Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
De brutaliteit
Echt heel brutaal!!

Zojuist werd ik gebeld door Energiedirect. Het vrouwtje begon gelijk een heel verhaal, zo snel dat ik even moest aanpoten om alles mee te krijgen.
Ze startte met de zin: "Vanaf volgende maand krijgt u een lagere energierekening.... met daarnaast nog vele andere aantrekkelijke kortingen, garanties e.d." Het kon niet op.
Maar ik ben geen klant bij hen, dus ik had al wat vraagtekens. Maar nee, ik hoefde alleen mijn emailadres maar te geven en nog wat andere gegevens te geven en vanaf volgende maand zou ik dan per mail de faktuur krijgen, de afname van mijn huidige leverancier zou ook vermeldt worden en alles was zo simpel als wat!

Op mijn vraag waarom ik over de samenwerking met mijn huidige leverancier niks van mijn leverancier gehoord had ging ze wijselijk snel overheen....

Alles zou bevestigd worden en ik hoefde me over de huidige leverancier geen zorgen te maken, die bleef de hoofdleverancier blablabla.... En als dan alles zwart op wit zou staan dan had ik nog 7 dagen om er onderuit te komen als ik zou besluiten het toch niet te doen..... Ja, gekke henkie!!!
Ik heb haar met moeite van me af kunnen houden, verzocht om me volgende week terug te bellen omdat ik het ook thuis moest "bespreken" .... en dat ik contact zou zoeken met mijn huidige leverancier.

Toen ik die ging bellen, was het eerste wat de aardige meneer zei: "Daar is NIKS van waar, als we zouden samenwerken had u van ons gehoord"... Kijk dat was mijn idee ook.

Bij Energiedirect gebruiken ze dus een vrij agressieve verkoopmethode! Aso gewoon, ze geven valse info...

Jullie zijn gewaarschuwd! Tenzij jullie dus wel willen overstappen want de prijzen leken me wel aardig... Maar de manier waarop e.e.a..werd gebracht stuit mij erg tegen de borst!

Het eerste begin is er...
Zoals ik al in een eerder logje vertelde, kriebelde het mozaieken weer. Maar ja, om nu dozen vol tegels te kopen vond ik te gek, dus ben ik op zoek gegaan naar gekleurde tegeltjes via Marktplaats (where else??) en ja hoor, even een stukje rijden maar dan heb je ook wat!

Een spiegel werd gekocht (nou ja, één... eigenlijk 4. Dit was goedkoper als 1... tja, ons ben zuunig he?!) Een houten plaat werd op maat afgezaagd en door mij gelakt. Oke, dat deel hadden we. Maar nu.... de invulling.... Dat viel nog niet mee. En ook nu nog bedenk ik maar op het moment dingen die ik wil en die me leuk lijken.

Kijk maar, het begin is er:nu de rest nog invullen ...

Heerlijk om weer bezig te zijn. Het was gisteravond laat, vandaag druk en toen vanavond even rustig een uurtje snijden en plakken... Je komt helemaal tot rust....

Ook Suzanne is begonnen met mozaieken en zij komt morgenavond gezellig weer frobelen. Hopelijk weer lekker in de tuin. Als het van haar mag zal ik binnenkort ook haar creatie tonen!!

Ik wist niet....
dat Nataly zo hard kon schreeuwen!

Van de week was ik haar voetwratje zo zat dat ik de dokter belde. Ik maakte een afspraak voor vanmiddag half 2 om het wratje aan te laten stippen. Nataly vond het niet het meest geweldige plan wat ik had, maar oke, ze snapte ook dat er wat gedaan moest worden.

Nadat we Lucas bij een vriendje hadden afgezet reden wij door naar de arts. Daar verwelkomde de assistente ons en verkondigde dat ze de fles ging aanzetten. Nataly begon op dat moment spontaan te huilen. Ach ja die spanning.... ik kon het me goed voorstellen. Wij konden haar ook niet helpen gerust te stellen omdat ik dus zelf nog nooit zoiets heb meegemaakt. Hooguit konden we haar vertellen dat het snel voorbij was.

De assistente legde uit wat ze ging doen en zo wist Nataly ook wat er ging gebeuren. Stevig hield ze me vast. Toen kwam de eerste keer aanstippen. Man!!!!!!!!!!!!!! Wat kan zij haar mond opentrekken! Eigenlijk best heel zielig. Toen kwam ook nog een tweede keer... och wat had ik het met haar te doen. Ik had echt moeite om haar weer tot bedaren te krijgen zeg.... Maar uiteindelijk was het vooruitzicht van een heerlijk supergroot ijsje toch ook wel heeeeel verleidelijk.

Ik ben blij dat we dit weer gehad hebben. Hopelijk hebben we de wrat goed te pakken gehad dat een tweede keer niet nodig zal zijn. Ik weet nl. niet of ik haar zomaar weer mee krijg....

Moeilijk...
Moeilijk die Nederlandse taal!

Er zit een nieuw (chinees) klasgenootje bij Nataly in haar klas sinds afgelopen vrijdag. Komt een ander klasgenootje tussen de middag naar mij toe en begint een heel verhaal over hetgeen het meisje vanmorgen tijdens haar uitgebreidde kennismaking allemaal had verteld. En hij sloot af met:

"en ze is ook geaborteerd"!

Nou ik kon nog net mijn lachen inhouden.. hij bedoelde natuurlijk geADOPteerd! whahahaha...

De Nederlandse taal ook... alles lijkt op elkaar hihi.

Bloemetjes en een bijtje
Gisteren was er een bijtje weer flink in de weer in onze tuin. Dus maar weer geprobeerd om dat vast te leggen. Viel niet mee moet ik zeggen haha....

Vanavond na het eten gingen we nog even een stukje wandelen. Ik dacht nog.... "zal ik mijn camera meenemen"... nee natuurlijk niet, niet doen.... Tja en dan kom je langs een leuk bloemetje met verse regendruppels erop... Lang leve de mobiele telefoon met camera haha... Ik vond hem lang niet slecht...Zo, dan duik ik nu lekker mijn bedje in. Op naar een nieuwe week!

Welterusten allemaal.

Een middagje veld
Gistermiddag was het weer zo ver. Lucas had z'n tweede regionale wedstrijd van atltetiek. Het weer zag er goed uit, hij had er ook wel een beetje zin in.... Alleen kwam hij woensdag erachter dat ipv dat hij de 1000 meter moest lopen, de 6 minutenloop op het programma stond hihi, dat was een tegenvaller haha... Maar het was een supermiddagje. Heerlijk op het veld, in het zonnetje, gezellige moeders erbij.... Hieronder wat actie foto's....

concentratie

Uiteindelijk is Lucas 23e geworden van de 33 deelnemers. Helemaal niet slecht dus. Helaas geen pr vandaag. Maar het kan ook niet altijd feest zijn toch?!

Het enige nadeel aan zo'n middag op het veld is dat als je hooikoorts hebt, daar 's avonds een bepaalde prijs voor betaald! Snotteren, jeukende ogen... pff... maar goed, dat is een kleinigheidje.

's Avonds lekker de bbq aangestoken. Mirjam bleef ook gezellig eten en zo was de zaterdag om voor we er erg in hadden. Hoe en wat vandaag... ik heb nog geen idee! We zien wel wat de dag brengt.
Zoals beloofd....
Zoals beloofd hierbij de foto's van ons tweede huisje en de leuke kast van Nataly.De hor voor was blijkbaar een cadeautje. Die hadden we niet besteld maar zat er wel bij! Ik zeg dankuwel!!! hihidit is ie dan "live".... Binnen 2 uur uitgepakt, opgezet, afgebroken en ingepakt! Het strakzetten hebben we maar niet gedaan, dat komt in de vakantie wel!Nataly haar trots. Er komen nog hele leuke Tweetystickers op , maar dat doen we morgen als de verf echt helemaal droog is. Hij is 10x mooier als dat hij was. Oeh wat was dat grenen een foute kleur haha, daar zijn we toch echt uit....Verder ben ik vanmorgen nog best lang onderweg geweest om tegeltjes voor het mozaieken te halen. Op Marktplaats stond 24 km aangegeven, nou het waren er zeker 10 meer! hihi maar ik heb er weer leuke kleurtjes bij. Maandag gaan Suzanne en ik beginnen. Ben heel benieuwd hoe het gaat worden.......

Vanmiddag krijg ik nog gezellig visite van een oud collega met haar kinderen. Een keer of 6 zien we elkaar jaarlijks..... met de verjaardagen hihi. Altijd erg gezellig. Verder heeft Lucas morgen weer een regionale atletiekwedstrijd. Het weer ziet er goed uit en volgens mij heeft hij er wel zin in. Het eind is in zicht en dat weet hij. Nog even doorbijten.

Fijn weekend iedereen!
Even klagen...
Zo nog even een klaag logje.... Ik ben moe! zo moe en als ik dan het logje van Nathalie lees denk ik: "Fre, kom op zeg.... die maakt uren waar je U tegen zegt" ... maar ik ben klaar.... Mijn ogen willen het liefst spontaan dichtvallen... mijn bedje klinkt aanlokkelijk maar daar vind ik het nog te vroeg voor...

Jazzballet sla ik deze week nog maar een keertje over (vorige week ook al niet geweest omdat ik jarig was).

Vanmorgen een vreselijke valse start gehad hier thuis. Flinke mot met Lucas en nu maar hopen dat mijn boodschap wel een keer aankomt. Hij is erg hardleers en daar word ik een beetje moe van....  Hij schijnt maar niet te willen snappen dat ik gewoon overal achter kom...

Toen naar het werk (met een rotgevoel door de ruzie) en daar was het mega druk. Ook wel weer fijn hoor. Echt lekker gewerkt vandaag maar na zo'n raar begin is het moeilijk opstarten....

Zou de hooikoorts ook nog schuldig zijn aan mijn moeheid? Ik hoop het, dan is het verklaard...

Deze week komt er wel weer een vrolijk logje hoor. Natuurlijk nog de foto's van de tent en de kast van Nataly....

Ik lig vroeg op bed vanavond.....

Welterusten.
Ja of Nee
Hoe was dat woordje nu ook al weer wat je eens in de zoveel tijd weer eens naar boven moest halen????

     Of


Ik moet het weer gaan leren geloof ik......

Goed bezig
Goed bezig waren we dit weekend.

Na een vrij rustige zaterdag overdag was het 's avonds toch nog ineens rennen. Het opruimen van Lucas zijn kamer nam niet al te veel tijd in beslag maar toch.... Het was ineens 6 uur en ik was nog niet met het eten begonnen, Lucas moest binnen het uur naar zijn feest en ik was bezig om een afspraak te maken voor een kledingkast voor Nataly om die nog te kunnen ophalen (via Marktplaats)......

Om het kort te houden.... het is allemaal gelukt. Taco en ik zijn gisteravond met z'n tweetjes naar Krimpen a/d IJssel gereden om een grenen kledingkast te halen voor Nataly. Haar kast was niet meer afdoende voor haar steeds groter wordende kleren. Het is alleen een kast van erg fout grenen (en dan bedoel ik de kleur)... Gelukkig is de kast helemaal gedemonteerd opgeleverd en zo konden we vanmorgen alle losse delen netjes schuren en vervolgens deze in een laagje grondverf zetten.

Nataly liep helemaal te jubelen want volgens haar krijgt ze de mooiste kast van ons allemaal haha.. Ik ga hem morgen netjes wit lakken en ik heb vandaag (ook via MP) leuke decoratiestickers gekocht van Tweety en die gaan de kast opleuken.

En toen dat allemaal was gedaan vonden we dat we ook de tent nog wel konden opzetten. Dus wij naar Taco zijn zus gereden (heeft een heerlijke tuin waar we de tent met gemak konden opzetten) en hebben onze middag daar gespendeerd... Ach gespendeerd.... het was eerst alles uitpakken, op het gemak kijken hoe en wat en toen gaan opzetten.. Dat viel nog niks tegen en wat was ie mooi.... Taco is helemaal gelukkig met de tent. Ik op zich ook, alleen moet ik nog wennen aan het feit dat hij toch iets kleiner is als onze vorige tent. Waar laat ik alle zooi???? Of moet ik gewoon minder meenemen hihi....

Wij hebben ons weekend nuttig besteedt, heerlijk. Morgen eerst even weer het e.e.a. schoonmaken en dan weer aan de ververij. Dan moet Nataly haar kamer ook nog uitgemest worden en dan hoop ik toch ook deze week nog wel een keer aan het mozaieken toe te komen.... Wanneer ga ik strijken????? Ik weet het, ik wil gewoon teveel.... Het zal dus wel niet helemaal gaan zoals ik zou willen. We zien wel hoe ver we komen......

Fijne nieuwe week iedereen.....

"En ik val als een blok
Door de liefde verblind"