Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Update-je
Wat is het wennen om gewoon helemaal geen badkamer te hebben.... Na nog geen dag miste ik het al verschrikkelijk....
Gisteren is Taco met zijn broer hard aan het werk geweest in de badkamer. De leidingen / afvoer moesten omgelegd worden omdat de badkamer toch een hele andere indeling gaat krijgen.... Dit betekende dat we de hele dag geen water hadden. 's Ochtends dus maar flink wat emmers en flessen gevuld en zo lukte het wel.
Na een uur of 9 dachten ze klaar te zijn.... Jawel dachten! Wat bleek.... de wc spoelde door met warm water!! Hihi.. oke luxe is leuk, maar dit was toch een beetje overdreven haha... Eerst maar even gegeten en daarna werd het probleempje opgelost. Om 20.00 uur waren ze klaar. 12 uur in touw geweest....  

Maar met een kermis in de stad zat een rustig avondje bankhangen er niet in. Een keer tijdens de kermisperiode moeten we 's avonds gaan genieten. De kinderen helemaal hyper en genoten. Totdat het tijd voor de Bodyshake was.... Nataly had het de hele weer er al over dat zij daarin wilde. Nou niet met mij, ik ga daar echt niet in, dus werd papa gestrikt. Wat was ik blij dat hij naast haar zat.... Om het zachtjes uit te drukken: Ze vond het NIET leuk.... Helemaal over haar toeren kwam ze eruit.. Zo zielig. Gelukkig vond Marco Borsato het nodig haar te troosten met Wit Licht en zo stonden we op de kermis onder het genot van Marco ons meisje te troosten. Een ding is zeker, ze gaat hier voorlopig niet meer in hihi...

Verder ben ik gisteren met Lucas meegeweest naar zijn basketbalwedstrijd. In het begin liep het niet. Ze hadden geen zin, waren wellicht wat overdonderd door het scoorgeweld van de tegenpartij.... Maar al lopende kwam de spirit terug en hoewel ze hebben verloren zijn ze goed bijgekomen.

Vanmorgen waren we allemaal vroeg wakker. Half 8 (oude tijd) zaten we al beneden... Leuk die tijd vooruit, maar ik weet dat ik de komende dagen er echt last van heb.... Geef mij qua biologisch klokje de wintertijd maar hoor...

Wat we vandaag gaan doen, ik heb geen idee. In ieder geval het huis weer wat toonbaar maken, wassen wegwerken want dat kon gisteren niet.. 
We maken ons op voor een nieuwe week. En wat mij betreft mag het weer heel snel vrijdag worden! Dommelsch Live38XXL. Ik heb er zin in. 

Fijne zondag iedereen, en een fijne week. 
Het is weer...
Het is weer rapportentijd! Gisteren kwamen de kinderen met hun 2e rapport thuis van dit schooljaar.

De vorige keer hadden we al niks te klagen. Lucas blijft het gewoon lekker doen, en Nataly zat lekker in de middenmoot.
Gisteren groeide ik als mama en liet mijn kinderen ook meegroeien. Wat ben ik supertrots op mijn kanjers. Lucas die de lijn voorzet en waar mogelijk nog verbeterd en Nataly die zo hard werkt dat ze nu allemaal voldoendes, ruim voldoendes en zelfs een goed op haar rapport heeft! Haar doorzettingsvermogen is verbeterd (nu ruim voldoende) maar ook haar motivatie is ruim voldoende.... En verder cijfers als een 8 voor spelling en een 7 voor rekenen.Toen ik haar gisteren liet merken hoe trots is ben op haar, maar zeker niet minder op Lucas, kreeg ze er een kleur van hihi.. Maar het extra thuiswerken wordt beloond door dit rapport.... Keihard gewerkt!

Tja en Lucas... overwegend goed op zijn rapport, met daarnaast een aantal ruim voldoendes en cijfers als een 9 voor spelling, een 7 voor ontleden, een 8 voor rekenen... Tja, wat moet je daar op zeggen? GOED GEDAAN!!!

Heerlijk als je kinderen het goed doen, maar vooral als ze het naar hun zin op school hebben, en dat hebben ze!!!

xxx
Ik en mijn prijs!
Dinsdagavond werd ik verrast met de mededeling dat ik een mooie MB tas met de prijsvraag van de tifosi had gewonnen...

Ik had verwacht dat dit pas na de tour allemaal geregeld zou worden, want ja er zijn vele andere belangrijkere dingen die gewoon even voor gaan... Maar niks was minder waar! Toen ik vanmorgen thuis kwam lag er een mooi pakketje op de mat.... Snel opengemaakt en wat is ie mooi!!!!Helemaal leuk... Maar zo denkt er hier in huis helaas er een ook nog over, zie onderstaande foto:Hihi nee hoor geintje... Wel kwam de vraag of ze hem voor school mocht gebruiken, maar dat vind ik zonde... We gaan de tas op geschikte momenten gebruiken, en ach straks op de fcd later dit jaar weet ze waar ze haar centjes aan uit kan geven hahaha...

Tifosi dank je wel voor de prachtige tas!

Een van de winnaars!
Zit ik even mijn mail door te nemen... en natuurlijk valt mijn oog op de mail van de fanclub...

Snel kijken... he jammer, niet de hoofdprijs gewonnen.... ik lees verder...Ik heb gewoon een prachtige mooie, super gave Marco Borsatotas gewonnen!!! Ik ben er helemaal blij mee!!!!  


Dank jullie wel!!! Enne Kelly jij gefeliciteerd, geef je Marco zaterdag een knuf van mij hihi... en ook de andere medewinnaars, jullie ook van harte met de mooie prijzen!!!

Wat een verwennerij....
Gisterochtend ging de wekker weer achterlijk vroeg. Om 7.20 uur kon ik mijn heerlijke warme bedje verlaten om Nataly op tijd af te zetten bij de Jazzjuf....

Om half 10 stond ik bij Mirjam voor de deur om vervolgens Bianca op te pikken. Tegen tienen reden we vol zin richting Bleiswijk. Het Elysium stond op het programma.
Toen we er aan kwamen was het nog niet zo druk. Zo konden we weer even alles verkennen. Het was sinds ons laatste bezoek toch best wel veranderd. We doken snel met onze voeten in een voetenbadje om daarna onze lichamen in een infrarood sauna op te warmen... Heerlijk was het!

Om 12 uur zijn we al gaan eten. Het weer was nog prachtig en dus konden we heerlijk buiten zitten. Ik koos voor een heerlijk broodje beenham met honing/mosterddressing. Dat ging er prima in. Daarna ben ik lekker richting mijn masseuse gelopen. Het was 50 minuten lang genieten!! Ook dit was eigenlijk weer voorbij voor je er erg in had.... Daarna was het de beurt aan Mirjam en Bianca. zij hadden een heerlijke hotstone massage. Ik had dus een uurtje voor mezelf. Eerst maar weer eens in de sauna en toen in het zoutwaterbad. Dat blijft zo lekker.... Toen de meiden tegen 3 uur weer terugkwamen, helemaal rozig van de massage zijn we eerst een lekker kopje thee gaan drinken. Wederom heerlijk buiten in het zonnetje. Tja en je bent een daagje uit, dus hebben we onszelf verwend met een lekker gebakje hihi....

Daarna zijn we nog een rondje sauna gaan doen, lekker in een kruidenbadje, nogmaals het zoutwaterbad..... Wat was het genieten. 

Om 17.15 uur besloten we ons te douchen en aan te kleden. Maar ja, om nu zo abrupt naar huis te gaan...... We zouden alleen moeten eten want we hadden het thuisfront gezegd niet op ons te wachten.....
Nu hadden we op de heenweg Boedha Beer gezien en bij de Beertjes is het altijd lekker eten. Simpel maar lekker. Nu had ik weinig nodig om de meiden te overtuigen dat dit wel een hele leuke afsluiting zou zijn hahaha.... We kwamen binnen, konden gelijk plaatsnemen en de bestelling werd opgenomen. Een hele gezellige spontane, melige serveerster was bij onze tafel ingedeeld. En omdat wij ook een aardig meligheidsgehalte hadden was het gelijk gezellig!

Om 19 uur was het allemaal klaar en verlangden wij naar huis. Lekker even bankhangen, want een saunabezoek mag dan heel ontspannend zijn, ik ben altijd gebroken na zo'n dag hahaha...

Het was weer een gezellig vriendinnendagje!!
Deze dagen
Deze dagen zijn toch om te genieten!!!

Vrijdag heb ik lekker boodschappen gedaan en 's middags de kinderen uit school opgewacht. Nataly kreeg een vriendinnetje te logeren en Lucas was in afwachting van een feestje.

Om half 6 heb ik Lucas afgezet bij zijn vriendje en ben weer snel naar huis gegaan om verder te gaan met de pannenkoeken die ik aan het bakken was. Het was gezellig met 2 giebelkontjes aan tafel haha... De tijd vloog voorbij. Nataly moest ook nog even naar jazzballet. Vriendin ging gezellig mee.

Om 22.30 uur zijn de dames heerlijk gaan slapen en niet lang daarna kwam Lucas ook weer thuis. Hij had een gezellige avond gehad.

Dan zaterdag..... De zon straalde je tegemoet... En ik besloot dat ik niet met de auto de schaatsen van Lucas terug zou brengen maar heerlijk met de fiets (zo'n 9 km heen en 9 km terug)... Het was een genot! Kleine geitjes, lammetjes, meerkoeten die met takken slepen voor hun nestje.... Ik hou van het voorjaar!
Inmiddels was Taco al druk in de weer in de badkamer. Hij wil sneller, maar dat gaat niet dus ben ik blij dat het gaat zoals het gaat. Hopelijk gaat vandaag het opengat naar onze slaapkamer weer dicht. Kan ik daar deze week de stofzooi opruimen.

Verder is er kermis in ons stadje en dus zijn we daar gisteren ook nog overheen gegaan. Altijd erg gezellig en de spin is hier topfavoriet haha... Helemaal gelukkig gingen de kinderen tegen half 5 weer mee terug naar huis. Maar niet voordat we een overheelijke kaneelstok bij mijn ouders hebben gebracht (jaarlijkse traditie, die moet je in ere houden toch?)

Gisteravond nog naar een verjaardag van mijn zwager en neefje geweest. Was erg gezellig en ineens ging de telefoon! Marijke! Of ik even mee wilde genieten van Marco... Jaaaa dat wil ik wel hihi.. Snel naar Nataly gelopen en zij glunderde van oor tot oor... "Is dit live"???? Ja echt wel... Zachtjes zong ze mee... zo lief!!!!! Marijke, dank je wel dat je ons er weer even bij liet zijn!

Zojuist heb ik Nataly afgezet bij haar Jazzjuf. Ze heeft vandaag een uitvoering. Normaal zou ik meegaan maar ik heb al maanden andere plannen op deze dag!
Ik ga zo om half 10 mijn vriendinnen ophalen voor een heerlijk dagje sauna! Dat is zo'n tijd geleden en om onszelf eens goed te verwennen hebben we een complete massage geboekt.... Yippieeee hihi...

Iedereen een hele fijne zonnige zondag!!!
Een gezellig kopje koffie...
Vanmiddag ging ik even op de fiets naar het stadje. Daar belandde ik bij onze vriend die een Vlaaierie heeft en ik ben daar heerlijk buiten gaan zitten met een kopje koffie  (en nee ik heb geen vlaai genomen haha)...

Op dat moment was er ook een chauffeur die overheerlijke bonbonnetjes bracht (en nee, ook hier heb ik niet aangezeten!).... 

Op een gegeven moment had die chauffeur ook een koffie en wilde ook buiten zitten... 

"Normaal doe ik dat niet hoor met een vreemde vrouw op het terras zitten"...
.  

Ik moest lachen en antwoordde dat het ook niet mijn manier was....

"Nou" zegt ie "ik ben E."... 

"eh, oke, ik ben Frederique"

"Mooi dan zijn we in ieder geval niet meer vreemd" haha... 

Het was erg gezellig zo in het zonnetje...

En nu... nu sta ik weer mijn strijk weg te werken, maar we zijn er bijna. De volgende strijk hangt buiten aan de lijn te wachten..

Fijne dag verder!
De dagen erna...
De dagen na vrijdag.... die vielen niet altijd mee, te beginnen bij zaterdag!

Nadat ik vrijdagnacht rond 2 uur op mijn bedje lag, ging de wekker om 6.45 uur weer af.... Autsch dat deed zeer... Ik was er allesbehalve aan toe om wakker te worden.... Maar goed, alles voor het goede doel. Lucas was inmiddels ook al wakker en ging zich aankleden.
We stonden netjes om 7.10 uur klaar voor de "taxi" richting Den Haag voor het schaatsen. Hij had er zin in..... HAD wel te verstaan. Wat kwam hij tegen twaalven verdrietig thuis. Het was totaal anders als wat hij gewend was.... en hij wil niet meer! Tja wat doe je dan... Geen idee.. We hebben nog geen besluit genomen. We praten wel. Over dat wanneer je verder wilt je er ook voor moet werken, dat veranderingen niet altijd leuk zijn maar wel wennen en of hij echt wel heel zeker weet dat hij deze mooie sport wil opgeven... Wordt vervolgd.....

De rest van de zaterdag heb ik half beleefd.... Wat was ik blij dat ik 's avonds mijn bedje weer in kon. Ben echt geen nachtbraker haha..

Zondag eerst lekker uitgeslapen en toen lekker aangekeuteld. Nataly ging mij helpen met de strijk en Lucas ging net als zijn vader lekker "klussen".. hihi..

 Een grote hulp Onze klusser 

's Middags nog op verjaardagsvisite geweest bij Lotte. Het was erg gezellig. Daarna nog even met z'n allen op de borrel bij opa en oma. Het was een geslaagde dag.

Maar goed zoals jullie net lazen is Taco dus aan het klussen geslagen en wel met de badkamer! Kijk en huiver:

Zo was de badkamer De wastafel

En nu is het zo!!!

Mooi he?! Het zicht vanuit onze slaapkamer!

Maar goed, de start is gemaakt, het kan nu alleen nog maar mooier worden!

xxx


 
Mijn eerste keer....
Mijn eerste keer Sportpaleis wel te verstaan!  

Gisteren was het dan zo ver... Nataly vond het nog steeds niet leuk dat ze niet mee mocht, maar ja, helaas hihi... Ik reed om iets over enen richting Marijke. Ik kwam haar ondertussen echter al tegen, alleen reed zij de andere kant op hahaha... Ik was een beetje overenthousiast.. 
Bij Marijke even heerlijk in het zonnetje op haar gewacht. Snel een stukje van de dvd gekeken, want ja wel Marijke staat er op, samen met Ine! En echt leuk ook!!! 

Iets bij half 2 vertrokken we richting Antwerpen. En het ging heel vlot allemaal. In Antwerpen stond Jolanda achter ons bij het stoplicht. Bleek dat ze al geruime tijd achter ons reden hihi...
Toen we voor het Sportpaleis aankwamen waren we verbaasd... Er was bijna nog niemand. Zijn wij Hollanders nu echt zo gek dat wij altijd ergens vroeg gaan staan?? Hihi blijkbaar.
Langzaam kwamen er allerlei bekende loggers voorbij. Leuk om iedereen weer te zien.Gezellig gekletst en eindelijk Marjo in levende lijve gezien, het werd na 2 jaar ook wel tijd.
Na een tijdje besloten Marijke, Ine, Sonja en ik ergens wat te gaan eten. Het werd de Time Out en daar stond nog precies 1 tafeltje voor ons... Het was wel grappig, want we kregen nog net niet de rekening gepresenteerd voor we besteld hadden, maar wat scheelde het hahaha... We hebben genoten van een lekkere salade en patatjes.
Om 18 uur was het al een stukje drukker voor de deur van het Sportpaleis. Ook toen weer loggers gezien... Alina was zo lief om een poster mee te nemen voor Nataly. (ze was er vanmorgen helemaal blij mee!)

Eenmaal binnen stonden we op prachtige plekken voor het podium. Het wachten kon beginnen...
Om half 9 kwam Marco... heerlijk om hem weer te zien en te horen! 
Het was een heerlijke avond. Ik heb het deze keer heel anders meegemaakt dan in het Gelredome. Je kon zelfs de vipgasten nog aardig spotten haha... Mary, Leco, Leontine, Ronald Koeman met vrouw...Leuk...
Tijdens "Dochters" had ik nog even een oogcontactmomentje met Rob (sorry Suus hihi) ...
Naar mijn zin was het veel te snel afgelopen. Het was gewoon ineens 22.30 uur! Nee, dat kon niet, dat mocht niet!! Maar helaas het was de harde waarheid! Gelukkig nog de toegift en uiteindelijk was het tegen elven dat we naar buiten werden gedirigeerd...Nog even met een aantal mensen staan kletsen en wachten, maar om 00.00 uur hielden we het voor gezien. We hebben de auto opgezocht en zijn vlot naar huis teruggereden...

 Marijke, ik heb een heerlijke middag / avond gehad !!!!! Nogmaals dankjewel dat ik mee mocht!!! 
Is het al zover?
Zo, na de overblijf vandaag heb ik helemaal zin om morgen compleet te gaan genieten van Marco!
Het was een zooitje het laatste kwartier en dat heeft even zoveel energie gevergd dat ik het nu helemaal zat ben... blegh en dan dat vieze weer erbij..... 

Maar goed daar ga ik jullie niet mee vervelen.

De batterijen zitten in de oplader, de fotocard geschoond. Morgenochtend nog even boodschappen doen, tussen de middag lekker met de kinderen eten en dan samen met Marijke richting onze Zuiderburen! 

Ik heb er zin in! Gewoon Marco weer horen en zien.... en het sfeertje vooraf. Weer alle gezellige borsaties zien.... 

Zijn jullie er ook???

Tot morgen!!!!


"Hoe zou het zijn
Wanneer ik blindelings jouw lippen weer zou vinden"