Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Ik genietHoewel het, zoals altijd druk met alles en nog wat (of juist niks) is, zit ik lekker in mijn velletje. Je voelt, ruikt en ziet de Lente en daar knap ik van op haha... Ik probeer 1x per week op de fiets naar het werk te gaan en dan fiets ik dwars door de weilanden en zie je dingen die je normaal niet zo snel ziet.... Futen die elkaar het hof proberen te maken echt zo leuk om te zien (en te horen).... Natuurlijk ook heel veel lammetjes, meerkoetjes op het nest...

Bijna 2 weken geleden ben ik zelfs op de fiets naar Elja geweest voor een lekker bakkie koffie en om eindelijk Mayra live te bewonderen... Halverwege mijn fietstocht moest ik toch even slikken, mijn conditie was toch echt slechter als ik dacht (of had gehoopt).. Maar ik heb het gered en bij Elja was het gezellig. Kleine Mayra sliep nog maar na een poosje liet ze zich toch zien... Wat een prachtig meisje .... Heerlijk dat kleine grut.

Ondertussen gaat het werk en de studie gewoon door. De laatste loodjes zijn zoals als altijd het zwaarst.. Maar goed nog even doorbijten, nog 2 examens en in de eerste week van mei heb ik het laatste examen en daarmee hopelijk ook mijn diploma.

Lucas gaat lekker. Heeft een leuke vriendenclub waar hij bijna iedere dag even lekker mee " chilt" ... Wat ze doen, geen idee maar ze hebben het naar hun zin. 

Ook Nataly gaat lekker, vanmiddag een 10-minutengesprek met de juf gehad. Haar rapport was prima. Niks op aan te merken.. Ze gaat lekker haar gang, mag zo nu en dan wel wat zekerder van zichzelf worden maar goed dat heeft bij mij ook 20 jaar geduurd haha.... Hopelijk ziet zij sneller het licht.

Afgelopen zaterdag ben ik met Nataly wezen shoppen in Utrecht. Ik had min of meer geen restricties voor haar, we wilden leuke kleren voor haar scoren. En we zijn geslaagd!! We voelden ons soms net de Gooische vrouwen met al die tassen haha . Halverwege even de voeten rust gegund en een cafeetje opgezocht. Lekker wat drinken en een tosti. Daar waren we echt aan toe. Eenmaal bijgekomen de rest van de stad gedaan...
Toen we moe, zeer moe, maar ook zeker zeer voldaan weer in de auto zaten zei Nataly: "mam, het was nog veeeeel gezelliger als dat ik had gehoopt" ... Nou dan kan je dag toch helemaal niet meer stuk?!


's Avonds nog even naar de kermis geweest en toen ging bij ons allemaal het lampje uit rond 23 uur... Heerlijk geslapen trouwens haha...

Zondag dan eindelijk min of meer concrete plannen voor de achtertuin gemaakt. Ik hoop dat daar binnenkort mee gestart gaat worden zodat ik op mijn verjaardag in mei een mooie strakke tuin heb waarin we dan hopelijk ook mijn verjaardag kunnen vieren!

Morgen is Nataly gezellig vrij van school. We gaan dan samen op visite bij Ingrid... Gezellig!

Komende maandag heb ik een dagje met mijn zussen gepland. We zien elkaar echt veel en veel te weinig. Wat we gaan doen nog geen idee (suggesties zijn welkom in de regio tussen Apeldoorn en Schoonhoven, dus best ruim haha)..
Er even tussenuit...
De laatste keer dat Taco en ik samen weg zijn geweest was in 2008, met Blof naar Dublin. Maar omdat je dan helemaal vol bent van het feit dat je met Blof mee bent, gaat vliegen enzo bleef je dat helemaal in je eigen wereldje.

Het werd dus tijd dat we weer eens samen erop uit gingen...Lastig als je gewend bent om eigenlijk altijd met in ieder geval je gezinnetje weg te gaan... Maar goed op 5 december kreeg ik dus 2 tandenborstels met daarbij het briefje dat Taco vond dat we toch maar weer eens samen weg moesten.

Afijn, waar heen?! Er zijn zoveel leuke dingen, maar ik wilde niet te ver weg en 1 nachtje was zeker genoeg haha. Uiteindelijk viel ons oog op een hotel in Brugge. Niet lang hoefden we na te denken, Brugge zou het worden.Vrijdagochtend eerst de kinderen naar school gewerkt en toen om 10 uur onszelf richting Belgie gezet. We reden dit keer geheel anders als dat we normaal zouden doen, maar goed zo zag je nog eens wat haha. Om half 1 stonden we goed en wel voor het hotel, hartje Brugge. De kamer was nog niet klaar maar de auto mochten we al wel parkeren. Kijk dat was mooi. Daarna gelijk de stad in gedoken. Helaas was het niet  echt geweldig weer. Wat druilerig, maar goed, dat zetten we opzij en genoten. Na een kwartier kwamen we bij mijn winkeltje aan "Paprika" . Leuke kleding voor de grotere maat. Nog geen 5 minuten later liep ik blij de winkel weer uit met een mooi stukje kleding!
Toen eerst maar een restaurantje opgezocht om een broodje te eten... Op het gemakk gezeten en weer het stadje in. Helaas was het toen echt flink aan het regenen. Snel maar wat winkels in (WE, C&A haha) en daarna op een terrasje met overkapping en heaters.. Een kopje koffie dat later werd gevolgd door rose... Jullie lezen, we vermaakten ons prima!Tegen vijven het hotel weer opgezocht en naar de kamer. Een heerlijk bad stond klaar. Daar hoefde ik niet lang op te wachten... Vol laten lopen en genieten... Samen even gerelaxed en de plattegrond van Brugge bekeken. Daar zagen we een leuk restaurantje voor de avond op staan. Niet bij al die " vreetschuren" zoals Taco ze zo leuk noemt, maar net even wat achteraf... Het bleek een oude herberg te zijn "Het Zwarte Huis". Een absolute aanrader. Enigszins verregend kwamen we er wel aan want het was nog niet gestopt met regenen, het was even zoeken en natuurlijk hadden we geen paraplu mee... 
Daar hebben de de avond heerlijk gezeten, gekletst, gedronken... Te lang geleden eigenlijk dat we dat zo samen hebben gedaan.

De koffie zouden we ergens anders doen... Maar waar... Het regende nog steeds, echt iets knus, kleins konden we snel niet vinden, dus maar naar de bar van het hotel. Daar was het gezellig. Een leuke ober die wel van een geintje hield haha.. Er was niet veel plek meer, alle stoelen waren bezet behalve ergens nog 2 lage.. Ach we zijn de beroerdsten niet dus daar ploften we neer. Later konden we verhuizen naar de normale stoelen waarop de ober zei: "Dat zit beter he?!, die andere waren kinderstoeltjes. Maar goe, ge moet het kind in Uzelf behouden toch?" Haha echt heel grappig. Rond half 12 ging mijn lampje uit en heerlijk geslapen tot de volgende ochtend 9 uur. Toen toch maar opgestaan, nog een keer van het bad genoten en daarna na een overdadig ontbijt. We hebben het heel rustig gehouden, 2 broodjes met koffie... en er was zoveel mee!Het weer zat zaterdag goed mee. Een prachtige blauwe lucht, zo vriendelijk dat het er dan allemaal uitziet... Een ander stuk van de stad hebben we bezichtigd. Naar een van de vele stadspoorten gewandeld, uiteraard bonbonnetjes voor de oma's gekocht en nog een fles Brugse Zot (bier) voor mijn vader. Na een kopje koffie op het terras hadden we het wel gezien. Tuurlijk er was nog veel meer te doen maar dat is voor een andere keer, want Brugge is vreselijk mooi, zo authentiek en zo romantisch... Daar komen we zeker terug.

Om kwart voor 3 waren we bij mijn ouders om in ieder geval Nataly weer op te halen. Lucas was aan het basketballen en was tegen zessen thuis.

Hoewel we niet heel lang weg zijn geweest, hebben wij genoten. Precies wat we nodig hadden....

En nu nog een heerlijke zondag met elkaar.....
Mijn Geisha meisje
t Is weer carnaval en dus wordt dat op school van Nataly weer gezellig gevierd.... Dit keer was ze er heel snel over uit wat ze wilde worden!Vanavond heeft Lucas een "P"- feest op school. Dus eerst wilde hij als puber. Lekker als zichzelf, maar nee, gisteren met z'n vriend samen de stad in geweest ..... en wat denk je... komen ze thuis met piratenspullen. Helemaal in een deuk om wat ze hadden gekocht haha.. Die gaan het vanavond ook vast heel gezellig krijgen..
"Het huis van onze liefde
Is onbewoonbaar verklaard"