Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Bootje varen en meer...
Zoals jullie van de week konden lezen hebben de kinderen een mooi bootje gekregen en ik moet zeggen er is al goed gebruik van gemaakt!  Zo leuk om te zien hoe ze er van genieten! Een filmpje komt aan het eind.

Zaterdagochtend ging mijn wekkertje al om 7.20 uur af... Veel te vroeg voor de zaterdag eigenlijk, maar Lucas had een basketbaltoernooi in Hardinxveld-Giessendam en we werden geacht daar op tijd te zijn...
Het was een leuk toernooi en de jongens speelden consequent.... Ze verloren alles hihihi.... De eerste wedstrijd stonden ze een beetje verloren op het veld met de instelling "wat doen we hier"... maar de daarop volgende wedstrijdjes speelden ze steeds beter. Ach het is een heerlijk koppel knullen bij elkaar en pas het eerste seizoen samen... Ze hadden plezier dus wat wil je meer!
Met een mooie herinneringsmedaille gingen we rond half 2 weer naar huis.


Daar snel nog wat boodschapjes gedaan en toen snel naar het zwembad. Het was daar heerlijk toeven hoewel het hard waaide.

's Avonds hadden Taco en ik nog een bruiloftsfeest van een collega van Taco. Het was in de buurt, alleen kenden wij het nog niet. Een prachtig verbouwde boerderij... Super gezellig. Ik kwam er zelfs nog bekenden tegen, geheel onverwachts en dat maakte het tot een geslaagde avond. Lekker op de dansvloer gestaan, helemaal mijn plekje haha...
Opa pastte op en dus maakten we het niet te laat.

Vanmorgen lekker rustig aan gedaan. Nataly ging met Lucas varen en na het middageten zijn we gaan wandelen met Nataly. Lucas vertrok richting zwembad. Rond vieren kwamen de buren met gezin nog op visite voor mijn verjaardag.
Lucas had intussen al waterballonnen gevuld, dus dat beloofde veel goeds haha... Nataly ging met de 2 oudste meiden varen (het is echt een succes!).

Toen zij weer terug waren was het eigenlijk al ver over etenstijd, maar ja er moest toch wat klaargemaakt worden (hadden allebei de mama's niet op gerekend) en zo trokken we allebei onze koelkasten en overige kastjes open en toverden een heerlijk maaltje op tafel! Of het geheel verantwoord was daar laat ik met niet over uit haha, maar gesmuld hebben we zeker.
Daarna kwam weer de vraag of ze alsjeblieft, alsjeblieft toch nog even mochten varen.... Prima, maar wij (de mama's) gingen dit keer wel mee.
Wat een lol hadden ze met elkaar, geweldig. Hier alvast een filmpje (tzt zullen er vast meerdere volgen, let alleen niet op de kwebbelende moeders hihi).Hierna was het gedaan. Tijd om naar huis te gaan, te douchen, nog even tv kijken en dan heerlijk onder de wol. Eindelijk rust om dit logje te maken.... Maar helemaal vlekkeloos ging dit niet. Taco had een nieuwe installatie gedaan op de computer, maar dan mis ik de eerste week altijd diverse programma's.... zo fijn (NOT).... Maar goed, de log is er!

Morgen hebben we hier in Schoonhoven weer de jaarlijkse Zilverdag. Altijd erg gezellig en ik verwacht morgen dat het best druk gaat worden. Maar overslaan doen we zeker niet. Lucas wil edelstenen kijken/kopen, Nataly heeft haar geld op oorbellen gezet en ik, ik wil eigenlijk voor een leuk horloge kijken... Wie weet!

Een fijne 2e Pinksterdag voor jullie!
Over twee jaar....
 Waar sta je over twee jaar? Wat wil je bereiken? Wie staan er naast je? Of juist niet meer?

Op bepaalde vragen kun je antwoorden zoeken in koffieprut...
Maar ja, met de koffiepads van tegenwoordig is dat wat lastig, het geeft zo'n zooi om die zakjes open te snijden als ze nat zijn hihi.....Handlezen? In mijn handen zijn lijnen genoeg maar of ik daar nu echt wat aan heb?De glazen bol dan? Nou mijn vaas zei mij vanmorgen nog niet heel veel.....


Nee alle gekheid op een stokje.... Over twee jaar hoop ik toch eindelijk in die tussentijd de knop gevonden te hebben echt wat kilo's te kunnen verliezen..... Waarom is dat toch zo moeilijk? 

Verder verwacht ik dat we tegen die tijd een heerlijk puberende zoon hebben. Een fase waar wij als ouder ook weer van zullen leren. Nataly die dan de eerste stappen richting pubertijd zet wat ook de nodige strubbelingen met zich mee zal brengen, maar oke, daar gaan we ons met z'n viertjes wel doorheen slaan.

In mijn werk hoop ik dat ik een stukje verder kom. Een treedje hoger, meer inhoud. Tuurlijk ben ik daar zelf ook verantwoordelijk voor, maar de mogelijkheden moeten zich natuurlijk wel voordoen. 
Ook zou een stukje persoonlijke groei weer welkom zijn. De afgelopen jaren ben ik al best veranderd. Weet mijn grenzen nu (bijna altijd) aan te geven en dat is fijn. Maar het kan altijd beter toch? Je soms minder druk om kleinigheidjes te maken, je niet altijd alles willen aantrekken enzo....


Afscheid nemen.... ik hoop dat over twee jaar nog iedereen bij mij is die ik nu ook om me heen heb. Ik zou nog van niemand  afscheid willen en kunnen nemen. Daarmee is dus eigenlijk de vraag beantwoord wie staan er over 2 jaar naast je... Hopelijk echt alle mensen die me nu ook in alles steunen en ik hen en mij erg dierbaar zijn.

In de komende twee jaar hoop ik weer met mijn vrienden en familie van alles te genieten. Van concerten tot het gezellig samenzijn. Een hapje eten, een filmpje pakken. De kleine dingen koesteren.... Als dat zo is.... dan ben ik een gelukkig mens!

Over twee jaar, wie zal het zeggen......

Een boot gekocht!
Klinkt lekker he?! Een boot gekocht.... Maar dan wel een opblaasbare hahaha... 

Om nog een kleine aanvulling op mijn Nostalgielogje te geven.... Vroeger, zo'n jaar of 25 geleden (zo lang??, ja zo lang hihi) hadden wij ook een opblaasbare boot. Eerst gingen natuurlijk met grote zussen met de boot op pad.Hoe vaak mijn zus niet met een nat pad is thuisgekomen haha en met kleine eendjes die geen moeder meer hadden..... Heerlijk varen op de Vlist maar later mocht ik daar gebruik van maken. 

Wat een zaligheid, een gevoel van vrijheid, genieten met je vriendin... Bootje mee, drinken en eten mee en de hele dag lekker aanklooien.

Nu hebben Lucas en Nataly wel een klein bootje gehad, maar nu krijgen ze de leeftijd dat ze net zoals ik vroeger, heerlijk op het water mogen genieten... 
Taco en ik hadden laatst al besloten dat we eens naar een grote boot moesten kijken, waar in ieder geval 2 kinderen ruim in konden zitten. En toen viel gisteren de folder van het Kruidvat op de mat..... Een prachtige zware kwaliteit boot.... Snel overlegd en vanmorgen kon ik op pad. Nu ga ik 's woensdags altijd lopend het stadje in, lekker het marktje over, koffie drinken bij de Vlaaierie en dan weer naar huis. Wat ik dus niet in de gaten had was hoe zwaar die doos was!!!!!Ik heb vanmorgen dus gesport.... met die doos in de handen (en andere boodschappen) naar huis gelopen... pff Maar hij staat hier op de kinderen te wachten. Ik hoop dat ze net zoveel plezier met het varen zullen beleven als wat ik vroeger had!
Nnnn.... Nostalgie
De letter N is aangebroken.... Nostalgie.. Jee hoe lang wil je een log maken??? Maar goed nostalgie is iets moois voor mij. Nostalgie geeft mij de heerlijke herinneringen van en aan vroeger....

We hadden een normaal gezinnetje. 3 Dochters (waarvan ik het nakomertje was) papa en mama... Breed hadden we het niet, maar iets tekort gekomen aan zowel materiele als immateriele zaken heb ik nooit gehad, in ieder geval ook nooit zo gevoeld. Als mijn vriendinnen 6 weken naar Frankrijk gingen, was ik thuis. Maar daar had ik het goed. Ik wist niet wat ik mistte want ik kende het niet. 


Mijn moeder was altijd voor mij thuis. 's Middags als ik uit school kwam stond er standaard een kopje thee met een koekje klaar! Heerlijk vond ik dat. Even school en alle beslommeringen loslaten en lekker theedrinken.

Oud en Nieuw, dan waren we altijd bij elkaar met de ouders van mijn vader. Dan aten we nooit om gewone tijd maar pas tegen elven 's avonds. Dan werd de tafel gedekt en kwamen er lekkernijen tevoorschijn. Een leuke traditie. Wat ik minder vond was dat we altijd naar de Oudjaarsconference moesten kijken. Ik snapte er nooit wat van hihi... De volgende dag was het voor mijn opa vaste prik --> schansspringen in Garmisch Partenkirchen.... Dat zijn beelden die je nooit meer vergeet.


Dan had je ook nog momenten dat je heerlijk door je zussen werd bezig gehouden. Menig verkleedpartij (met mij als levende pop hihi) heeft zich hier in huis afgespeeld. Op andere momenten was ik een vervelend klein zusje die eigenlijk alleen maar lastig was haha...

Winters dat je heerlijke tochten kon schaatsen, niet voor 1 dag, maar gewoon dagen achtereen.. Zalig. Ooit heb ik op straat kunnen schaatsen. Het had zo geijzeld dat de straten spekglad waren en ben toen zo naar het stadje geschaatst. Dat was heel apart.

Tv in die jaren... Ik kan me nog goed herinneren dat er op woensdagmiddag een programma was en dat was een soort kijkdoos. Volgens mij werd het gepresenteerd door Edith Bosch of zo... maar als ik het iemand vraag staan ze me wazig aan te kijken hihi. 
Een hele dag tv was ondenkbaar. We waren blij met wat we hadden. Ren je Rot, alle bekende kinderseries natuurlijk en op zaterdagavond de Avro's Weekendquiz of eh... hoe heet die man.... eh.. ja Ted de Braak... Ik verslond die programma's hahaha en dan zaten we met z'n allen voor de buis.  Geweldig was dat.

Nostalgie.... de bezoekjes aan Friesland. Daar woonde de zus van mijn moeder. Soms gingen we met het hele gezin en dan stond ik 's ochtends in de badkamer te zingen van blijdschap want ik ging naar mijn grote nicht..... Soms ging ik alleen. Alleen met de trein helemaal naar Leeuwarden en daar stond mijn tante op me te wachten. Met Paula had ik altijd de grootste lol. We schelen 5 jaar en toen was dat best veel maar het was altijd goed. Giga slappe lachpartijen hadden we tot grote wanhoop van mijn tante.... Helaas zijn ze in 1986 naar Australie geemigreerd. Maar het heeft niet tot een breuk geleidt. We hebben nog steeds contact en een wens van mij is toch ooit daar Down Under mijn nicht op te zoeken.... (die belofte blijft staan Paula ). 


En als ik dan vanuit Leeuwarden weer met de trein terugmoest, dan kocht ik bij de bakker in St. Annaparochie altijd lekkere krentenbollen (die waren daar het lekkerst) en uiteraard witte koek. Wat ik daar altijd raar vond was dat je bij het weggaan uit een winkel altijd "hoie" te horen kreeg. Geen gedag maar "hoie"  hihi... Nu doe ik het zelf ook, maar dat was toen heel raar.

Tja, dan kan ik de log nog langer maken door het nostalgisch gevoel van muziek van toen te beschrijven, maar wie weet komt daar ooit nog wel een logje over.
Genieten bij de Zuiderburen
Afgelopen woensdag vertrokken we rond 20 uur 's avonds richting onze Zuiderburen. Een paar dagen Belgische Ardennen stonden op de planning.
De reis ging voorspoedig en binnen 3 uur stonden we voor ons vertrouwde stekje. Snel het water aan gezet en de bedden opgemaakt. Niet heel veel later lag ik met de kinderen in dromenland. Taco niet, die stond op vakantiestand. 

Na een nachtje heerlijk te hebben geslapen werden we met prachtig weer wakker. Snel de afbakbroodjes in de oven en buiten ontbijten..... wat is dat genieten!! 's Middags zijn we even naar Coo gereden. Heerlijk bij alle andere toeristen bij de watervallen gezeten. Sinds een aantal jaren is daar nu ook Plopsa Coo gevestigd en zo kwam het dat we kabouter Plop in levende lijve tegen kwamen. Nu zijn de kinderen al een beetje over Plop en zijn kornuiten heen, Nataly had weinig aandrang van mij nodig om met hem op de foto te gaan hihi....
Lekker wat gedronken en toen weer naar huis. Daar lekker in de tuin / op de veranda rondgehangen en heerlijk buiten gegeten. Vrijdag, als eerst heerlijk buiten ontbeten. Toen twijfelden we, wat gaan we doen. Het werd de Factory Outlet in Verviers. Het was niet groot, en ook nog lang niet alle merken waren er vertegenwoordigd, maar we zijn er goed geslaagd. Taco en de kinderen prachtige schoenen, Lucas eindelijk zijn Ajax shirt  en nog een sportshirt. Ik stond (uiteraard) met lege handen haha... Tja die merken zijn nu eenmaal niet voor mij weggelegd.  Na dit winkeluitje zijn we Verviers zelf in gegaan. Hoewel het geen mooie, gezellige stad is, heb ik daar toch wel mijn winkeltje gevonden. Superleuke kleding voor redelijke prijzen. Ik wilde eerst niet passen omdat ik dan toch het gevoel heb de rest op te houden, maar na aandringen van de kinderen (met bijbehorend betoog van Nataly) toch maar wat kledingstukken gepakt. En weetje.... ik ben gewoon heel leuk geslaagd. Helemaal blij hihi...


 's Avonds was buiten eten niet lekker. Het waaide hard en het was koud, dus binnen de pannenkoekjes opgegeten. Na het eten even gewandeld en toen lekker naar Pirates of the Caribean gekeken. 

Zaterdag wederom buiten ontbeten. (Het wordt saai he?! hihi). We hadden geen zin om een winkelstad in te gaan en zo kwam het plan om naar Durbuy te rijden. Echt naast de deur was het niet, maar ach, je hebt vakantie, je hebt vrije tijd dus gaan.... Wat een lief klein mooi stadje was dat! Knusse straatjes en steegjes helemaal ons ding! Daar hebben we tussen de middag gegeten. We moesten er even op wachten (1 uur!!!) maar dan heb je ook wat haha... Lucas lekkere spareribs en Taco en ik hadden een kippetje met knoflook e.d. Nataly deed het met 2 worstjes en wat patat. Het was smullen! 
Toen we dat hadden verorberd zijn we zachtjes aan weer naar huis gereden. De kinderen heerlijk met de tuinslang in de weer geweest en ergens tegen zevenen zetten we de bbq aan. Wat een genot al die dagen.... Prachtig weer, leuke dingen.... (normaal zitten we daar met kou en regen hihi)


 Toen was het alweer zondag.... Wat zijn de dagen voorbij gevlogen! Snel bij de bakker broodjes gehaald en na het ontbijt (alweer buiten in het zonnetje) zijn we aan de schoonmaak gegaan zodat we rond half 12 klaar voor vertrek stonden. Net voordat de grote bubs naar huis zou gaan. En dat was maar goed ook. Na 2 uur en 3 kwartier stonden we weer voor onze eigen deur. Zonder file, zonder oponthoud.... Snel de bagage uitgeladen en de zwemspullen gepakt op naar het zwembad. 

En nu... nu een rustig avondje, voorbereiden op het gewone leventje wat morgen weer gaat beginnen, maar deze topdagen nemen ze ons niet meer af. Het was gewoon een voorschot op de zomervakantie!

Een kleine selectie van de foto's kun je hier zien.

Hebben jullie ook zo genoten?
Een ochtendje boerderij
Vorige week kwam de juf van Lucas naar mij toe met de vraag of ik zin had om vandaag met de klas mee te gaan naar de boerderij. Nu is er bij mij altijd weinig nodig om mij mee te krijgen mits ik niet werk en geen andere verplichtingen heb. De agenda was nog leeg en dus werd de afspraak gemaakt.

Om 9 uur vanmorgen reden we met de bus richting Haastrecht. Daar werden we op de Kloosterboerderij verwacht. Een gezellige dame deed het ontvangst en daarna kregen we een video te zien over het kaasmaken. Best leerzaam. Uiteraard konden we na de film een stukje boerenkaas proeven. De een vond het heerlijk, terwijl de ander na een hapje het stukje beleefd liet liggen.... Hierna mochten we de boerderij op. Allereerst naar de kaasmakerij. De kinderen vonden het interessant om naar te luisteren en waren onder de indruk van het werk wat aan een kaas zit. Daarna naar het melkstation. Toen waren de koeien aan de beurt. 

Dat sommigen niks gewend zijn verbaasde me. De geur deed hen nog net niet kokhalzen
hahaha... Maar het was leuk. De koeien mochten "gevoerd"  worden met hooi wat er lag. Hilarisch om te zien hoe kinderen daarop reageren. De een totaal niet bang, terwijl voor de ander een afstand van 2 meter nog te dichtbij was. Dolle boel was het in de stal. Er werd steeds meer hooi gepakt!

De varkens zijn een verhaal apart. Wat een vies warm stinkend hok was dat! Nu ben ik echt niet de lulligste maar dit was niet prettig. 

Hierna werden we naar de kleinste dieren gebracht. Kalfjes van 2 weken oud. Nog hele kleine lammetjes en geitjes en uiteraard konijnen. De kinderen vonden het prachtig! En wij ook hihi...


Nog even terug naar de plek waar we waren begonnen en daar konden de kinderen nog vragen stellen aan de boerin. 
Als afsluiting kregen we nog heerlijke zelfgemaakte verse boeren roomijs... Nou, om in de commercialperiode te blijven... Doe mij DIE maar... Zalig was het.

Het was een leuke, gezellige en leerzame ochtend. En daarom ga ik zo graag mee met dit soort uitjes.

Weetjes
Weten jullie dat: 

Taco en Nataly druk zijn met de clubkampioenschappen van de badminton?

Taco heel goed gaat en nog niet veel heeft verloren?

Hij daardoor 6 juni waarschijnlijk wel finales moet spelen?

Dit een probleem kan zijn omdat we een 25 jarig huwelijksfeest hebben?

Nataly het ook niet onaardig doet?

Haar eerste 2 wedstrijden heeft gewonnen?

De derde verloor tegen haar vriendinnetje?

Dit even heel moeilijk was?

Ze daarna gewoon de mix heeft gewonnen?

Ik vanavond een oefenles Zumba/Latin Dance op de sportschool heb gehad?

Het niet echt mijn ding is hoewel ik dansen heel erg leuk vindt?

Ik toen ik net thuis was werd opgeroepen voor een rampenoefening in de gemeente?

Je dan binnen het half uur aanwezig moet zijn?

Ik dus lekker bezweet op pad ging?


Me net heb aangemeld als kandidaat voor de commercial van Marco?

Het helemaal te gek zou zijn als je daarvoor wordt uitgekozen?

Mijn duimen nu draaien?
 

Nee?? Dan weten jullie het nu hahaha


Toevallig
had ik vandaag mijn nieuwe camera bij me toen we even naar Rotterdam gingen. 

Op de heenreis zag ik Taco al zo nu en dan wat aan het stuur trekken en ik verdacht hem ervan een rare tik te hebben haha... maar hield wijselijk mijn mond. Toen we in de parkeergarage waren aangekomen constateerde Taco een zachte band ("lek"  kwam nog niet bij ons op). We besloten op de terugweg het eerste de beste pompstation aan te doen en daar de band op te pompen. Taco was nog niet begonnen of hij meldde dat er een spijker o.i.d. zich in de band had geboord.... Sh*t.. niks zachte band, gewoon een lekke band!!! Dat werd dus bandje verwisselen. Tja, heel toevallig heb je dan je nieuwe camera bij je die natuurlijk uitgebreid getest moet worden hahaha....

de boosdoener waar zit die reserveband???
pfieuw die klus zit er bijna op

Het verwisselen ging eigenlijk heel goed en we konden snel richting huis. Deze week maar even de band laten maken!

Natuurlijk heb ik ook wat lopen vogelen met de camera. Hieronder wat foto's.

zo kan het gelukkig ook:-) en zo ook ....


mama meerkoet

Deze meerkoet heeft nu niet het meest ideale plekje uitgekozen.... 

Gastenboek
Rockopera in Concert
Gisteren kreeg ik van Mirjam mijn verjaardagscadeau Een kaartje voor het Rockopera in Concert. Omdat Bianca begin volgende maand jarig is, kreeg zij er ook een. En omdat het gezellig is omdat met elkaar te doen ging Mirjam uiteraard met ons mee haha..Maar goed eerst het begin.....

Tegen vijven ging ik de meiden ophalen om richting Gorinchem te rijden. Daar zouden we lekker wat eten om vervolgens in de Nieuwe Doelen het concert bij te wonen. Onderweg zaten we in een regelrechte wolkbreuk en ook in Gorinchem was het niet droog. Parapluie? Wat is dat.... dus in flinke pas naar het centrum gelopen waar we snel grandcafe  't Gelagh binnen liepen. Eigenlijk zaten ze vol, maar een klein tafeltje was nog wel beschikbaar. Toen wij aangaven dat wij onze buik wel inhielden en de billen samen zouden knijpen en zo aan dat tafeltje konden zitten werd dat geregeld haha... Wij zijn niet zo moeilijk hihi. Na kort en grondig te kaart te hebben bestudeerd, besloot ik voor een kalkoensate te gaan. Errug lekker. Uiteraard had ik mijn nieuwe camera mee en moest deze uitgeprobeerd worden.
Na de eerste foto kwam gelijk een van de bediening of hij de camera mocht overnemen en ons zo op de foto mocht zetten. Geen probleem hihi. 
Na dit gerecht was het tijd voor het dessert. Eigenlijk hadden we dat al van te voren uitgezocht, maar wilden toch de kaart nog zien. De kaart 1 seconde in de hand en de keuze was gemaakt. Mirjam en Bianca gingen voor de creme brulee maar ik nam het heerlijke warme chocoladetaartje met frambozenijs. Uiteraard wilde ik dat ook op de foto hebben, maar voor ik het wist lag de camera al weer in de handen van de bediening haha.. Het was zo leuk, de mensen waren erg vriendelijk het eten was goed. Een absolute aanrader.


Hierna was het tijd om naar het concert te gaan. Hoewel het een 30 meter lopen was stonden we toch even te twijfelen. De regen kwam met bakken naar beneden zetten. Maar ja, veel tijd hadden we niet dus jassen uit, over ons hoofd en met een klein sprintje naar de foyer. We waren nat... pffff... 

Dan het concert. Het is een concert van het Koninklijke Luchtmacht Kapel. Er worden nummers gezongen uit diverse musicals. Jesus Christ Superstar, Evita, Rent, Tommy, The Wall. De zang wordt door diverse mensen op zich genomen, waaronder de zwager van Mirjam, Robin van Beek. Ook Martin van der Starre (Judas uit JCS) behoorde tot de groep. Verder was Norleila Karimi onze special guest. Wat een waanzinnige avond. Prachtige muziek (soms wel hard en veel) het was genieten.Tegen elven was het afgelopen. We gingen nog even in de foyer wat drinken en daar troffen we Robin en Linda (zus van Mirjam). Ook zagen we Martin en Norleila, maar ik wilde ze niet storen. Norleila was blij haar familie te zien en ik vond het niet gepast om daar tussen te komen. Dus helaas geen foto.... 


Ik mocht geen foto's tijdens de show maken, dus deze is van de site.

De weg naar huis ging prima. De pont kwam net aan en we konden zo erop rijden. Half 1 waren we thuis na een heerlijke avond.

Lieve Mir, dank je wel voor dit cadeau. Het was super!
"Maar hier kan ik niet bij met mijn verstand
Dit is een bewijs van hogerhand"