs, niet ieder nummer even mooi, maar er zaten plaatjes bij! Uiteraard mochten de hits "Zwart/wit", "Zeg me dat het niet waar is", "Heb me lief" niet ontbreken. 

"Zwart/wit" deden ze helemaal voor op het podium, lekker dichtbij ons, beetje kampvuurachtig en het was top!


Nadat Frank en zijn band ons voor de 1e keer gedag had gezegd, bleven we applaudiseren en kwam hij uiteraard terug. Na nog 1 nummer waren wij (het publiek zo enthousiast) dat ze besloten nog maar even door te spelen. Als laatste kwam "Kronenburgpark" nog. Natuurlijk, die mag toch niet ontbreken?! Na dit nummer hielden ze het echt voor gezien en hebben wij nog een drankje gedronken. Helaas hebben we Frank niet meer gezien, maar we gingen heel tevreden weer naar huis. Wat een heerlijke avond! Een absolute aanrader!

"Ik gaf je al je vleugels terug
Ik ben het zat, ik wil nu ook die van m"