Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Handleiding gezocht!
Wie o wie heeft er voor mij een handboek "beginnende pubers"??? Ik ben er naarstig naar op zoek....

Wil ik links, gaat hij rechts. Wil ik rechtdoor, gaat hij achteruit... Alles wat ik/wij zeg(gen) als antwoord grmpfl of schouders ophalen, lang gezicht.... Aarrrgghhhh en dan te bedenken dat dit slechts het begin is... 

Maar weet je.... het is mijn aller aller allerliefste puberende mannetje.... ik zou niet zonder hem kunnen.... (zonder dat puberende gedrag wel hoor hihi)
Top!
Top zo kan ik eigenlijk het beste dit weekend beschrijven!

Gisterochtend redelijk rustig opgestart om vervolgens even naar een beursje te gaan waar mijn schoonzus ook stond. Is altijd erg leuk zo ook gisteren, maar het was er errug warm!  Eenmaal weer thuis op naar Bianca want we zouden door Mirjam worden opgepikt voor een gezellige high tea! Eerst nog een andere vriendin van Mirjam opgehaald en toen met ons viertjes naar de plek van bestemming.

We werden vriendelijk ontvangen en er werd uitgelegd dat de high tea uit 3 ronden bestond. Nou wij waren er inmiddels helemaal klaar voor. Onze maagjes rammelden... Heerlijke zoeternijen kwamen op tafel. Allemaal even lekker!

Na al dit zoet was het tijd voor wat sandwiches. Ook weer even heerlijk. Deze werden gevolgd door wat warme bladerdeeg hapjes. En ondertussen voelden we onze buikjes aardig vol raken... Maar ach het was het laatste .... toch?!??!! Nee er kwam nog een overheerlijk pasteitje die vervolgens weer gevolgd werd door roerei met geitenkaas... Nou het ploffingsgevaar kwam aardig in de buurt.  Gelukkig vertelde de mevrouw dat er nu nog maar 1 gang kwam bestaande uit 2 lekkernijtjes.. Toen we echt van alles hadden geproefd en gesnoept hebben we minimaal een uur uit zitten buiken... haha, maar het was gezellig, heerlijk gekletst. Ongegeneerd, zonder gestoord te worden lekker kletsen... Dat gebeurt niet vaak hihi..

Tegen kwart voor 7 thuis en nog een uurtje bijkomen om vervolgens naar een dubbele verjaardag te gaan. Daar heb ik zo'n beetje alle lekkernijen aan me voorbij laten gaan... Maar ook daar was het gezellig. Om 11 uur viel Nataly zo'n beetje om en zijn we naar huis gegaan.Vanmorgen lekker uitgeslapen en eenmaal wakker en aangekleed het plan voor de dag gemaakt. Heerlijk naar het strand!

Echt overdreven druk was het niet, dat verbaasde ons, maar we hebben genoten! Heerlijk 2 1/2 uur over het strand banjeren. Het vliegeren lukte niet, te weinig wind, dus dat wordt nog een keer vervolgd. 
Na het strand nog even een jarig meisje gefeliciteerd bij Marijke en toen weer naar huis! Gewoon een top weekend dus! 
Geloof in jezelf

Geloof in jezelf
in de kracht die je hebt
de kracht die jou door het leven leidt
door goede en door slechte tijden.

Geloof in de verborgen kwaliteiten
die iedereen bezit en die je
de juiste weg zullen wijzen.

Geloof in morgen en wat die dag je zal brengen
en probeer alles van de zonnige kant te
bekijken
want met een positieve kijk op het leven
is er geen grens aan jouw mogelijkheden.


xxxcopyright www.gedachten-gedichten.nl

Op de radio bij Veronica! Met geluidsfragment!
Oke, zoals ik vanmiddag in mijn vorig logje al meldde gebeurde er op de terugweg van Ikea nog wat leuks in de auto.

Taco en ik zaten lekker naar Radio Veronica te luisteren naar  Rick en Marloes. Op een gegeven moment deden ze een oproep voor een top 10 van de lulligste liedjes. Ik bedacht me geen moment en sms'te mijn keuze.

Nog geen 5 minuten later ging mijn mobiel. Marlous aan de lijn... *schrik*....


 Hoi met Marlous van radio Veronica, wat een leuke originele keuze heb je doorgegeven. Rick is gelijk de computer ingedoken om het liedje op te zoeken! Hoe kom je erbij etc. etc etc..... Oh je klinkt ook heel gezellig wil je bij ons in de uitzending want jouw keuze zetten we op nr 10. 

Ehh..... jeetje, ja prima! Oke, dan bel ik je met een minuut of 6 terug en dan roepen we je in de uitzending......

Waaaahhhhh ik lag helemaal in een deuk en Taco die niet wist dat ik hen gesmst had, keek wat raar naar mij. Toen ik het hem uitlegde moest hij ook lachen.
Afijn na 6 minuten ging mijn mobiel weer en kwam ik in de uitzending. Superspannend vond ik het maar erg leuk...  Wil je weten welk nr ik door heb gegeven? Kijk hieronder maar:
Met dank aan Walter voor het geluidsfragment hihi.... *klik* (het 2e geluidsfragment over de lullige liedjes)

 
 
Vol, gezellig, muzikaal
Zo kan ik het beste de dag van gisteren omschrijven. 's Ochtends wel rustig opgestart en boodschappen gedaan, maar om 12 uur werd ik op school verwacht. We hadden een open dag om zo nieuwe leerlingen en hun ouders te laten zien hoe gezellig onze school is. Omdat ik me met de overblijf bezig hou, mocht ik samen met de coördinator ons stukje promoten hihi. Er was ook een fancyfair.... en daar kwamen heel wat mensen op af. Een gezellige drukte.

De kinderen hadden ook het een en ander voorbereid. Nataly ging met haar vriendinnetje zingen en Lucas had met 3 vrienden een muzikaal stuk voorbereid. Ik had nog niks gehoord en was dus erg benieuwd!


Een tijdje terug heeft de school ook een leerlingenraad in het leven geroepen. Uit alle groepen zijn hier kinderen in vertegenwoordigd en zij kunnen en mogen dus meepraten over bepaalde zaken... Maar zoals de school een logo heeft, en de tussenschoolse opvang en de Ouderraad moet natuurlijk deze "Krulleraad" ook voorzien worden van een logo. Dus er werd een wedstrijd gehouden wie het leukste/mooiste logo kon ontwerpen... Overbodig te zeggen dat ik supertrots ben op Lucas dat hij deze wedstrijd heeft gewonnen hihi... Hij laat gewoon nog wat op school achter zo.. 

Na een gezellige middag met toch wat nieuwe mensen op school hielden we het om 4 uur voor gezien. Lucas had nog een volgende afspraak op het programma. Zijn basketbalwedstrijd. En ik dacht dat Mijdrecht redelijk dichtbij was maar jeetje dat viel nog tegen haha... Maar in 1 keer reden we er naar toe. Over de wedstrijd kan ik kort zijn... wat een drama. Niks mocht lukken, domme fouten, overbodig balverlies... Nee ook voor de jongens was het niet leuk. Na de wedstrijd (7 uur) snel aangekleed en met het team lekker de grote gele M opgezocht. Honger hadden we ondertussen wel! Om 9 uur waren we eindelijk thuis. Ik was afgeknoedeld en heb alleen nog maar bankgehangen en om 11 uur ging het kaarsje uit. 

Nu is Nataly aan het badmintonnen en gelukkig hoefden we niet mee...  

Toch nog even naar Ikea in Delft geweest en op de terugweg was er nog wel wat leuks maar dat in een volgend logje!
Definitieve keuze
Zoals ik van de week al vertelde was de Cito-uitslag niet helemaal volgens wens van Lucas. Vanavond na het gesprek met de juf konden we Lucas uit zijn "lijden" verlossen... De juf gaat hem lekker aanmelden voor Havo/Vwo! Hetgeen Lucas zo graag wil en waar ook wij hem helemaal zien zitten.

*Zucht*.... het gaat nu echt beginnen... het aftellen naar een nieuwe periode! Ons ventje gaat gewoon de basisschool verlaten in niet minder dan een paar maandjes en neemt de eerste stappen op de Middelbare school..... 


En weet je... hij heeft er vreselijk veel zin in!
De laatste plaatjes
Zoals veel van de kinderen was ook hier het sparen van de voetbalplaatjes van AH een hot item.

Nu is Lucas er bijna, maar hij zoekt er nog 4, te weten:

41, 96, 169 en 211

Lucas heeft een hele stapel vol dubbele plaatjes, dus als je hem kan helpen, hebben wij wellicht de missende nummers voor jullie!

Wie helpt Lucas zijn boek vol te krijgen?

UPDATE: we hebben ze alle 4! Degene die nog plaatjes nodig hebben roep maar, we hebben genoeg dubbele!
En toen...
was er zo maar weer een week voorbij. Het was wel een hele leuke week. Lekker mijn dagen gewerkt, heerlijk bijgekletst met mijn vriendin die weer terug was van vakantie.... 

Maandag kwam Lucas met de uitslag van de Cito thuis. Ik zag al aan zijn gezicht dat het niet helemaal was wat hij er van had verwacht. 1 Puntje te kort voor wat hij echt wil en waar wij hem ook zien zitten. Aangezien de juf een aantal maanden geleden ook al heeft aangegeven hem op het niveau te zien als wij zagen, zien wij geen probleem. Komende dinsdag hebben we het gesprekje met de juf en dan weten we meer. Blijft dus  nog wel even spannend.

Donderdag had ik samen met Marijke weer de tussenschoolse opvang... Jeetje mina, het was al druk , maar door het gedrag van de kinderen leek het wel alsof we het dubbele hadden lopen. Het was hard aanpoten, maar we hebben het overleefd. 1 Lijn trekken en consequent zijn... appeltje eitje... (ahum)....
Donderdagmiddag ben ik nog even snel Gouda in geweest. Alle spijkerbroeken waren in de aanbieding bij de Miss Etam en ik ben weer een mooie broek rijker. Het was weer nodig.

Vrijdag kregen de jongens hun rapporten mee naar huis. Ik kan niet anders zeggen als dat we super trots op ze zijn. Absoluut geen klagen. Heerlijke cijfers, veel ruim voldoendes, goedjes en zelfs een zeer goed!


Vrijdagavond mocht Lucas weer basketballen. De afgelopen weken zaten ze dichtbij winst, maar het mocht nog niet lukken. Gisteravond liep het allemaal lekker. Lucas durft alleen nog niet altijd zelf te schieten op de basket en toen ik daar wat van zei kreeg ik uiteraard een grote mond. Ach dan moet je het zelf maar weten dacht ik nog. Toen ineens dacht Lucas ik ga zelf schieten. Alleen van zo'n afstand dat ik zoiets had van, niet vanaf daar knul haha... Maar wonder boven wonder een prachtig punt. Een driepunter zelfs. 
Ze eindigden als winnaar van deze wedstrijd. Helemaal blij waren die grote knullen hihi.

Vanmorgen mocht ik om 8.45 uur met Nataly in de sporthal zitten Voor haar stond er weer een competitiewedstrijd van badminton op het programma. Het waren super leuke wedstrijden, ze hebben gevochten voor wat ze waard waren, maar helaas bijna alles verloren. Maar het plezier was er niet minder om.

Een tijdje terug kreeg ik een superleuke uitnodiging voor een glitter en glamour feestje volgende maand. En ja dan wil je enigszins in stijl gaan natuurlijk hihi. Nu ben ik alles behalve glitter en glamour en jurken eigenlijk al helemaal niet.
Toen vertelde Marijke me dat we hier in Schoonhoven een leuk winkeltje hebben waar ze (glamour)jurken verkopen voor leuke prijsjes ook in grotere maten. Ik ben daar dus maar eens gaan neuzen. De echte avondjurken vielen af. Ik had het gevoel weer te gaan trouwen hihi, maar toen kwam ze met een andere leuke jurk aan. Eerst in het rood en tja, dat was wel aardig, maar toen in het bruin.... en ineens zag ik mezelf helemaal opveren... Wow, deze stond best leuk! En dat voor 28 euro haha.. ik was helemaal blij. Toen ik hem vanmiddag thuis showde zei Lucas "ja mam, dit is echt een jurk voor jou" en ook Taco was een soort van aangenaam verrast..... Nu nog lekkere blingbling erbij en ik ben klaar en de jurk kan ik van de zomer ook lekker aan! 

Vanavond komt gezellig mijn andere vriendinnetje lekker bijkletsen..... en dan is het morgen nog een lekkere vrije dag. Eerst lekker uitslapen en 's middags een verjaardag.... 
"En je vangt me voor ik val
En je neemt me mee"