Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Lekker bezig
De afgelopen dagen ben ik heerlijk bezig geweest. Op het werk ging het lekker. Je merkt dat het echt weer drukker gaat worden, dus ga je achter elkaar goed door.... Prettig.

Dinsdag na het werk snel naar huis, beetje optutten en op Bianca wachten. Tegen half 5 reden we hier weg eerst naar IJsselstein waar we Mirjam oppikten en snel een Mac pakten om vervolgens in file richting Baarn te rijden... Jee wat was het druk onderweg.

Ons eindpunt was Studio Baarn waar opnames plaatsvonden voor het nieuwe programma "Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen". En omdat we al sinds jaar en dag naar Vrienden van Amstel Live gaan mocht dit eigenlijk niet ontbreken, dus toen ik ons als publiek kon opgeven heb ik dat ook gedaan .


Toch mooi op tijd kwamen we aan en mochten we zelfs nog even buiten wachten.  Eenmaal binnen werden we door Jacco verwelkomt op zijn geheel eigen wijze.... Tegen half 8 mochten we de studio binnen en daar werd ons het een en ander verteld hoe de avond zou verlopen. Ik zal niet veel vertellen want anders hoeven jullie niet te kijken 20 april haha en dat zou zonde zijn...


Wel werd ik op een gegeven moment een beetje peu nerveus van de cameraman die op zo'n 20 cm van mij met de camera stond... en maar negeren, en negeren... pffff maar goed, dat zal er toch wel uitgeknipt worden :p..

De artiesten waren leuk, de nummers die ze zongen ook! 2 Nummers moesten over, heel vervelend (echt niet) en dus konden we dubbel genieten van de optredens..


Om half 11 mochten we weer naar huis... Het was een geslaagde avond en zeker de moeite waard om te gaan kijken!

Woensdag had ik met Suzanne afgesproken om (eindelijk) ons mozaiekwerk te gaan voegen. Lucas was vorige week zo lief om mij te helpen met het afmaken van mijn spiegel en zo konden we gisteren dus gaan voegen... Wat een gedoe is dat toch altijd, maar het maakt het wel af. Nu nog een mooi plekje in de tuin vinden waar hij tot z'n recht komt.


en hieronder het werkstuk van Suzanne


Ondanks dat dit wel heel lang heeft geduurd (3 jaar ) ga ik nu toch met een spiegel voor in het toilet beginnen. Deze wordt komend weekend helemaal aangepakt (daarover later meer) en dan is dat wel leuk natuurlijk....


Time flies
Jee zeg, ik weet soms niet waar ik de tijd vandaan moet halen om nog gezellig een logje te maken... Ik wil wel, maar het lukt domweg niet ...

Maar goed, ik ga er eens even voor zitten... 

Na de moeizame citotoets van Nataly met de daarbij behorende wat tegenvallende uitkomst, mocht ze van de juf de NIO toets doen (deze toetst wat een kind in zijn/haar mars heeft). Daar hoefde Nataly niet over na te denken en voor zelfs wij het wisten was zij akkoord gegaan haha... Maar goed, de uitslag van deze test was wat wij al wisten.... ze kan het allemaal prima en dus gaat ze ingeschreven worden op de school van haar keuze. Het blijft natuurlijk wel afwachten of ze zonder meer wordt aangenomen of dat we nog een gesprekje moeten voeren. Maar vooral de bevestiging voor Nataly zelf was erg fijn.

Verder ben ik heerlijk van het prachtige weer aan het genieten. Als ik vrij ben en het is dit mooie weer ben ik vooral buiten. Wandelen, fietsen.... heerlijk. Of gewoon lekker in mijn tuintje met een goed boek.
De afgelopen tijd heb ik "Een keukenmeidenroman" (the help) gelezen . Wat een heerlijk boek is dat... Laat je niet afschrikken door het aantal pagina's, je vliegt er doorheen.
Ook heb ik eindelijk "Haar naam was Sarah"  gelezen... Ook dat vond ik een prachtig, ontroerend en vreselijk boek.... 
Nu ben ik in een boek van John Grisham bezig. Lekker van alles door elkaar hihi..


De afgelopen weekenden ben ik 1 op 1 met de kinderen gaan shoppen. Eerst met Nataly en zij is leuk geslaagd en afgelopen zaterdag met Lucas. t Is precies zijn moeder, ook zo'n makkelijke shopper (NOT)... maar ook hij is leuk geslaagd. 

Morgen ga ik met mijn vriendinnetjes naar de opname van "Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen" . Ik ben heel benieuwd hoe dat is... De voorstukjes op tv zien er gezellig uit, dus dat komt vast goed.

De auto blijft een zorgenkindje... Hadden we eerst om de zoveel dagen een storingslampje, dat is opgelost, nu houdt ie vreselijk in bij tijd en wijlen... zucht.... ik wil gewoon een auto die het lekker doet.... Maar goed, ik blijf dus gezellig naar de garage gaan... en met een schuin oog naar andere auto's aan het kijken...

Het afvallen wil niet erg vlotten meer. Ik zou er nog 3 kg al willen (minimaal) maar het lukt niet. Ik eet netjes, doe niet gek, maar ik sta gewoon stil. Ach ik mag niet klagen. Sinds september is het zo "makkelijk" gegaan, dat het aan de ene kant ook wel logisch is dat het lichaam even stop zegt. Ik zit bijna op -/- 20 kg....  Ik laat me er niet door demotiveren hoor. Ga gewoon lekker door en zeg vaak nee tegen hele lekkere (foute) dingen... (en soms ook niet haha)...

Oh ja, 30 mei ga ik met Lucas (en een aantal collega's) naar de oefeninterland van NL tegen Slowakije... Mijn allereerste voetbalwedstrijd die ik live mee ga maken... Best grappig....

Nou dit was dan weer een klein update-je van mijn kant.... En hoe gaat het bij jullie?!


Zussendag 2012
Omdat ik mijn zussen niet geheel regelmatig zie hebben we vorig jaar ingesteld dat we minimaal 1x per jaar een daagje met ons drietjes de hort op gaan. 
Zo zijn we vorig jaar lekker in het bos wezen wandelen en het was de bedoeling dat we ook in oktober wat zouden ondernemen. Door omstandigheden kwam dat er niet van maar onder het mom van "wat in het vat zit verzuurd niet" planden we vandaag in om alsnog een dag erop uit te gaan....


Mijn oudste zus had het geluk gehad 4 kaarten te winnen voor de dierentuin in Arnhem. Nu was er zeer weinig nodig om ons daar enthousiast voor te maken haha.... Dat was dus een goed plan.
Suzanne zou ook maken, maar haar blinde darm besloot dat die de volledige aandacht van Suus wilde en zo lag zij afgelopen vrijdag op de operatietafel en kon vandaag met de liefste wil van de wereld niet mee.. Dit uitje houdt ze dus tegoed.


Afijn, Burgers Zoo dus. We vertrokken om iets over negenen om tegen half 11 op de plek van bestemming aan te komen. Ook mijn andere zus kwam niet veel later. Snel de kaarten verzilverd en naar binnen. Koffie!!! (of warme chocomel)... Al kletsend begonnen we deze dag. 


We hebben genoten van  alle dieren. Gelachen bij de apen, genoten van de vissen en ons verbaasd over hoe de natuur toch vreemde wezens kan maken..

Ook het weer deed haar best, we hebben zelfs het zonnetje nog gezien! Het was ons echt gegund vandaag....


Veel te snel ging de dag eigenlijk voorbij en voor we het wisten zaten we weer in de auto terug naar huis... Om daar door een gniffelende zus ingepeperd te krijgen dat ik "lekker" geen foto's van ons drietjes heb gemaakt..... *snik* ....... Maar ach, het is de herinnering die telt, het fijne gevoel dat we aan deze dag hebben overgehouden!


"Ik kijk de dag voorbij
De wijzers van de klok staren doelloos in de leegte"