Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Likdoorn of wrat
Een tijdje geleden had Nataly iets op haar voetje... een pukkeltje dachten we en schonken er geen aandacht aan.

Maar toen ineens ging het zeer doen (een week of 2 geleden) en wij dachten dat het een likdoorn was. Zo zag het eruit. Dus ik naar de drogist en wilde zonder meer likdoornpleisters kopen. Maar van het één kwam het ander en de drogist waarschuwde me dat met kinderen je erg voorzichtig moet zijn met die pleisters. Het is bocht! Nou dat hebben we geweten. Iedere avond als ik naar bed ging deden we de pleister op en 's ochtends vroeg ging deze er weer af en gingen we vijlen. Nou dat ging best aardig, totdat er op een dag echt een soort gat in Nataly haar voetje kwam! Ik schrok en ben gelijk van de pleisters afgestapt. Toen maar iedere avond na het bad gaan vijlen. We dachten dat het allemaal wel goed ging, maar Nataly bleef pijn houden...

Vandaag was ik het zat en belde een pedicure. Dan maar even 5 minuten pijn, maar dan was die likdoorn weg en heeft ze nergens meer last van. We konden vanavond terecht en die mevrouw ging kijken (overigens een heel aardig vrouwtje) en ging drukken en duwen... Dat drukken deed geen pijn maar ohh dat duwen... De traantjes sprongen spontaan in Nataly haar oogjes. Het deed echt pijn. De conclusie was simpel. Het is geen likdoorn maar een wrat.... Hmmm, dus nu zitten we weer aan de W druppels en nu maar hopen dat het zoden aan de dijk zet. Nataly krijg ik na vanavond echt niet naar de huisarts om het daar met gemeen spul te laten behandelen. Eerst maar even op deze manier proberen. We zien wel hoe het gaat. Deze week moet het beter gaan en anders is het volgende week maandag toch naar de huisarts.

Molens, molens, molens
Vanmorgen waren we vroeg wakker door spelende kinderen in de buurt. Half 9 .... pfff voor een zondag is dat vroeg.....

Op het gemak naar beneden en eens bedacht wat we zouden kunnen doen vandaag. Want dat we wilden genieten van het mooie weer stond vast. Alleen het strand werd afgekeurd, themaparken zitten er even niet in dus ja.... Dan in onze mooie omgeving maar eens wat bedenken.

Nu is het vaak zo dat je de bezienswaardigheden in je eigen omgeving vaak overslaat omdat het zo dichtbij is. Zo zal een Parijzenaar niet snel naar de Eiffeltoren gaan, welke Rotterdammer heeft al op de Euromast gestaan...... Ik wilde met de kinderen naar Kinderdijk. De molens. Eerst werd het niet zo goed ontvangen maar we gingen toch.

Het was heerlijk in de zon. De kinderen genoten en vonden het prachtig al die molens. Er waren nog mensen aan het vissen en ééntje had een "kleintje" aan de haak geslagen.. Schitterend om te zien.
Ook al die gele bloemetjes... prachtig als decor en dus plantte ik de kids er achter/tussen en probeerde leuke foto's te maken. Met als gevolg dat vele toeristen mijn voorbeeld volgden whahaha... zo grappig om te zien...

Ganzenfamilies met kleintjes, ik heb ze niet geteld maar er waren zeker een 30 kleintjes. Het was gewoon ronduit genieten. Op het gemakje gewandeld, gepicknickt en veel foto's gemaakt. Op de terugweg nog op een terrasje gezeten en toen via de toeristische route weer naar huis. Eenmaal thuis lekker in de tuin met een roseetje.... Och dit mag voor mij voorlopig zo blijven.. maar helaas ik weet nu dat dat niet het geval zal zijn, maar dit pakken ze ons niet meer af.De eerste bbq is een feit!
Wat een heerlijke dag vandaag! Eerst eens even heerlijk uitgeslapen en in de loop van de ochtend richting Utrecht gereden. We wilden even lekker winkelen. Maar mijn zin verdween erg snel toen we in Utrecht waren. Onze vaste aanrijroute was afgesloten en werden we via een giga omweg naar het centrum geleid. Nu is dat op zich niet zo erg, alleen dat al die andere mensen nu ook net dié kant op moesten... We stonden vast!!! Echt niet leuk meer.

Maar goed, uiteindelijk geparkeerd en lekker in het zonnetje gelopen. Een leuke bikini voor Nataly gescoord en Lucas had nog een 3/4 spijkerbroek nodig.Verder nog her en der gekeken maar niks meer gevonden. Toen de stad uit... ja je weet het al.... weer met al die mensen die ook op de heenweg voor ons reden waren er nu weer... pffff. Maar we wilden nog even langs Randstad Kampeerwinkel omdat die ophoudt te bestaan en op alles was nu 50% korting. Tja als we iets wat we nodig hebben goedkoop kunnen krijgen.... Maar qua tenten stond er eigenlijk niks meer en ook de rest van de winkel was nagenoeg bijna leeg. Maar we vonden nog wel een grillplaat voor de skottelbraai die we nog steeds wilden kopen maar hem eigenlijk te duur vonden. Nu dus voor de helft... kijk dan is het snel gedaan natuurlijk haha. Toen lekker naar huis en in de tuin gezeten.

Daar besloten we dat we de bbq / skottel aan zouden zetten en ik zou snel wat vlees halen en aanverwante artikelen en dus lekker buiten eten. Toen kwam zwagerlief langs en vond het ook wel gezellig. Snel de rest opgetrommeld (die waren thuis), ik snel de boodschappen gedaan en zo zaten we op 26 april aan onze eerste bbq. Het was erg gezellig. Lekker gegeten. Ik dacht dat ik veel te veel had, maar de jongens worden toch ook steeds groter en eten dus ook steeds meer. Ik had nog wel te veel maar niet veeeeel te veel.

Nu liggen de kids voldaan op bed en wij hebben weer rust in huis.... Hopelijk morgen nog zo'n dag! Heerlijk genieten!

Het was genieten
Gisteravond was het dan zover. Het langverwachte spetterende feest van school ter gelegenheid van hun 12, 5 jarig bestaan. Vele ouders zijn druk in de weer geweest om de sporthal om te toveren tot een geweldig decor voor deze avond.

Om half 7 was ik aanwezig samen met de andere dames van de dansgroep. We moesten zo vroeg aanwezig zijn omdat er nog geschminkt zou worden, maar uiteindelijk werd besloten alleen onze "Tarzan" te schminken.  We hadden er zin in, maar waren ook best zenuwachtig. Maar goed, de tijd kroop voorbij, de kinderen liepen te stuiteren door de zaal en wij stiekum nog wat oefenen.
Om half 8 was de zaal gevuld en nam de directeur het woord. Dat betekende dat we bijna op moesten, maar toen was ook nog even de bedoeling dat Monique en ik op het podium kwamen met het mozaiekstuk! Owww dat was even rennen en dan sta je daar op het podium... Het blijft onwennig (ook al heb ik al eens naast Marco mogen staan voor 2000 man) dit was toch anders haha... Maar luisterend naar het applaus dat we van de mensen kregen kunnen we opmaken dat de stukken zijn goedgekeurd!

Toen was het echt tijd om ons dansje te doen. Tja... wat zal ik zeggen... we hoorden de muziek niet en dus begonnen we ongelijk en niet in de maat... man wat balen. Maar goed, Netty zorgde ervoor dat we nog een keer mochten starten. Toen ging het wel beter, maar goed was het zeker niet. Na dat we klaar waren begon het echte feest. De kinderen gingen hun cd presenteren. Onder begeleiding van een live band kwamen de solisten op het podium. Van pop naar rap, naar een soort van reggea helemaal geweldig die muziek. Jammer vond ik wel (en meerdere naast mij ook) dat de stemmetjes van de kinderen wat in het niet vielen bij de band. Maar de kinderen stonden er vol overgave en het was gewoon ronduit genieten. Wat een sfeertje... nee dit vergeten de kinderen nooit meer.

Leuk was ook dat de cd die avond gekocht kon worden maar dat de kinderen die cd aangeboden kregen... Hier is hij dan ook al vaak gedraaid vandaag en ik weet zeker dat we de liedjes ook nog vaak zullen horen!

Gisteravond lagen de kinderen dan ook wat later dan normaal op bed. Maar vanmorgen was het lekker uitslapen, nou ja, iets later wakker dan normaal maar ze hoefden niet naar school. Ze gaan nu genieten van een heerlijke rustige vakantie!

Wat waren de afgelopen 2 weken intensief voor de kinderen en wat is er door veel vrijwilligers een hoop werk verzet.... voor al deze mensen : HET WAS TOP!!! namens mijn kindjes bedankt voor de organisatie, ze hebben volop genoten!

Oja, ik zelf heb geen foto's genomen en ben dus afhankelijk van anderen die eventueel foto's van het een en ander hebben genomen (wimper, wimper)....


Raar?!
Onze poesjes verkennen steeds meer terrein om het huis en vinden het helemaal fantastisch buiten. Al die vogeltjes en vliegjes en vlindertjes..... De hele dag dartelen ze hier om het huis om vervolgens 's avonds doodmoe bij ons op schoot in slaap te vallen.... Echt heel lief...

Maar wat ik niet snap he, is dat wanneer ze een hele middag buiten zijn, ze voor het eten binnen komen en dan netjes op de kattenbak hun behoefte doen!!! Ik kan niet anders zeggen dan dat we ze keurig opvoeden hihihi... De buren kunnen nooit klagen dat onze beestjes bij hun in de tuin poepen!!

Van de week werd echter wel de eerste emmer met water naar Minoes gegooid omdat ze al 4x bij de buren binnen was geweest en we dat beiden niet willen.. alleen..... de buurman miste Minoes, maar raakte mijn stoel!!! Even wat harder en nog meer gerichter en ik was zeiknat geweest whahahaha.... De buurvrouw kwam niet meer bij .... van je buren moet je het maar hebben .

Nog 2 daagjes
Nog 2 daagjes werken en dan heb ik samen met de kinderen heerlijk een week vrij! Alleen donderdag en maandag nog werken en dan een week niks. Je weet niet half hoe ik hier aan toe ben.....
Ik ben het gewoon even zat.

Gelukkig heeft Taco ook vanaf volgende week woensdag een mini vakantietje en gaan we lekker met het gezinnetje genieten van hopelijk mooi weer, Koninginnedag en wie weet nog wat andere leuke dingen.

De kinderen zijn er ook aan toe want al die feestelijkheden op school vergen zo langzamerhand ook hun tol. Was het maar vast donderdagavond, dan is de spanning weg en kunnen ze genieten.

Lucas is inmiddels weer opgeknapt en is vandaag ook weer gaan basketballen. Helemaal rood kwam hij weer thuis hihi... lekker zijn best gedaan! Straks mag ik ook weer bewegen en daar heb ik zin in. Even nergens aan denken dan alleen aan de (nieuwe) danspasjes....

Gent
Jaaa, ook ik ga dit jaar naar Gent!!!

Helaas niet tijdens het VTM live maar een paar weekjes later. Gent staat al langer op mijn lijstje om eens te bezoeken en zo ook op de lijstjes van mijn vriendinnen Mirjam en Bianca. Eens in de 2 jaar gaan we met ons drietjes een weekend weg en pakken altijd een andere regio/stad om te ontdekken. En nu is Gent aan de beurt.

Na alle mooie foto's en leuke verhalen van Jan moet je die stad zelf gezien hebben denk ik haha.

We hebben een 3 persoonskamer in het NH hotel geboekt en kunnen dan lopend het centrum in. En het leukste is dat we goedkoper uit zijn als we dachten. We gingen uit van 3x het grote bedrag wat werd aangegeven. Maar niks was minder waar. Dat bedrag wordt maar voor 2 personen berekend en de 3e  betaald nog minder dan de helft! Kijk dat zijn leuke uitjes toch!? Maar goed, we moeten nog even wachten voor we Gent onveilig kunnen maken. Eerst nog heerlijk op zomervakantie over een paar maandjes!

Verder kreeg Lucas gisteravond het idee om maar eens ziek te worden.... heel fijn .... We waren op een verjaardag met elkaar en ineens zit hij met kippenvel, klappertanden en is gewoon helemaal niet lekker. Dus ben ik bijtijds naar huis gegaan. De kinderen lekker in bedje gestopt en gehoopt dat het over zou gaan... Maar ja, je raadt het al... om een uur of 1 was Lucas wakker en ging naar Taco. Die vertelde later dat Lucas echt een straalkachel was.... ai, dat gaat niet goed. Om 5 uur kwam Lucas snikkend onze kamer binnen met de melding dat hij al uren wakker had gelegen. Och arm. Of hij bij ons mocht slapen.... Nou dat werkte dus niet. We lagen nu alle 2 wakker. Dus Lucas zijn bedje weer opgezocht. Maar ging toen spugen... och jongens wat een nacht. Eindelijk met een aspirientje gaan liggen en ook ik weer in bed. Zijn op een een of andere manier de katten door de deur gekomen beneden en staan aan onze deur te krabbelen... grrrrrrr ik wil slapen! De katten weer naar beneden gebonjourd en weer gaan liggen. Toen vond Taco het erg nodig om hele oerwouden om te zagen...... Er werd geen rekening met mij gehouden ...

Nu ligt Lucas lekker op de bank te slapen, wilde niet naar zijn bedje en maar hopen dat hij snel weer opknapt......

Fijne zondag iedereen!

Ze zijn geboren!!!
Wie dan wel, zullen jullie denken..... Nou onze vogeltjes!!! De Krullevaartjes zijn af! En wat zijn we blij!

Afgelopen week maandag kwam de directeur van school met de mededeling dat hij de druk niet wilde opvoeren, maar dat het toch wel heel erg leuk zou zijn als de mozaiekstukken komende donderdag af zouden zijn.... Uhuh... geen druk toch??!?! Dus veel tussendoor en een extra avond extra lang gezeten met als resultaat dat we de stukken zaterdagochtend konden gaan voegen.

Nu hebben Monique en ik allebei wel eens gevoegd maar altijd onder begeleiding van iemand die dat heeeel goed kan. En nu stonden we er alleen voor. Spannend was het wel, maar je zag de stukken nog mooier worden....

Na 10 weken gezellige avondjes en hard werken zijn ze er zo uit komen te zien:

onze krullevaartjes

En wij zijn echt wel trots!!!! Komende donderdag worden ze dus gepresenteerd en ik ben heel benieuwd hoe er op gereageerd gaat worden.....

Gedurfd!
Zoals iedereen keek ik uit naar vandaag. De dag waarop de nieuwe singel van Marco uit kwam. Maar ja, met 2 kids die naar school moeten, en juist op deze dag weigeren mee te werken, kwam ik zonder euforie aan op school. Marijke liep al helemaal te glunderen. Want oooohhhhh wat was het een gaaf nr. En hij werd wel 2x achter elkaar gedraaid....

Shoot, en dat had ik gemist! tja, toen lezen op school, boodschappen doen, bloemetje bij mijn ouders gebracht, en toen nog eens Radio 538 opzoeken. Tuurlijk werd het nr niet gedraaid als ik luister grrrr....

Maarrrrrr... Marianne was zo heeel erg lief om een bestandje te mailen met het nr. Mijn dank is groot Marianne.... thanks!  En WAUW!!! wat een heerlijk nr. Wel gedurfd. Heel anders als dat we Marco gewent zijn maar wat een knaller!!! Horen jullie dit nr al live in het Gelredome!???? Dat dak gaat er echt af!

Zo we gaan hem nog maar eens aanzetten.....

Fijne vrijdag iedereen.

xx
Wat een feest!
Wat een feest kunnen ze maken op school! Zoals ik jullie al eerder vertelde is er feest op school. En wat voor!

Vorige week dinsdag werd het startschot gegeven met een lawaaioptocht door de stad. Iedereen kon horen dat er een feestje was! De helemaal is er gefeest, gedanst etc. en als afsluiting werden er ballonnen opgelaten. Vanaf toen is er iedere dag wel iets leuks geweest. Van een techniekochtend (maken van muziekinstrumenten) tot streetdanceles, een poppentheater, uitvoering van jongeren van het voortgezet onderwijs met dans, zang, trommelen.... En weet je de kinderen genieten! En dat is nog niet alles. Ook is er vaak 's avonds nog wat op school te doen. Zoals gisteravond een heuse bigband die de sterren van de hemel speelden. Vanavond is de Brassband er.. ga zo maar door. En het is nog niet afgelopen hoor. Tot en met volgende week donderdag gaan de kids feestend van en naar school.... Hieronder wat foto's:

Lawaai optochtStreetdance les


Techniekles, gitaar makenOplaten van ballonnen

Wat een leuke dingen allemaal he?! Dit ken ik niet van school van vroeger. Wel ooit een dergelijk jubileum gehad, maar dat was dan 1 dag feest....

Mede door een heleboel vrijwilligers wordt dit alles tot stand gebracht. Helemaal super!!! Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk. Ondanks dat er veel gefeest wordt zit er in alles ook wel wat leerzaams.. en dat maakt het leuk. Het vormt de kinderen ook weer...."Met tussenpozen
Zie je in hoe mooi het leven is"